Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πώς πρωτοξέσκισα την κολλητή μου: Το απρόσμενο τρίο

Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Είχαν περάσει τέσσερις μέρες από τότε που είχα πηδήξει την Ελίνα με τη βοήθεια της φίλης της Αννέτ και από τότε δεν την είχα ξαναδεί. Εξάλλου, όταν τη βλέπω καυλώνω τόσο πολύ που θέλω οπωσδήποτε να τη γαμήσω, αλλά τώρα ήταν Μεγάλη Εβδομάδα και έπρεπε να είμαι εγκρατής.

Ήταν 8 το απόγευμα. Έβλεπα βίντεο στο youtube όταν χτύπησε το τηλέφωνο.

-    Ναι, Σάββα, τι κάνεις; Χάθηκες. Δουλεύω υπερωρίες στο γραφείο απόψε και έλεγα αν ήθελες να έρθεις από εδώ για καφέ και παρέα, μου είπε η Ελίνα.

-    Ναι, αλλά μόνο για καφέ και παρέα. Είναι Μεγάλη Εβδομάδα και δεν κάνει, της απαντώ.

Σε μισή ώρα ήμουν εκεί. Το υπόλοιπο κτήριο φαινόταν άδειο. Φτάνω στο γραφείο της, χτυπάω την πόρτα και μπαίνω. Η Ελίνα σηκώθηκε για να με υποδεχτεί. Με το που την είδα ένιωσα τον πούτσο μου μέσα από το τζιν παντελόνι μου να φουσκώνει. Έπρεπε, όμως, να κρατηθώ.

Η κολλητή μου, καύλαρος όπως πάντα, φορούσε καφέ μπλουζα με τιράντες, καφέ σακάκι από πάνω και καφέ σούπερ μίνι φούστα που άφηνε ακάλυπτες τις ποδάρες της. Κεραμιδί καλσόν και μαύρα πέδιλα. Τα μαύρα της μαλλιά ήταν αφημένα κάτω, ενώ στα μάτια της φορούσε απαλή σκιά. Παραδόξως δε φορούσε κραγιόν, αλλά οι τσιμπουκοχειλάρες της φαίνονταν και πάλι ζουμερές και λαχταριστές. Πήγε στην καφετιέρα και έβαλε δύο ποτήρια καφέ.

-    Κάθισε. Ευκαιρία να κάνω κι εγώ ένα διάλειμμα…

μου είπε και μου έδειξε ένα μαύρο καναπέ απέναντι από το γραφείο της. Κάθισα στη μία γωνία κι εκείνη, αφού έβγαλε τα πέδιλα που φορούσε, ακούμπησε το προσκέφαλο της στην άλλη και ξάπλωσε ακουμπώντας τα πόδια της πάνω μου. Είχα γίνει τούρμπο και ήθελα να την ξεσκίσω μέχρι να της κοπεί η ανάσα. Το έπνιγα όμως μέσα μου και αρχίσαμε να λέμε τα νέα μας.

Είχε περάσει αρκετή ώρα και εγώ παρέμενα φουλ καυλωμένος. Σε κάποια φάση, το βλέμμα της Ελίνας έπεσε πάνω στον πούτσο. Τον είδε που ήταν φουσκωμένος και γέλασε. Τον ακούμπησε με το αριστερό της πόδι και άρχισε να τον τρίβει.

-    Μη, της είπα αυστηρά.

-    Άσε τα σάπια Σαββούλη, αφού είναι έτοιμος να εκραγεί, μου απάντησε.

Συνέχισε να τον τρίβει για 1-2 λεπτά και μετά μου ζήτησε να βγάλω το παντελόνι. Δεν μπορούσα να αντισταθώ πλέον στις πουτανίστικες ορέξεις της και υπάκουσα. Έβγαλα το παντελόνι και το μποξεράκι. Η Ελίνα άρχισε το footjob, εξακολουθώντας να φοράει το καλσόν της. Μου έπαιζε τον πούτσο με τα πόδια της και εκείνος γινόταν όλο και πιο σκληρός. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτή η πουτάνα που έχω για κολλητή το έκανε εξαιρετικά και αυτό.

Μετά από περίπου 10 λεπτά σταμάτησε. Γύρισε μπρούμυτα, με το κεφάλι της στον πούτσο μου και ξεκίνησε την επαγγελματική της πίπα. Για ακόμη μία φορά, βαθιά και υγρή. Μου ρουφούσε τα αρχίδια, μου έγλειφε και μου έφτυνε το πουτσοκέφαλο και γενικά έκανε όλα όσα κάνουν οι επαγγελματίες πουτάνες. Πρέπει να είχαν περάσει 12-15 λεπτά όταν τη σταμάτησα γιατί ήμουν έτοιμος να χύσω.

-    Πρέπει να το κάνεις επάγγελμα, της είπα ξανά.

-    Και πού ξέρεις ότι δεν το κάνω ήδη;... μου απάντησε.

