Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χαιρετώ την παρέα. Μετά από πολλά χρόνια που διαβάζω τις ιστορίες σας, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας και εγώ μια προσωπική ιστορία που συνέβη πριν μερικά χρόνια.

Θα ξεκινήσω με μια περιγραφή των ατόμων που λαμβάνουν μέρος στην ιστορία μας. Η "Α", μια νεαρή κοπέλα στην ηλικία των 20 ετών και ο "Γ", ένας νέος στην ηλικία των 21.

Η Α, είναι μια γλυκιά πολύ χαρούμενη κοπέλα, με μακριά μελαχρινά μαλλιά, ένα έντονο χαρακτηριστικό του εαυτού της (και αρκετά σεξουαλικό θα μπορούσε να πει κάποιος), μέτριο ανάστημα για γυναίκα, σχετικά κοντούλα θα λέγαμε στο 1.63 περίπου. Έχει μια πολύ λεπτή μέση και κανονικά, προς το λεπτά, πόδια. Διαθέτει επίσης ένα όμορφο στητό, μέτριο σε μέγεθος στήθος, αλλά εκεί που ο καθένας εστιάζει είναι ο  υπέροχος κώλος που έχει. Στητός σε τέλειο μέγεθος, ούτε μικρός, αλλά ούτε και πολύ μεγάλος, δε χάνει ποτέ ευκαιρία να τον αναδεικνύει, με πολύ σέξι εσώρουχα και ανάλογα τζιν ή κολάν και η τελειότητα του συναντιέται σε στάσεις όπως στα τέσσερα ή στο όρθιο, όπου οι λαβές που σχηματίζονται, κάνουν ακόμη μεγαλύτερη την απόλαυση. Τέλος να πούμε ότι διαθέτει τατουάζ σε 2-3 σημεία του σώματος της, οπού θα σας αφήσω να τα τοποθετήσετε όπου θέλετε σύμφωνα με τη δική σας φαντασία.

Ο Γ, είναι ένας πολύ δραστήριος νεαρός, 21 ετών μετρίου αναστήματος για άνδρα, έχει καστανόξανθα κοντά προς το πυκνά μαλλιά, μελί μάτια και πυκνά αλλά περιποιημένα γένια. Είναι αρκετά γυμνασμένος λόγω της ενασχόλησης του με το τρέξιμο και της πολεμικές τέχνες, στα όρια όμως του αθλητικού (κάτι που του δίνει και παραπάνω δυνατότητες κατά την διάρκεια του σεξ). Έχει αρκετά γυμνασμένα χέρια και κυρίως τρικέφαλα, κάτι το οποίο ηδονίζει πολύ τη σύντροφο του. Εχει επίσης ιδιαίτερα γυμνασμένα πόδια, και τέλος ένα μέσου μεγέθους, στητό και όμορφο (όπως η ίδια λέει), πούτσο.

Αρκετά όμως με τις περιγραφές των δύο, βρισκόμαστε περίπου στο μήνα Ιούλιο μερικά χρόνια πριν και είμαστε ήδη σχεδόν ένα χρόνο μαζί με την Α.

Η σχέση μας πάει όπως κάθε σχέση στο αρχικό στάδιο δυο νεαρών ανθρώπων, πολύ σεξ παντού και πάντα. Οι καλοκαιρινοί μήνες έχουν ανεβάσει την λίμπιντο και των δυο μας, και το δημόσιο σεξ έχει την τιμητική του. Τις περισσότερες φόρες κυρίως μετά από μεσημεριανό μπάνιο καταλήγουμε να πηδιόμαστε ιδρωμένοι στο αυτοκίνητο με ανοιχτά παράθυρα, λόγω της αφόρητης ζέστης, χωρίς να νοιαζόμαστε για τυχόν περαστικούς. Άλλες φορές λόγω της βιασύνης που έχει το δημόσιο σεξ, καταλήγουμε να μου παίρνει πίπα στο αυτοκίνητο κι εγώ να παίζω το υγρό μουνάκι της κάτω από το παρεό. Καταλαβαίνει κανείς πως έχουμε μια έντονη ερωτική ζωή, η οποία κορυφώθηκε στην εν λόγω εμπειρία μας.

