Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η νεαρή κοπέλα ονειροπολούσε κοιτάζοντας έξω από το μικροσκοπικό παράθυρο του αεροπλάνου, χαζεύοντας το παιχνίδισμα των τελευταίων ηλιαχτίδων του ηλίου, να παίζουν κρυφτούλι στα απαλά σύννεφα βάφοντας τα ρόδινα και χρυσά. Το μυαλό της όμως ήταν σε εκείνον. Σε εκείνον και το πόσο πολύ της είχε λείψει να μυρίζει το άρωμα του, να μελετάει το πρόσωπο του και να νιώθει τα δυνατά του χέρια να την τυλίγουν. Προσπάθησε να βολευτεί καλύτερα στη θέση της. Τα πόδια της είχαν μουδιάσει αν και το ταξίδι κρατούσε μόλις μία ώρα. Την ίδια στιγμή ακούστηκε από το μικρόφωνο η φωνή του πιλότου:

"Παρακαλούνται τα μέλη του πληρώματος να πάρουν θέσεις προσγείωσης".

Ύστερα από μερικές στιγμές, οι ρόδες του αεροπλάνου ακουμπούσαν τον αεροδιάδρομο. Ο κυβερνήτης ήταν έμπειρος και το αεροπλάνο σύντομα σταμάτησε στη θέση που έπρεπε. Oι πόρτες του άνοιξαν και οι ευγενικές αεροσυνοδοί καληνύχτιζαν τους επιβάτες κατά την έξοδο τους.

Η κοπέλα κρατώντας τη μικροσκοπική βαλίτσα της στο χέρι, κατέβηκε τα σκαλιά και ξεκίνησε να περπατάει προς την έξοδο. Ήταν χάρμα οφθαλμών να τη βλέπει κανείς. Όλη η γοητεία των 23 ετών της, έκανε τα κεφάλια πολλών αντρών να γυρνούν στο πέρασμα της. Τα μάτια τους πρώτα έπεφταν στις κάτασπρες καλλίγραμμες γάμπες, που ξεπρόβαλαν κάτω από τη φούστα, το τελείωμα της οποίας χάιδευε τα γόνατα της. Στις μαύρες γόβες, που έκλειναν τα μικροσκοπικά ποδαράκια μέσα τους, χαρίζοντας της μερικά εκατοστά ακόμα, τα οποία επιθυμούσε πάντα όντας μικροκαμωμένη. Ύστερα τα βλέμματα ανέβαιναν στον στρογγυλό και πεταχτό πισινό της, ο οποίος ασφυκτιούσε μέσα στη στενή φούστα και τη λεπτή της μέση. Τα καστανόξανθα σγουρά μαλλιά έπεφταν ανέμελα και χάιδευαν τους ώμους και την πλάτη της. Αν ήταν τυχεροί και κατάφερναν να τη δουν κι από μπροστά, είχαν την χαρά να απολαύσουν ένα μεγάλο και ζουμερό στήθος να προβάλει κάτασπρο και λαχταριστό μέσα από τη μπλούζα της. Είχε επίσης πολύ χαριτωμένο προσωπάκι. Μεγάλα καστανά μάτια, ίσια μυτούλα και 2 ρόδινα χειλάκια που υπόσχονταν πολλά. Τα μαγουλάκια της κόκκινα, χρωμάτιζαν το άσπρο δέρμα της χαρίζοντας της μια λάμψη υγείας και φρεσκάδας.

