Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: H ζωηρή και βιτσιόζα κυρία Μήνα (4ο μέρος)

Βρισκόμασταν πια παραπάνω από σαράντα λεπτά καθισμένοι εκεί στην σκάλα. Ο κος Κώστας είχε ήδη χύσει και νόμιζα ότι κάποια στιγμή θα κατεβαίναμε, αλλά επειδή το θέαμα από απέναντι συνεχιζόταν με είχε υποχρεώσει να συνεχίζω και εγώ το τσιμπούκι όσο εκείνος απολάμβανε το μπανιστήρι στην γυναίκα του. Ομολογώ βέβαια ότι έτσι όπως έγινε για πρώτη μου φορά, είχα ξετρελαθεί.

Το ψυχολογικό από όλη την πράξη, η αρχική μου έκπληξη και ντροπή στην θέα του πέους του δίπλα μου, η αίσθηση από την επαφή στα χείλια μου, οι ανακατεμένες μυρωδιές από τα σάλια, τον ιδρώτα και τα υγρά του, η γεύση που είχαν τα χύσια του, ο τρόπος που τιναζόταν μέσα στο στόμα μου όταν έχυνε, όλα με είχαν απογειώσει. Είχα νοιώσει απερίγραπτη καύλα. Μέχρι ένα σημείο όμως όλα αυτά γιατί πλέον είχα αρχίσει να κουράζομαι. Τα χείλη μου είχαν μουδιάσει από το συνεχόμενο τσιμπούκι, με πονούσε ο ουρανίσκος στο στόμα μου από το πουτσοκέφαλο που τριβόταν επάνω του και είχα πιαστεί ολόκληρος από την περίεργη στάση έτσι όπως ήμουν καθισμένος. Προσπάθησα να τραβηχτώ λίγο αλλά η χερούκλα του κου Κώστα που δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το σβέρκο μου με ξαναέσπρωχνε επάνω στην ψωλή του. Καταλάβαινα όμως ότι δε θα τελείωνε γρήγορα, οπότε και έβαζα τα δυνατά μου προκειμένου να τον ικανοποιήσω.

Το γεγονός όμως του ότι είχε ήδη χύσει μία φορά και η ηλικία του σε συνδυασμό μάλλον και με την κούραση της ημέρας δε βοηθούσαν την κατάσταση. Η ψωλή του παρέμενε μισοσπασμένη όση τέχνη και αν έβαζα στο γλείψιμο που έκανα. Όχι ότι είχα και καθόλου εμπειρία, βέβαια αλλά δεν τα είχα πάει και άσχημα την πρώτη φορά κρίνοντας από το αποτέλεσμα.

Σε αυτό το πρόβλημα ήρθε να προστεθεί και το ότι κάποια στιγμή το γαμήσι από απέναντι έλαβε κι αυτό τέλος. Από τη γνώριμη κραυγή που ακούστηκε μέσα στο σκοτάδι κατάλαβα ότι η κυρία Μήνα είχε χύσει μετά από τόσο πήδημα τον άγνωστο, χωρίς βέβαια να μπορώ να δω, καθώς ήμουν γυρισμένος με την πλάτη, αλλά ούτως ή άλλως μετά από λίγα λεπτά ακολούθησε και ο χαρακτηριστικός ήχος από τα παντζούρια του υπνοδωματίου που έκλειναν για επιβεβαίωση. Έτσι μείναμε πλέον οι δύο μας, εγώ και ο κύριος Κώστας, να καθόμαστε μέσα στο σκοτάδι και τη ζέστη της νύχτας, εκεί, επάνω στη σκάλα, με το κεφάλι μου να ανεβοκατεβαίνει ασταμάτητα πάνω στο μισοπεσμένο του καυλί.

Φαντάστηκα ότι τώρα πιά που δεν είχε κάτι να τον ερεθίζει ίσως επιτέλους με σταματούσε, αλλά εκείνος, στερημένος πλέον από το απέναντι θέαμα, έστρεψε την προσοχή του για πρώτη φορά επάνω μου.

Με το χέρι του να πιέζει ασταμάτητα το κεφάλι μου πάνω στο καυλί του τον άκουσα να μου ψιθυρίζει στο αυτί.

