Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Κέλλυ, δύσκολα έχανα το ερωτικό μου ενδιαφέρον για αυτή. Αυτή τη καύλα που ένιωθα. Πάντα έκανε κάτι ή γινόταν κάτι, με το οποίο με κρατούσε συνέχεια καυλωμένο. Ακόμα και τις περιόδους που χάναμε την ερωτική μας επαφή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και εξάντλησης. Η φλόγα δεν έσβηνε ποτέ.

Όπως έχω πει και σε προηγούμενες ιστορίες μου και αν δεν το είπα, σίγουρα το άφησα να εννοηθεί, μ’ αρέσει την Κέλλυ να τη μοιράζομαι. Δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά γουστάρω τρελά και καυλώνω, εκτός από εμένα, να ξέρω ότι την πηδάει κι άλλος. Είτε να βλέπω είτε όχι. Της το έχω πει, της το λέω σε κάθε ευκαιρία, χωρίς να την πιέζω να το κάνει. Ας πηδηχτεί όποτε θέλει, αρκεί να το ξέρω. Ακόμα και το πονηρό και σέξι παιχνίδι που μπορεί να κάνει, ακόμα και αυτό με καυλώνει.

Να μην σας κουράζω, όμως, με αυτά τα γενικά και τις φιλοσοφίες της ερωτικής μου ζωής. Ας αρχίσω σιγά-σιγά να σας βάζω στο κλίμα, να αρχίσω σιγά-σιγά να αφηγούμαι το γαμήσι που έκανε η Κέλλυ στην Ιταλία, με δύο Ιταλούς, και εμένα ως θεατή.

Με την Κέλλυ έχουμε αποφασίσει και συμφωνήσει τις καλοκαιρινές μας διακοπές να τις κάνουμε στο σπίτι στη Χαλκιδική και να κάνουμε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, όποτε μπορούμε και θέλουμε, από το να πηγαίνουμε το καλοκαίρι σε κάποιο Ελληνικό νησί.

Έτσι, το καλοκαίρι που μας πέρασε είχαμε αποφασίσει να πάμε πέντε μέρες στην Ιταλία, σε ένα γνωστό Ιταλικό θέρετρο. Οι μέρες περνούσαν, η καλοκαιρινή ζέστη γινόταν αφόρητη, όαση δροσιάς ήταν τα Σαββατοκύριακα που πηγαίναμε στο σπίτι στη Χαλκιδική. Περιμέναμε πως και πως να έρθει η Παρασκευή που θα τελειώναμε την δουλειά και θα ξεκινούσε η άδεια, σαν τους στρατιώτες που μετράνε αντίστροφα τις μέρες για την απόλυση.

Είχαμε προγραμματίσει να πάμε λίγες μέρες αρχικά στην Χαλκιδική, να περάσει ο Δεκαπεναύγουστος και μετά να πάμε οδικώς στην Ιταλία.

Οι μέρες πέρασαν και έφτασε η άδεια μας. Φορτώσαμε το αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για Χαλκιδική. Σπίτι – παραλία, παραλία – σπίτι ήμασταν. Βουτιές, άραγμα, καφέδες και παγωμένες μπίρες. Δε θέλαμε να κάνουμε τίποτα άλλο, ξεκούραση και δροσιά.

Το βράδυ πριν ξεκινήσουμε για Ηγουμενίτσα, από όπου θα παίρναμε το καράβι, μου λέει η Κέλλυ:

- Μωρό, μου να σου πω τι σκέφτηκα;

- Πες μου αγάπη μου, απάντησα.

- Αποφάσισα δηλαδή, στην Ιταλία να ντύνομαι και να κυκλοφορώ αρκετά πιο σέξι.

- Θέλεις να καυλώνεις και τους Ιταλούς μωρό μου; Απάντησα.

- Φυσικά, αγάπη μου. Και να τον παίζουνε για μένα.

- Και αν θέλει κανείς να σε πηδήξει, το σκέφτηκες;

- Θα κάτσω να με πηδήξει, απάντησε.