Εκείνη όμως δεν έδινε σημασία στα ξένα βλέμματα. Ούτε που τα πρόσεχε. Με ανυπομονησία έψαχνε στο πλήθος που είχε έρθει να υποδεχθεί τους αγαπημένους του και να τους καλωσορίσει ύστερα από το ταξίδι. Τα μάτια της σταμάτησαν στο νέο άντρα και η καρδιά της άρχισε να χτυπάει δυνατά. Έτρεξε προς το μέρος του και χώθηκε μέσα στην αγκαλιά του, το πιο όμορφο μέρος του κόσμου. Εκείνος χαμογελώντας τύλιξε τα χέρια του γύρω της και την κράτησε σφιχτά επάνω του, κρύβοντας το πρόσωπο του στα μαλλιά της και μυρίζοντας το γνώριμο άρωμα της. Πόσο πολύ του είχε λείψει. Η θέρμη του κορμιού της. Τα ευγενικά και όμορφα μάτια της. Τα δάχτυλα της μέσα στα χέρια του. Το σώμα της να σφίγγεται πάνω στο δικό του. Ήδη ένιωσε το κορμί του να αναστατώνεται. Ύστερα από τρία χρόνια αυτή η γυναίκα είχε την ίδια επίδραση επάνω του. Ήταν το ναρκωτικό του. Ζωντάνευε με το που την ένιωθε πάνω του. Την απομάκρυνε λιγάκι ώστε να καταφέρει να δει το πρόσωπο της και να της προσφέρει το κόκκινο τριαντάφυλλο που κρατούσε στο χέρι του. Εκείνη το πήρε, θαύμασε το ρόδινο χρώμα του και ένιωσε το γλυκό άρωμα του να φτάνει στα ρουθούνια της. Πάντα την πρόσεχε και την περιποιούταν. Ήταν το κοριτσάκι του και της πρόσφερε τα πάντα.

Βγαίνοντας από το αεροδρόμιο πιασμένοι χέρι-χέρι, ο ήλιος είχε εξαφανιστεί εντελώς και τη θέση του είχε πάρει το φεγγάρι. Το δροσερό αεράκι τους τύλιγε ευχάριστα. Η χαρά τους που έβλεπαν ο ένας τον άλλον ύστερα από 3 μήνες ήταν απερίγραπτη. Κάθε συνάντηση τους ήταν σαν την πρώτη. Ποτέ δεν έφευγε ο ενθουσιασμός τους. Ο άντρας πήρε τη βαλίτσα από το χέρι της και τυλίγοντας το άλλο γύρω από τη μέση της, την οδήγησε να πάρουν το δρόμο προς το σπίτι του. Η απόσταση τους φάνηκε δευτερόλεπτα. Ούτε που κατάλαβαν πότε μπήκαν στο σπίτι και κλείδωσαν την ξύλινη πόρτα πίσω τους. Αγκαλιάστηκαν ξανά, ελεύθερα τώρα πια από τα αδιάκριτα βλέμματα, τα κορμιά τους θυμήθηκαν και μια φλόγα άρχισε να καίει μέσα τους.

- Αγάπη μου, δώσε μου 10 λεπτάκια να κάνω ένα μπανάκι. Ύστερα είμαι όλη δική σου… του ψιθύρισε ναζιάρικα.

Εκείνος με μεγάλη προσπάθεια την άφησε να φύγει από την αγκαλιά του, κάθισε στον καναπέ και την παρατηρούσε να βγάζει από το βαλιτσάκι της ένα μωβ, διάφανο νυχτικάκι κι ένα μικροσκοπικό δαντελένιο εσώρουχο στην ίδια απόχρωση. Ύστερα η γυναίκα κατευθύνθηκε στο μπάνιο κλείνοντας την ημιδιάφανη πόρτα του πίσω της. Ο άντρας μπορούσε να διακρίνει το περίγραμμα του κορμιού της να βγάζει με αισθησιακές κινήσεις τα ρούχα της και να σκύβει στην μπανιέρα ανοίγοντας τη βρύση.

