Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εργάζομαι τα πρωινά στο λογιστικό γραφείο του πατέρα μου στο οποίο συνεργάζεται μαζί με έναν ακόμα. Τον τελευταίο καιρό ο συνέταιρος φέρνει και τη γυναίκα του για να τον βοηθάει. Σχεδόν τις περισσότερες ώρες λείπουν από το γραφείο για εξωτερικές δουλειές κι έτσι μένω εγώ μόνος μαζί της. Λίγα λόγια για την εξωτερική της εμφάνιση. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Γύρω στα σαράντα, ψιλή, μελαχρινή αρκετά εύσωμη, κυρίως στα μπούτια και στον κώλο. Τα βυζιά της μικρά, χάνονται από το ύψος της και τα κιλά. Από ομορφιά δε λέει τίποτα. Συζητάμε για διάφορα θέματα κάθε μέρα, τη βοηθάω σε τυχόν απορίες που έχει, χωρίς ποτέ να μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα, αλλά ούτε εγώ να τη σκεφτώ κάπως.

Ένα πρωινό όπως όλα τ' άλλα είμαστε οι δύο μας στο γραφείο. Εγώ εκείνες τις ημέρες είχα αρκετές καύλες, καθώς είχα να πάω με κάποια αρκετό διάστημα. Σε κάποια στιγμή σηκώνεται και πάει στο μπάνιο. Εκείνη την ώρα μου έρχεται η ιδέα να την πάρω μάτι από την κλειδαρότρυπα. Μόλις ακούω την πόρτα να μισοκλείνει γιατί είχε θέμα, σηκώνομαι και παίρνω θέση έξω από την πόρτα. Τη βλέπω να κατεβάζει το παντελόνι και εμφανίζεται μπροστά μου μια τεράστια κωλάρα στην οποία έχει χαθεί μια κόκκινη στρινγκάρα. Κατεβάζει το εσώρουχο της, γυρνάει και όπως πάει να καθίσει ανοίγει τα πόδια της και βλέπω ένα μουνί ξυρισμένο με ροζ χείλια. Τέτοιο ροζάκι ούτε παρθένα. Είχα και ορέξεις από πριν, ο πούτσος έγινε πέτρα. Αφού τελείωσε, σηκώθηκε να ντυθεί κι εγώ επέστρεψα στο γραφείο σα να μην συμβαίνει τίποτα. Το επόμενο πρωί περίμενα πως και πως πότε θα ξαναπάει να την πάρω μάτι. Ξαφνικά τη βλέπω, σηκώνεται και πηγαίνει. Με το που ακούω την πόρτα να κλείνει, πάω κι εγώ και σκύβω να δω. Για κακή μου τύχη όμως κάτι ξέχασε και άνοιξε την πόρτα να βγει. Επικρατεί μια σιωπή δευτερολέπτων που μου φάνηκε αιώνας.

- Δημήτρη τι δουλειά έχεις εδώ;

Σάστισα. Τι να πω; Εδώ που φτάσαμε πες την αλήθεια λέω στον εαυτό μου.

- Γουστάρω να σε παίρνω μάτι κάθε πρωί. Μου αρέσει να βλέπω τον κώλο σου.

Τα είπα και ξεθύμανα... αλλά πήρα και τα πάνω μου.

- Κάθε πρωί με κοιτάς από την κλειδαρότρυπα;

- Έχω τρελαθεί από την καύλα, της λέω. Σε Θέλω πολύ...

και χαϊδεύω τον πούτσο μου. Αυτή με κοιτάει και μου λέει:

- Έχω καιρό να γαμηθώ κι εγώ… ο άλλος δε θέλει πλέον, βαριέται και αναγκάζομαι και δαχτυλώνομαι. Γουστάρεις το σώμα μου δηλαδή;

- Ναι, της λέω... θέλω να σε δω ολόγυμνη.

- Κατέβασε το παντελόνι σου…

λέει και δε χάνω χρόνο. Αμέσως ξεκουμπώνομαι. Ταυτόχρονα βγάζει κι αυτή το δικό της κι έχω μπροστά μου την τεράστια κωλάρα που έβλεπα από μακριά τόσο καιρό. Αρχίζω να τη χαϊδεύω κι αυτή όπως με έχει πλάτη ανοίγει λίγο τα πόδια της. Με το ένα χέρι παίζω τον πούτσο μου και με το άλλο αρχίζω να της χαϊδεύω από πίσω το μουνί. Ήταν πολύ χοντρό και υγρό. Βάζω δύο δάχτυλα μέσα και αρχίζει να αναστενάζει.