Αυτό ήταν, καύλωσα αμέσως. Την πήρα στην αγκαλιά μου και άρχισα να την φιλάω. Της έπιανα τις βυζάρες της και της έτριβα στην κωλάρα της τον καυλωμένο πούτσο μου. Της κατέβασα το στρινγκάκι, έβγαλα τον πούτσο μου έξω, την έστησα στο τοίχο στα όρθια και χωρίς να χάσω χρόνο, τον κάρφωσα στο μουνάκι της. Ήταν ήδη υγρό. Είχε καυλώσει κι αυτή. Άρχισα να την πηδάω άγρια και με δύναμη. Της έλεγα συνέχεια πόσο με καυλώνει που είναι πουτάνα, πόσο γουστάρω να την πηδάω και να πηδιέται.

Ήμουν έτοιμος να χύσω. Τραβήχτηκα. Ήθελα να τη χύσω στο πρόσωπο. Την έστησα στα γόνατα και άρχισα να τον παίζω. Δεν ήθελα πολύ. Άρχισα να χύνω στο πρόσωπο της. Η Κέλλυ είχε ανοιχτό στο στόμα, με τη γλώσσα έξω. Δεν έχασε ευκαιρία, μόλις έχυσα έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να τον καθαρίζει με τη γλώσσα της. Ότι μπόρεσε, το έγλειψε και ότι χύσια μάζεψε τα κατάπιε.

Η μέρα κύλησε ήσυχα, όπως και η επόμενη. Είχε έρθει επιτέλους η μέρα που θα ξεκινούσαμε το ταξίδι μας. Μεσημεράκι προς απόγευμα πλέον, φορτώσαμε το αυτοκίνητο με ότι χρειαζόμασταν και ξεκινήσαμε σιγά-σιγά για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Το καράβι έφευγε αργά το βράδυ, οπότε είχαμε χρόνο να απολαύσουμε τη διαδρομή, να κάνουμε στάση για φαγητό. Χαλαρά δηλαδή, άδεια είχαμε άλλωστε, δε μας κυνηγούσε κανείς.

Φτάσαμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, εκδώσαμε τα εισιτήρια, περάσαμε τον έλεγχο και περιμέναμε να έρθει το καράβι για να επιβιβαστούμε. Αράζαμε και κοιτούσαμε το σκοτάδι της θάλασσας. Ώσπου εμφανίστηκε το καράβι. Έγινε η επιβίβαση, πήγαμε στη καμπίνα μας και κοιμηθήκαμε. Κάποια στιγμή φώναξαν από τα μεγάφωνα ότι φτάνουμε στο λιμάνι του Μπρίντιζι. Ετοιμαστήκαμε και σιγά-σιγά, αφού το καράβι έδεσε, πήγαμε στο χώρο των αυτοκινήτων για να αποβιβαστούμε.

Κατεβήκαμε από το καράβι, βάλαμε στο gps τον προορισμό μας και ξεκινήσαμε. Το ταξίδι ήταν κοντά στις πέντε ώρες.

Περίπου μεσημέρι, φτάσαμε επιτέλους στο Άμαλφι της νότιας Ιταλίας. Βρήκαμε το ξενοδοχείο μας, πανέμορφο και υπέροχο, εξαιρετικής αρχιτεκτονικής. Αφού μας έδωσαν τα κλειδιά του δωματίου μας, μας οδήγησαν για να το δείξουν. Το Δωμάτιο μας ήταν στον τέταρτο και τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου μας, με θέα τη θάλασσα και βρισκόταν στην εσωτερική γωνία του, αφού ήταν σε σχήμα του γράμματος γάμα χτισμένο.

Δεν θέλαμε να χάσουμε άλλο χρόνο. Έβγαλα τα ρούχα μου για να βάλω το μαγιό, να πάμε να αράξουμε στη παραλία και να κάνουμε κάποια βόλτα στη περιοχή. Η Κέλλυ μπήκε στο μπάνιο να αλλάξει. Ήθελε να μου κάνει έκπληξη. Ετοιμάστηκα και την περίμενα. Πραγματικά όταν βγήκε και την είδα, καύλωσα αμέσως με το μαγιό που φορούσε. Ένα λευκό μαγιό, το οποίο τόνιζε τις βυζάρες της και ένα αρκετά μικροσκοπικό βρακάκι. Ήθελα εκείνη τη στιγμή να την πηδήξω, ήθελα να τη χύσω. Μπόρεσα και συνήλθα και της είπα:

- Εσύ ή θέλεις να τους κάνεις όλους να τον παίζουν για πάρτη σου ή θέλεις να σε πηδήξουν πολλοί.

