Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η πεθερά μου: Αποκάλυψη στην αποθήκη

Ανεβήκαμε γρήγορα στο σπίτι. Μόλις μπήκαμε στο σαλόνι αγκαλιστήκαμε κι αρχίσαμε να φιλιόμαστε με μανία. Κάναμε σα μαθητούδια, τώρα που το σκέφτομαι, αλλά η έξαψη μας ήταν έντονη κι ο πόθος μόλις είχε φουντώσει. Ένιωθα πάλι την πούτσα μου έτοιμη για νέο γύρο και η Βούλα φαινόταν ότι δεν είχε χορτάσει.

- Θέλω να σε απολαύσω κι άλλο γυναικάρα μου, της είπα.

- Κι εγώ σε θέλω πάλι μέσα μου αγόρι μου, όμως... όμως είναι που πρέπει να φύγεις.

Στο μυαλό μου χιλιάδες σκέψεις, που όλες έσβηναν μπροστά στον πόθο μου για εκείνη τη γυναίκα. Χάιδευα το κορμί της πάνω από το φόρεμα και τη φιλούσα συνέχεια, χωρίς να μιλάω.

- Θα μείνω! Θα μείνω απόψε εδώ! Μαζί σου! Αυτή η νύχτα θα είναι δική μας!

- Μα πώς; Αφού έχεις κανονίσει, θα σε περιμένουν.

- Εσύ θέλεις να χαρούμε μια νύχτα γεμάτη έρωτα;

- Φυσικά και το θέλω.

- Ε, πήγαινε κάνε ένα μπάνιο κι άσε με να τα κανονίσω εγώ.

Αμέσως παίρνω τηλέφωνο τα φιλαράκια και το ακυρώνω. Τους είπα ότι τελικά θα έμενα εκτός Αθηνών, χωρίς πολλές εξηγήσεις. Το επόμενο βήμα ήταν και το πιο δύσκολο. Η Καίτη! Τι να της έλεγα; Ότι θα μείνω στο χωριό να γαμήσω τη μάνα σου; Τελικά προφασίστηκα έναν πόνο στο στομάχι και το πίστεψε. "Κρίμα αγάπη μου, θα μείνεις μέσα μόνος με τη μάνα μου. Ελπίζω να μη βαρεθείς". Και να ήξερε! Κατέβηκα, ασφάλισα το αυτοκίνητο, κλείδωσα την εξώπορτα της αυλής και γυρνώντας κλείδωσα και την πόρτα του σπιτιού. Άκουγα το νερό να τρέχει και φτιαχνόμουν. Σκεφτόμουν αυτό το κορμί που δροσίζεται τώρα σε λίγο θα γίνει δικό μου, σκεφτόμουν την Καίτη που την κεράτωνα πρώτη φορά και με ποια, σκεφτόμουν πόσο τρελό ήταν όλο αυτό το ξαφνικό, άκουγα το νερό να τρέχει και μετά να σταματάει κι αμέσως σταμάτησαν όλες οι σκέψεις μου.

- Έλα να κάνεις κι εσύ ένα ντουζάκι. Έχει πολύ νερό, ακούστηκε η ναζιάρικη φωνή της κυρά Βούλας.

Μπαίνω στο μπάνιο, τη βλέπω τυλιγμένη στην πετσέτα και θέλω να την πάρω επιτόπου. Της δίνω ένα μικρό χαστούκι στο κωλαράκι και της λέω:

- Τι μουνάρα είσαι εσύ; Τι θεά; Σε ποθώ τρελά, όμως θέλω να γίνω κι εγώ καθαρός για να σε γλεντήσω όπως σου αξίζει. Μόνο ένα μεζεδάκι θα πάρω τώρα, και σκύβω και της φιλάω τη ρώγα.
- Ανατρίχιασα! Πάω να σου ετοιμαστώ και να φτιάξω και κάτι να φάμε.

Τι χρυσή γυναίκα, πλήρης περιποίηση! Μπήκα, έκανα ένα ντους στα γρήγορα κι όταν ετοιμάστηκα πήγα στην κουζίνα. Η Βούλα είχε φορέσει ένα μωβ νυχτικό με τιραντάκια, λίγο κοντό, τα βυζιά της χύμα από μέσα και ένα μικρό σκούρο κιλοτάκι από κάτω. Έλαμπε όλη καθώς ήρθε δίπλα μου.

- Σου αρέσω καθόλου βρε ή με βρίσκεις παλιομοδίτικη; Τόσα χρόνια μόνη μου δεν έχω ασχοληθεί και πολύ μ' αυτά.

- Αυτό θα το διορθώσουμε κοριτσάρα μου. Όλα θα τα φτιάξουμε αρκεί μόνο να μου υποσχεθείς κάτι.