- Κανόνισε μικρέ, θέλω να με κάνεις να χύσω άλλη μιά φορά. Θα με τσιμπουκώνεις εδώ πάνω μέχρι να φέξει.

Εγώ πάλι, συνέχισα να παλεύω χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και με αφόρητους πλέον πόνους σε όλο μου το κορμί. Είχαν στεγνώσει πια τα σάλια στο στόμα μου και ένοιωθα τα χείλια μου ξερά και κολλώδη από τα λίγα χύσια που είχαν ξεφύγει και χυθεί επάνω μου από την προηγούμενη φορά. Κάποια στιγμή ενώ είχα μόνο το κεφαλάκι από την πούτσα του στο στόμα μου και το έγλειφα κυκλικά με τη γλώσσα μου, άρχισα να του χαϊδεύω τα αρχίδια του με το ένα μου χέρι. Αυτό φάνηκε να του άρεσε γιατί τον ένοιωσα που σκλήρυνε περισσότερο. Πήρα θάρρος και προσπάθησα να τα χουφτώσω καλύτερα. Παραμέρισα όσο μπορούσα το σορτς και έβαλα το χέρι μου από κάτω. Τον χάιδεψα όσο απαλά μπορούσα, ένοιωθα τα αρχίδια στα δάκτυλα μου μαλακά, τριχωτά και φουσκωμένα. Τα έτριβα με πολύ προσοχή για να μην τον πονέσω, τα πίεζα ελαφρά και τέλος τα χούφτωσα και τα τράβηξα προς τα κάτω κάνοντας έτσι την πούτσα του να τιναχτεί μέσα στο στόμα μου.

Κατάλαβα ότι η περιοχή αυτή ήταν πολύ ευαίσθητη στα χάδια μου και προσπάθησα να επικεντρωθώ εκεί. Όπως συνέχιζα, άθελα μου, τα δάκτυλα ακούμπησαν το κομμάτι ανάμεσα στα αρχίδια και τον κώλο του. Αμέσως η ψωλή του σκλήρυνε ακόμα περισσότερο στο στόμα μου.

- Αχ καργιολάκι, τί μου κάνεις...

ψιθύρισε με έναν αναστεναγμό. Συνέχισα να τον χαϊδεύω στο νέο σημείο, ενώ αυτός έσπρωξε την λεκάνη του ελαφρά πιο μπροστά πάνω στο χέρι μου. Τα δάκτυλα μου που είχαν ήδη υγρανθεί από τα σάλια και τους χυμούς που είχαν τρέξει από το στόμα μου πάνω στην πούτσα και τα αρχίδια του βρέθηκαν τώρα να χαϊδεύουν τον κώλο του. Κατάλαβα πόσο του άρεσε αφού σχεδόν αμέσως η πούτσα του πέτρωσε στο στόμα μου. Συνέχισα να τον χαϊδεύω εκεί. Τα δάκτυλα μου είχαν πλέον ανακαλύψει την κωλοτρυπίδα του την οποία και έτριβα κυκλικά. Δεν το είχα δει πουθενά αυτό, ούτε και κατάλαβα πώς το έκανα, μου έβγαινε όμως, φυσικά. Έβαλα λίγο παραπάνω πίεση και ένοιωσα τον σφικτήρα του να χαλαρώνει και να υποχωρεί. Συνέχισα την κυκλική κίνηση μέχρι που η κωλοτρυπίδα του άνοιξε και ένα μου δάκτυλο εισχώρησε μέσα του. Όχι πολύ, ίσα-ίσα μέχρι τη μέση έφτασε, αλλά από την αντίδραση κατάλαβα ότι αυτό του άρεσε υπερβολικά.

Άρχισα να το κουνάω τραβώντας και τεντώνοντας τον σφικτήρα του, όσο μπορούσα βέβαια γιατί ένοιωσα τον μυ του κώλου του που είχε σφιχτεί με δύναμη γύρω από το δάκτυλο μου, παρόλα αυτά δεν το τράβηξα έξω. Έδειχνε να το απολαμβάνει ακόμα περισσότερο έτσι. Είχε γύρει προς τα πίσω, η πούτσα του είχε καυλώσει εντελώς πλέον και την ένοιωθα να τινάζεται στο στόμα μου, όποτε το δάκτυλο μου κουνιόταν στην κωλοτρυπίδα του, ενώ τον άκουγα που βαριανάσαινε και παραμιλούσε.