- Μπορεί και τα δύο, μου απάντησε με τρομερή πουτανιά.

- Κέλλυ, πάμε να ρίξουμε καμιά βουτιά να χαλαρώσουμε και ερχόμαστε μετά να σε πηδήξω.

Φόρεσε ένα διάφανο φορεματάκι που είναι για την παραλία και φύγαμε. Στο lobby του ξενοδοχείου, είμαι σίγουρος ότι τους καύλωσε όλους. Με τον τρόπο που την κοιτούσαν, σίγουρα θέλανε όλοι να την πηδήξουν.

Φτάσαμε στην παραλία, βρήκαμε δύο ξαπλώστρες, παραγγείλαμε το κοκτέιλ μας και μπήκαμε για βουτιά. Εμένα το μυαλό μου και ο συλλογισμός μου έτρεχε στο να περάσει η ώρα, να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο και να πηδήξω την Κέλλυ. Από την άλλη όμως, ήθελα να χαλαρώσω από την κούραση του ταξιδιού και της οδήγησης.

Αφού πέρασε η ώρα και ήρθε το απόγευμα, αποφασίσαμε να φύγουμε και επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο να κάνουμε και την βόλτα μας. Μόλις φτάσαμε στο ξενοδοχείο και μπήκαμε στο δωμάτιο, δεν άντεξα. Άρχισα να τη φιλάω. Έβγαλα τον πούτσο μου έξω και την έβαλα να γονατίσει και να τον βάλει στο στόμα της. Δεν ήθελε και πολύ. Μόλις γονάτισε της είπα:

- Βλέπεις πως έχει γίνει για πάρτη σου, μωρή πουτάνα;

- Βλέπω, μωρό μου, και νιώθω… απάντησε.

- Όλους τους καύλωσες, είπα. Όλοι θέλανε να σε πηδήξουν.

- Το ξέρω, η πουτάνα. Το ξέρω, απάντησε.

Και συνέχισε να με γλείφει. Ήθελα να την πηδήξω. Ήθελα να την πηδήξω άγρια, με δύναμη. Τη σήκωσα και την έβαλα να στηθεί όρθια, στο γραφείο που είχε το δωμάτιο, μπροστά στον καθρέφτη. Της έπιανα τις βυζάρες και της κάρφωσα με δύναμη τον πούτσο μου. Άρχισε να βογκάει και να φωνάζει. Βρισκόμασταν σε μία παραζάλη. Δεν μας ένοιαζε τίποτα.

Ξαφνικά διαπίστωσα ότι η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και συνέχισα να πηδάω την Κέλλυ. Με την άκρη του ματιού μου, είδα ότι από το διπλανό δωμάτιο μας έπαιρνα κάποιος μάτι. Μπορεί και όχι, να ήταν ιδέα μου, σκέφτηκα.

Βγήκα από το ξεσκισμένο μουνάκι της Κέλλυ, την έβαλα να γονατίσει και άρχισα να τη χύνω, αυτή τη φορά στις βυζάρες της. Κοίταξα ξανά στο διπλανό παράθυρο. Πλέον ήμουν σίγουρος ότι κάποιος μας πήρε μάτι. Το είπα στη Κέλλυ:

- Ελπίζω να του άρεσε, απάντησε.

Κάναμε ένα ντουζάκι και αράξαμε στο δωμάτιο. Το βράδυ πέρασε ήσυχα, όπως και η επόμενη μέρα. Είχε σουρουπώσει. Ντυθήκαμε και πήγαμε μία βόλτα, για να κάτσουμε σε κάποιο μπαράκι να πιούμε ένα ποτό. Όχι κάτι ιδιαίτερο.

Ήπιαμε το ποτό μας, πέρασε η ώρα και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Με το που μπήκαμε η Κέλλυ άνοιξε την μπαλκονόπορτα. Εγώ μπήκα αμέσως τουαλέτα, γιατί με είχε πιάσει κατούρημα και δεν άντεχα. Βγαίνοντας, βλέπω τη Κέλλυ να κοιτάζει προς το δίπλα μπαλκόνι, χωρίς να δίνει στόχο. Μου έκανε νόημα να μην μιλήσω.

Ήρθε προς το μέρος μου.

- Μωρό μου, σίγουρα μένει κάποιος δίπλα και σίγουρα μας είδε, είπε.