- Τι έχεις στο μυαλό σου άτακτο αγόρι; αστειεύτηκε.

- Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα είσαι η πουτάνα μου από δω και πέρα.

- Ναι άντρα μου! Στο υπόσχομαι! Θα είμαι!

Ήταν τόση η καύλα στην ατμόσφαιρα που δεν καθίσαμε καν στο τραπέζι.

- Πάμε στο κρεβάτι μου τώρα! Και με τράβηξε απ' το χέρι.

Μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρά της κι αμέσως η Βούλα ξάπλωσε ανάσκελα.

- Έλα! Είμαι δική σου! Ολόκληρη! Κάνε με ό,τι θες. Η πουτάνα σου είμαι.

Μεμιάς πέφτω μπρούμυτα, της ανοίγω τα πόδια, τραβάω το ανθρακί, δαντελένιο κιλοτάκι, το βγάζω γρήγορα κι αρχίζω ένα γλειφομούνι… σα διψασμένος στην έρημο. Παχουλό μουνί, με αρκετές τρίχες, μαυριδερά, πρησμένα μουνόχειλα, μοσχομυριστό από το μπάνιο, μουσκεμένο από την καύλα. Είχα βουτήξει στον Παράδεισο! Η πεθερά μου βόγκαγε και τιναζόταν σα να τη χτυπούσε ηλεκτρικό ρεύμα.

- Αχ με τρελαίνεις αγόρι μου! Πόσα χρόνια είχα να το ευχαριστηθώ! Ο μακαρίτης βαριότανε να μου το κάνει κι ας ήξερε πόσο μου άρεσε. Μόνο να μου τον βάζει για να ξεκαυλώνει εκείνος ήθελε. Να 'σαι καλά. Ξαναζωντανεύει το μουνί μου. Εκεί! Εκεί! Γλείψε με κι άλλο! Έτσι! Μη σταματάς! Κι άλλο.

Την έγλειφα πόση ώρα και το απολάμβανα. Ρουφούσα τα υγρά της και μούγκριζα. Την ένιωθα σαν ένα άγριο ζώο που ξυπνάει από λήθαργο. Σιγά-σιγά η γλώσσα μου γλιστρούσε προς το κωλαράκι της, ώσπου έφτασε στην πίσω τρύπα της. Εκεί άλλη αποκάλυψη!

- Αυτό. Αχ αυτό! Πόσο με τρελαίνει να μου γλύφουν αυτή την τρυπούλα μου! Αλλά ούτε ο συχωρεμένος, ούτε οι βιαστικοί χωριάτες μου το έκαναν ποτέ. Αστέρι μου, όλα τα ξέρεις!

Πηγαινοερχόταν δεξιά αριστερά όσο η γλώσσα μου έπαιζε με την κωλοτρυπίδα της. Γύρω-και λίγο μέσα. Είχα γίνει τούρμπο. Απότομα της βγάζω το νυχτικό, το πετάω, πετάω και το μποξεράκι κι ορμάω πάνω της. Τα γυμνά μας κορμιά ενώθηκαν. Φανταστική αίσθηση αφράτου, διαθέσιμου σώματος. Όπως είμαι με τα μουνοχύματα στο στόμα, ορμάω και τη φιλάω. Βγάζει τη γλώσσα της και με γλείφει.

- Μ… τι γεύση!

- Σ αρέσει η γεύση απ' τη μουνάρα σου, χαρά μου;

- Με φτιάχνει άγρια! Τώρα κατάλαβα γιατί ήσουν τόση ώρα εκεί κάτω. Ήρθε όμως κι η σειρά σου. Άσε με να σε φροντίσω…

και στρίβει προς τα κάτω, ανοίγοντας τα πόδια από πάνω μου. Αρχίζουμε ένα φανταστικό 69. Έγλειφε με τέχνη, χάιδευε τ' αρχίδια μου, ρουφούσε και πιπίλαγε από όλες τις πλευρές.

- Τι ψωλάρα έχεις αγόρι μου; Γι' αυτό χαίρεται η κόρη μου με σένα! Θα μου τη δίνεις όμως και μένα κάπου-κάπου; Τη θέλει και η γριά πεθερούλα σου.

Μόνο που δεν την έχυσα εκείνη τη στιγμή. Τραβήχτηκα λίγο, πήρα μια ανάσα, κι έβαλα το πιο εύκολο κωλοδάχτυλο της ζωής μου. Μουνοχύματα, ανακατεμένα με τα σάλια μου, το καλύτερο λιπαντικό.

- Είπαμε, εσύ είσαι η τσούλα μου!

- Αχ… Η σκλάβα σου είμαι γαμιά μο. Η σκλάβα της πούτσας σου!

- Έλα τώρα να σε γαμήσω κανονικά, να το ευχαριστηθούμε.