- Γύρνα και γλείψε με, της λέω.

Γυρνάει, πέφτει στα γόνατα, της βγάζω τη μπλούζα και βλέπω τα μικρά βυζάκια της με τις μαύρες ρώγες. Πολύ καυλωτικό θέαμα. Πιάνει τον πούτσο μου και αρχίζει να τον παίζει. Πλησιάζει την γλώσσα της και μου γλείφει το κεφάλι γύρω-γύρω χωρίς να τον βάλει στο στόμα της. Μαζεύει λίγο σάλιο στο στόμα της, δε με φτύνει, αλλά το ρίχνει σιγά-σιγά πάνω σε όλο τον πούτσο. Με τρέλανε. Αρχίζει και τον παίρνει στο στόμα της. Έπαιρνε πίπα με θόρυβο. Μόλις την ακουμπούσα στο λαιμό έκανε ότι πνιγόταν. Ταυτόχρονα έβγαζε τα σάλια της πάνω μου ή έτρεχαν γύρω από το στόμα της. Δεν ήθελα να χύσω ακόμα και τη σταμάτησα. Τη γύρισα στα τέσσερα.

- Τόσο πολύ που γούσταρα την κωλάρα σου πρέπει να σου κάνω ένα γλειφοκώλι.

Σκύβω και αρχίζω να γλείφω την τρύπα της ενώ με τα χέρια μου προσπαθώ να ανοίξω όσο μπορώ τα κωλομάγουλα της.

- Γάμα με Δημήτρη γιατί το χω ανάγκη.

Σηκώνομαι και τον βάζω στο μουνί της. Ζεστό και υγρό. Αρχίζω να τη γαμάω δυνατά και ταυτόχρονα βάζω δάχτυλο στον κώλο της.

- Αχ μωρό μου… που ήσουν τόσο καιρό; Σε είχα δίπλα μου και δεν το εκμεταλλεύτηκα. Είχα τόση όρεξη για πούτσο που ήμουν έτοιμη να πάρω δονητή.

- Τώρα θα σε γαμάω εγώ, της λέω.

Τον βγάζω και τον βάζω στον κώλο της. Πρώτη φορά γαμούσα κώλο. Κι αυτή το ίδιο... αλλά μπήκα εύκολα.

- Παρόλο που είσαι χοντρή μωρή με καυλώνει η θέα σου από πίσω.

- Είδες καυλιάρη μου; Για να μην γαμάτε μόνο τα μικρά κωλαράκια που κυκλοφορούν τώρα.

- Δεν την αφήνω για κανένα άλλο την κωλοτρυπίδα σου…

της λέω. Αφού τη γάμησα για αρκετή ώρα μου έρχεται να χύσω.

- Μη χύσεις μέσα μου, θέλω να τα καταπιώ!

Βγάζω τον πούτσο μου. Η τρύπα της έχει γίνει σπέσιαλ… μπορώ να δω μέσα της. Έχει γίνει άσπρη από τα υγρά που έτρεχαν από το μουνί της. Γυρίζει και τον ρουφάει με μανία.

- Αχ τι ωραία γεύση έχει η κωλάρα μου. Θες να δεις;…

και σηκώνεται και μου δίνει γλωσσόφιλο. Ξαναπέφτει κάτω και με γλείφει. Φτάνω στα όρια μου και νιώθω τον πούτσο μου να εκρήγνυται. Πόσα χύσια της έριξα και τα κατάπινε ταυτόχρονα δεν κατάλαβα. Πρέπει να έχυνα για ένα λεπτό.

- Δημήτρη μου ήσουν τρέλα.

- Εσύ να δεις χοντρούλα μου.
Ντυθήκαμε και γυρίσαμε στα γραφεία μας. Ευτυχώς δεν είχαμε πελάτες εκείνη την ημέρα. Τώρα κάθε φορά που μένουμε μόνοι πηγαίνουμε πίσω για ένα γρήγορο κωλογαμήσι και τη χύνω μέσα στον κώλο. Αυτή μετά κάθεται στο γραφείο της βάζει δάχτυλο στον κώλο της κι ότι μένει από τα χύσια μου το παίρνει στο στόμα της.

Συμβουλή. Μη σνομπάρετε τις εύσωμες. Με κατάλληλη προεργασία θα σας κάνουν να χύνετε στο λεπτό.




Copyright protected OW ref: 156968



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.