Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καύλα και πόθος. Δύο λέξεις απλές μα ταυτόχρονα έντονες. Ακριβώς όπως επιθυμώ να είναι και η σεξουαλική μου ζωή. Έντονη. Τα μέτρια δε μ' αντιπροσωπεύουν, δεν έχουν ουσία.

Γενικά σαν άνθρωπος, παρά το νεαρό της ηλικίας μου, είμαι φύσει εργασιομανής. Μ' αρέσει η μοναξιά, να περνώ χρόνο με τον εαυτό μου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αλλάζω συχνά ασχολίες στον ελεύθερό μου χρόνο. Κάτι που δεν αλλάζω όμως σε καμία περίπτωση είναι η κολύμβηση, ασχολία υπεύθυνη για τις σωστές αναλογίες του κορμιού μου.

Επιστρέφοντας στον ερωτικό τομέα, είμαι δύσκολη στις επιλογές μου όσον αφορά το αντίθετο φύλο και προσπαθώ να αποφεύγω τις κλειστές συναισθηματικές σχέσεις, ή για να 'μαι πιο σαφής… τις σχέσεις απλώς. Αυτό που δεν αποφεύγω όμως είναι το σεξ σε όλες τις εκφάνσεις του. Το σεξ που δε σου αφήνει περιθώρια να σκεφτείς αν θα τον ξαναδείς τον άλλο την επόμενη μέρα γιατί πολύ απλά θες να πηδηχτείς μαζί του εκείνη τη στιγμή. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και ο Π. Τύπος που έχει τα πάντα γραμμένα στα παλιά του τα παπούτσια. Που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή αγενής και εμένα αντί να με ξενερώνει, καθώς την αγένεια τη σιχαίνομαι, να με εκνευρίζει γιατί με καυλώνει το θράσος που έχει. Τέλος, τύπος που μπορεί να σε καυλώσει ακόμα κι όταν ανακαλείς τη φωνή του και την εικόνα των χεριών του πάνω σου.

Είχαμε κανονίσει συνάντηση ένα κρύο βράδυ σ' ένα μπαράκι στην Αθήνα. Εγώ ντυμένη, ερχόμενη απ' τη δουλειά απευθείας, με μια κολλητή, πάνω απ' το γόνατο μαύρη φούστα, λευκό πουκάμισο και από μέσα το ρούχο φετίχ μου, μαύρες κάλτσες ψηλά μέχρι του μηρούς. Να μην ξεχάσω τις μαύρες μου γόβες. Το κιλοτάκι μου το έβγαλα λίγο πριν φτάσω στο μπαράκι. Εκείνος χαλαρός, με το βλέμμα του κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας συχνά καρφωμένο στο πλούσιο στήθος μου. Ήθελα να με πηδήξει εκείνη ακριβώς τη στιγμή, πάνω στο τραπέζι, με όλους τους θαμώνες του μαγαζιού να μας κοιτάνε.

Ήξερα εξ' αρχής που θα οδηγούνταν η βραδιά και όσο προχωρούσε το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα καυλωτικά του χέρια να αγγίζουν κάθε σπιθαμή του κορμιού μου.

- Πού τρέχει το μυαλό σου;

- ( Στα γαμημένα δάχτυλά σου που θέλω να τα γλύψω ένα ένα... ) Απλά είχα μια φορτωμένη μέρα σήμερα στη δουλειά. Μην σε νοιάζει όμως το ποτό έχει αρχίσει να με χαλαρώνει ήδη.

Το βλέμμα του περιεργαζόταν το πρόσωπό μου κι εγώ το δικό του. Δε λέγαμε απολύτως τίποτα. Του χαμογέλασα έχοντας στο μυαλό μου την επόμενη κίνησή μου. Έβγαλα τη μια μου γόβα και ακούμπησα το πόδι μου, εξακολουθώντας να τον κοιτάζω, στο δικό του. Άρχισα να του τρίβομαι αργά και αισθησιακά, γύρω απ' τον αστράγαλό του και ανεβοκατεβαίνοντας στη γάμπα του.

