Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα, είμαι η Δήμητρα (εμφάνιση μπορείτε να δείτε στις προηγούμενες ιστορίες μου) και σήμερα θα σας περιγράψω όχι μια αληθινή ιστορία μου, αλλά μια φαντασίωση μου την οποία και μοιράστηκα με μέλος του xstream, καθώς ήταν πολύ έντονη και με αναστάτωσε ιδιαίτερα.

Νύχτα… κοιμόμουν, όταν ξαφνικά ξύπνησα έχοντας μια περίεργη αίσθηση. Είχε πολύ ζέστη και φόραγα ένα φανελάκι φούξια τιραντέ, χωρίς σουτιέν και από κάτω μαύρο στρινγκ. Το χέρι μου κατέβηκε χαμηλά και τότε κατάλαβα..ήμουν υγρή. Τα δαχτυλάκια μου άρχισαν να εξερευνούν την περιοχή πάνω από το στρινγκάκι και η έκφραση μου από αγανάκτησης που ξύπνησα, μετατράπηκε σε μια προσπάθεια ανακούφισης. Με το άλλο χέρι μου χάιδεψα τα στήθη μου και ένιωσα τις ρώγες μου να τρυπούν το λεπτό φανελάκι. Ασυναίσθητα τσίμπησα δυνατά τη μία κάνοντας με να μου φύγει μια μικρή κραυγούλα. Πλέον δεν άντεχα. Κατέβασα ελαφρώς το μαύρο στρινγκάκι στα μπουτάκια μου αφήνοντας εντελώς εκτεθειμένη τη περιοχή που με ταλαιπωρούσε. Πέρασα τα δάχτυλα μου αργά από το γυμνό πλέον μουνάκι μου και η αίσθηση ήταν εξαιρετική.

Το ίδιο απόγευμα είχα αποτριχώσει τις λιγοστές τριχούλες, το είχα περιποιηθεί με τα κατάλληλα λάδια και σε συνδυασμό με τα υγρά μου που έτρεχαν και τα αρκετά πιο παγωμένα δάχτυλα μου έδιναν μία τέλεια, λεία και ανατριχιαστική αίσθηση. Έκλεισα τα μάτια και επιδόθηκα σε ένα αργό παιχνίδι των αισθήσεων και της φαντασίας μου. Ένιωσα την πόρτα του δωματίου μου να ανοίγει και το περίγραμμα ενός γεροδεμένου άντρα να μπαίνει μέσα. Η καύλα με έκανε να μην αντιδράσω και να συνεχίζω να δαχτυλώνω το καυτό μου μουνάκι βγάζοντας μικρούς αναστεναγμούς καύλας. Ο άντρας πλησίασε μου έπιασε τα χέρια δυνατά και πριν προλάβω να αντιδράσω μου τα είχε δέσει ψηλά στο ξύλο του κρεβατιού. Ήμουν πλέον ανήμπορη να αντιδράσω σε οτιδήποτε και αν μου έκανε αυτός ο άγνωστος άντρας και ο φόβος μου ήταν τεράστιος. Ωστόσο, η σκέψη αυτή δεν εμπόδισε το μουνάκι μου να ανεβάζει ακόμη μεγαλύτερη θερμοκρασία.

Ο άντρας που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν με είχε αγγίξει, ακούμπησε έντονα αλλά σταθερά την παλάμη του. Η αντίδραση που είχε το λείο μουνάκι μου στη τριβή με τη τραχεία και σκληρή επιφάνεια της παλάμης του ήταν πρωτόγνωρη για μένα. Αμέσως άρχισε να συσπάται και να χύνει σαν τρελό ενώ εγώ δε μπορούσα να συγκρατήσω τα βογκητά μου. Ο άντρας χώνει αμέσως τη γλώσσα του στα χείλη μου στη προσπάθεια του να μην με ακούσει κανείς. Οι γλώσσες μας παίζουν πολύ έντονα μέσα στο στόμα μου ενώ το μουνάκι μου που δε μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα το εξερευνά πλέον ένα δάχτυλο του. Νιώθω να τραβάει από τα μπουτάκια μου το στρινγκάκι μου. Μου το βάζει στο στόμα. Είναι εντελώς βρεγμένο και μυρίζει από τα υγρά μου. Πνίγομαι και βήχω αλλά ο καργιόλης το χρησιμοποιεί για να μην ακούγομαι και το μόνο που κάνει είναι να το τραβήξει ελαφρώς πιο έξω. Τα χέρια του χουφτώνουν δυνατά τα βυζιά μου και με μια απότομη κίνηση σκίζει το φανελάκι μου και πετάγονται οι βυζάρες μου που πάλλονται από το τράνταγμα. Τις τρίβει και τις πιέζει ατσούμπαλα, κάνοντας με να πονάω.