Μέσα Ιουλίου λοιπόν, βράδ, σε ένα ταβερνάκι στην Αθήνα με αρκετά μεγάλη παρέα, γιορτάζοντας τα γενέθλια ενός φίλου. Η βραδιά κυλάει όμορφα με άφθονο κρασί και καλή μουσική, εγώ (Γ), τριγυρίζω από εδώ και από εκεί στην παρέα και πιάνω με την άκρη του ματιού μου την Α να με κοιτάζει επίμονα. Αμέσως αντιλαμβάνομαι ότι λίγο η ζέστη, λίγο το κρασί, το μουνάκι της έχει υγρανθεί. Αλλάζω θέση και κάθομαι δίπλα της. Αμέσως νιώθω το χέρι της πάνω στο πούτσο μου, πάνω από το παντελόνι. Με έχει καρφώσει με το βλέμμα της και μου ανοίγει το παντελόνι παίρνοντας στη χούφτα της το καυλί μου (εδώ να πω πως στο τραπέζι υπάρχουν 20-25 βλέμματα). Η ίδια ξεκινά κουβέντα με τους απέναντι φίλους και φίλες κάτι που με στέλνει πραγματικά στα ουράνια καθώς όσο συνομιλεί μαζί τους δεν έχει σταματήσει στιγμή να μου τον παίζει. Νιώθω πως θα χύσω, πλησιάζω το αυτί της.

-    Πάμε έξω… τώρα, της λέω.

Σηκώνομαι, πηγαίνω προς την πόρτα και την βλέπω να με ακολουθεί χωρίς καμία κουβέντα. Βγαίνουμε έξω και όσο φιλιόμαστε με απίστευτο πάθος. Προσπαθώ να ξεκλειδώσω το αυτοκίνητο που έχω παρκάρει στο πίσω μέρος του μαγαζιού. Μπαίνουμε και οι δυο στο πίσω κάθισμα. Η Α φοράει ένα άσπρο φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο. Το σηκώνω με δύναμη, παρατηρώ πως δε φοράει εσώρουχο και τρελαίνομαι. Της βάζω δυο δάχτυλα στο μουνάκι της, το οποίο στάζει ασταμάτητα. Μετά από λίγο, σχεδόν με παρακαλάει.

-    Γ… γάμησε με, λέει.

-    Τι θέλεις; Πες το!

-    Σε θέλω μέσα μου!

Την ταλαιπωρώ λίγο ακόμα με τα δάχτυλα  μου, όμως ο πρησμένος μου πούτσος αναζητά το ζεστό και υγρό μουνάκι της. Με τραβάει με δύναμη προς το μουνάκι της και γλιστρώ εύκολα. Ξεκινάω και την γαμάω αργά, όσο αντέχω, καθώς η καύλα της στιγμής έχει φτάσει στα ύψη. Με παρακαλάει να τη γαμήσω πιο γρήγορα και με τραβάει από όπου βρει. Ανεβάζω ρυθμό μέχρι που σε κάθε μου είσοδο τραντάζεται και το κεφάλι της χτυπά στο τζάμι του αυτοκινήτου. Έχουμε συγχρονιστεί τέλεια και οδηγούμαστε προς ένα τέλειο οργασμό.

-    Γάμε με σε παρακαλώ, μη σταματάς… μου λέει.

-    Δεν απαντώ, μόνο προσπαθώ να ανεβάσω ρυθμό, αλλά και να μην χύσω.

-    Μωρό μου, χύνω, λέει, θα χύσω, χύνω…

Γραπώνεται ολόκληρη από πάνω μου χωρίς να σταματήσει να κουνάει τη λεκάνη της και αρχίζει ένα δυνατό οργασμό χύνοντας πάνω στον πούτσο μου, τρέμοντας πάνω μου καθώς με έχει γραπώσει κανονικά. Εγώ δε σταματάω να μπαινοβγαίνω μέσα της.

-    Μωρό μου, χύνω κι εγώ της λέω.

Μετά από δυο-τρεις τελευταίες σπρωξιές, βγαίνω απότομα από μέσα της και αρχίζω να χύνω με σπασμούς πάνω στο ξυρισμένο μουνάκι της. Παίρνουμε μια ανάσα και φιλιόμαστε παθιασμένα. Κατεβάζει το φόρεμα της αφήνοντας τα χύσια μου πάνω της, ντύνομαι κι εγώ και επιστρέφουμε στο μαγαζί αντικρίζοντας τα ερευνητικά βλέμματα των φίλων μας. Με το που καθόμαστε γυρίζω στο αυτί της και της λέω:

-    Έχουμε και συνέχεια μικρή.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πειράγματα των φίλων μας, για το που ήμασταν, τι κάναμε και πολύ γρήγορα αποφασίσαμε να πάμε σε άλλο μαγαζί.

