Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Ειρήνη ήμασταν μαζί 6 μήνες και όπως μου έχει πει αργότερα, ήμουν η σεξουαλική της απελευθέρωση. Τότε ήμασταν 18 χρονών. Η Ειρήνη, κοντούλα στο 1.60 με όμορφα, στρογγυλά, μεγάλα στήθη και πεταχτή κωλάρα. Ήταν γενικότερα ντροπαλό κορίτσι και δεν είχε πολλές εμπειρίες. Τα φτιάξαμε αφού βγήκε από μια σχέση 2 ετών όπου ζούσαν βαρετά και σαν παντρεμένοι.

Ήταν καλοκαιράκι, είχε χτυπήσει 40 βαθμούς στην Αθήνα και με την Ειρήνη πήγαμε για μπάνιο στη Βάρκιζα. Ήταν καθημερινή και δεν είχε πολύ κόσμο. Πήγαμε προς το τέλος της παραλίας και κάτσαμε. Ήπιαμε το καφεδάκι μας και πήγαμε να βουτήξουμε. Εγώ την πείραζα συνέχεια χουφτώνοντας πότε τα στήθη και πότε τον κώλο της. Εκείνη συνέχεια αντιδρούσε. Είχα καυλώσει! Την πιάνω και την τραβάω αγκαλιά μου. Πέρασε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και ένιωσε τον πούτσο μου πάνω στο μουνί της. Κοκκίνισε αλλά δεν είπε τίποτα! Με αργές κινήσεις κουνούσα τη λεκάνη μου για να τρίβετε πάνω της. Με είχε αγκαλιάσει και το απολάμβανε.

- Σε θέλω… της λέω.

- Πάμε έξω να ηρεμήσεις.

Βγήκαμε και πήγε στο μπαρ να φέρει νερά. Όταν γύρισε έκατσε ανάμεσα στα πόδια μου.

- Ακόμα έτσι είσαι;… μου λέει.

Αρχίζω να της φιλάω το λαιμό και να χαϊδεύω τη μουνάρα της.

- Περίμενε να γυρίσουμε σπίτι… μου λέει.

- Σε θέλω πολύ… της λέω. Πάμε τώρα σπίτι…

της λέω και με κοιτούσε με απορία. Ντυνόμαστε παίρνουμε ταξί και σε 10 λεπτά είμαστε σπίτι μου. Με το που κλείνω την πόρτα πίσω μου ορμάω πάνω της. Άρχισα να της φιλάω το λαιμό, τους ώμους, της έλυσα το μαγιό και πιπιλούσα τις ρώγες της, ενώ παράλληλα χάιδευα τον πανέμορφο κώλο της.

Κατέβηκα στην κοιλιά της και της έβγαλα το κάτω μέρος του μαγιό. Είχε ακουμπήσει στην πόρτα και το απολάμβανε. Την ξάπλωσα στο πάτωμα και άρχισα να γλείφω το τριχωτό μουνί της. Ήταν πολύ υγρό και έχυνε συνέχεια. Εκείνη τεντωνόταν συνέχεια από την καύλα ενώ τα χέρια μου έπαιζαν με τα στήθη της. Την έγλειφα αρκετή ώρα μέχρι που τη σήκωσα και της ζήτησα να μου τον γλείψει. Γούρλωσε τα μάτια και κοκκίνισε, όμως άνοιξε πρόθυμα το στόμα της και άρχισε να μου παίρνει μια υπέροχη πίπα. Δεν άργησα πολύ. Της πίεσα δυνατά το κεφάλι στην πούτσα μου και άρχισα να χύνω. Τα χύσια μου έσταζαν πάνω της.

Την ξαπλώνω στο πάτωμα και αρχίζω να τρίβω τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Έσταζε. Βάζω το κεφάλι του μέσα και νιώθω ένα όμορφο στενό μουνάκι. Μια κραυγή της ακολούθησε την είσοδό αυτή.

- Με καυλώνει που είναι στενό… της λέω.

- Σιγά σιγά μωρό μου!

Πριν τελειώσει την πρόταση της τον έχω καρφώσει όλο μέσα της και αρχίζω να τη γαμάω με δύναμη. Οι φωνές της δυνατές, όμως εγώ είχα καυλώσει από το χτύπημα των αρχιδιών μου στον κώλο της. και συνέχιζα πιο δυνατά.

- Είσαι μεγάλη καύλα! Με τρελαίνεις... της λέω.

- Ναι μωρό μου!

Είμαι έτοιμος να χύσω. Τότε νιώθω τα νύχια της να καρφώνονται στην πλάτη μου και μια μακρόσυρτη κραυγή να ξεσηκώνει τη γειτονιά. Σκύβω στο αυτί της και της ψιθυρίζω:

- Χύνω μουνάρα μου, χύνω!

- Ναι…

μου λέει και χύνω μέσα της. Βγαίνοντας, τα χύσια μου έσταζαν στο τριχωτό μουνάκι της.

- Είσαι μεγάλη καύλα! Θέλω να σε χύνω συνέχεια…

της λέω. Κοκκίνισε και γύρισε μπρούμυτα.




Copyright protected OW ref: 156527



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.