Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν τρία χρόνια, όταν δούλευα σε μεγάλη εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων. Είχαμε πάει εταιρικό ταξίδι για δουλειά, αλλά και αναψυχή σε γνωστό θέρετρο της Μεσσηνίας. Η ομάδα που δούλευα μαζί, ήταν 8 άτομα, όλοι άντρες εκτός από την επικεφαλής, τη Βίκυ η οποία ήταν και η πιο καινούρια και η πιο νέα, αλλά λόγω σπουδών και προϋπηρεσίας ήταν το αφεντικό.

Η Βίκυ δεν θα έλεγε κάποιος ότι ήταν μουνάρα αλλά σίγουρα ήταν πολύ θηλυκή και όλοι ήμασταν σίγουροι ότι στο σεξ θα ήταν δυναμίτης και παρ' ότι παντρεμένη με δύο παιδιά δεν ήταν και τόσο πιστή. Εμφανισιακά ήταν 1.75, με μακρύ μαύρο μαλλί και είχε παραπάνω κιλά αλλά με θηλυκές καμπύλες και το πολύ δυνατό της σημείο ήταν τα βυζιά της τα οποία ήταν μεγάλα και στητά και φρόντιζε να τα τονίζει με αποκαλυπτικά ντεκολτέ.

Από όλη την ομάδα ήμουν ο πιο κοντινός της συνεργάτης και δουλεύαμε αρκετά μαζί οπότε είχα την ευκαιρία να χαζεύω τις βυζάρες της, αλλά και τα πόδια και τα μπούτια της, καθώς φορούσε συχνά κοντά φορέματα. Τον είχα παίξει αρκετές φορές για πάρτη της όπως και άλλοι στην ομάδα.

Στο ταξίδι, την πρώτη μέρα, ήμασταν συνέχεια κλεισμένοι σε μία αίθουσα για δουλειά. Τη δεύτερη όμως, τελειώσαμε νωρίς το μεσημέρι και είπαμε να κατέβουμε όλοι στην παραλία να ρίξουμε μια βουτιά. Η Βίκυ στην αρχή έκανε τη δύσκολη αλλά τελικά την πείσαμε να έρθει.

Κατεβήκαμε πρώτα όλοι οι άντρες και μετά από λίγο εμφανίστηκε και η Βίκυ. Η παραλία ήταν τεράστια και καθώς ήταν τέλος Σεπτεμβρίου ήμασταν τελείως μόνοι σε ένα μεγάλο κομμάτι. Η Βίκυ εμφανίστηκε με ένα μακρύ φόρεμα παραλίας και μας ξενέρωσε αρχικά, αλλά μόλις το έβγαλε να βουτήξει έγινε κόλαση. Φορούσε ένα μπικίνι πολύχρωμο, το οποίο κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα και τόνιζε τα απίστευτα βυζιά της. Τα σχόλια μεταξύ των ανδρών της ομάδας έδιναν και έπαιρναν και οι πούτσες είχαν αρχίσει να σκληραίνουν.

Η Βίκη βγήκε από το νερό και ξάπλωσε τελείως ανάσκελα σε μία ξαπλώστρα με αρκετά ανοιχτά τα πόδια κάνοντας όλους να καυλώσουν. Μετά από λίγο σηκώθηκε και μου ζήτησε αν μπορώ να της βάλω αντηλιακό στην πλάτη. Έτρεξα αμέσως και κάθισα από πίσω της αρχίζοντας να την αλείφω στην πλάτη, ενώ είχε λύσει το μαγιό για να "με διευκολύνει" . Είχα καυλώσει απίστευτα και την άλειφα χαϊδεύοντας της την πλάτη και φέρνοντας τα χέρια μου πιο μπροστά προς το στήθος της. Η ίδια δεν αντιδρούσε και φαινόταν να το απολαμβάνει.

Ένας άλλος από την παρέα ο Γιώργος την πλησίασε από μπροστά και άρχισε να της μιλάει περί ανέμων και υδάτων έχοντας όμως την εμφανώς καυλωμένη πούτσα του που φούσκωνε μέσα από το μαγιό σε μικρή απόσταση από το πρόσωπο της κάτι που δε φαινόταν να την ενοχλεί. Κάποια στιγμή έκανε πίσω με αποτέλεσμα ο κώλος της να ακουμπήσει το καβλί μου που είχε γίνει πέτρα.