Έπιασε τα μαλλιά της, δοκίμασε τη θερμοκρασία του νερού και στη συνέχεια μπήκε κάτω από το ντους αφήνοντας το ζεστό νερό να ταξιδέψει επάνω στο κορμί της, χαλαρώνοντας την. Ύστερα από ένα-δύο λεπτά, άνοιξε το αφρόλουτρο, τοποθέτησε μια γενναιόδωρη ποσότητα στην παλάμη της και άρχισε να το τρίβει στο στήθος της. Το κρύο παχύρρευστο υγρό, έκανε τις ρώγες της να σκληρύνουν εξαιτίας της διαφοράς θερμοκρασίας από το ζεστό νερό που τις χάιδευε εδώ και μερικά λεπτά. Της άρεσε η αίσθηση των δαχτύλων της επάνω στο γλιστερό δέρμα του στήθους της. Το κορμί της είχε αρχίσει να ζωντανεύει ξανά. Συνέχισε να σαπουνίζει το λαιμό, τον κορμό της, τα μπούτια και τις γάμπες της. Ύστερα το χέρι της μαζί με τον αφρό χώθηκε στο μουνάκι της και άρχισε να το σαπουνίζει με αργές και απαλές κινήσεις. Τα δάχτυλα ακουμπούσαν τα χείλη του αιδοίου της, γλιστρούσαν ανάμεσα τους και φευγαλέα άγγιζαν την κλειτορίδα της. Συνήλθε ξαφνικά από την γλυκιά ηδονή που πρόσφερε στον εαυτό της και θυμήθηκε τον άντρα που την περίμενε στο κρεβάτι. Χαμογέλασε αυθόρμητα στη σκέψη ότι θα ήταν ήδη έτοιμος για εκείνη ύστερα από τόσο καιρό που είχαν να ιδωθούν.

Ολοκλήρωσε το μπανάκι της, ξέβγαλε γρήγορα-γρήγορα τις σαπουνάδες από πάνω της, τυλίχτηκε στη χνουδωτή πετσέτα και βγήκε από τη μπανιέρα. Στέγνωσε το δέρμα της, φόρεσε το μωβ εσώρουχο και το διάφανο νυχτικάκι, έλυσε τα μαλλιά της και έριξε μια ερευνητική ματιά στον καθρέφτη. Ήταν όμορφη. Το λευκό της δέρμα έκανε αντίθεση με το σκούρο λεπτό ύφασμα, το οποίο αισθησιακά άφηνε να διαγράφεται το στήθος και το μικροσκοπικό βρακάκι της. Τα μάτια της άστραφταν από προσμονή. Άνοιξε την πόρτα του μπάνιου και τον είδε να την περιμένει στο κρεβάτι καπνίζοντας. Ήταν ακόμα πιο γοητευτικός από όσο θυμόταν. Τα καστανά ίσια μαλλιά του πετούσαν ελαφρώς κάνοντας τον να φαίνεται λες και είχε μόλις ξυπνήσει. Είχε βγάλει τη μπλούζα του αφήνοντας το στέρνο και τους κοιλιακούς του να διαγράφουν μέσα στο μισοσκόταδο. Τα γραμμωμένα μπράτσα του κατέληγαν σε όμορφα, περιποιημένα δάχτυλα που κρατούσαν απαλά το τσιγάρο κοντά στο αισθησιακό του στόμα. Τα πράσινα μάτια του την κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω γεμάτα πόθο και ασυναίσθητα έτριψε τα γένια του με το χέρι του, ενώ το μυαλό του την είχε ήδη γδύσει από τα λίγα που φορούσε. Εκείνη ξυπόλητη και αιθέρια, έφτασε στο κρεβάτι και ανέβηκε μπουσουλώντας κοντά του.