- Μ… έτσι, εκεί, μη σταματάς, συνέχισε, συνέχισε μωρή πούστρα ξεφτιλισμένη, μη σταματάς!

Έχανε τον έλεγχο σε κάθε μου κίνηση. Συνέχισα να κουνάω ρυθμικά το δάκτυλο μου όταν ξαφνικά κάνει μία απότομη κίνηση με το χέρι που κρατούσε το κεφάλι μου, με σπρώχνει επάνω του και καρφώνει πάλι ολόκληρη την ψωλή του βαθιά στο λαρύγγι μου. Άρχισε να τρέμει, ένοιωθα την πούτσα του να τινάζεται βαθιά στο λαιμό μου, σημάδι ότι έχυνε ενώ παράλληλα, ένοιωθα την κωλοτρυπίδα του να συσπάται με δύναμη γύρω από το δάκτυλο μου.

- Παρ' τα μωρή γαμιόλα, πιες τα φλόκια μου. Σε χύνω παλιοπουτάνα, χύνω, χύνω...

τον άκουσα να ψιθυρίζει με βαριά φωνή και με έχυσε για δεύτερη φορά με έναν ατελείωτο οργασμό. Ευτυχώς που για άλλη μια φορά δεν ακουστήκαμε. Άδειασε εντελώς τα αρχίδια του στο λαιμό μου, τράβηξε την πούτσα του από το στόμα μου και επιτέλους άφησε ελεύθερο το κεφάλι μου. Προσπάθησα να σηκωθώ αλλά πονούσα παντού, σα να με είχαν δείρει. Εκείνος αφού βόλεψε το πεσμένο του καυλί μέσα στο σορτς σηκώθηκε με έσπρωξε προς τα πίσω ελαφρά και μου ψιθύρισε.

- Εμπρός τσουλάκι, κατέβαινε.

Με έβαλε μπροστά και κατεβήκαμε τα σκαλιά σιγά-σιγά. Μπήκαμε στο σπίτι και κάτσαμε στην κουζίνα στο μισοσκόταδο χωρίς να ανάψουμε φώς, αφού το δωμάτιο φωτιζόταν ελαφρώς από τις λάμπες του δρόμου. Εγώ μη ξέρoντας πώς να φερθώ, προσπαθούσα να φανταστώ τί θα επακολουθήσει και στεκόμουν ακίνητος. Ο κος Κώστας, έκατσε σε μία καρέκλα και με διέταξε να του φέρω παγωμένο νερό. Υπάκουα έβγαλα ένα μπουκάλι από το ψυγείο και ένα ποτήρι αλλά με μία κίνηση παραμέρισε το ποτήρι και μου άρπαξε το μπουκάλι από τα χέρια. Το άνοιξε και το άδειασε σχεδόν μονορούφι. Αφού ξεδίψασε, άφησε το μπουκάλι στο πλάι στο τραπέζι και με κοίταξε με αγριάδα.

- Λοιπόν, πουστράκο. Τώρα που ξεκαθαρίσαμε τί είσαι θα πρέπει να κανονίσουμε και κάτι άλλο μεταξύ μας.

Τρομοκρατήθηκα.

- Τι… τί εννοείτε κε Κώστα;…

κάνω με φωνή που έτρεμε. Η αλήθεια είναι πως τώρα συνειδητοποιούσα ότι όλα είχαν αλλάξει. Είχα πάρει τσιμπούκι σε έναν άντρα, φοβισμένος, σκεφτόμουν τις συνέπειες έτσι και μαθευόταν ότι έγινε. Τον βλέπω να βάζει το χέρι του στην πίσω τσέπη του σόρτς που φόραγε και να βγάζει κάτι. Στο μισοσκόταδο βλέπω κάτι να γυαλίζει και καταλαβαίνω ότι είναι ένας μικρός σουγιάς από αυτούς που διπλώνουν. Κόντεψα να κατουρηθώ από τον φόβο. Ζάρωσα. Αυτός μου τον δείχνει και λέει:

- Λοιπόν, το βλέπεις αυτό εδώ;…

και κάνει μία κίνηση και ελευθερώνει το ελατήριο πετώντας την λάμα του σουγιά προς τα έξω.