-    Τι είναι αυτό;…

και με το χέρι της πιάνει τον πούτσο μου πάνω από το μαγιό. Ο Γιώργος τότε κατεβάζει με μία κίνηση το μαγιό του, αποκαλύπτοντας έναν αρκετά μακρύ αλλά κυρίως απίστευτα χοντρό πούτσο και ενώ η Βίκυ είναι στραμμένη προς εμένα και μου τρίβει τον πούτσο, την τραβάει από τα μαλλιά και βίαια της χώνει τον πούτσο του στο στόμα σπρώχνοντας βαθιά.

Η Βίκυ αρχικά κάνει να τραβηχτεί, αλλά πολύ γρήγορα αλλάζει γνώμη και παραδίδεται στο Γιώργο που κρατώντας την από τα μαλλιά της γαμάει το στόμα χώνοντας το καβλί όσο πιο βαθιά γίνεται στο σημείο να της χώνει και τα αρχίδια στο στόμα. Η Βίκυ πνίγεται αλλά ταυτόχρονα το γουστάρει τρελά. Οι υπόλοιποι έχουν όλοι βγάλει τα μαγιό και είναι γύρω από τη Βίκυ. Εγώ της έχω βγάλει το κάτω μέρος του μαγιό και έχω βουτήξει στο ξυρισμένο μουνί της που στάζει από καύλα. Άλλοι της χουφτώνουν τα βυζιά και τον κώλο ενώ τους μαλακίζει εναλλάξ.

Τότε κατεβαίνει από ξαπλώστρα, κάθεται γονατιστή στην άμμο και με 7 καυλιά γύρω της και αρχίζει να ρουφάει το ένα μετά το άλλο με δύναμη, φτάνοντας τα όσο βαθύτερα γίνεται. Κάποιες στιγμές βρίσκεται με δύο πούτσες ταυτόχρονα στο στόμα και μουγκρίζει από καύλα.

"Ρούφα το όλο καύλα μου", "έτσι τσιμπούκωσε μας όλους μωρή ψώλα", ήταν κάποια από τα πολλά που ακούγονταν.

-    Θα με γαμήσετε και θα με χύσετε όλοι στο στόμα καργιόληδες…

απαντούσε η Βίκυ όταν δεν ήταν μπουκωμένη με κάποια πούτσα. Αφού μας τσιμπούκωνε για αρκετή ώρα, ήρθε η ώρα για γαμήσι. Στην αρχή την είχαμε ανάσκελα πάνω σε μια ξαπλώστρα με τα πόδια ανοιχτά και όρθια και ένας-ένας της πηδάγαμε άγρια το μουνί, ενώ ταυτόχρονα κάποιος άλλος της γαμούσε το στόμα ξαπλωμένος μπροστά στο πρόσωπο της και κουνιόταν γρήγορα μέσα έξω χώνοντας το καβλί του βαθιά… όσο δεν πάει άλλο. Αφού περάσαμε όλοι από το μουνί της ξάπλωσα πάνω στην ξαπλώστρα και την έβαλα να κάτσει πάνω στον πούτσο μου, ενώ ρούφαγα τις απίστευτες βυζάρες της. Τότε ο Γιώργος έφτυσε το καβλί του και ανοίγοντας της τα κωλομέρια, άρχισε να το χώνει στην κωλοτρυπίδα, αρχικά σιγά και μετά όλο και πιο βαθιά και πιο γρήγορα.

-    Έτσι… σκίστε μου τον κώλο, δώστε μου πούτσες.

Τη γαμούσαμε όλο και πιο γρήγορα και πιο βίαια. Ο Γιώργος της έριχνε χαστούκια στα κωλομέρια τραβώντας την από το μαλλί, ενώ εγώ της χαστούκιζα τα βυζιά και το πρόσωπο. Όλοι πέρασαν από την κωλοτρυπίδα της και τελευταίος εγώ.

-    Θέλω και άλλο, δώστε μου πούτσες.

Την βάλαμε στα τέσσερα και ένας-ένας περνάγαμε και συνεχίζαμε να της γαμάμε τον κώλο. Τη γυρίσαμε ανάσκελα και τη γαμάγαμε ο ένας μετά τον άλλον όπου ήθελε ο καθένας, μουνί η κωλοτρυπίδα. Ο έλεγχος είχε χαθεί τελείως και κυριαρχούσε η καύλα.

Μετά από όλο αυτό το άγριο γαμήσι, τη βάλαμε πάλι στα γόνατα και παίζοντας όλοι με δύναμη τα καβλιά μας αρχίσαμε να της εκτοξεύουμε τα χύσια μας στη μάπα και τα βυζιά της. 7 άντρες την έχυσαν και όπως είπε και η ίδια την επόμενη μέρα πριν ξεκινήσουμε τις παρουσιάσεις… "ήταν υπέροχο το μπάνιο χθες".



Copyright protected OW ref: 155931



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.