Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η προδοσία της γυναίκας μου (1ο μέρος)

Sorry παιδιά για την καθυστέρηση. Μου χάλασε ο Η/Υ και δε μπορούσα να συνεχίσω την ιστορία. Μόλις πριν μερικές μέρες τον έφτιαξα.

Πήγα στη δουλεία από τις 5 το πρωί, έφτιαξα καφέ και άρχισα να σκέφτομαι το σχέδιο μου. Έπρεπε να ακυρώσω τις κάρτες μου, να μεταφέρω τα μισά από τα λεφτά στους κοινούς μας λογαριασμούς σε άλλη τράπεζα με το όνομα μου. Έπρεπε να αλλάξω την ασφάλεια ζωής, και να αφαιρούσα την Κατερίνα και να αφήσω μόνο την Μαρία και τον Αντώνη. Ήταν τόσο λυπηρό που τόσο λίγες ενέργειες μπορούν να διαλύσουν 10 χρόνια από την ζωή μου. Έπρεπε να ήταν πιο δύσκολο αλλά μέσα μου ήξερα πως θα ήταν, τουλάχιστον ψυχολογικά.

Έπρεπε να βρω έναν καλό δικηγόρο διαζυγίου  να με βοηθήσει να μην μου τα πάρει όλα η Κατερίνα. Ίσως στο να κρατήσω τα περιουσιακά μου να μην βοηθούσε, αλλά ήθελα τουλάχιστον να κρατήσω τα παιδιά μου. Η Κατερίνα απέδειξε πόσο ασήμαντος είμαι στη ζωή της, αλλά είναι καλή μητέρα και δε θέλω να την κρατήσω από τα παιδιά της, ήθελα απλώς να κάνουμε κοινή κηδεμονία, ώστε να είμαι κι εγώ σημαντικό μέρος της ζωής τους.

Προσπαθούσα να μη σκέφτομαι  την ερωτική μας ζωή και πόσο εξευτελιστικό ήταν να την ακούω να λέει πόσο ανώτερος ήταν ο εραστής της από μένα σε όλα. Ήξερα πως  αν επέτρεπα στον εαυτό μου να το σκεφτώ αυτό τώρα, θα αρχίσω να αμφιβάλω για τον εαυτό μου, θα πέσω σε κατάθλιψη και δε μπορούσα να το κάνω αυτό ακόμα. Αυτό θα ερχόταν αργότερα και όταν τελικά θα με χτυπούσε, θα με κατάστρεφε.

Πήρα τηλέφωνο τον Διονύση και μου είπε πως έχει τα πράγματα έτοιμα. Θα ερχόταν μόνο να τα βάλει στο σπίτι μου όταν θα έλειπε η γυναίκα μου και θα μου έδειχνε πώς να τα χρησιμοποιώ.

Προσπάθησα να συγκεντρωθώ στην δουλεία μου όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου. Είδα πως ήταν η Κατερίνα έτσι το σήκωσα αφού το άφησα για λίγο να καλεί. Η φωνή της πάντα με έκανε να νιώσω μια ζεστασιά, μόνο που αυτή την φόρα ήταν από φλεγόμενο θυμό.

-    Γεια σου μωρό μου. Πως αισθάνεσαι;… με ρώτησε με την πιο γλυκιά φωνή της.

-    Ακόμα ανακατεύομαι λίγο… της είπα.

-    Ανησυχώ για σένα γλυκέ μου. Έφυγες το πρωί πριν σε κοιτάξω.

-    Ναι. Είχα αφήσει μερικές δουλειές στη μέση χθες με όλα όσα έγιναν και ήρθα να τις τελειώσω, γι' αυτό ήρθα νωρίς.

-    Σε παρακαλώ Στράτο, πρόσεχε τον εαυτό σου. Δε ξέρω τι θα κάνω αν πάθεις κάτι. Ξέρεις πως εσύ, η Μαρία και ο Αντώνης είστε ολόκληρη η ζωή μου.
"Ξέρω εγώ τι θα έκανες", σκέφτηκα… "μου το έδειξες χθες. Γλέντι με τον γαμιά σου"

-    Ναι, θα είμαι μια χαρά. Μην… ανησυχείς.

-    Λοιπόν, εάν θέλεις σήμερα, μπορώ να σκεφτώ ένα πολύ καλό τρόπο να γίνεις καλύτερα μωρό μου.

Παραλίγο να ξεράσω. "Η πουτάνα" σκέφτηκα. "Ήμουν τόσο ηλίθια τυφλός που κατάπινα αυτές τις μαλακίες, αλλά όχι πια".

-    Θα δούμε.

-    Χριστέ μου, πρέπει να είσαι χάλια, αν δε δείχνεις ενδιαφέρον στο ότι θα πάρεις αυτό που ανήκει μόνο σε εσένα, μωρό μου.

"Ναι… μόνο σε μένα. Το είδα αυτό".

-    Δεν είναι πως δεν δείχνω ενδιαφέρον, απλώς έχω πολλά στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Θα σε δω όταν σχολάσω.

-    Θα έρθω μετά τις 6 γλυκέ μου. Αν με χρειαστείς κάνε μου ένα τηλέφωνο στη δουλεία, θα είμαι εκεί όλη μέρα.

Αυτό ήθελα μόνο να ακούσω. Πήρα τηλέφωνο τον Διονύση, του είπα ότι σήμερα είναι καλή ευκαιρία να τα τοποθετήσουμε. Μου είπε να τον συναντήσω στο σπίτι μου.

Πήγα σπίτι μου και όταν ήρθε ξεκινήσαμε την εγκατάσταση των καμερών και μικρόφωνων. Μέχρι να τα τοποθετήσουμε είχε πάει 13:30. Ο Διονύσης είχε τοποθετήσει το πρόγραμμα για τις κάμερες στο λάπτοπ μου και σε ένα φάκελο όσα κατέγραφαν οι κάμερες και τα μικρόφωνα. Τα είχαμε τοποθετήσει στο σαλόνι, στην κουζίνα, στην κρεβατοκάμαρα μας, στο διάδρομο κάτω και πάνω, δίνοντας βεβαία ιδιαίτερη προσοχή στην κρεβατοκάμαρα, που είχε τοποθετήσει 4 κάμερες που θα τραβούσαν τα πάντα που θα γινόντουσαν σε  αυτό. Τοποθέτησε ακόμα και μια κάμερα, με μικρόφωνο και στο μπάνιο στην περίπτωση που το ζευγαράκι θα ήθελε να κάνει ένα ντους μετά το γαμήσι τους. Όλα θα ενεργοποιούνταν αυτόματα με τον αισθητήρα κίνησης που είχαν οι κάμερες. Όλα ήταν έτοιμα.

Συνέχισα το κόλπο της αρρώστιας και εκείνη την νύχτα. Όταν ξάπλωσα στον καναπέ η Κατερίνα μου είπε να πάμε στο δωμάτιο μας τουλάχιστον να κοιμηθώ εκεί, αλλά της είπα ξανά πως δε θέλω να την αρρωστήσω. Δύσκολα θα περνούσε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Σαββάτο πήγαμε στους γονείς της για φαγητό. Η Μαρία με τον Αντώνη έπαιζαν με τα παιδιά της αδελφής της, ενώ εμείς μιλούσαμε στο σαλόνι. Ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ σε ότι έλεγαν και πραγματικά δε μπορούσα να συμμετέχω σε καμία συζήτηση που έκαναν. Όταν με ρώτησαν τι έχω, τους είπα πως μάλλον η μικρή με αρρώστησε. Όταν γυρίσαμε σπίτι η Κατερίνα προσπάθησε να με φιλήσει.  Ήθελε να κάνουμε σεξ αμέσως μόλις κοιμηθούν τα παιδιά. Μου είπε να ετοιμαστώ και μόλις θα κοιμόντουσαν τα παιδιά θα μου έδινε ένα πολύ καλό φάρμακο που θα με έκανε τελείως καλά. Μέχρι να πάει τα παιδιά για ύπνο ξάπλωσα στον καναπέ να δω τηλεόραση και όταν γύρισε έκανα πως με πήρε ο ύπνος. Μου φώναξε να σηκωθώ να πάμε στο κρεβάτι αλλά την αγνόησα και συνέχισα να κάνω πως κοιμάμαι. Τελικά με σκέπασε με μια κουβέρτα, με φίλησε και πήγε να κοιμηθεί.

Το πρωί της Κυριακής της είπα συγγνώμη που αποκοιμήθηκα αλλά είχα πιει πολύ στους γονείς της και δεν άντεξα. Μου είπε πως δεν πειράζει και πως σήμερα το βράδυ θα κάναμε σεξ για όλες αυτές τις χαμένες μέρες. Αηδίασα και στην σκέψη. Πήγαμε με τα παιδιά στο πάρκο και μετά γυρίσαμε σπίτι. Παίξαμε επιτραπέζιο λίγο με τα παιδιά, μετά φάγαμε δείπνο και εγώ έκανα πως δεν ήμουν καλά και πήγα τουαλέτα. Είπα στην γυναικά μου πως έκανα εμετό και καλύτερα να κοιμηθώ και σήμερα στο σαλόνι. Μου είπε πως θα πάει να ετοιμαστεί να πάμε νοσοκομείο και θα φώναζε μια γειτόνισσα να προσέχει τα παιδιά αλλά της είπα πως αν και αύριο είμαι έτσι, εντάξει αλλά σήμερα όχι. Μου είπε πως τουλάχιστον να κοιμηθώ μαζί της στο κρεβάτι για να μπορεί να με προσέχει. Δεν μπορούσα να το αποφύγω. Μόλις μπήκα στο δωμάτιο ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγει. Παραλίγο να βάλω τα κλάματα εκεί, μπροστά της. Έτρεξα στο μπάνιο και μετά που βγήκα της είπα πως έκανα εμετό ξανά. Έδειχνε στο πρόσωπο της να είναι ανήσυχη… και καλά ενδιαφερόταν για την υγεία μου.