- Αρχίσαμε τα παιχνίδια;

- Το ξέρεις ότι μ' αρέσει.

Το βλέμμα του πρόδιδε την καύλα του. Δάγκωνα τα χείλη μου ως ένδειξη δικής μου καύλας.

- Δώσε μου το χέρι σου.

Ανοίγει την παλάμη του και του δίνω το κιλοτάκι μου λουσμένο με χύσια απ' όταν έπαιζα το μουνάκι μου στις τουαλέτες του γραφείου.

- Αυτό είναι έτσι γιατί έτριβα τη μουνάρα μου στο γραφείο σκεπτόμενη εσένα. Σ' αρέσει που που είναι έτσι το κιλοτάκι μου; ( πονηρό χαμόγελο )

- Καργιολάκι φύγαμε αυτή τη στιγμή.

Δεν κατάλαβα ούτε πότε πληρώσαμε ούτε πότε βρέθηκα κολλημένη στον τοίχο να με φιλάει λυσσασμένα. Βογκητά μου ξέφευγαν μέσα στο στόμα μου. Το ένα μου πόδι τυλιγμένο γύρω απ' τη μέση του και τα χέρια του να με χουφτώνουν όπου βρουν. Ένα τράβηγμα των μαλλιών του ήταν αρκετό για του ξεφύγει ένα μακρόσυρτο βογκητό και η γλώσσα μου να διαπερνά κάθε σημείου του λαιμού του. Τον ένιωθα σκληρό ανάμεσα στα πόδια μου. Ήταν σκοτεινά στο δρομάκι εκείνο, αλλά δε μας ένοιαζε καθόλου αν περνούσε κάποιος. Ενδεχομένως και να μας είδαν. Του ξεκούμπωσα το παντελόνι και γύρισα πλάτη στον τοίχο. Στήριξα τα χέρια μου εκεί και τούρλωσα τον κώλο μου με προσμονή για το κάρφωμά του.

- Αυτό θες ψώλα; Να σε γαμήσω μωρή γαμιόλα; (πρώτη μπατσιά στα κωλομάγουλα)

- (βογκάω δυνατά..) Ναι καργιόλη! Σκίσε μου τις τρύπες, θέλω να με σκίσεις στα δύο! ( κι άλλα βογκητά)

- Πουτάνα παρ' τη... ( βογκητά κι απ' τους δύο )

Ξεκινάει ένα άγριο σφυροκόπημα που ήλπιζα να μην τελείωνε ποτέ.

- Έτσι… ναι, νιώσε τη μουνάρα μου να ανοίγει για την πάρτη σου.

Μπατσιές απανωτές στα κωλομάγουλα. Μόνο αυτές αντηχούσαν στα αφτιά μας μαζί με τα βογκητά και τις ανάσες μας. Ο Π παραληρούσε, πετούσε βρισιές απανωτές, μου τραβούσε τα μαλλιά με δύναμη.

- Σε χύνω ρε καργιόλη, σου γεμίζω την πούτσα με τα χύσια μου.

Συσπάσεις σε όλο μου το κορμί, οι ρώγες μου έτοιμες να πεταχτούν απ' το πουκάμισο και τα πόδια μου να τρέμουν.

- Πουτάνα παρ' τα, παρ' τα στη μήτρα σου, στα δίνω όλα!

Μείναμε σ' αυτή τη στάση αρκετή ώρα μέχρι να συνέλθουμε πλήρως. Το χέρι του ήταν τυλιγμένο στη μέση μου και το κεφάλι του χωμένο στο σβέρκο, ανάμεσα στα μαλλιά μου. Η ανάσα του καυτή.

- Π;

- Ναι...

- Η συνέχεια σπίτι σου!

Χαμόγελα κι απ' τους δύο.

Συνεχίζεται...Copyright protected OW ref: 156528
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.