Γυρίζει ανάσκελα και της τον βάζω ξανά. Τα χέρια της μου σφίγγουν τη μέση, δίνει ρυθμό. Τα πόδια διάπλατα ανοιχτά κι εγώ βυθίζομαι και ξαναβγαίνω. Νιώθω τα μουνόχειλα της σα βεντούζα να μου τυλίγουν το καυλί. Απίστευτο! Πηδάω την πεθερά μου δεύτερη φορά σε μια μέρα! Πριν λίγες ώρες φαινόταν τρελό και τώρα είναι το πιο φυσικό γαμήσι δυο εραστών. Στο βάθος ακούω το κινητό μου να χτυπάει. Άστο, λέω μέσα μου. Τη γυρίζω στο πλάι τώρα, το ένα πόδι της στην πλάτη μου και της μαλάζω τις βυζάρες. Ξαφνικά ακούγεται το δικό της κινητό στο κομοδίνο.

- Είναι η Καίτη. Πρέπει να το σηκώσω.

Μένω ακίνητος, καρφωμένος μέσα της.

- Ναι…

η φωνή της βραχνιασμένη από την καύλα.

- Ωχ μαμά, σε ξύπνησα, συγγνώμη. Έπαιρνα το Σάκη να δω πώς είναι αλλά δεν το σήκωνε.

- Δεν πειράζει παιδί μου. Μάλλον θα κοιμάται. Μέσα είναι πάντως.

Με το που ακούω αυτό αρχίζω να κουνιέμαι σιωπηλός, αργά-αργά. Η πουτάνα η πεθερά μου, το ευχαριστιέται και συνεχίζει την κουβέντα.

- Ήταν πολύ ταλαιπωρημένος το απόγευμα. Ούτε τους τενεκέδες το λάδι δεν κατάφερε να σηκώσει.

- Άσε τον να ξεκουραστεί και το πρωί θα είναι μια χαρά. Μην ανησυχείς. Θα τον φροντίσω εγώ αν χρειαστεί κάτι.

Όλη αυτή την ώρα την κάρφωνα με μανία, βαθιά και η όλη φάση την ερέθιζε πολύ. Δάγκωνε τα χείλια της για να μην αναστενάξει κι εγώ τρελαινόμουν περισσότερο. Είχα καυλώσει κι εγώ με το σκηνικό, αν και περίμενα ότι θα με έκοβε.

- Εντάξει μαμά, να σ' αφήσω να κοιμηθείς κι εσύ. Καληνύχτα. Τα λέμε το πρωί.

- Καληνύχτα παιδί μου. Πάω να συνεχίσω το όνειρο.

Την καριόλα. Την έφτιαχναν τα υπονοούμενα. Σφίγγεται πάνω μου κι εγώ αρχίζω να τη δαγκώνω όπου βρίσκω και να τη χτυπάω στα κωλομέρια.

- Τελικά είσαι μεγάλη πουτάνα κυρά Βούλα. Πολύ καριόλα!

- Ε κάτι ξέρουμε κι εμείς Σάκη.


Νιώθω πως δε μπορώ να κρατηθώ άλλο.Θέλω να τη χύσω τη γρια γαμιόλα.

- Θέλω να σου μπουκώσω το καυλόστομα σου με τα ψωλοχύματα μωρή άρρωστη.

- Ναι αγόρι μου. Έλα να στα ρουφήξω όλα, να ξανανιώσω.

Τραβιέμαι απ' τη μουνάρα της και της χώνω το πρησμένο καυλί στο στόμα. Την τραβάω από τα μαλλιά και της τα χύνω όλα. Μπουκώνεται στην αρχή αλλά μετά το βεντουζάρει κι αρχίζει να καταπίνει. Τα μάτια της έχουν γουρλώσει κι εγώ τη βρίζω ακόμα.

- Παρ' τα, παρ' τα όλα μωρή ψωλορουφήχτρα! Τι γαμιόλα πεθερά έχω εγώ;

Μουγκρίζει διαρκώς, μου χώνει τα νύχια στην πλάτη και αρχίζει να τρέμει με σπασμούς, μέχρι που βγάζω την πούτσα μου από το στόμα της.

- Α… τι πλημμύρα ήταν αυτή παιδί μου; Χόρτασα ψωλόχυμα! Έχυνα και δε μπορούσα να μιλήσω. Το ευχαριστήθηκες γαμιά μου;

- Μου άρεσε πολύ αρχιπουτανάρα μου. Θα περάσουμε καλά μαζί, θα δεις! Θα φας καλά!

Αγκαλιαστήκαμε εξουθενωμένοι πια και κοιμηθήκαμε. Μια ιστορία ερωτικού πάθους ξεκινούσε. Συνεχίζεται…



Copyright protected OW ref: 156419




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.