Ξάπλωσα στο κρεβάτι και ένιωθα ακόμα χειρότερα. Πραγματικά μισούσα αυτό το κρεβάτι. Ήθελα να του βάλω φωτιά, με αυτήν πάνω. Πως έκανε κάτι τέτοιο και έχει το θράσος να με κοιτάζει, έτσι ξεδιάντροπα; Πως μπορεί να παριστάνει τόσο καλά πως νοιάζεται; Γιατί απλώς δε με χωρίζει και να ζήσει με αυτόν αφού τον θέλει τόσο πολύ; Αυτά τα ερωτήματα περνούσαν από το κεφάλι μου καθώς ήμουν ξαπλωμένος στο γαμημένο αυτό κρεβάτι. Διπλά μου ήταν ξαπλωμένη η Κατερίνα ενώ το χέρι της ήταν πάνω μου. Την ένοιωσα να κάθεται στο κρεβάτι, είχα κλειστά τα ματιά και έκανα πως κοιμόμουν… και να ελέγχει τη θερμοκρασία μου με το χέρι της και να με χαϊδεύει στο πρόσωπο. Ποιον προσπαθεί να ξεγελάσει;

Το πρωί σηκώθηκα πριν από αυτήν ξανά και πήγα δουλεία. Δε μπορούσα να δουλέψω καθόλου. Καθόμουν στο γραφείο και περίμενα να περάσει η ώρα και να πάω σπίτι, να δω αν έχουν βρεθεί εκεί στο βίντεο. Η ώρα πέρασε αργά.

Μόλις σχόλασα πήγα αμέσως στο γραφείο που είχα το λάπτοπ μου και έβαλα να παίξουν σε fast forward τα βίντεο της ημέρας. Δεν πηδήχτηκαν τουλάχιστον όχι εδώ. Γαμώτο! Δε θα την γλίτωνα. Δε μπορούσα να γλιτώσω το σεξ μαζί της, αφού θα την έκανα να ψυλλιαστεί κάτι και να ακυρώσει μελλοντικά ραντεβού με τον μπάσταρδο.  Ή θα ήμουν καλύτερα και θα κάναμε σεξ, ή θα ήμουν ακόμα "άρρωστος" και θα πηγαίναμε νοσοκομείο.

Τη βρήκα στην κουζίνα να μαγειρεύει. Μόλις μπήκα μέσα γύρισε και με κοίταξε με εκείνο το ψεύτικο βλέμμα ανησυχίας.

-    Γεια σου μωρό μου. Πως είσαι σήμερα;

-    Καλύτερα νιώθω.

-    Σίγουρα; Μήπως να πάμε καλύτερα στο νοσοκομείο να βεβαιωθούμε;

-    Όχι μωρό μου. Καλά είμαι. Τελικά η αγκαλιά σου με γιάτρεψε.

(Μόνο που το είπα αυτό, παραλίγο να ξεράσω).

-    Ε τότε ετοιμάσου να γίνεις τελείως καλά, γιατί το βραδύ σκοπεύω να σου δώσω μεγάλη δόση από αυτό το φάρμακο…

μου είπε και μου έκλεισε το μάτι. "Χριστέ μου, κάποτε καύλωνα με αυτές τις βλακείες"… είπα από μέσα μου.

 Αφού φάγαμε δείπνο πήγαμε τα παιδιά για ύπνο. Μόλις κοιμήθηκαν με πήρε από το χέρι και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Εάν η προηγούμενη νύχτα ήταν δύσκολη, η συγκεκριμένη ήταν αληθινό μαρτύριο. Μόνο στη σκέψη πως θα έκανα σεξ μαζί της αηδίαζα, πόσο μάλλον που ήξερα πως θα σκέφτεται τον εραστή της. Όμως άδειασα τελείως το μυαλό μου και φαντάστηκα πως δεν έκανα σεξ με τη γυναίκα μου. αλλά με μια πουτάνα που πλήρωσα, κάτι που όπως φάνηκε ίσχυε. Πλήρωνα για χρόνια μια πουτάνα για να κάνω σεξ και δεν το ήξερα.

Αυτή γδύθηκε και με φίλησε αν και δεν ανταπέδωσα το φιλί. Με φιλούσε στο σώμα μέχρι που έφτασε στον πούτσο μου και τον έβαλε στο στόμα της. Άρχισε να μου παίρνει μια πίπα βάζοντας στο στόμα της το μισό πούτσο ενώ μου χάιδευε τα αρχίδια. Δεν άργησε να μου σηκωθεί πλήρως. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και περίμενε να τη γλείψω κι εγώ. "Καλά περίμενε" σκέφτηκα. Ξάπλωσα πάνω της και μπήκα μέσα της αμέσως. Δεν κάναμε έρωτα, ήταν καθαρό γαμήσι. Την έβαζα και την έβγαζα δυνατά και γρήγορα, ενώ στο μυαλό μου έλεγα συνέχεια πως γαμάω μια πουτάνα που την πλήρωσα να μου κάτσει. Παραλίγο να τα χάσω όταν η τσούλα είπε:

-    Θεέ μου Στράτο, με κάνεις να νιώθω τόσο ωραία. Είσαι ο καλύτερος μωρό μου. Είμαι μόνο δικιά σου μωρό μου. Γάμησε με άγρια μωρό μου.

Η απάντηση μου σε αυτό ήταν να τη γυρίσω στα τέσσερα και να συνεχίσω να την γαμάω άγρια. Σε ένα σημείο, έβγαλα τον πούτσο μου από το υγρό μουνί της, μάλλον σκεφτόταν τον εραστή της… και τον ακούμπησα στην κωλοτρυπίδα της έτοιμος να τον χώσω μέσα.

-    Στρατό όχι! Ξέρεις πως δεν το κάνω αυτό. Δε μου αρέσει, είναι σιχαμερό. Σε παρακαλώ μωρό μου, βάλε την μεγάλη σου ψωλή εκεί που ανήκει και γάμησε με μέχρι να μη μπορώ να περπατήσω.

Σε αυτό το σημείο τα έχασα τελείως. Η άπιστη παλιοπουτάνα δε με άφηνε να τη γαμήσω από τον κώλο γιατί είχε υποσχεθεί αποκλειστικότητα στον εραστή της. Τι ελεεινή τσούλα παντρεύτηκα;

Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο. Έριξα στο πρόσωπο μου νερό για να καλύψω τα δάκρυα μου. Προσπαθούσα να συνέλθω και να βγω έξω αλλά ήταν δύσκολο. Η Κατερίνα χτύπησε την πόρτα και με ρώτησε τι έγινε και αν είμαι καλά. Της είπα πως είμαι καλά αλλά ανακατεύτηκα λίγο και μπήκα στο μπάνιο μην τυχών και κάνω εμετό πάνω της… ηλίθια δικαιολογία, το ξέρω αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Της είπα ακόμα πως θα βγω σε λίγο, μόλις συνέλθω. Μου είπε πως θα ντυθεί και θα ετοιμαστεί να πάμε στο νοσοκομείο αλλά τις είπα πως δε χρειάζεται. Όταν βγήκα καθόταν στην άκρη του κρεβατιού γυμνή με ένα ψεύτικο βλέμμα ανησυχίας πάνω της. Κάποτε θα νόμιζα πως όντως ανησυχούσε… καλή ηθοποιός πάντως.

-    Είσαι καλά γλυκέ μου. Με ανησύχησες.

-    Καλύτερα είμαι τώρα.

-    Θες να πάμε νοσοκομείο;

-    Όχι σου είπα. Είμαι ήδη καλύτερα, δεν έκανα εμετό,απλώς ανακατεύτηκα λίγο. Μάλλον έφαγα πολύ.

-    Θες τότε να συνεχίσουμε; Μπορείς;

Σε αυτό το σημείο σκέφτηκα να της πω πως δε μπορώ και να ξαπλώσω αλλά μετά είπα… "δε γαμιέται. Πλήρωσα που πλήρωσα αυτήν την πουτάνα, τουλάχιστον να τη γαμήσω", προσπαθώντας να κρατηθώ από την φαντασίωση αυτή.

Αφού μου πήρε ακόμα μια πίπα για να μου σηκωθεί μπήκα ξανά μέσα της αμέσως και την γάμησα όσο πιο δυνατά και άγρια μπορούσα. Προσπάθησα να μην ακούω τους ψεύτικους αναστεναγμούς και λόγια της και να συγκεντρωθώ στο να χύσω γρήγορα. Δεν άργησε να γίνει. Έχυσα μέσα της και χωρίς τις μετά-σεξ αγκαλίτσες γύρισα την πλάτη μου και παρίστανα πως θα κοιμόμουν. Η Κατερίνα φάνηκε να αναστατώθηκε αφού πάντα την αγκαλιάζω μετά που κάνουμε έρωτα. Με αγκάλιασε από πίσω, τυλίγοντας με, με το χέρι της και μου είπε:

-    Στράτο, συγνώμη που δεν σε ικανοποίησα.

-    Όχι Κατερίνα, πάντα με ικανοποιείς. Απλώς αναρωτιέμαι μερικές φορές αν είμαι αρκετά άντρας για σένα.

Ξέρω πως ίσως δεν έπρεπε να το πω αυτό, πως ίσως καταλάβαινε ότι γνωρίζω κάτι και να χαλούσε το σχέδιο μου και ειλικρινά μέχρι και σήμερα δεν ξέρω γιατί το είπα.

-    Στράτο, γιατί λες κάτι τέτοιο; Ξέρεις πολύ καλά πως είσαι παραπάνω από αρκετός άντρας για μένα. Η ζωή μου θα τελείωνε αν πάθαινες κάτι. Δεν θα χρειαστώ ποτέ κανέναν άλλον όσο έχω εσένα. Είσαι ο τέλειος σύζυγος και εραστής για μένα, πάντα ήσουν και πάντα θα είσαι.

-    Ναι… απλώς μερικές φορές μου είναι δύσκολο να το πιστέψω.

-    Στράτο, τι έπαθες;

-    Τίποτα Κατερίνα, απλώς είμαι πολύ κουρασμένος σήμερα. Αύριο θα είμαι καλύτερα…

και έκλεισα τα μάτια, προσπαθώντας να κοιμηθώ. Όχι πως τα κατάφερα. Κάποια στιγμή αργότερα άκουσαν την Κατερίνα να κλαίει σιγανά. Αναρωτήθηκα γιατί άραγε να έκλαιγε. Από ντροπή για αυτό που έκανε ή για αυτά που της είπα; Ξανά, σηκώθηκα πριν ξυπνήσει αυτή και βρήκα την ευκαιρία να βάλω στο αμάξι της το μαγνητόφωνο κάτω από το κάθισμα της. Επίσης έλεγξα την εικόνα και τον ήχο από της κάμερες και τα μαγνητόφωνα ώστε να είναι όλα έτοιμα.