- Που το ξέρεις; Απάντησα με ερώτηση.

- Αυτόν κοιτούσα πριν, απάντησε. Καθόταν στο μπαλκόνι και τον έπαιζε.

- Και δεν σε είδε; Ρώτησα.

- Είχε πλάτη προς εμάς, αλλά φαινόταν.

- Σου άρεσε, πουτανάκι μου; Ρώτησα αμέσως.

- Πάρα πολύ, απάντησε. Η πούτσα του φαίνεται τέλεια.

Πριν προλάβω να πω κάτι, είπε:

- Γουστάρω να με πηδήξει. Σε πειράζει να τον αποπλανήσω;

- Αφού το θέλεις, όχι, απάντησα. Αρκεί να σε πηδήξει μπροστά μου.

- Είσαι υπέροχος, απάντησε.

Δεν έχασε ευκαιρία. Έβγαλε τα ρούχα της, έβαλε το στρινγκάκι της, ένα διάφανο νυχτικάκι από πάνω, έτσι ώστε να φαίνονται τα υπέροχα βυζιά της και βγήκε στο μπαλκόνι.

- Γεια σου, είμαι η Κέλλυ, είπε.

- Γεια σου Κέλλυ, είμαι ο Φίλιππο, απάντησε όπως μπόρεσε.

Είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

- Τι έπαθες; Ρώτησε η Κέλλυ.

- Απλά είσαι υπέροχη και τα έχασα, απάντησε ο Φίλιππο.

Αφού είπανε δυο – τρεις χαζομάρες γνωριμίας και μάθαμε ότι ο Φίλιππο είναι Ιταλός και βρισκόταν εκεί για επαγγελματικές υποχρεώσεις, είπε η Κέλλυ:

- Ελπίζω πριν να μην σε ενόχλησα. Είδα τι έκανες.

- Όχι, δεν κατάλαβα τίποτα, απάντησε. Σου άρεσε; Τη ρώτησε.

- Μμ… ναι, απάντησε η Κέλλυ. Φαινόταν ωραίο.

- Εσένα σκεφτόμουν, απάντησε. Σας είδα χθες. Φτιάχτηκα απίστευτα. Και τώρα που σε βλέπω καλύτερα, είσαι απίστευτα σέξι, συμπλήρωσε.

- Για μένα; Ρώτησε.

- Ναι, για σένα, απάντησε ο Ιταλός.

- Τι κρίμα να μην το ξέρω, απάντησε η Κέλλυ.

- Τι θα άλλαζε, ρώτησε ο Φίλιππο.

- Μπορεί να σε βοηθούσα, απάντησε η Κέλλυ.

- Πως θα γινόταν αυτό; Την ρώτησε, παριστάνοντας το χαζό.

Η Κέλλυ πλησίασε όσο μπορούσε, αφήνοντας του να βλέπει τις βυζάρες της και του είπε:

- Έλα από εδώ και θα βρούμε τον τρόπο.

- ο άντρας σου; Ρώτησε ο Φίλιππο.

- Του αρέσει να με βλέπει με άλλον, απάντησε η Κέλλυ. Αλλιώς δεν θα σου το έλεγα.

Ο Φίλιππο δεν έχασε ευκαιρία. Μέσα σε ένα λεπτό, χτύπησε την πόρτα. Άνοιξε η Κέλλυ. Ο Ιταλός, φορούσε μια πετσέτα, από την οποία φαινόταν ότι είναι ήδη καυλωμένος. Εγώ καθόμουν στην πολυθρόνα του δωματίου, σε μία γωνία. Δεν ενόχλησα, δεν έκανα κίνηση να του μιλήσω.

Άρπαξε την Κέλλυ και άρχισε να τη φιλά. Της έβγαλε το νυχτικάκι και άρχισε να της φιλά και να τις γλείφει τις βυζάρες. Ήρθα μπροστά στο κρεβάτι. Η Κέλλυ του έβγαλε τη πετσέτα και εμφανίστηκε ο πούτσος του. Τα έχασε, έμεινε άφωνη.

- Πω, πω, τι πούτσα είναι αυτή, έχω πάθει πλάκα, μου είπε. Μωρό μου, συγνώμη, αλλά θα τον αφήσω να με ξεσκίσει.

- Ότι θέλεις εσύ, απάντησα.

Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Έβαλε τον Ιταλό να ξαπλώσει και αμέσως πήρε τον πούτσο του στο στόμα της. Τον έγλειφε με μανία. Έγλειφε τον πούτσο του και αρχίδια του και μονολογούσε:

- Τι πούτσα υπέροχη είναι αυτή. Θέλω να με ξεσκίσει την πουτάνα.

Κάποια στιγμή, σηκώνεται, κάνει στο στρινγκάκι της στην άκρη και κάθεται πάνω στον πούτσο του Ιταλού. Άρχισε να χοροπηδάει και να πηδιέται, σαν να ήταν σε άλλο κόσμο. Ο Ιταλός τη γύρισε έτσι ώστε να βλέπει τις βυζάρες της. Την τράβηξε προς το μέρος του, άρχισε να γλείφει και να φιλάει τα υπέροχα βυζιά της και να δίνει αυτός το ρυθμό. Τη γαμούσε όσο πιο δυνατά και γρήγορα μπορούσε.

- Τι γαμήσι τρώω η πουτάνα, έλεγε η Κέλλυ. Γαμάει τέλεια ο καργιόλης, συνέχιζε.

Ο Φίλιπο σταμάτησε και σηκώθηκε. Την ξάπλωσε και άρχισε να της γλείφει το μουνάκι. Είχε κάνει την Κέλλυ πλέον την πουτάνα του. Ήταν έτοιμη να πηδηχτεί άγρια μαζί του και να κάνει ότι θέλει. Δεν την ένοιαζε για μένα, με είχε ξεχάσει.

Αφού την έγλειψε για ώρα και την έκανε να τελειώσει ήδη μια φορά, μέσα σε απίστευτες φωνές και βογκητά, την έστησε στα τέσσερα. Έφτυσε το πουτσοκέφαλο του και άρχισε να τρίβει την πούτσα του στο ανοιγμένο μουνάκι της. Η Κέλλυ παρακαλούσε να την πηδήξει.

Δεν τη βασάνισε για πολύ. Κάρφωσε τον πούτσο του βαθιά στο μουνάκι της. Σιγά-σιγά άρχισε να αυξάνει ρυθμό και να την πηδάει με δύναμη, με αγριότητα. Οι βυζάρες της κουνιόντουσαν στο ρυθμό που την πηδούσε. Η Κέλλυ βογκούσε και φώναζε. Εγώ ήδη ετοιμαζόμουν να χύσω.

Δεν ήθελε ούτε ο Φίλιποο πολύ. Βγήκε και τον έβαλε στο στόμα της, όπου και άρχισε να αδειάζει τα χύσια του. Η Κέλλυ σαν καλή πουτάνα, δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη και τα κατάπιε όλα. Στο Φίλιππο, όμως, δεν αρκούσε αυτό. Ήθελε κι άλλο. Φαινόταν ότι ήθελα να τη πηδάει μέχρι το πρωί. Είχε καυλώσει πάλι. Γύρισε, με κοίταξε και μου είπε:

- Φίλε, δε σε πειράζει να τη ξεσκίσω, ε;

- Ελεύθερα, του απάντησα.

- Ξέρει να γαμιέται πολύ καλά η πουτάνα σου…

μου απάντησε αμέσως. Την έπιασε από τα μαλλιά και της έβαλε τον πούτσο του στο στόμα. Η Κέλλυ σαν καλή πουτάνα δεν έχασε ευκαιρία. Άρχισε αμέσως να τον γλείφει. Αυτό ήταν. Ήταν ήδη έτοιμος να την ξεσκίσει για ακόμα μια φορά. Την πήγε στο γραφείο και την έστησε στα όρθια. Κοίταζαν και οι δύο τον καθρέφτη. Χωρίς να χάσει χρόνο, της κάρφωσε τον ήδη καυλωμένο πούτσο του στο ξεσκισμένο της μουνάκι. Άρχισε να τη γαμάει με απίστευτη δύναμη και αγριάδα. Το μόνο που ακουγόταν ήταν τα βογκητά και οι φωνές της Κέλλυ από το γαμήσι που έτρωγε, και το χτύπημα των αρχιδιών του Φίλιππο στον κώλο της.