Το βλέμμα του καρφώθηκε στα όμορφα βυζάκια της, που ξεπρόβαλαν από το άνοιγμα του νυχτικού της προκλητικά. Την ίδια στιγμή το βλέμμα του έπεσε στον καθρέφτη ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι, ο οποίος αντικατόπτριζε το τουρλωμένο κωλαράκι της καθώς προσπαθούσε να φτάσει στο πάνω μέρος του κρεβατιού δίπλα του. Αμέσως ένιωσε το αίμα του να κυλά πιο γρήγορα, και τον πόθο που τόσο καιρό καταπίεζε μακριά της να τον κατακλύζει. Τράβηξε το κορμάκι της επάνω του και της έδωσε ένα τρυφερό και απαλό φιλί που κράτησε αρκετά λεπτά. Εκείνη ανταποκρίθηκε πρόθυμα, κολλώντας τα χείλη της στα δικά του και χαϊδεύοντας που και που τη γλώσσα του με τη δική της. Ένιωσε τα δάχτυλα της να ταξιδεύουν στα μαλλιά και στην πλάτη του και ενστικτωδώς τα χέρια του βρέθηκαν να χαϊδεύουν τη μέση και τα απαλά κωλομέρια της. Τα χείλη του άγγιξαν το λαιμό της και ξεκίνησαν να τον βασανίζουν γλυκά, σκορπώντας υγρά φιλιά σε όλο του το μήκος. Ήξερε καλά πόσο την τρέλαινε η συγκεκριμένη τακτική. Άκουγε την ανάσα της να κόβεται καθώς η γλώσσα του έκανε βόλτες πάνω στην απαλή επιδερμίδα της και να χέρια της τον τραβούσαν όλο και πιο δυνατά προς εκείνη.

Σε ελάχιστα λεπτά η γυναίκα ανέβηκε επάνω του και κόλλησε ξανά τα χείλη της στα δικά του. Το στόμα της απαιτητικό τρυγούσε το δικό του, ενώ το καυλωμένο μουνάκι της τριβόταν επάνω στον πούτσο του που είχε ήδη αρχίσει να σκληραίνει. Ένα βογκητό ξέφυγε από τα χείλη του, κι εκείνη νιώθοντας μια άγρια ικανοποίηση που το σώμα της είχε αυτή την επίδραση πάνω του, έβγαλε το εσώρουχο της, κατέβασε το μποξεράκι του και άρχισε να γλιστράει το υγρό μουνάκι της μπρος πίσω πάνω στην πούτσα του. Εκείνος έκλεισε τα μάτια του, άρπαξε το κωλαράκι της και με τα δυο του χέρια και αφέθηκε στον ηδονικό χορό της. Ένιωθε τα χείλη του αιδοίου της να χαϊδεύουν ολόκληρο το όργανο του, και τα υγρά της να κάνουν ακόμα πιο καυλωτική την επαφή τους.

Ανοίγοντας τα μάτια του, κοίταξε βαθιά στα δικά της που είχαν σκοτεινιάσει από τον πόθο και κατέβασε τις τιράντες του νυχτικού της επιτρέποντας του να γλιστρήσει και να αποκαλύψει δυο κάτασπρα στήθη, με δυο απίθανες ροζ ρώγες σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπο του. Τα χούφτωσε απαλά και πλησίασε τα χείλη του στη μια της ρώγα. Απαλά την άγγιξε με τη γλώσσα του και στη συνέχεια άρχισε να τη γλείφει κυκλικά. Αμέσως την ένιωσε να σκληραίνει και ένα ρίγος διαπέρασε ολόκληρο το κορμί της. Άρχισε να τη θηλάζει αργά και βασανιστικά ενώ τα δάχτυλα του χώθηκαν στο μουνάκι της κι αφού τα μούσκεψε με τα υγρά της ξεκίνησε να παίζει την άλλη ρώγα της ταυτόχρονα. Ένα δυνατό βογκητό της, τον έκανε να κοιτάξει το πρόσωπο της και το είδε αναψοκοκκινισμένο, τα μάτια της ερμητικά κλειστά και τα χέρια της να σφίγγουν το κεφάλι του με δύναμη επάνω στα βυζιά της, απολαμβάνοντας το παιχνίδι του στόματος του.