Όταν η Κατερίνα σηκώθηκε το πρωί ήταν λιγάκι θυμωμένη, μου είπε πως αυτά που της είπα το βράδυ την πλήγωσαν. Μετά μου έδωσε ένα φιλάκι στο μάγουλο, μου είπε πως δε μπορεί να μου κρατήσει κακία και η διάθεση της άλλαξε και έγινε κεφάτη. Πήρα το φλιτζάνι με τον καφέ και της είπα πως θα είμαι στη δουλειά μέχρι το βράδυ σήμερα. Μου είπε κι αυτή πως θα περάσει όλο το απόγευμα σε ένα μίτινγκ και πως είναι σίγουρη πως θα κλείσει μια καλή δουλεία σήμερα, αλλά θα μπορέσει να πάρει τα παιδιά από το σχολείο και θα τα πάει στη μητέρα της.  Μίτινγκ και καλά. Μάλλον για αυτό ήταν ευδιάθετη σήμερα, επειδή είχε ραντεβού με το αφεντικό της το απόγευμα. Τη φίλησα στο μάγουλο με το ζόρι και πήγα προς την πόρτα που οδηγούσε στο γκαράζ όταν η Κατερίνα μου είπε.

-    Στράτο, ξέχασες να μου πεις πως με αγαπάς, γλυκέ μου. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι για μένα να σε ακούω να μου λες πως με αγαπάς κάθε πρωί, πριν ξεκινήσει η μέρα μας.

"ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!" είπα νευριασμένος από μέσα μου αλλά συγκρατήθηκα. Γύρισα το κεφάλι μου και της χαμογέλασα.

-    Συγγνώμη Κατερίνα, έχω πολλά στο μυαλό μου αυτές τις μέρες και ξεχάστηκα τελείως.

-    Δεν πειράζει μωρό μου, θα σε συγχωρέσω αυτή την φορά, αλλά ένα κορίτσι χρειάζεται να ακούει τον άντρα της να της λέει πως την αγαπάει. Μην το ξεχνάς αυτό.

-    Το υπόσχομαι, δε θα το ξεχάσω. Σε αγαπώ…

και πήγα στο γκαράζ. "Δε θα σου ξαναπώ ποτέ ξανά αυτή την λέξη τσούλα,  η τελευταία φόρα ήταν αυτή" σκέφτηκα καθώς έμπαινα στο αμάξι κι έφευγα.

Η πληροφορία που μου έδωσε η Κατερίνα για το μίτινγκ το απόγευμα με οδήγησε στη σκέψη πως πιθανών θα περνούσε λίγο "ποιοτικό" χρόνο με τον αληθινό έρωτα της ζωής της. Και ήλπιζα να γινόταν στο σπίτι μας. Κουράστηκα να παίζω παιχνίδια και σίγουρα δε θα άντεχα άλλη μια μέρα σαν τη χθεσινή. Ήθελα αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει και να τελειώνουμε επιτελούς. Πέρασα όλο το πρωινό κάνοντας λίγη δουλεία, αν και συνέχεια κοιτούσα το ρολόι μου. Επιτέλους το απόγευμα είπα στα παιδιά στο συνεργείο πως θα λείψω για λίγες ώρες και ξεκίνησα το σχέδιο μου. Πήρα ένα αμάξι ενός πελάτη και στήθηκα έξω από το σπίτι μου, περιμένοντας να δω αν θα έρθουν. Πέρασε περίπου μια ώρα μέχρι να δω το αμάξι της Κατερίνας να πλησιάζει το σπίτι να ανοίγει το γκαράζ και να παρκάρει το αμάξι της στη συνηθισμένη της θέση. Όταν βγήκε από το αμάξι της μπήκε κατευθείαν μέσα στο σπίτι χωρίς να κλείσει την πόρτα του γκαράζ και κατάλαβα πως είτε θα έφευγε ξανά αμέσως ή περίμενε κάποιον.

Δέκα λεπτά μετά, ανακάλυψα πως τελικά περίμενε κάποιον, καθώς το ίδιο αμάξι που είχα δει πριν μερικές μέρες στο γκαράζ όταν τους έπιασα, πλησιάσε το σπίτι και μπήκε στο γκαράζ, παρκάροντας στην θέση μου, όπως πήρε τη θέση μου στον κόλπο της γυναίκας μου. Τον είδα να βγαίνει από το αυτοκίνητο λίγο πριν η πόρτα κλείσει.

Πρέπει να τους το δώσω πάντως, έχουν κότσια, στο να συναντιούνται τόσο κραυγαλέα στο σπίτι μου, μπροστά σε όλους τους γείτονες, για να πραγματοποιήσουν τη σχέση τους. Αυτό μου αποδείκνυε πως και οι δυο πίστευαν πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ τους να πιαστούν. Είτε αυτό, είτε απλώς είχαν έρθει στο συμπέρασμα πως δεν τους ένοιαζε αν πιαστούν ή όχι. Λοιπόν, σύντομα θα μάθουν πως έκαναν λάθος και στις δυο περιπτώσεις. Και πιάστηκαν και θα φροντίσω να τους νοιάξει και τους δυο πολύ.

Με αυτή την τελευταία απόδειξη της απιστίας της γυναικάς μου και ξέροντας πως σύντομα θα έχω όλες τις οπτικές αποδείξεις που χρειάζομαι από τον πρόστυχο δεσμό τους, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψει. Για 10 χρόνια ήμουν πεπεισμένος πως η αγαπημένη μου γυναίκα δε θα με απατούσε ποτέ μου όπως δε θα την απατούσα κι εγώ. Και με τα δάκρυα ήρθε το πρώτο κύμα από την αμφιβολία. Είναι τόσο καλύτερος εραστής από εμένα; Είδα πως δεν είχε μεγαλύτερο πούτσο από εμένα. Μήπως είναι πιο όμορφος αν και δε θα έλεγα πως κάποιος από εμάς τους δυο θα κέρδιζε σε διαγωνισμό ομορφιάς… και μου ρίχνει και 10 χρόνια. Γιατί είναι τόσο πρόθυμη να καταστρέψει τον γάμο μας και το δικό του γάμο επίσης, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πω στη γυναίκα του τι κάνουν αυτοί οι δυο.

Ήθελα απελπισμένα να πάω στο σπίτι και να τους αντιμετωπίσω, αλλά γιατί, τι θα πετύχαινα; Τη γυναικά μου την έχω χάσει ήδη. Το να τους πετύχαινα στα πράσα, το έχω κάνει ήδη… αν και δε το ξέρουν. Θα ένιωθα καλύτερα αν τον γαμούσα στο ξύλο; Ω… ναι, αλλά μετά θα πήγαινα φυλακή, θα έχανα τα παιδιά μου και δεν το αξίζει κάνεις από αυτούς τους δυο αυτό. Σκεφτόμουν πόσο πολύ θα επηρέαζε τα παιδιά μου αυτό όπως και τα παιδιά του, αφού θα τον κατάστρεφα όπως με κατάστρεψε.

Μιάμιση ώρα περίπου μετά πρέπει να τελείωσαν, γιατί η πόρτα του γκαράζ άνοιξε και ο εραστής της βγήκε με το αμάξι του και έφυγε. 30 λεπτά μετά η γυναίκα μου έκανε το ίδιο πράγμα, κλείνοντας την γκαραζόπορτα πίσω της. Ήξερα πως σε λιγότερο από μια ώρα θα γύριζε με τα παιδιά σπίτι, οπότε γρήγορα βγήκα από το αμάξι και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πήγα στον υπολογιστή τον άνοιξα και με ένα φλασάκι πήρα τα πλάνα που τράβηξε σήμερα. Έκλεισα τον υπολογιστή και έφυγα γρήγορα αφήνοντας τα πάντα έτσι όπως τα βρήκα, μπήκα στο αμάξι και πήγα πίσω στη δουλειά. Όταν έφτασα εκεί, μπήκα στο γραφείο μου κρατώντας το λάπτοπ μου, έβαλα ακουστικά και έβαλα να δω τα βίντεο.

Ήταν ακριβείς επανάληψη όσον είχα δει πριν μερικές μέρες, αλλά ήταν κολασμένα γραφικό. Ξεκίνησαν να γαμιούνται στο τραπέζι της κουζίνας. Το αφεντικό της, έσπρωξε τη ντυμένη ακόμα γυναίκα μου να κάτσει πάνω στο τραπέζι,  τράβηξε τη φούστα της και άρχισε να την γαμάει αμέσως, στο σημείο που πάντα εγώ κάθομαι και τρώγω το φαγητό μου. Της έλεγε πόσες φορές την έχει γαμήσει και έχουν χύσει στο σημείο που σε λίγες ώρες θα βάλω το πιάτο μου, και αναρωτιόταν αν ποτέ θα το καταλάβαινα πως έτρωγα στο σημείο που έχει χύσει τόσες και τόσες φορές  πάνω. Αυτός ο πουτάνας γιος άρχισε να γελάει με αυτό, ενώ η Κατερίνα απλώς χαμογέλασε και  όταν αυτός δεν την κοιτούσε το χαμόγελο έσβησε και είχε στο πρόσωπο της… περίεργο βλέμμα.

Αφού έχυσε πάνω στο τραπέζι, της είπε να τα αφήσει εκεί τα χύσια του και να βάλει το πιρούνι μου εκεί που έχυσε αυτός όταν θα φάω. Μετά  μετακινηθήκαν στην κρεβατοκάμαρα, αλλά πρώτα όταν ο καργιόλης εραστής της, πρότεινε να το συνεχίσουν στης κόρης μου το δωμάτιο για να αλλάξουν σκηνικό. Η γυναικά μου ήταν κάθετη σε αυτό λέγοντας του:

-    Ξέχασε το. Στο έχω ξαναπεί είναι ήδη αρκετά άσχημο που σε αφήνω να το τρίβεις στο μούτρα του άντρα μου, αλλά δε θα ανακατέψεις και τα παιδιά μου.

-    Μα έλα… κι άλλες φορές μου είπες όχι σε κάτι αλλά τελικά σε έπεισα. Ας κάνουμε κι αυτό. Σκέψου πόσο καυλωτικό και βρώμικο θα είναι να το κάνουμε.

-    Σε αυτό δε θα με πείσεις όσο και αν επιμένεις Αντρέα. Τέλος.

-    Καλά, καλά, θα δούμε.

-    Όχι θα δούμε… ξέχασε το.

"Τουλάχιστον φαίνεται πως έχει κάποιες αρχές έστω, απλώς όχι εκεί που αφορά εμένα", σκέφτηκα όταν είδα αυτό.