- Σου φαίνεται μικρό αλλά κόβει τα πάντα σαν ξυράφι. Πρόσεξε τί θα σου πω λοιπόν πουστράκο. Έτσι και σου ξεφύγει ποτέ κουβέντα σε οποιονδήποτε για όσα έγιναν απόψε με αυτό εδώ θα σε σφάξω. Το κατάλαβες;

Δεν τολμούσα να αρθρώσω λέξη.

- Κατάλαβες ρε μαλακισμένο;…

ρωτάει με πιό επιτακτική φωνή και κουνάω καταφατικά το κεφάλι μου.

- Ωραία λοιπόν. Συνεννοηθήκαμε…

κάνει και σηκώνεται από την καρέκλα. Κρύβει το σουγιά στην κωλότσεπη του και κατευθύνεται προς την πόρτα. Λίγο πριν την ανοίξει γυρίζει και μου ρίχνει μία άγρια ματιά.

- Να θυμάσαι τί είπαμε, εντάξει;

Φοβισμένος, το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να γνέφω καταφατικά. Σταματάει για λίγο και με ξανακοιτάει με ένα περίεργο βλέμμα που μου φάνηκε περισσότερο λάγνο παρά άγριο. Βάζει το χέρι του στην μπροστινή τσέπη του σορτς, βγάζει μια δεσμίδα χαρτονομίσματα. Τραβάει ένα και μου το δίνει. Τον κοιτάω σα χαζός.

- Τί με κοιτάς ρε; παρ' το. Το κέρδισες με την αξία σου απόψε.

Τρέμοντας απλώνω το χέρι μου και το παίρνω. Φεύγει και εγώ κλείνω την πόρτα πίσω του και διπλοκλειδώνω. Πάω στο δωμάτιο μου και ξαπλώνω στο κρεβάτι μου προσπαθώντας να ηρεμήσω. Διαπιστώνω ότι ακόμα κρατάω το χαρτονόμισμα, το ξεδιπλώνω. Ένα χιλιάρικο, ένα ολόκληρο χιλιάρικο, έμεινα, μιλάμε ήταν τρελά λεφτά για εκείνη την εποχή. Προσπαθώ να το επεξεργαστώ. Είχε δει πόσο πολύ είχα τρομάξει από τα λόγια του και ότι δεν θα τολμούσα να πω κουβέντα για όσα έγιναν. Άρα, αναρωτιέμαι, μου έδωσε τα λεφτά για το τσιμπούκι που του έκανα; Με πλήρωσε επειδή τον έκανα και έχυσε;

Ένοιωσα να με κατακλύζει ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνθηκα έτσι, ήταν κάτι σαν ζάλη ανακατεμένη με απίστευτη καύλα μαζί με μια περίεργη ικανοποίηση. Με είχε χρησιμοποιήσει και με είχε πληρώσει, όπως τις πουτάνες. Έκπληκτος διαπίστωσα ότι όλο αυτό μου άρεσε, με άναβε τρελά.

Κρατώντας το χαρτονόμισμα στο ένα μου χέρι έπιασα το καυλάκι μου με το άλλο και άρχισα να μαλακίζομαι άγρια. Έφερα το χιλιάρικο κοντά στο πρόσωπο μου και το μύρισα. Ήταν ακόμα νοτισμένο από τον ιδρώτα και είχε την μυρωδιά του. Έχυσα με απίστευτη ορμή. Τα χύσια μου έφτασαν μέχρι το λαιμό μου και έτρεξαν ποτάμι από την κοιλιά μου μουσκεύοντας τα πάντα γύρω μου. Γύρισα… και κοιμήθηκα αποκαμωμένος.



Copyright protected OW ref: 156614




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.