Την είχε φτάσει στα όρια της και το ήξερε. Η γυναίκα άνοιξε τα μάτια της, έπιασε την πούτσα του με το χέρι της και αργά την οδήγησε μέσα της. Η ανάσα του κόπηκε νιώθοντας το στενό και μουσκεμένο μουνάκι της να τον τυλίγει. Είχε ξεχάσει πόσο καυτό και απαλό ήταν. Δε χόρταινε την αίσθηση που του πρόσφερε. Κι εκείνη όμως με τον που τον ένιωσε να μπαίνει μέσα της, ένιωσε το μουνάκι της να συσπάται από καύλα και τα υγρά της να τον μουσκεύουν. Άρχισε να κουνάει το κωλαράκι της μπρος πίσω. Η κλειτορίδα της τριβόταν επάνω του και ένιωθε έτοιμη να ουρλιάξει από ηδονή. Ύστερα από μερικές μόλις κινήσεις της, ένιωσε την γνώριμη θέρμη του οργασμού να έρχεται. Συνέχισε να τον γαμάει ανεβοκατεβαίνοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσε επάνω στον χοντρό του πούτσο και ύστερα φτάνοντας σε οργασμό άφησε μερικές πνιχτές κραυγές να της ξεφύγουν ενώ το κορμί της συγκλονιζόταν από ηδονή. Οι συσπάσεις του ήδη στενού μουνιού της, τον έπιασαν απροετοίμαστο και τον παρέσυραν οδηγώντας τον κι εκείνον σε ένα δυνατό και έντονο χύσιμο. Ένιωσε τα αρχίδια του που είχαν γίνει σκληρά σαν πέτρες, να αδειάζουν βαθιά μέσα της το σπέρμα του, στον ήδη υγρό κόλπο της ενώνοντας τα υγρά τους.

Με κομμένη ανάσα, κατέβηκε από πάνω του και χώθηκε στην αγκαλιά του προσπαθώντας να ξαναβρεί τον έλεγχο της. Άκουγε την καρδιά του κάτω από το αυτί της να χτυπάει δυνατά και ήξερε πώς κι εκείνος προσπαθούσε να βρει την αναπνοή του. Τα χέρια του χάιδεψαν το απαλό δέρμα των πλευρών της και τα χείλη του άφησαν ένα τρυφερό φιλί στην κορυφή του κεφαλιού της. Πάντα τον ερέθιζε το τρυφερό δέρμα της. Αλλά αυτό που τον ερέθιζε περισσότερο από οτιδήποτε ήταν το να την κάνει να τελειώνει ξανά και ξανά. Η γυναίκα γύρισε μπρούμυτα και χαρίζοντας του ένα γλυκό χαμόγελο του έδωσε να καταλάβει. Ήθελε να χαϊδέψει την πλάτη της. Ήταν η μικρή γατούλα του. Μπορούσε να κάθεται με τις ώρες και να τη χαϊδεύει μέχρι να μουδιάσει. Γελώντας με την απαίτηση της άπλωσε το χέρι του κι άρχισε να το ανεβοκατεβάζει απαλά επάνω στην πλάτη της φτάνοντας μέχρι τη μέση και τα οπίσθια της. Δεν πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα κι άρχισε να θωπεύει το κωλαράκι της.

Ανασηκώθηκε και άρχισε να φιλάει τη μέση της και να χαϊδεύει το δέρμα της με τα απαλά γένια του. Ένας αναστεναγμός ακούστηκε από το βυθισμένο στο μαξιλάρι στοματάκι της. Της άρεσε αυτή η αίσθηση. Άνοιξε με τις παλάμες του τα μαλακά της κωλομάγουλα και έχωσε τη γλώσσα του στην χαραμάδα της. Άρχισε να ανεβοκατεβάζει την υγρή και μαλακή του γλώσσα παίζοντας με την πίσω τρυπούλα της. Είδε τα δάχτυλα της κοπέλας να αρπάζουν το σεντόνι και την μέση της να καμπυλώνει αυθόρμητα προσφέροντας του ακόμα καλύτερη πρόσβαση. Ενώ η γλώσσα του έφερνε κύκλους γύρω από την σφιχτή τρυπούλα της έχωσε το δάχτυλο του στο μουνάκι της και άρχισε να το σπρώχνει μέσα έξω. Ταυτόχρονα με τη γλώσσα του προσπαθούσε να διεισδύσει στο κωλαράκι της. Η κοπέλα αυθόρμητα μετατόπισε το βάρος της και στήθηκε στα τέσσερα τουρλώνοντας τα πισινά της προς το μέρος του.