Στην κρεβατοκάμαρα γδύθηκαν και πέρασαν 45 λεπτά να του παίρνει πίπα και να γαμιούνται σε διάφορες στάσεις, πάνω κάτω όπως όταν τους έπιασα. Πρόσεξα πως δεν είπε ο ένας στον άλλον "σε αγαπώ", ούτε φίλια, χώρια όταν του φιλούσε τον πούτσο, αλλά η γυναίκα μου συνέχιζε να του λέει πως ήταν ο καλύτερος εραστής που είχε ποτέ.

Αφού ξανά έχυσε μέσα της, έκαναν κάτι που στην αρχή δε κατάλαβα τον λόγο. Μετακινήθηκαν στο σαλόνι, στο χαλί δίπλα από το τζάκι όπου η Κατερίνα έπεσε στα τέσσερα και το αφεντικό της άρχισε να της γαμάει τον κώλο. Από αυτά που έλεγαν καθώς γαμιόντουσαν κατάλαβα πως εκείνο ήταν το μέρος που της πήρε την παρθενιά από τον κώλο και τους αρέσει που και που επαναλαμβάνουν την σκηνή αυτή. Οι γαμιόληδες ήδη είχαν αρχίσει να έχουν και αναμνήσεις μαζί. Αφού έχυσε για τρίτη φορά βαθιά μέσα στον κώλο της, η γυναίκα μου του πήρε μία πίπα για να του την καθαρίσει. Και να φανταστείς της φιλούσα αυτό το στόμα. Μετά αυτός ντύθηκε και έφυγε, ενώ αυτή έκανε ένα γρήγορο μπάνιο. Αφού τελείωσε το μπάνιο και ντύθηκε κι αυτή, κατέβηκε στην κουζίνα και καθάρισε με χλωρίνη το τραπέζι, στο σημείο που γαμιόντουσαν και το καθάρισε για πολύ ώρα, με ένα παράξενο βλήμα στο πρόσωπο της, πριν φύγει κι αυτή. Μου φάνηκε περίεργο που καθάρισε μόνο το τραπέζι ενώ δεν άλλαξε τα σεντόνια στην κρεβατοκάμαρα, όπως και ότι δεν άφησε τα χύσια του πάνω, ενώ της είπε να το κάνει.

Έκλαιγα, πραγματικά έκλαιγα. Πραγματικά αυτό που ένιωθα δεν ήταν θυμός πια ήταν θλίψη. Θλίψη που έχασα τη γυναίκα που αγαπούσα, που έχασα την οικογένεια μου, τη ζωή όπως την ήξερα. Αναρωτιόμουν αν εκείνη που αγάπησα υπήρξε ποτέ ή ήταν όλα ψεύτικα. Δε ξέρω τι θα ήταν καλύτερο. Να υπήρχε αλλά να άλλαξε τόσο πολύ ή να μην υπήρξε καν.

Πήρα τηλέφωνο τον Διονύση και του είπα ότι άκουσα και είδα. Όπως κι εγώ, έτσι κι αυτός δε μπορούσε να καταλάβει, ακόμα και αν το έχει δει αρκετές φορές στην δουλεία του, πως μια γυναίκα που υποτίθεται πως αγαπάει τον άντρα της όπως η Κατερίνα να κάνει και να φερθεί με τέτοιο τρόπο. Όχι μόνο διάλυσε τους όρκους αγάπης και πίστης που είχαμε δώσει μεταξύ μας, αλλά με ταπείνωνε καθημερινά στον εραστή της, πάντα να τον αφήνει να ξέρει πως ήταν καλύτερος εραστής , περισσότερο άντρας, ο μόνος που μπορούσε να την ολοκληρώσει πλήρως και ο μόνος άντρας που θα τη γαμήσει από τον κώλο, κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενα της ήταν  τόσο σιχαμερό όπου κάθε φόρα μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι μου έλεγε όχι θυμωμένα και πως ήταν πολύ βρώμικο ακόμα και να το σκεφτεί.  Όλες αυτές οι σκέψεις βύθισαν την ψυχή μου σε μια βαθιά άβυσσο από πόνο και απελπισία, αλλά έπρεπε να βγω, έστω και για λίγο, ώστε να ολοκληρώσω το σχέδιο μου να τους καταστρέψω και του δύο.

Έπρεπε να βρω έναν καλό δικηγόρο διαζυγίων και ο Διονύσης μου πρότεινε έναν καλό που ήξερε. Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε πως θα με έβλεπε αύριο το μεσημέρι στις 3. Μου είπε να φροντίσω να ακυρώσω τις πιστωτικές κάρτες, να αλλάξω τους κληρονόμους και τη μεταφορά χρημάτων το πρωί.

Όταν πήγα σπίτι εκείνο το βράδυ, η Κατερίνα ήταν στην κουζίνα φτιάχνοντας δείπνο, ενώ τα παιδιά έκαναν τα μαθήματά τους. Φορούσε ένα κίτρινο φόρεμα και ήταν πανέμορφη. Για ένα λεπτό νόμιζα πως η καρδιά μου θα σπάσει. Χαμογελούσε και ήταν ευδιάθετη.

-    Γεια σου μωράκι μου, τι κάνει ο άντρας μου; Ελπίζω να είχες μια καλή μέρα όπως κι εγώ.

"Αυτό ήταν… ειλικρινές" σκέφτηκα.

-    Η μέρα μου ήταν… ενδιαφέρουσα. Κανένα κάλο δεν έγινε, αλλά έμαθα κάποια σημαντικά πράγματα που δε γνώριζα. Η δικιά σου μέρα γιατί ήταν τόσο καλή;…

ρώτησα αν και ήξερα ακριβώς τον λόγο. "Είμαι σίγουρος πώς αν γαμηθείς με, όπως δείχνουν τα πράγματα, τον καλύτερο εραστή όλου του κόσμου σου φτιάχνει την μέρα" σκέφτηκα.

-    Έκλεισα το συμβόλαιο… είπε χαρούμενη. Το πρώτο που έγινε αυτό τον μήνα στην δουλειά, αλλά είμαι σίγουρη πως θα καταφέρω να κλείσω άλλο ένα την Πέμπτη όταν γίνει ένα ακόμα μίτινγκ.

-    Μάλλον αυτή θα ήταν η τυχερή σου μέρα… της είπα με ψεύτικο ενθουσιασμό. Κάτι άλλο ιδιαίτερο που έγινε σήμερα; Έγινε μήπως κανέναν ενδιαφέρον ή ιδιαίτερο συμβάν;

Με κοίταξε με ένα παράξενο βλέμμα.

-    Όχι αγάπη μου, μόνο τα συνηθισμένα, δουλεία μέχρι τώρα μέχρι να σχολάσω και να έρθω στην οικογένεια μου. Εκεί που βρίσκεται η καρδία μου.

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι. "Βρίσκεται εκεί που βρίσκεται το μουνί και ο κώλος σου" σκέφτηκα καθώς ανέβηκα στην κρεβατοκάμαρα για να αλλάξω. Καθώς άλλαζα, πρόσεξα πως τα σεντόνια είχαν αλλάξει και το δωμάτιο είχε αεριστεί. Στο μπάνιο υπήρχε ακόμα νερό στη ντουζιέρα. Σε αυτό το σημείο δε με ενδιέφερε πια αν άρχιζε να ψυλλιάζεται κάτι. Είχα όσα στοιχεία ήθελα πια και με το παραπάνω. Ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση, να την τρομάξω λίγο έστω. Έτσι κατέβηκα στην κουζίνα και την ρώτησα για αυτό.

-    Έκανες μπάνιο το μεσημέρι;

Παραλίγο να πνίγει, αφού έπινε νερό… και καθώς με κοίταξε, είδα στο πρόσωπο της ένοχη. Πλησίασε την κατσαρόλα και άρχισε να ανακατεύει το περιεχόμενο με μια κουτάλα.

-    Όχι. Φυσικά και όχι χαζούλη, αφού ήμουν δουλεία, πώς να το έκανα αυτό;

-    Δε ξέρω, αλλά υπάρχει νερό στην ντουζιέρα και πάντα μένει για μερικές μόνο ώρες.

-    Α… ε, μάλλον θα έφραξε πάλι.

-    Ναι ίσως, όμως το καθάρισα πριν 10 μέρες. Ίσως κάποιος μπαίνει κρυφά μέσα στο σπίτι και έχει ένα ερωτικό ραντεβού με τον εραστή του και κάνουν ένα μπάνιο μετά από ένα καλό γαμήσι.

Αυτή την φορά πάγωσε στη θέση της για μερικά δευτερόλεπτα. Δεν γύρισε να με κοιτάξει στο πρόσωπο,  παρέμεινε στην κατσαρόλα αν και τώρα κρατούσε την κουτάλα ακίνητη μέσα στην κατσαρόλα. Το χάρηκα πολύ που την βραχυκύκλωσα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα συνήλθε κάπως και μου απάντησε χωρίς να με κοιτάξει.

-    Στράτο μου, έχεις σίγουρα ζωηρή φαντασία, ώστε να σκεφτείς κάτι τέτοιο.

-    Ναι, αυτός είμαι εγώ. Ο Κύριος Φαντασία, ή μήπως έχω έκτη αίσθηση; Μερικές φορές νομίζω πως διαβάζω το μυαλό των άλλων.

-    Λοιπόν, αν μπορούσες να διαβάσεις το μυαλό μου, θα έβλεπες πόσο πολύ σε αγαπάω…

και έκανε μια προσπάθεια να γελάσει, αλλά φαινόταν σφιγμένη.

-    Θα είμαι στο γραφείο μου. Φώναξε με όταν το δείπνο θα είναι έτοιμο…

της είπα και γύρισε και με κοίταξε. Έδειχνε ανήσυχη. "Ωραία" σκέφτηκα, "αυτό το χάρηκα πολύ".

Το δείπνο ήταν ήσυχο, χωρίς σχεδόν καθόλου συζήτηση. Η Κατερίνα ξαφνιάστηκε όταν πήρα την θέση της στο τραπέζι και της παραχώρησα την κανονική μου θέση, εκεί που πριν λίγες ώρες γαμιόταν με το αφεντικό της.

-    Στράτο, πάντα τρως σε αυτήν την θέση στο τραπέζι, γιατί αλλάζεις τώρα;

-    Νομίζω πως είναι ωραία που και που να αλλάζεις σκηνικό…

χρησιμοποιώντας τα λόγια του αφεντικού της όταν προσπαθούσε να την πείσει να κάνουν σεξ στην κρεβατοκάμαρα της κόρης μας. Η Κατερίνα με κοίταξε με ένα γελοίο βλέμμα, παραλίγο να βάλω τα γέλια… και όταν έκατσε στο τραπέζι δεν είχε και πολύ όρεξη γιατί δεν έφαγε σχεδόν καθόλου, απλώς κουνούσε το φαγητό με το πιρούνι μέσα στο πιάτο.