Τη γαμούσε για ώρα έτσι, με έμενα θεατή να απολαμβάνω το γαμήσι που της έριχνε. Τον έπαιζα ήδη για τρίτη φορά. Ήταν βράδυ γεμάτο γαμήσι και παραζάλη. Δε με ένοιαζε τίποτα, απλά να βλέπω το θέαμα μπροστά μου και να χύνω. Ο Ιταλός οδήγησε τη Κέλλυ στο κρεβάτι. Την ξάπλωσε, της σήκωσε τα πόδια και έπιασε τη πούτσα του. Ετοιμαζόταν να της ξεσκίσει ακόμα περισσότερο το μουνί, ετοιμαζόταν για την τελευταία επίθεση. Ήταν λες και θα την άνοιγε στα δύο. Με μια απότομη κίνηση ήταν ήδη μέσα της. Η Κέλλυ φώναξε δυνατά:

- Αχ, πούστη Ιταλέ... με ξεσκίζεις την πουτάνα.

Δεν καταλάβαινε Ελληνικά, αλλά καταλάβαινε ότι η Κέλλυ γουστάρει πολύ, ότι την είχε τρελάνει. Συνέχισε να την πηδάει έτσι για ώρα. Κάποια στιγμή τραβήχτηκε και έπιασε τον πούτσο του. Άρχισε να χύνει πάνω στις βυζάρες της Κέλλυ και στο πρόσωπο της. Η Κέλλυ άρχισε να γλείφει και να καταπίνει ότι μπορούσε.

Έμεινε ξαπλωμένη στο κρεβάτι, μέχρι να βρει τις ανάσες της. Ο Φίλιππο σηκώθηκε, τύλιξε την πετσέτα γύρω του και έκανε δυο βήματα να φύγει. Πριν ανοίξει τη πόρτα είπε:

- Κέλλυ, ξέρεις να πηδιέσαι πάρα πολύ καλά, καλύτερα και από πουτάνα.

Η Κέλλυ χαμογέλασε και του είπε:

- Μα είμαι πουτάνα, γουστάρω να με πηδάνε.

- Το έχω καταλάβει. Για αυτό αύριο, θα σε πηδήξω ξανά, αλλά με το φίλο μου τον Αλεσάντρο, είπε. Έρχεται αύριο το πρωί για να δουλέψουμε και θα φύγουμε μεθαύριο.

- Αν πηδάει σαν εσένα, να έρθετε, απάντησε η Κέλλυ.

Ο Φίλιππο γύρισε και με κοίταξε.

- Κανένα πρόβλημα…

του είπα πριν προλάβει να ρωτήσει κάτι και έφυγε.

Κάναμε ένα ντους και πέσαμε για ύπνο, χωρίς να αναφέρουμε τίποτα. Η επόμενη μέρα έφτασε. Ξυπνήσαμε, πήραμε πρωινό και ετοιμαζόμασταν να πάμε για μπάνιο στην παραλία. Η Κέλλυ φαινόταν ότι περίμενε σαν τρελή να έρθει το βράδυ, αν και δεν έλεγε κάτι. Ούτε εγώ της έκανα κουβέντα. Το έκανα επίτηδες, όχι ότι δεν ήθελα. Κάποια στιγμή, και ενώ κολυμπούσαμε, ανέφερε:

- Περιμένω πως και πως να έρθει το βράδυ, δεν αντέχω.

- Γιατί, τι θα γίνει το βράδυ; Της απάντησα με ερώτηση.

- Με δουλεύεις, ρε μωρό μου; Ρώτησε με λίγη νευρικότητα.

- Όχι, δε σε δουλεύω, της είπα. Θέλω να μου πεις.

- Θα έρθει ο Ιταλός με το φίλο του να με πηδήξουν, απάντησε αμέσως, γεμάτη καύλα.

- Α… αυτό; Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι; Την είπα για πλάκα.

Το κατάλαβε και μου έδωσε μια αθώα μπάτσα και ένα φιλί.

- Είσαι υπέροχος, μου είπε, σε ευχαριστώ.

Η ώρα είχε περάσει και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Σκεφτήκαμε να ξαπλώσουμε λιγάκι για να έχουμε δυνάμεις. Εμένα με πήρε ο ύπνος αμέσως, η Κέλλυ όμως, δεν μπορούσε με τίποτα. Σηκώθηκε και μπήκε να κάνει ένα μπάνιο, να ξυρίσει το μουνάκι της και να ετοιμαστεί για το βράδυ.