- Τι είναι μωράκι μου; Τι θέλεις;…

τη ρώτησε εκείνος παιχνιδιάρικα. Εκείνη με το πρόσωπο θαμμένο ακόμα στο μαξιλάρι μουρμούρισε κάτι.

- Δε σε ακούω…

συνέχισε να την προτρέπει εκείνος γαμώντας ταυτόχρονα με δυο δάχτυλα αυτή τη φορά το μουνάκι της. Του άρεσε να την ακούει να του μιλάει πρόστυχα.

- Θέλω να γαμήσεις το κωλαράκι μου…

απάντησε ντροπαλά εκείνη αλλά με σταθερή φωνή αυτή τη φορά.

- Εντάξει μωρό μου. Αλλά καύλωσε με λίγο ακόμα πρώτα!

Δεν περίμενε δεύτερη κουβέντα. Στηρίχθηκε στα γόνατα της, τον έσπρωξε απαλά πίσω στα μαξιλάρια κι ύστερα άπλωσε το χέρι της στο κομοδίνο ψάχνοντας το λαστιχάκι της. Έπιασε τα μαλλιά της αλογοουρά και ξεκίνησε να φιλάει και να γλείφει το λαιμό και το αυτί του. Συνεχίζοντας τα φιλιά, κατέβηκε στο στέρνο του περνώντας τη γλώσσα της πάνω από τις ρώγες του και συνέχισε να σέρνει απαλά τη γλώσσα και τα χείλη της στην κοιλιά του. Μην έχοντας καν προλάβει να κατέβει πιο χαμηλά ένιωσε τον πούτσο του να πιέζει το λαιμό της. Τον είχε ήδη καυλώσει. Τύλιξε τα δάχτυλα της γύρω του και τράβηξε το δέρμα προς τα κάτω απελευθερώνοντας το κεφαλάκι. Αργά ακούμπησε τη ζεστή της γλώσσα επάνω του και άρχισε να το γλείφει κάνοντας μικρούς κύκλους γύρω του. Στη συνέχεια η γλώσσα της άρχισε να ανεβοκατεβαίνει κατά μήκος ολόκληρης της πούτσας του, ενώ το σάλιο που άφηνε πίσω της επέτρεπε στα δάχτυλα της να κινούνται εύκολα πάνω και κάτω. Ύστερα έσκυψε και άρχισε να γλείφει τα αρχίδια του. Τα έπαιρνε στο στόμα της, τα πιπιλούσε, τα χάιδευε με τα χείλη και τη γλώσσα της ενώ τα δάχτυλα της συνέχιζαν να τον παίζουν, κάνοντας τον σκληρό του πούτσο να στάζει πάνω στη κοιλιά του. Τραβώντας ελαφρά την αλογοουρά της την έκανε να σηκώσει το κεφάλι της. Δεν ήθελε να τελειώσει πριν πάρει το κωλαράκι της.