Κατά την διάρκεια του δείπνου τα παιδιά μας είπαν για την μέρα τους, αλλά εγώ και η Κατερίνα απλώς ακούγαμε στα περισσότερα σημεία, κάνοντας κάποια σχόλια που και που. Μας ανέφεραν πως την Παρασκευή δε θα έχουν σχολείο, για κάποια απεργία που κάνουν οι δάσκαλοι. Δεν έδωσα και μεγάλη σημασία κιόλας. Μετά από το δείπνο γύρισα στο γραφείο μου και έκατσα στον υπολογιστή και είδα ξανά το βίντεο και διάλεξα ποιες σκηνές θα ήταν τέλειες για να τις μετατρέψω σε φωτογραφίες, και τις αποθήκευα σε έναν φάκελο στο στικάκι μου ώστε να τις εκτύπωνα σε μεγάλο μέγεθος αργότερα. Μετά ασχολήθηκα με το τι θα έγραφα σε κάθε φωτογραφία. Το μόνο που μου έμενε μετά ήταν να πάω να δω το δικηγόρο για να ξεκινήσει το διαζύγιο.

Κοίταξα την φωτογραφία που είχα στο γραφείο μου. Ήμασταν αγκαλιά με την Κατερίνα. Ήταν όλα ένα ψέμα; Με αγάπησε ποτέ της; Μάλλον δεν θα μάθω ποτέ την αλήθεια. Άρχισα να σκέφτομαι πως ίσως η εκδίκηση δεν είναι καλή ιδέα. Τουλάχιστον σε αυτή. Τον άλλον θα τον γαμούσα έτσι κι αλλιώς. Αλλά την Κατερίνα, ίσως απλώς να την χώριζα, δεν χρειαζόταν να το τραβήξω ως τα άκρα.

Στην φωτογραφία καθόμασταν αγκαλιασμένοι πάνω στο αυτοκίνητο της.  Ξαφνικά θυμήθηκα το μαγνητόφωνο στο κάτω από το κάθισμα της.

Βγήκα από το γραφείο πήρα τα κλειδιά του αυτοκίνητου της Κατερίνας και πήγα στο γκαράζ. Πήρα το μαγνητόφωνο που είχα βάλει και έβαλα να το ακούσω. Άκουγα μόνο την μια πλευρά από τις συζητήσεις και υπήρχαν μερικά επαγγελματικά τηλεφωνήματα, αλλά υπήρχε ένα που ήταν ο Αντρέας.

"Έλα μωρό μου, ευχαριστώ και πάλι για το υπέροχο απόγευμα… Κι εγώ… Πάντα μου λείπεις όταν φεύγεις… Ναι θα ήταν υπέροχο να ήμασταν μαζί για μια ολόκληρη εβδομάδα… Ναι, ίσως να το κάνουμε κάποτε… (γέλιο). Ναι ένα επαγγελματικό συνέδριο που θα έπρεπε να κάνουμε (γέλιο ξανά)…  Θα μου έδινες τόσους οργασμούς που θα με τρέλαιναν (γέλια και πάλι)… Ναι μωρό μου, μόνο εσύ… Ναι έχεις τον μεγαλύτερο πούτσο που έχω δει ποτέ μου… Ναι και από τον Στράτο… Το ξέρεις πως αν δεν έδινα στον Στράτο το μουνί μου που και που για να τον κρατάω χαρούμενο, θα ήταν κι αυτό αποκλειστικά δικό σου όπως και ο κώλος μου… Ναι μωρό μου, θα τα πούμε την Πέμπτη το απόγευμα… Κι εγώ δεν μπορώ να περιμένω… Καληνύχτα μωρό μου…"

Έκλεισε το τηλέφωνο και αναστέναξε μουρμουρίζοντας "γαμώτο πια...".

Έκλαιγα. Μέσα στο αμάξι έκλαιγα. Για να με κρατάει χαρούμενο; Αυτό ήταν το σεξ με εμένα; Ε λοιπόν σύντομα θα είχε αποκλειστικότητα σε αυτήν για πάντα. Χάρισμα του. Όμως δεν θα τους άφηνα έτσι. Όχι. Δεν πιστεύω πως έστω και για λίγο σκέφτηκα να την αφήσω να γλυτώσει. Θα τους γαμούσα και τους δύο.

Αφού ηρέμησα λίγο, ξανά άκουσα την συζήτηση άλλη μια φόρα. Είπε πως ο πούτσος του ήταν μεγαλύτερος από τον δικό μου. Αυτό δεν ήταν αλήθεια. Από ότι είδα στο βίντεο και Live είχαμε περίπου το ίδιο, μην σου πω πως την είχα ελάχιστα μεγαλύτερη. Γιατί να πει ψέμα σε αυτό; Και αυτό που μουρμούρισε στο τέλος, τι εννοούσε;  Άλλο ένα πράγμα που δε θα μάθω ποτέ. Αποθήκευσα τη μνήμη στον υπολογιστή μου και αφού την άδειασα την έβαλα πίσω στο μαγνητόφωνο και το ξανά έβαλα κάτω από το κάθισμα.

Όταν πήγα στο δωμάτιο εκείνο το βράδυ, η Κατερίνα κοιμόταν ήδη, ή παρίστανε πως κοιμόταν. Ήμουν σίγουρος πως τα λόγια μου της έδωσαν κάτι  να σκεφτεί. Όχι πως είχε πια σημασία, δε μπορούσε να κάνει ή να πει κάτι που θα ήταν κοντά στο να μου αλλάξει γνώμη στο να τη χωρίσω. Και σαν μπόνους την έκανα να νοιώσει έστω και λίγο νευρική. Σήμερα ήταν Τρίτη και ανάφερε άλλο ένα ραντεβού την Πέμπτη. Αυτή η μέρα θα ήταν η μέρα που θα τους καταστρέψω.

Το επόμενο πρωί σηκώθηκα ξανά νωρίς , έκανα μπάνιο και έφυγα πριν η Κατερίνα σηκωθεί. Είχα πολλά να κάνω και ήθελα αρκετό χρόνο για να τα προλάβω όλα. Πήρα τηλέφωνο στο συνεργείο και είπα στα παιδιά εκεί πως δεν θα πάω σήμερα γιατί κάτι μου έτυχε και το τι έπρεπε να κάνουν. Ήταν πολύ καλοί στην δουλεία τους οπότε ήξερα πως θα τα κατάφερναν μια χαρά και μόνοι τους.

Το ραντεβού μου με τον δικηγόρο ήταν στις 3, έτσι είχα αρκετό χρόνο στο να τακτοποιήσω όλα τα οικονομικά μας. Πρώτη μου στάση ήταν να πάω στην ασφαλιστική μου και να αλλάξω την ασφάλεια ζωής που είχα από την Κατερίνα, στην Μαρία και τον Αντώνη. Η γυναίκα που μου έκανε την αλλαγή με κοιτούσε περίεργα, αλλά δε χρώσταγα σε κανέναν εξήγηση για ότι έκανα.

Επόμενη μου στάση ήταν να ακυρώσω όλες τις κοινές πιστωτικές μας κάρτες. Επίσης μετέφερα τα μισά χρήματα από τον κοινό μας λογαριασμό στην τράπεζα σε μια άλλη τράπεζα  σε δικό μου λογαριασμό. Μετά από αυτό πήγα και εκτύπωσα τις φωτογραφίες που είχα ετοιμάσει σε μεγάλο μέγεθος. Επίσης έγραψα ένα γράμμα στην γυναίκα του Αντρέα βάζοντας μερικές φωτογραφίες και λέγοντας της πως έχω αρκετά βίντεο αν θέλει να χωρίσει τον άντρα της όπως εγώ την γυναίκα μου.

Στις 3 τον συνάντησα και φάνηκε συμπαθητικός τύπος. Με προειδοποίησε πως θα έπαιρνε την επιμέλεια της Μαρίας και του Αντώνη, θα έχανα το σπίτι και τα μισά από τα πάντα από την γυναίκα μου, ακόμα και με αποδείξεις μοιχείας. Του είπα να ετοιμάσει την αίτηση και με προειδοποίησε πως δεν θα κατάφερνα ποτέ να πάρω τα πάντα, αλλά του είπα να μην ανησυχεί. Δεν είναι τα λεφτά που θέλω. Μου είπε πως θα είναι έτοιμα να της δοθούν την Παρασκευή το πρωί κατά τις 10. Επίσης του είπα να ετοιμάσει χαρτιά για μήνυση στο αφεντικό της και στην εταιρεία για εσκεμμένη καταστροφή του γάμου μου. Κι αυτά τα χαρτιά θα ήταν έτοιμα την Παρασκευή το πρωί. Όλα ήταν έτοιμα.

Όταν πήγα σπίτι εκείνο το απόγευμα, δεν έδινα σημασία στην Κατερίνα. Ήθελα απλώς να τελειώσουν όλα. Ήξερα ότι θα είχα πολύ πόνο και θλίψη αλλά καταλάβαινα πως δεν υπήρχε επιστροφή. Τουλάχιστον θα μοιραζόμουν τον πόνο αυτόν με την πουτάνα γυναίκα μου και τον καργιόλη εραστή της.

Φάγαμε ένα ήσυχο δείπνο και μετά η Κατερίνα αφού πήγε τα παιδιά για ύπνο με πλησίασε και μου ψιθύρισε να πάμε πάνω να κάνουμε τρελίτσες. Μάλλον ήθελε να με κρατήσει χαρούμενο. Της είπα πως δεν έχω όρεξη και πως θα κάτσω στο σαλόνι να δω τηλεόραση. Με κοίταξε για λίγο περίεργα, και μετά ανέβηκε στο δωμάτιο μας. Αφού βεβαιώθηκα πως δεν θα ξανά κατέβαινε πήγα στο αμάξι της για να ακούσω το μαγνητόφωνο αν έχει κάτι καινούργιο αλλά τίποτα, δεν του είχε μιλήσει εκείνη την μέρα, τουλάχιστον στο αμάξι.