Κάποια στιγμή ξύπνησα και εγώ. Η Κέλλυ ακόμα στο μπάνιο ετοιμαζόταν. Κατέβηκα στο μπαρ του ξενοδοχείου να πάρω ένα καφέ. Μόλις επέστρεψα, η Κέλλυ δεν είχε βγει ακόμα. Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα το Φίλιππο. Είχε βγει και κοιτούσε στο δωμάτιο μας.

- Σε κάνα μισάωρο περίπου θα έρθουμε, είπε.

- Περιμένουμε…

απάντησα και συνέχισα να κοιτάζω τη θέα και να πίνω το καφέ μου.

Μετά από είκοσι λεπτά περίπου βγήκε και η Κέλλυ. Με φώναξε να την δω. Μόλις την είδα καύλωσα αμέσως. Ήθελα να τη βάλω κάτω και να της ξεσκίσω το μουνί. Όμως είχε ετοιμαστεί έτσι για τους Ιταλούς γαμιάδες της. Ήταν ντυμένη στα μαύρα, με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, μαύρες κάλτσες, ένα μαύρο πολύ λεπτό στρινγκ και μια μαύρη διάφανη ρομπίτσα.

- Μωρό μου, με καύλωσες, είπα. Θα περάσουν καλά οι Ιταλοί.

Εκείνη με κοίταξε και χαμογέλασε. Δεν περιμέναμε και πολύ. Οι δύο Ιταλοί μας χτυπούσαν τη πόρτα. Εγώ πήρα θέση πάλι στη πολυθρόνα και η Κέλλυ πήγε να τους ανοίξει. Αφού έμειναν άφωνοι να κοιτάζουν την Κέλλυ για μερικά δευτερόλεπτα, μπήκαν μέσα. Τυλιγμένοι με μία πετσέτα ο καθένας τους. Αμέσως άρπαξαν τη Κέλλυ και άρχισαν να τη φιλάνε και να τη χουφτώνουν. Της βγάλανε τη ρομπίτσα, την έβαλαν να γονατίσει και βγάλανε την πετσέτα. Αμέσως ξεπετάχτηκαν οι καυλωμένες πούτσες τους.

- Μωρό μου είναι υπέροχες, είπε η Κέλλυ. Θα ρίξω μια καλύτερη ματιά…

και τους πήρε αμέσως στο στόμα της. Τσιμπούκωνε πότε τον έναν, πότε τον άλλον. Πότε έγλειφε την πούτσα και τα αρχίδια του ενός, πότε του άλλου. Ο δεύτερο Ιταλός, ο Αλεσάντρο κάποια στιγμή την έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να της πηδάει το στόμα.

Μόλις την άφησε, η Κέλλυ πήρε στο στόμα της τη πούτσα του Φίλιππο. Ο Αλεσάντρο την πήρε από το χέρι και την έβαλε να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Πήγε στο κεφάλι της και έβαλε τη πούτσα του στο στόμα της. Ο Φίλιππο της κατέβασε το στρινγκάκι και άρχισε να της γλείφει το μουνάκι και να της βάζει δάχτυλο.

Κάποια στιγμή της είχε βάλει τρία δάχτυλα και με τη γλώσσα του κατέβαινε προς την τρύπα του κώλου της. Ο Αλεσάντρο ήδη της γαμούσε το στόμα και έτσι δε μπορούσε να αντιδράσει. Ούτε εγώ θα έλεγα κάτι.

Τότε ο Αλεσάντρο έκανε νόημα στο Φίλιππο να αλλάξουν θέσεις. Πήγε ο Φίλιππο και τον έβαλε στο στόμα της. Ο Αλεσάντρο της σήκωσε τα πόδια και της κάρφωσε το πελώριο πούτσο του στο μουνάκι της. Αυτό ήταν, η Κέλλυ είχε ήδη παραδοθεί. Τη σφυροκοπούσαν και της γαμούσαν το στόμα και το μουνάκι.

Αφού την πήδηξαν για ώρα, τη στήσανε στα τέσσερα. Ήταν η σειρά του Φίλιππο να της ξεσκίσει το μουνάκι. Ο Αλεσάντρο, όμως, δεν άντεξε. Άρχισε να αδειάζει το καυτό του σπέρμα μέσα στο στόμα της. Η Κέλλυ τα κατάπιε όλα, δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο.

