Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλοκαιρινή σεζόν. Εγώ σερβιτόρα σε καφέ. Ξαφνικά περνάει. Γυμνασμένος με κόκκινο μαγιό σορτσάκι. Το μάτι μου κολλάει επάνω του. Με παίρνει χαμπάρι και περνά μπροστά από το μαγαζί κάνα δυο φορές. Αυτό μόνο. Τίποτα παραπάνω. Ώσπου φτάνει το βράδυ. Η βάρδια μου τελειώνει και ανηφορίζω για το σπίτι με τα πόδια. Ξαφνικά ακουω:

- Μην τρέχεις, δε θα σε φάω.

Γυρνώ και βλέπω αυτόν. Αναστατώνομαι. Οι παλμοί μου ανεβαίνουν. Με πλησιάζει.

- Δημήτρης.

- Έλενα.

- Πάμε για ένα ποτό;

- Και δεν πάμε;

Πήρα και ένα φιλαράκι για ασφάλεια. Ο Δημήτρης μας είπε ότι ήταν μελλοντικός καπετάνιος σε γκαζάδικα. Για κάποιο λόγο με εξίταρε. Μας κερνούσε το ένα ποτό μετά το άλλο. Οι ματιές; άστο. Τα μάτια είχαν κάνει έρωτα πολύ πριν αγγιχτούμε. Η ώρα πέρασε. Βρεθήκαμε να περπατάμε στην αμμουδιά.

- Είσαι πολύ όμορφη!

- Ευχαρ…

Δεν πρόλαβα να τελειώσω την πρόταση μου. Τα χείλη του ήδη είχαν γαντζωθεί στα δικά μου. Τι τρέλα. Πάθος. Φιλιόμασταν σα να μην υπήρχε αύριο. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και από κει έφτασε στην ρώγα. Κάθε φιλί και ρίγος. Η ρώγα κάγκελο. Το μουνί μου υγρό (όπως και τώρα που τα θυμάμαι). Ο πούτσος του; Κατά-καυλωμένος. Δεν έχασε πολύ χρόνο. Δυο δάχτυλα στο μουνάκι μου και στο καπάκι και τρίτο. Εγώ ν' αναστενάζω όλο καύλα. Μου βγάζει τη μπλούζα κι εγώ τη δική του. Του χουφτώνω τον πούτσο. Θα φάμε καλά.

Με πιάνει απ το μαλλί και με κατεβάζει κάτω. Παίρνω τον πούτσο του στο στόμα μου. Γλείφω μέχρι και τα' αρχίδια αλλά παίζω περισσότερο με το κεφαλάκι. Φροντίζω να τον παίρνω όλο μέσα στο στοματάκι μου. Τόσο που δε χωράει άλλο. Θα πνίγω. Βαριανασαίνει. Με ξαπλώνει στην αμμουδιά και μου κατεβάζει το σορτσάκι και την στρινγκάρα. Αρχίζω και χαϊδεύω το μουνάκι μου.

- Α είσαι τόσο καλή;

- Καλή τι;

- Πουτάνα.

- Αν θες να δεις πόσο, γλείψε με.

Μου αρχίζει τρελό γλειφομούνι κι εγώ όλο αναστενάζω.

- Χύσε μωρή καργιόλα!

- Θέλω και δάχτυλο στον κώλο μου.

- Ότι θες καύλα μου!

Αρχίζει να μου γαμάει τον κώλο με το δάχτυλο του και ταυτόχρονα να γλείφει το μουνί μου. Δεν αντέχω και χύνω. Στο καπάκι φέρνει τον πούτσο του κοντά στην τρυπούλα μου.

- Τι περιμένεις; Γάμησε με!

Μου τον χώνει βαθιά και φωνάζω

- Έτσι παλιό πουτάνα!

Με σφυροκοπά ασταμάτητα. Ακούμε θόρυβο. Τραβιέται. Βάζουμε ρούχα και ψάχνουμε. Δεν είδαμε κάτι.

- Με χεις κάνει πύραυλο… και να μας βλέπει κανείς δε με νοιάζει.

- Ξέχασε το. Αν είναι κάποιος φοβάμαι. Πάμε να φύγουμε.

Με πιάνει πάλι απ' τα μαλλιά.

- Άκου να δεις πουτανάκι… θα σε γαμήσω ακόμα και όλο το χωριό να μαζευτεί.

- Ξεκόλλα σου λέω!

- Σκάσε μωρή γαμιόλα.

Με γυρνά μπρούμυτα και μου κατεβάζει τα ρούχα. Κάνω και καλά πως δε θέλω, αλλά μόλις ακουμπάει τη σούφρα μου αναστενάζω. Με γυρνά και μου δίνει σφαλιάρα.

- Ώστε το παίζεις τόση ώρα δύσκολη ε;

Ξανά μπρούμυτα και χώνει τον πούτσο του στην κωλάρα μου (οχι να το παινευτώ, αλλά έχω κωλάρα).

- Γάμησε με γαμώ το!

- Έτσι καργιολάκι.

Αυτός με γαμούσε κι εγώ έβαζα δάχτυλο στο μουνάκι μου. Οι σφαλιάρες στα κωλομάγουλα έπεφταν βροχή.

- Καήλα μου θα χύσω. Που να στα δώσω;

- Στην κωλάρα μου γαμιά μου!

- Δε στα είπανε καλά. Γύρνα!

Με γυρνάει, τον χώνει στο στόμα μου και αδειάζει όλα τα χύσια του.

- Κατάπινε καργιόλα!

Μόλις τα κατάπια, βγήκε και άφησε τις τελευταίες σταγόνες να στάξουν στα μούτρα μου.




Copyright protected OW ref: 156806



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.