Μετά τις 12 ανέβηκα κι εγώ πάνω και ξάπλωσα και για άλλη μια φορά δεν με έπαιρνε ύπνος. Ήμουν αποκαρδιωμένος. Γύρισα και κοίταξα τη γυναίκα που ήταν ο έρωτας της ζωής μου, η μητέρα των παιδιών μου, η γυναίκα που νόμιζα πως θα περνούσα την υπόλοιπη ζωή μου μαζί της. Δάκρυα άρχισαν να κυλάνε από τα μάτια μου όταν συνειδητοποίησα πως αυτή θα ήταν η τελευταία νύχτα που θα κοιμόμουν μαζί της. Ποτέ ξανά δε θα έκανα έρωτα μαζί της, ποτέ ξανά δεν θα αγκαλιαστούμε ή θα μιλήσουμε για το μέλλον μας μαζί. Δεν είχαμε μέλλον. Όλα τα όνειρα και υποσχέσεις χάθηκαν. Πραγματικά δεν ήθελα να ξημερώσει. Όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος. Καθώς οι πρώτες ακτίνες του ήλιου φώτισαν το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας, σηκώθηκα από το κρεβάτι. Ντύθηκα αλλά πριν φύγω την κοίταξα μια τελευταία φόρα ενώ κοιμόταν ακόμα.  Αναρωτήθηκα αν είχε καμία ιδέα για το κόστος  που ήταν να πληρώσει που με πρόδωσε έτσι. Τη φίλησα για αντίο στο κούτελο και έφυγα.

Πήγα στη δουλεία και έκατσα 2 ώρες μέχρι να φύγει η Κατερίνα από το σπίτι. Είπα στους υπάλληλους μου πως θα φύγω και το τι πρέπει να κάνουν και έφυγα. Στο δρόμο πήρα τηλέφωνο τον Διονύση και του είπα τι θα κάνω. Με ρώτησε αν είμαι σίγουρος και όταν του είπα ναι, μου ευχήθηκε καλή τύχη, να προσέχω και να τον ειδοποιήσω πως πήγαν όλα. Πέρασα και από τον δικηγόρο για να δω αν όλα τα χαρτιά θα ήταν έτοιμα για την γυναίκα μου και τον Αντρέα. Κάλεσα και ένα κλειδαρά και έδωσα ραντεβού μαζί του σε 1 ώρα στο σπίτι μου. Πήρα τηλέφωνο και την γυναίκα μου να της πω πως θα έπαιρνα εγώ τα παιδιά από το σχολείο σήμερα και  θα τα πήγαινα στην μάνα μου. Της είπα ακόμα πως η μητέρα μου ήθελε να κρατήσει τα παιδιά για όλο το ΠΣΚ, γιατί της έχουν λείψει. Θα πρέπει να σκέφτηκε πως ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσει την σέξι φωνή της και να μου πει πως αυτό θα μας δώσει χρόνο το Σαββάτο να περάσουμε την μέρα στο κρεβάτι. Της είπα ένα "Ναι, καλά…" και της το έκλεισα στα μούτρα. Πλέον δε με ενδιέφερε ακόμα και αν το καταλάβαινε πως ξέρω και πραγματικά δε μπορούσα να ακούω της ψεύτικες μαλακίες της.

Είχα 3 ώρες να ετοιμάσω τα πάντα μέχρι να έρθουν τα πιτσουνάκια. Για αρχή σε μια βαλίτσα έβαλα μερικά ρουχαλάκια και τις οδοντόβουρτσες της Μαρίας και του Αντώνη και την έβαλα στο αμάξι μου. Με στεναχωρούσε πολύ ο πόνος που θα ένιωθαν τα παιδιά μου με το χωρισμό. Αλλά αυτή έκανε δεσμό με άλλον και κατάστρεψε την οικογένεια της. Ο κλειδαράς που είχα καλέσει ήρθε και άλλαξε τις κλειδαριές του σπιτιού. Πήγα  και πήρα τα παιδιά νωρίτερα από το σχολείο και τα πήγα στη μητέρα μου. Τους είπα πως θα πέρναγαν το ΠΣΚ με την γιαγιά τους αφού την Παρασκευή δε θα είχαν μάθημα.

Μόλις γύρισα σπίτι πήγα κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα μας. Έβγαλα το στρώμα και το κατέβασα κάτω. Κομμάτι-κομμάτι, τα ξύλα τα έβγαλα στον κήπο κοντά στον δρόμο, τα έφτιαξα ξανά και έβαλα το στρώμα στην θέση του. Ξαναπήγα στην κρεβατοκάμαρα, πήρα από την ντουλάπα τα σεντόνια και τις κουβέρτες και τις πήγα και αυτές έξω και τις πέταξα σαν ένα τσουβάλι δίπλα στο κρεβάτι. Κοίταξα το ρολόι μου. Αν υποθέσουμε πως θα έρθουν την ιδία ώρα που είχαν έρθει πριν δυο μέρες έχω ακόμα 45 λεπτά. Έπρεπε να βιαστώ.

Πήγα στην κουζίνα. Σήκωσα το τραπέζι και το έβγαλα έξω βάζοντας το δίπλα στο κρεβάτι. Το τελευταίο αντικείμενο ήταν το χαλί στο σαλόνι μου. Το δίπλωσα και το έβαλα με τα άλλα πράγματα έξω, και τοποθέτησα τις πινακίδες πάνω από τα πράγματα ώστε να φαίνονται καθαρά.

Κοίταξα τις πινακίδες από μακριά και τις διάβασα όλες να δω αν είναι όλα ένταξη. Μια μεγάλη πινακίδα μπροστά έλεγε, "Αυτά τα αντικείμενα είναι δικά σας, να τα πάρετε, ΔΩΡΕΑΝ! Είναι ανεπιθύμητα σε αυτό το σπίτι. Εάν έχετε το στομάχι να αντέξετε την βρωμά της απιστίας σε αυτά, τότε είναι δικά σας!"

Η πινακίδα πάνω από το κρεβάτι έλεγε "Σε αυτό το κρεβάτι η γυναίκα μου γαμιόταν με τον εραστή της 2 φορές την εβδομάδα για πάνω από 6 μήνες." Δίπλα ακριβώς από αυτά είχα μια μεγάλη φωτογραφία που την έδειχνε επί το έργον πάνω στο κρεβάτι. Στο τραπέζι της κουζίνας έγραφε. Η γυναίκα μου και ο εραστής της γαμιόντουσαν συχνά πάνω σε αυτό το τραπέζι, λίγες ώρες πριν κάτσουμε να φάμε." Ακόμα μια φωτογραφία που την γαμούσε πάνω στο τραπέζι.

Στο χαλί έγραφα "Η γυναικά μου και ο εραστής της φαίνεται να λάτρευαν αυτό το χαλί για να την γαμάει από τον κώλο, κάτι που εμένα ποτέ δεν άφηνε να κάνω, γιατί ήταν πολύ σιχαμερό και βρώμικο"… και η φωτογραφία έδειχνε ακριβώς αυτό. Το πόσο απολάμβανε την πούτσα του στον κώλο της.

Είχα ακόμα μια πινακίδα πίσω από το τραπέζι που έγραφε "Ο εραστής της γυναίκας μου είναι το αφεντικό της, Αντρέας (ΕΠΩΝΥΜΟ) από την εταιρεία (ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ). Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Δε νομίζω πως η γυναίκα του ξέρει κάτι, αλλά σύντομα θα μάθει."

Είχε αρχίσει να μαζεύετε ήδη κόσμος και έβλεπαν τι έκανα. Πολλά αμάξια είχαν σταματήσει και κάποιοι έβγαζαν φωτογραφίες με τα κινητά τους ενώ άλλοι μιλούσαν στο τηλέφωνο, είτε καλώντας φίλους τους να έρθουν να το δούναι, είτε την αστυνομία για να με συλλάβει για προσβολή της δημοσίας αιδού. Χωρίς να πω ή να κάνω τίποτα άλλο μπήκα μέσα στο σπίτι. Ήταν ζήτημα λεπτών μέχρι να έρθει η Κατερίνα.

Δεν άργησα να δω το αμάξι της γυναίκας μου να στρίβει την γωνία και να μειώνει ταχύτητα βλέποντας όλο αυτόν τον κόσμο μαζεμένο έξω από το σπίτι μας, να κοιτάζει στον κήπο μας γελώντας. Όταν έφτασε κοντά στο σπίτι και βγήκε από το αμάξι, είδε της πινακίδες και τις φωτογραφίες με τον εαυτό της να γαμιέται. Ακόμα και όλες τις ομιλίες από τα 50 και άτομα που φώναζαν. "Όχι Θεέ μου… όχι…". Κατέβηκε από το αμάξι και έτρεξε να μπει μέσα στο σπίτι, αλλά τα κλειδιά της δεν άνοιγαν πια την πόρτα. Άρχισε να χτυπάει να της ανοίξω αλλά την αγνόησα.  Γύρισε πίσω στο αμάξι, περνώντας μέσα από τα γέλια και τις αποδοκιμασίες των ανθρώπων που ήταν εκεί. Έβαλε μπροστά το αμάξι και έφυγε γρήγορα. Τώρα η Κατερίνα μάθαινε τον τρόμο του να ξέρει, πως τα γνωρίζω όλα.

Μετά που έφυγε έκατσα στην καρέκλα και άρχισα να σκέφτομαι τη ζωή μου. Όλα πια τέλειωσαν. Δε θα χρειαζόταν πια να κρύβομαι και ούτε κι αυτή. Θα μπορούσε να γαμιέται με τον μέγα εραστή της χωρίς φόβο πια. Και αφού μέχρι τώρα η γυναικά του Αντρέα θα έχει πάρει τις φωτογραφίες στο γράμμα που της έστειλα, δε θα είχε ούτε αυτός πια φόβο.

Μια ώρα μετά που έφυγε η Κατερίνα με επισκέφτηκε η αστυνομία. Έδειξαν κατανόηση, αλλά μου είπαν να βγάλω τις πινακίδες και τις φωτογραφίες, αλλιώς θα αναγκάζονταν να με συλλάβουν για διατάραξη και προσβολή της δημοσίας αιδού. Τις κατέβασα. Έκαναν εξάλλου την δουλειά τους και δεν τις χρειαζόμουν πια.  Κοίταξα τα υπόλοιπα πράγματα που είχα αφήσει έξω. Θα τα πετούσα αργότερα ή θα τα έκαιγα, σκέφτηκα.

Εκείνο το βράδυ κοιμήθηκα επιτελούς καλά. Είχα κατεβάσει το τηλέφωνο του σπιτιού και είχα κλείσει το κινητό μου. Δεν είχα όρεξη να ακούσω τα ψέματα που θα μου αράδιαζε. Κοιμήθηκα χωρίς όνειρα, κάτι που θα έκανα συχνά από εδώ και πέρα. Κανένα πια όνειρο. Το πρωί της Παρασκευής σηκώθηκα λίγο πριν τις 10. Πλύθηκα, έφτιαξα πρωινό και άνοιξα το τηλέφωνο μου. 60 κλήσεις και καμία 80αρα μηνύματα μου είχε στείλει η Κατερίνα. Μου είχε αφήσει μάλιστα και μηνύματα στον τηλεφωνητή του κινητού μου. Τα αγνόησα όλα.