Φτάνουμε λοιπόν σε ένα παραλιακό μπαράκι για ποτά, παραγγέλνουμε τα ποτά μας και αρχίζουμε να λικνιζόμαστε στο ρυθμό της μουσικής. Η Α έρχεται κοντά μου και μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Έχει καυλώσει άγρια σήμερα σκέφτομαι. Λίγο μετά ανακοινώνω στην παρέα πως θα φύγουμε. Μπαίνουμε γρήγορα στο αμάξι και κατευθυνόμαστε προς το σπίτι.

Μπαίνουμε με φόρα στο δωμάτιο, πετάει το φόρεμα της κι εγώ γδύνομαι βιαστικά. Αρχίζουμε να φιλιόμαστε άγρια. Τη σπρώχνω στο κρεβάτι, κατεβάζω το χέρι μου και παίζω το μουνάκι της, που έχει ένα συνδυασμό από το υγρά της και τα δικά μου χύσια από πριν, σκύβει και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της, χαρίζοντας μου ένα υπέροχο και υγρό τσιμπούκι. Μετά από λίγα λεπτά και αφού με έχει κάνει πραγματικά πέτρα τη γυρίζω στα τέσσερα και μπαίνω μέσα της με φόρα.

Τη γαμάω ασταμάτητα και με δύναμη. Μουγκρίζει και δαγκώνει ότι βρει μπροστά της, από μαξιλάρια μέχρι το χέρι της. Δε σταματάω δευτερόλεπτο να τη σφυροκοπάω κι εκείνη φωνάζει, σχεδόν ουρλιάζει:

-    Χύνω μωρό μου, χύνω…

Καυλώνω ακόμα πιο πολύ και ανεβάζω το ρυθμό μου, τόσο που της κολλάω το κεφάλι στο προσκέφαλο του κρεβατιού. Το κεφάλι της έχει γυρίσει τόσο που με  κοιτάει στα μάτια γεμάτη καύλα και ηδονή, ενώ ταυτόχρονα μπαινοβγαίνω άγρια στο μουνάκι της. Κοιτάζω τον πούτσο μου. Έχει ποτάμια από τα υγρά της. Κάποια στιγμή, μετά από κάποια ώρα, λίγο το αλκοόλ, λίγο και το πήδημα που είχαμε ρίξει πριν στο αυτοκίνητο, της λέω να κάνουμε ένα διάλειμμα καθώς δε μπορώ να χύσω και ο πούτσος μου έχει πρηστεί πραγματικά πολύ.

-    Φυσικά μωρό μου. Θα κάνω ένα τσιγαράκι στο μπαλκόνι, απαντά.

Συνειδητοποιώ τι ώρα έχει πάει βλέποντας να ξημερώνει σιγά-σιγά. Ταυτόχρονα την κοιτάω και βλέπω να έχει βγει γυμνή στο μπαλκόνι και να κάνει το τσιγάρο της. Παρατηρώ το φοβερό της κώλο σε συνδυασμό με το ξημέρωμα στο βάθος και μου ξαναγίνεται κάγκελο. Ανοίγω το τζάμι και πάω από πίσω της. Τη φιλάω στο λαιμό και μουγκρίζει. Της ανοίγω λίγο τα πόδια, βοηθάει και η ίδια ανοίγοντας λίγο ακόμα τα πόδια της και σκύβοντας πάνω στο κάγκελο.

Μπαίνω μέσα της αργά και αισθησιακά. Μουγκρίζει αλλά συνεχίζει να κάνει το τσιγάρο της, κάτι που με καύλωσε φοβερά. Συνεχίζω να τη γαμάω στο όρθιο στο μπαλκόνι. Είμαι σίγουρος πως και οι δυο σκεφτόμαστε μήπως μας δει κάποιος και καυλώνουμε ακόμα πιο πολύ. Επιταχύνω και της λέω:

-    Καύλα μου, θα χύσω!

-    Κι εγώ μωρό μου… μου λέει.

Δένει το μουνί της πάνω στον πούτσο μου και μουγκρίζει βιώνοντας ακόμα ένα οργασμό εκείνη την νύχτα. Δεν αντέχω και χύνω πάνω στην πλάτη της, με τον ήλιο να με χτυπάει στα μάτια. Τελειώνουμε παρέα στην ίδια στάση, ακόμη ένα τσιγάρο και πάμε για ύπνο.

Καύλα μου… σε ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη νύχτα!



Copyright protected OW ref: 156226


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.