Την έστησε στα τέσσερα και τη γύρισε ώστε να μπορεί να βλέπει στον καθρέφτη ακριβώς απέναντι. Πήρε το λιπαντικό και άπλωσε μια γενναία ποσότητα με τα δάχτυλα του στην τρυπούλα της. Στη συνέχεια έσπρωξε δυο δάχτυλα στο κωλαράκι της ώστε να τη χαλαρώσει και να την λιπάνει. Συνέχισε να σπρώχνει μέσα έξω τα δάχτυλα του μέχρι που ένιωσε το σφικτήρα της να χαλαρώνει και να είναι έτοιμη για εκείνον. Έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά της κι εκείνη τούρλωσε το κωλαράκι της ανυπόμονα περιμένοντας να την πάρει επιτέλους. Ο άντρας οδήγησε το σκληρό του πουτσοκέφαλο στην μικροσκοπική τρυπούλα της και άρχισε να πιέζει απαλά μέχρι να βάλει ίσα-ίσα το κεφαλάκι μέσα της. Ύστερα περνώντας το ένα του χέρι ανάμεσα στα μπούτια της, άνοιξε το μουνάκι της που για άλλη μια φορά είχε γίνει μούσκεμα και άρχισε να παίζει την κλειτορίδα της ενώ ταυτόχρονα εξακολουθούσε να σπρώχνει με απαλές κινήσεις μέχρι που χώθηκε ολόκληρος στο στενό της κωλαράκι. Ένιωθε την πίεση του σφικτήρα της στη βάση της πούτσας του καθώς και τις συσπάσεις του κόλπου της χάρη στα δάχτυλα του που συνέχιζαν να χαϊδεύουν την κλειτορίδα της. Κοίταξε στον καθρέφτη και είδε το κατακόκκινο πρόσωπο της να τον παρακολουθεί καθώς γαμούσε το κωλαράκι της, τα μισόκλειστα μάτια της και το στόμα της μισάνοιχτο να βγάζει άναρθρες κραυγούλες στην κάθε ώθηση του. Η καυλωμένη εικόνα της τον έφτιαξε ακόμα περισσότερο κι άρχισε να της γαμάει την τρυπούλα όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά μη παίρνοντας τα μάτια του από την εικόνα τους στον καθρέφτη.

Εκείνη γλίστρησε τα δάχτυλα της ανάμεσα στα πόδια της και άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι ενώ εκείνος συνέχιζε να την παίρνει με δύναμη. Βρήκε την κλειτορίδα της μουσκεμένη από τα υγρά της κι άρχισε να την τρίβει νιώθοντας την σκληρή του πούτσα ταυτόχρονα να ξεσκίζει το μικροσκοπικό της κωλαράκι καθώς τα χέρια του τραβούσαν με δύναμη τα καπούλια της πάνω του.

- Μωρό μου θα χύσω…

τον άκουσε να της λέει και είδε το πρόσωπο του ειδώλου του στον καθρέφτη να παραμορφώνεται από την ηδονή. Η δήλωση του την έσπρωξε ξανά στον γκρεμό του οργασμού και ενώ συνέχισε να παίζει το μουνάκι της του απάντησε:

- Χύσε στο κωλαράκι μου μωρό μου. Κάντο δικό σου…

ενώ ταυτόχρονα παραδόθηκε στο δεύτερο οργασμό της. Αυτή τη φορά ήταν πιο έντονος από πριν και κράτησε πολλά δευτερόλεπτα επιτρέποντας της μόνο να βλέπει τα κορμιά τους στον καθρέφτη να ενώνονται και να ακούει τις κραυγές της να αντηχούν στο ερωτικό τους λημέρι. Ο άντρας έχυσε ξανά βαθιά στην τρυπούλα της και κόλλησε το κορμί του πάνω στο δικό της. Αν ήταν στο χέρι του δε θα έβγαινε ποτέ από μέσα της.

Ξέπνοοι για δεύτερη φορά ξάπλωσαν αγκαλιά στο κρεβάτι και μέσα σε δευτερόλεπτα παραδόθηκαν σε έναν γλυκό ύπνο που και οι δύο είχαν καιρό να γνωρίσουν. Ήταν γενναιόδωρη προσφορά της πληρότητας που ένιωθαν. Ύστερα από μήνες ήταν ξανά ολοκληρωμένοι. Δυστυχώς σε μερικές μέρες όμως θα επέστρεφε ξανά η σκιά του αποχωρισμού. Η στιγμή που θα έπρεπε να πουν ξανά αντίο και ο καθένας να γυρίσει στην καθημερινότητα του. Με μοναδική προσδοκία το μέλλον. Μέχρι την επόμενη συνάντηση. Μέχρι την επόμενη ολοκλήρωση.




Copyright protected OW ref: 156953


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.