Δεν πέρασαν ούτε 10 λεπτά όταν ο δικηγόρος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως η Κατερίνα, ο Αντρέας και οι συνεργάτες του,  τους παραδόθηκαν στην δουλεία τα χαρτιά. Ήταν ο ίδιος που τα παρέδωσε και μου είπε πως η Κατερίνα έβαλε τα κλάματα και έπεσε στο πάτωμα, ενώ ο Αντρέας την αγνόησε και άρχισε να με βρίζει λέγοντας με παλιοπούστη, και πως θα με σκοτώσει. Θα ήθελα πολύ να τον δω να το προσπαθεί. Οι συνεργάτες του Αντρέα μπήκαν σε ένα γραφείο χωρίς αυτόν για 15 λεπτά και μετά που βγήκαν, έδωσαν στην Κατερίνα μια επιταγή και της είπαν πως οι υπηρεσίες της δε χρειάζονται πια. Επίσης έδωσαν στον Αντρέα μια επιταγή για το δικό του μερίδιο στην εταιρεία. Όταν τους είπε πως δεν το πουλάει, του ανέφεραν τους νομικούς εταιρικούς κανόνες για την ηθική και σεξουαλική σχέση με τους εργαζομένους. Οι κανόνες, τους έδιναν την εξουσιοδότηση να διακόψουν την συνεργασία με αυτόν και με την ερωμένη του. Ταυτόχρονα η ρεσεψιονίστ του είπε πως η γυναίκα του τον ζητάει στο τηλέφωνο. Είχε πάρει το γράμμα που της είχα στείλει και τον πήρε τηλέφωνο να του πει να μην κάνει τον κόπο να πάει σπίτι και πως θα υποβάλει αίτηση για διαζύγιο τη Δεύτερα. Έμαθα επίσης πως μετά που του πήραν το μερίδιο τον πέταξαν έξω από το κτήριο.

Το απόγευμα η Κατερίνα με πήρε τηλέφωνο. Ακουγόταν χάλια. Ήθελε να μάθει που είναι τα παιδιά και αν ήξεραν. Της είπα πως είναι ασφαλείς στης μάνας μου και πως δεν ξέρουν και δε  θα τους πω για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Με ευχαρίστησε για αυτό και με ρώτησε αν μπορούσε να έρθει να μαζέψει κάποια πράγματα. Της είπα φυσικά και μπορεί, απλώς να μου πει πότε ώστε να λείπω. Μου είπε πως θέλει να μείνω και να μιλήσουμε αλλά της απάντησα πως δεν θέλω να ακούσω τίποτα από αυτήν, κάνοντας την να αρχίσει να κλαίει.

-    Το ξέρεις πως λυπάμαι, δεν ήθελα τίποτα από όλα αυτά να συμβούν Στράτο, δεν ήθελα να σε πληγώσω.

Δεν άντεξα και άρχισα να γελάω.

-    Μου λες ότι λυπάσαι και πως δεν ήθελες να με πληγώσεις; Τι στον πούτσο νόμιζες ότι θα γινόταν όταν το μάθαινα; Να σας έδινα συγχαρητήρια;

-    ήθελα να το μάθεις ποτέ.

-    Αμ πες το λοιπόν. Για αυτό λυπάσαι. Που πιάστηκες. Είπα και εγώ.

-    Σε αγαπάω Στράτο, ποτέ δεν αγάπησα κανέναν άλλον εκτός από εσένα.

-    Ναι καλά. Περίμενε να βάλω το βρακί απέξω από το παντελόνι και θα είμαι ο superman κι εγώ.

-    Όχι Στράτο αλήθεια σου λέω, δε… δε θα σου ξαναπώ ποτέ πια ψέματα. Στο ορκίζομαι.  Δώσε μου μια ευκαιρία μόνο σε παρακαλώ.

-    Για ποιο λόγο; Για να πληγωθώ ξανά;

-    Σε παρακαλώ μωρό μου μια ευκαιρία μόνο.

-    Ωραία. Θες μια ευκαιρία, οκ. Απάντησε μου ειλικρινά σε μερικές ερωτήσεις τότε. Τι λες; Θα μπορέσεις να είσαι ειλικρινείς για μια φόρα στην ζωή σου;

-    Ναι, ποτέ πια ψέματα, μόνο την αλήθεια.

-    Με πόσους άντρες με έχεις κερατώσει;

-    Μόνο με τον Αντρέα, με κανέναν άλλον.

-    Πόσο καιρό γαμιέσαι μαζί του;

-    1 χρόνος από την πρώτη φόρα.

Χριστέ μου. 1 χρόνο τώρα με κερατώνει και δεν είχα πάρει χαμπάρι. Τόση εμπιστοσύνη της είχα που δεν έβλεπα τίποτα.

-    Ήταν καλύτερος από εμένα;

-    Φυσικά και όχι μωρό μου, εσύ είσαι ο καλύτερος. Απλώς ήταν διαφορετικό.

Να το πρώτο σίγουρο ψέμα. Μου άρεσε που δε θα μου ξανά έλεγε ψέματα πια.

-    Όταν έκανα έρωτα μαζί σου σκεφτόσουν αυτόν;

-    Όχι. Ποτέ αγάπη μου.

Δεύτερο ψέμα.

-    Είπες ποτέ ή έκανες κάτι με αυτόν που με ξεφτίλιζε; Εκτός δηλαδή το να γαμιέσαι μαζί του. Πχ να έλεγες πως είναι καλύτερος κι εγώ δεν πιάνω μια μπροστά του ή κάτι τέτοιο;

-    Στράτο ποτέ δεν είπα και δεν έκανε κάτι τέτοιο.

-    Κοιτά μπορώ να το συνεχίσω αυτό όλη μέρα αλλά κουράστηκα. Ζήτησες μια ευκαιρία και είπες 300 ψέματα. Βαρέθηκα να σε ακούω.

-    Όχι μωρό μου, αλήθεια σου λέω.

-    Κατερίνα. Σε έχω ηχογραφήσει να του λες και να κάνεις μαζί του πολλά από αυτά που ορκίζεσαι πως δεν είπες. Να του λες πως είναι ο καλύτερος που είχες ποτέ, πως όταν κάναμε εμείς έρωτα σκεφτόσουν αυτόν, πως αν δεν μου έδινες λίγο από το μουνί σου που και που για να με κρατάς χαρούμενο θα ήταν δικό του όπως και ο κώλος σου. Αλλά ακόμα και να μην σας είχα ηχογραφήσει, σας είχα ακούσει την προηγούμενη Πέμπτη με τα ιδία μου τα αφτιά να του τα λες. Και μια που μιλάμε για τον κώλο Κατερίνα, σε έχω βίντεο, να σου γαμάει τον κώλο και να το λατρεύεις ενώ να του λες πως δεν θα μου δώσεις ποτέ αυτό το προνόμιο, γιατί ο κώλος σου είναι αποκλειστικά δικιά του ιδιοκτησία. Μάλιστα του είπες πως όσες φορές προσπάθησα να σου πω να το κάνουμε, με απέρριψες εντελώς, λέγοντας μου πως είναι πολύ βρώμικο και να το σκεφτείς. Έχω τα πάντα, Κατερίνα, κάθε λέξη, κάθε ντροπή που μου έβαλες στο κεφάλι μου για αυτόν, κάθε υποτιμητικό πράγμα που μπορούσε κάποιος να πει για κάποιον άντρα, τα είπες εσύ στον εραστή σου για μένα, τον άντρα σου. Δεν έχω κάτι να κουβεντιάσω μαζί σου Κατερίνα και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς εσύ να μου πεις που θα αλλάξει έστω και στο ελάχιστο αυτό που νιώθω για σένα πλέων.

-    Σε αγαπάω Στράτο. Πρέπει να το πιστέψεις αυτό, πάντα αγαπούσα μόνο εσένα. Δεν εννοούσα τίποτα από αυτά που έλεγα στον Αντρέα. Του τα έλεγα για να του ανεβάσω την αυτοπεποίθηση γιατί μου είχε πει πως η γυναίκα του, τον μείωνε.

-    Περίμενε να καταλάβω. Με εξευτέλιζες σε αυτόν, υποτιμώντας εμένα και τις αξιοθρήνητες προσπάθειες μου στο σεξ για να του ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση, γιατί τον λυπόσουν; Αυτή είναι η δικαιολογία σου; Ένιωθες άσχημα που η γυναίκα του τον μείωνε και για αυτό όχι μόνο μείωνες εσύ εμένα, αλλά γαμήθηκες μαζί του με κάθε δυνατόν τρόπο για πάνω από ένα χρόνο για να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα;

-    Ναι… δηλαδή όχι… δηλαδή…

-    Και λες πως με αγαπάς και από πάνω… Φαντάσου τι θα έκανες αν με μισούσες κιόλας!

-    Σε αγαπάω Στράτο, αλήθεια σου λέω, μόνο εσένα αγαπάω. Με αυτόν ήταν απλώς σεξ.  Σε παρακαλώ. Δώσε μου μια ευκαιρία να επανορθώσω, θα σου δώσω τον κώλο μου και ότι άλλο μέρος από εμένα θες. Ο κώλος μου, το μουνί μου, το στόμα μου ανήκουν σε εσένα Στράτο. Πρέπει να με πιστέψεις. Έκανα ένα λάθος. Όχι έκανα πολλά λάθη, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι το τέλος μας. Άσε με να επανορθώσω. Μπορώ να έρθω σπίτι αυτή την στιγμή και να μου γαμήσεις τον κώλο όσες φορές θέλεις. Σε  παρακαλώ Στράτο, μη με εγκαταλείψεις.