Χωρίς να κατεβάσει το παντελόνι ακούω το φερμουάρ του να ξεκουμπώνεται. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω ένα μεγάλο και κυρίως πολύ χοντρό πούτσο. Η σκέψη ότι ένα τόσο χοντρό καυλί θα βρίσκεται σε λίγα δευτερόλεπτα βαθιά μέσα στο μουνάκι μου με φοβίζει. Το μουνάκι μου όμως, υποσυνείδητα κατεβάζει και άλλα υγρά για να το υποδεχτεί όσο γίνεται πιο ανώδυνα. Έχοντας κλείσει τα μάτια και περιμένοντας, αισθάνομαι το πρησμένο του πουτσοκέφαλο να ακουμπάει την τρυπούλα μου και να ετοιμάζεται να τη παραβιάσει. Ο φόβος με κάνει να κλείσω ερμητικά τα πόδια μου. Σαν έμπειρος και έχοντας την αυτοπεποίθηση που του δίνει η θέση του ανεβαίνει πάνω μου κάνοντας τις καυλωμένες ρώγες μου να έρθουν σε επαφή με τις δικές του. Τα πόδια μου ανοίγουν ελαφρώς και τότε ο πούστης βρίσκει την ευκαιρία και μου τον καρφώνει όλο μέσα μου. Ο πόνος ήταν αφόρητος κι εγώ δε μπορούσα να αντιδράσω αφού μου είχε κλείσει το στόμα και μου είχε δέσει τα χέρια.

Ο πούτσος του μπαινόβγαινε πλέον αργά μέσα στο μουνί μου. Εγώ ανήμπορη να κάνω οτιδήποτε είχα χάσει τον έλεγχο από όλο μου το σώμα καθώς ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω. Όλες μου οι αισθήσεις είχαν εστιαστεί πλέον στο μουνί μου. Τα τοιχώματα του είχαν τεντωθεί στη προσπάθεια τους να εμποδίσουν την εισβολή αυτού του σκληρού πούτσου. Ήταν τόσο ακλόνητος που τον ένιωθα να μπαινοβγαίνει σαν έμβολο μέσα μου και μάλιστα να φουσκώνει ολοένα και περισσότερο. Μετά από λίγη ώρα κάθε αντίσταση μου είχε καμφθεί. Η πίεση στα τοιχώματα του μουνιού μου πρόσφερε μια τέλεια αίσθηση. Με έκανε να παρακαλάω την είσοδο του πούτσου του όλο και πιο βαθιά όλο και πιο γρήγορα μέσα μου. Ακόμη τα πόδια μου από εκεί που δεν άνοιγαν είχαν τυλιχτεί πλέον δυνατά γύρω του. Έτσι του έδινα την καλύτερη δυνατή αίσθηση του μουνιού μου. Οι κινήσεις του κορμιού μου ήταν σαν να τον ικετεύω να συνεχίσει και να ολοκληρώσει αυτή τη γλυκιά κόλαση στην οποία με είχε υποβάλλει.

Οι κινήσεις του πλέον γινόταν όλο πιο κοφτές, όλο πιο έντονες. Καταλάβαινα ότι ήταν πολύ κοντά στο να αδειάσει το φορτίο που τον ταλαιπωρούσε. Μου φιλούσε τα στήθη έντονα. Δε μιλούσε αλλά μπορούσα να ακούσω την ανάσα του. Τον έσφιξα πάνω μου με όλη τη δύναμη των ποδιών μου που έτρεμαν. Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Το καυτό του ψωλόχυμα πλημμύρισε το διψασμένο μου μουνάκι προκαλώντας του για ακόμη μια φορά σπασμούς. Βγήκε από μέσα μου μόνο όταν ηρέμησε εντελώς. Έτριψε τον πούτσο του στα βυζιά μου καθαρίζοντας τον εντελώς από τα χύσια. Όλη αυτή την ώρα δεν είχε πει κουβέντα. Μόνο ένα μακρόσυρτο επιφώνημα του ξέφυγε που μαρτυρούσε τη καύλα του και τη λύτρωση του. Ξανακούμπωσε το φερμουάρ. Μου ξέλυσε τα χέρια και χάθηκε στο σκοτάδι Εντελώς χαλαρωμένη όμως ήμουν πλέον, το χέρι μου κύλισε προς τα κάτω. Η αίσθηση πλέον ήταν αρκετά διαφορετική από την αρχή. Το μουνάκι μου ήταν τελείως ανοιγμένο και γεμάτο πηχτά χύσια. Έβαλα το δάχτυλο στο στόμα και δοκίμασα τη γεύση του. Κοιμήθηκα έτσι.

Πιστεύω να το απολαύσατε. Εγώ πάντως σίγουρα το απόλαυσα, αφού το ένα χέρι μου δεν έχει σταματήσει να τρίβει το μουνάκι μου όσο γράφω την ιστορία. Τρελαίνομαι να διαβάζω τα σχόλια σας. Για αυτό γράψτε από κάτω οτιδήποτε θέλετε και ίσως επιστρέψω με τη συνέχεια αυτής της ιστορίας η ακόμη καλύτερα μιας πραγματικής μου.




Copyright protected OW ref: 156930



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.