Ο Αλεσάντρο πήρε μια – δυο ανάσες και άρχισε να τον παίζει. Ήταν πάλι έτοιμος, πάλι καυλωμένος. Την πήρε από το χέρι και τη σήκωσε. Την έβγαλε στο μπαλκόνι, την έστησε και άρχισε να τη γαμάει απολαμβάνοντας τη θέα. Εκείνη τη στιγμή έχυσα για πρώτη φορά.

Αφού τη πήδηξε για λίγο, την οδήγησε στο κρεβάτι και την έβαλε να κάτσει πάνω στον πούτσο του Φίλιππο. Ο Φίλιππο ξάπλωσε πάνω της, έτσι ώστε να της γλείφει τις βυζάρες και άρχισε να τη πηδάει. Ο Αλεσάντρο πήγε από πίσω της, της άνοιξε το κώλο, σάλιωσε τον πούτσο του και την τρύπα του κώλου της και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του στην άθικτη και κλειστή της τρύπα. Σιγά-σιγά έκανε προσπάθειες για να μπει.

Η Κέλλυ προσπαθούσε να αντιδράσει φώναζε να μην το κάνει. Αυτός δεν άκουγε και της έλεγε:

- Είσαι μια πουτάνα που γαμιέσαι μπροστά στον άντρα σου. Θα σου ξεσκίσουμε και τον κώλο…

και με μια κίνηση γλίστρησε ο πούτσος του μέσα στον κώλο της. Από τη Κέλλυ βγήκε μια δυνατή κραυγή. Ο Αλεσάντρο άρχισε σιγά-σιγά να της γαμάει και να της ανοίγει το κώλο. Εγώ δεν πίστευα στα μάτια μου. Οι κινήσεις του έγιναν πιο δυνατές και γρήγορες. Η Κέλλυ άρχισε να φωνάζει πόσο πολύ της αρέσει και πόσο θέλει να της ξεσκίσουν και τον κώλο.

- Σκίστε μου όλες τις τρύπες, γαμιάδες μου, είμαι δική σας.

Ο Αλεσάντρο πλέον τη γαμούσε με δύναμη και μανία. Εγώ ήδη έχυνα. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξε ούτε ο Αλεσάντρο και άρχισε να χύνει μέσα στη κωλάρα της.

Ήταν σειρά του Φίλιππο να της ξεσκίσει τον κώλο. Μπήκε και αυτός μέσα της, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Βγήκε και άρχισε να χύνει πάνω στον κώλο της. Άραξαν και οι τρεις στο κρεβάτι. Η Κέλλυ ήταν χυμένη και ξεσκισμένη, μόλις την είχανε πάρει παρτούζα δύο Ιταλοί. Οι δύο φίλοι, σηκώθηκαν πήραν τις πετσέτες τους, μας χαιρέτησαν και έφυγαν.


- Μωρό, με πήδηξαν πολύ ωραία, είπε η Κέλλυ. Θα μπορούσα να με πηδάνε συνέχεια.

- Χαίρομαι που σου άρεσε…

της απάντησα και μπήκα να κάνω ένα ντους. Το ίδιο και η Κέλλυ.

Το επόμενο πρωί που ξύπνησα, η Κέλλυ έλειπε. Πήγα να πάρω το κινητό μου να την πάρω τηλέφωνο, αλλά ήταν στο δωμάτιο το κινητό της. Στο μπάνιο δεν ήταν. Ξαφνικά ακούω βογκητά και φωνές από το διπλανό δωμάτιο των Ιταλών. Παρατήρησα καλύτερα και είδα ότι η Κέλλυ ήταν εκεί και την πηδούσαν πάλι. Νευρίασα λίγο, αλλά η καύλα μου ήταν πολύ μεγαλύτερη, που τα νεύρα μου εξαφανίστηκαν.

Μετά από μια ώρα ήρθε, γυμνή, κρατώντας τα ρούχα της στα χέρια και χυμένη στο πρόσωπο.

- Μωρό, μου ήθελα να τους πάρω μια πίπα, για τους αποχαιρετίσω, μου είπε.

- Το έκανες; Ρώτησα.

- Ναι, αλλά με πήδηξαν κιόλας, απάντησε. Και αυτοί μου κάνανε δώρο να με χύσουν στο πρόσωπο και να έρθω έτσι σε σένα. Σε αγαπώ πολύ.



Copyright protected OW ref: 156356


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).