-    Πρώτον δεν μου ανήκει ο κώλος σου για να τον γαμήσω. Ανήκει στο αφεντικό σου και μονό σε αυτόν. Και δεύτερον Κατερίνα, εγώ δε σε αγαπάω, και δε σε εγκατέλειψα εγώ, εσύ το έκανες. Τα πράγματα που έκανες μαζί του και τα εξευτελιστικά, ταπεινωτικά πράγματα που έλεγες για μένα, ξανά και ξανά και ξανά για τόσο καιρό αποδεικνύουν πως δε με αγαπάς. Πως δεν με αγάπησες ποτέ σου. Δεν μπορεί να αγαπάς κάποιον και να του κάνεις κάτι τέτοιο. Στα αλήθεια νομίζεις πως θέλω να κάνω τίποτα με τον κώλο σου αφού το έδωσες σε αυτόν και του υποσχέθηκες να είναι δικός του και μόνο δικός του για πάντα; Νομίζεις πως μπορείς να επανορθώσεις για αυτό που έκανες με λίγο σεξ "για να με κρατήσεις χαρούμενο"; Όχι. Δεν θα άγγιζα το βρώμικο κορμί σου ακόμα και αν ήσουν η τελευταία γυναίκα στη Γη. Το μονό που βλέπω πια σε σένα είναι μια αηδιαστική πουτάνα και ανυπομονώ να σε βγάλω από την ζωή μου. Ο μόνος λόγος που θα κρατήσουμε μια επαφή είναι τα παιδιά. Τα θυμάσαι καθόλου; Τη Μαρία και τον Αντώνη, τα παιδιά που κάναμε όταν ακόμα πίστευα πως ήμασταν οικογένεια; Τα γάμησες κι αυτά! Θέλω να νιώσουν το λιγότερο πόνο που είναι δυνατόν, αλλά όχι για σένα. Εσύ θέλω να νιώσεις όλο τον πόνο που μου έδωσες. Εσύ και ο εραστής σου τον αξίζετε και θέλω να τον νιώσετε ολόκληρο.

Σε αυτό το σημείο η Κατερίνα έκλεγε με αναφιλητά και ήταν δύσκολο να καταλάβω τι έλεγε.

-    Σε… παρα… καλώ… μην το… κανείς αυ… το! Σε αγα… πάω. Δε θέ… λω δια… δια.. διαζύγιο.

-    Στα αρχίδια μου τι θέλεις. Προτιμώ να πεθάνω παρά να περάσω ολόκληρη την ζωή μου με μια πουτάνα σαν κι εσένα.

-    Όχι… Ξέρω ότι… ότι με αγα… αγαπάς ακόμα.

-    Θεέ μου έχεις παραισθήσεις. Διάβασες καθόλου τα χαρτιά διαζυγίου που σου έδωσε ο δικηγόρος μου;

-    Όχι, γιατί να το κάνω… Αν με  ακούσεις και με αφήσεις να επανορθώσω τότε… τότε δε θα υπάρχει διαζύγιο.

-    Ναι. Η γυναικά σου έκανε σεξ με άλλον άντρα; Πως μπορεί να επανορθώσει; Μα με κι άλλο σεξ φυσικά! Αναρωτιέμαι αν αυτό ισχύει και για τους άντρες; Γιατί αν ισχύει να το θυμάμαι την επόμενη φόρα που θα κάνω το ίδιο λάθος και παντρευτώ κάποια γυναίκα.

-    Σε παρακαλώ. Αν όχι για μένα, για τα παιδιά. Μας χρειάζονται και τους δυο.

-    Και θα μας έχουν. Απλώς όχι σαν αντρόγυνο. Αν έκανες τον κόπο να τα διαβάσεις θα έβλεπες πως έχουμε κοινή κηδεμονία για τα παιδιά, κρατάς το σπίτι και τα μισά από την  περιουσία μας. Αυτό που δε γράφουν τα χαρτιά, αλλά στο λέω τώρα είναι πως αν δεν υπογράψεις και δε συμφωνήσεις  στους τόσο ευνοϊκούς όρους που σου προσφέρω, τότε θα δώσω τα βίντεο με εσένα και τον μπάσταρδο, πούστη, γαμημένο, καργιόλη εραστή σου σε κάθε άτομο που ξέρεις, συμπεριλαμβανομένου των γονιών σου, της αδερφής σου και τα παιδιά της και κάθε άλλο άτομο που μπορώ να σκεφτώ.

-    Δε… δε θα το έκανες αυτό Στράτο, δε μπορεί να με μισείς τόσο πολύ.

-    Εδώ κανείς ένα ακόμα μεγάλο λάθος Κατερίνα. Μπορώ και θα το κάνω. Απλώς δώσε μου την αφορμή… σε παρακαλώ! Μην υπογράψεις και θα καταστρέψω τη γαμημένη σου ζωή, όπως εσύ κατέστρεψες την δικιά μου. Και ναι Κατερίνα, σε μισώ τόσο πολύ!

-    Σε παρακαλώ Στράτο, μην το κάνεις αυτό.

-    Υπέγραψε τα χαρτιά Κατερίνα.

-    Σε παρακαλώ, άσε με να επανορθώσω.

-    Όχι ευχαριστώ. Υπέγραψε τα χαρτιά.

-    Θεέ μου, σε παρακαλώ.

-    Υπέγραψε τα γαμημένα χαρτιά Κατερίνα…

και της το έκλεισα στα μούτρα.

Η Κατερίνα υπέγραψε τα χαρτιά τελικά και το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε μετα από 6 μήνες. Ζει με την Μαρία και τον Αντώνη στο σπίτι που μοιραζόμασταν κι εγώ ζω σε μια πολυκατοικία μερικά τετράγωνα πιο κάτω. Είμαστε στην ιδία περιοχή και είναι μικρή ενόχληση για το πρόγραμμα των παιδιών, αν και τα δύο ένιωσαν τον πόνο του διαζυγίου. Η Μαρία μου είπε πως η Κατερίνα της είπε πως έκανε πολλά λάθη και ο γάμος μας δε μπορούσε να τα ξεπεράσει, αλλά και οι δύο βεβαιώσαμε στα παιδιά πως θα είμαστε εκεί για αυτά. Δεν έχω ιδέα τι είπε η Κατερίνα στους γονείς της, αλλά αφού συνεχίζουν να μου μιλάνε πιστεύω πως δεν τους είπε πως εγώ έφταιγα. Το μόνο που οι δικοί μου ξέρουν από μένα είναι πως ήταν κάτι που ούτε η Κατερίνα ούτε κι εγώ μπορούσαμε να ξεπεράσουμε.

Είχα μια τελευταία ευκαιρία να πάρω το μαγνητόφωνο από το αμάξι της Κατερίνας. Μιλούσε στον Αντρέα καθώς πήγαινε σπίτι για να τον περιμένει, λέγοντας του πως ανυπομονεί να κάνουν σεξ, αλλά του είπε ακόμα πως πίστευε ότι είχα αρχίσει να υποπτεύομαι κάτι και του είπε πως θα ήταν καλύτερα να σταματήσουν για μερικές εβδομάδες, τουλάχιστον μέχρι να μου φύγουν οι υποψίες. Όταν το έκλεισε είπε "ωραία, αυτή είναι καλή ευκαιρία. Θα βγει ένα κάλο από αυτό". Όταν πλησίαζε στο σπίτι αναρωτιόταν γιατί είναι μαζεμένος τόσος κόσμος έξω από το σπίτι μας. Όταν είδε τις πινακίδες με τις φωτογραφίες και συνειδητοποίησε τι έκανα, οι κραυγές της σχεδόν με κούφαναν. Μετά που μπήκε στο αμάξι και έφυγε, έκλαιγε και έλεγε "τι έκανες Στράτο, τι πήγες και έκανες;". Μετά από αυτό πιστεύω πως η πραγματικότητα την χτύπησε και επιτέλους συνειδητοποίησε τις πράξεις της και άρχισε να λέει Θεέ μου ΤΙ ΕΚΑΝΑ; ΟΧΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ… Σε παρακαλώ κάνε τα να εξαφανιστούν όλα". Κατάφερε να πάρει τηλέφωνο τον εραστή της και όταν το σήκωσε του φώναξε, "τα ξέρει όλα Αντρέα. Για εμάς, ο Στράτος τα ξέρει όλα" και μετά σε όλοι την υπόλοιπη διαδρομή έκλαιγε.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από εκείνη την μέρα και έχω αρχίσει να μαζεύω τα κομμάτια μου ξανά. Η σκέψη πως μπορεί να ξαναπεράσω όλα αυτά με έχει κάνει να μη θέλω να κάνω κάποια σοβαρή σχέση. Δυο φορές το μήνα πληρώνω μια κοπέλα για να κάνω σεξ. Δεν θέλω και δεν χρειάζομαι να κάνω κάτι άλλο με κάποια γυναικά. Όχι ξανά! Η Μαρία μου είπε πως η μητέρα της δε βγαίνει καθόλου ραντεβού και πως πολλές φορές όταν περνάει από το δωμάτιο της μάνας της το βραδύ την ακούει να κλαίει. Η Κατερίνα βρήκε δουλεία σαν ρεσεψιονίστ σε ένα μαγαζί, τουλάχιστον για την ώρα. Δεν ξέρω αν έχει ακόμα επαφές με τον Αντρέα και δε με νοιάζει.

Ο Αντρέας και η γυναίκα του χώρισαν  και αυτός δεν κατάφερε να βρει δουλεία στην πόλη. Βλέπετε, μπορεί να μην έστειλα το βίντεο με τα γαμήσια σε κάποιον που ήξερε η Κατερίνα, αλλά δεν ήμουν το ίδιο ευγενικός με το σκατοκέφαλο. Όπως φάνηκε πολλές εταιρίες τρόμαξαν με την πιθανότητα να προσλάβουν κάποιον που έχει την φήμη πως ξελογιάζει παντρεμένες γυναίκες και τους χαλάει τον γάμο. Φυσικά έκρυψα το πρόσωπο της Κατερίνας στα βίντεο, αλλά άφησα τον ήχο απείραχτο. Πρόσφατα άκουσα πως η πρώην γυναικά του Αντρέα βγαίνει με έναν κάλο τύπο, έναν αστυνομικό και πάνε σοβαρά. Χαίρομαι για αυτή.

Όσο για την πρώην εταιρία του Αντρέα, για να αποφύγουν οποιαδήποτε κακιά δημοσιότητα μου έκαναν μια γενναιόδωρη προσφορά για να μην τους μηνύσω. Δέχτηκα. Το μόνο που με νοιάζει πια είναι τα παιδιά μου και το μέλλον τους. Ίσως κάποια μέρα και το δικό μου μέλλον να μου γίνει σημαντικό.

Η Ιστορία αυτή μπορεί να τελειώσει εδώ ή να την συνεχίσω με ένα τελείως διαφορετικό τέλος. Αυτό θα το αποφασίσετε εσείς, Γράψτε μου στα σχόλια αν θέλετε ή όχι την εναλλακτική συνεχεία.



Copyright protected OW ref: 155931



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.