Πριν προλάβω να τη ρωτήσω τι εννοούσε χτύπησε η πόρτα. Ευτυχώς, η Ελίνα είχε προνοήσει να κλειδώσει και πρόλαβα να κρυφτώ κάτω από το γραφείο. Ήταν το αφεντικό της, ο Σπύρος.

-    Στο κτίριο είστε; Δεν έχετε φύγει;… τον ρώτησε μόλις τον είδε η Ελίνα.

-    Άσε τους πληθυντικούς καυλάκι μου. Μόνοι μας είμαστε. Γιατί άργησες να ανοίξεις; Έτριβες το μουνάκι σου;

-    Σας παρακαλώ, είναι Μ. Εβδομάδα, απάντησε η Ελίνα κάπως προσβεβλημένη.

-    Τι παρακαλάς, μωρό μου; Αφού τέτοια είσαι, της είπε αυτός.

Η αλήθεια είναι πως η κολλητή μου είναι όντως τέτοια. Έσκυψα χαμηλά για να δω από το κενό που είχε στο κάτω μέρος το γραφείο. Το αφεντικό της, ένας γκριζομάλλης περίπου 55 ετών, την είχε αρπάξει και τις έδινε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Εκείνη ανταποκρινόταν χωρίς αντίσταση. Την άρπαξε από το μαλλί και την έβαλε να γονατίσει. Ξεκούμπωσε το παντελόνι και το φερμουάρ του. Η Ελίνα του κατέβασε το μποξεράκι και εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά και την έβαλε να του πάρει πίπα. Με τον γνωστό επαγγελματισμό της, τον έκανε να βογκάει από ηδονή. Σταμάτησε και άρχισε να του τον παίζει. Τα χύσια του πετάχτηκαν στο πρόσωπό της και στο στόμα της. Την είδα να τα καταπίνει και όσα δεν μπόρεσε με την πρώτη τα πήρε με τα χέρια της και τα κατάπιε κι εκείνα.

-    Τελειώσαμε για σήμερα. Τα 250 ευρώ τον μήνα που λέγαμε αύξηση θα στα κάνω 300. Και 100 επιπλέον θα σου βάζει κάθε μήνα και ο αδερφός μου, αν φυσικά είσαι καλή μαζί του… της είπε ο Σπύρος.

Τώρα κατάλαβα τι εννοούσε πριν με τη φράση "και πού ξέρεις ότι δεν το κάνω ήδη". Το αφεντικό της έφυγε κι εγώ βγήκα από την κρυψώνα μου.

-    Πού είχαμε μείνει;… με ρωτά.

-    Εγώ δεν έχω να σε πληρώσω, της απαντώ.

-    Εσύ έχεις μεγάλο και σκληρό πούτσο όμως… μου λέει.

Πήγα, κάθισα ξανά στον καναπέ και ήρθε κι αυτή. Ξάπλωσε και άρχισε το footjob πάλι. Μετά από περίπου 7 λεπτά σταμάτησε. Σήκωσε τα πόδια της και της έβγαλα το καλσόν. Αυτά τα υπέροχα πόδια, δεν ήταν μόνο ωραία στην όψη, αλλά έκαναν και εξαιρετική δουλειά. Μου τον έπαιζε τώρα με γυμνά πόδια και μου τον είχε κάνει και πάλι πέτρα. Τη σταμάτησα όταν ήμουν έτοιμος να χύσω.

Της έβγαλα τη φούστα. Το πουτανάκι δε φορούσε βρακί. Της άνοιξα τα πόδια και χύθηκα μέσα στο ξεχειλωμένο μουνάκι της. Το γλειφομούνι μου την έκανε να βογκά δυνατά. Άρχισα να τη γαμάω με το χέρι μου.

-    Χύνω… φώναξε.

Όντως ένιωσα τα ζεστά υγρά της στα δάχτυλά μου. Κάθισα και πάλι στον καναπέ. Εκείνη σηκώθηκε, ήρθε και κάθισε πάνω μου. Έβγαλε το σακάκι της και τη μπλούζα. Δε φορούσε ούτε σουτιέν. Χύθηκα στις βυζάρες της, καυλώνοντας ακόμη περισσότερο στη θέα του τατουάζ (βελάκι) που έχει στο δεξί πλευρό της.

Της έγλειφα και της ρουφούσα τις ρώγες κι εκείνη βογκούσε και πάλι από ηδονή. Κάθισε πάνω στον πούτσο μου με το πάντα υγρό μουνί της και άρχισε να χοροπηδάει. Οι φωνές της γίνονταν όλο και πιο δυνατές.

-    Ξέσκισέ με ψωλαρά μου. Κάνε με δική σου την πουτάνα. Είμαι το πουτανάκι σου… ούρλιαζε!

Ένιωσα τα υγρά της στον πούτσο μου. Είχε χύσει ξανά. Σηκωθήκαμε. Την έστησα στα τέσσερα με τα χέρια της να ακουμπάνε στο γραφείο. Εκείνη γνωρίζοντας τι θα ακολουθούσε φρόντισε να τουρλώσει καλά τον κώλο της για να το απολαύσει. Εξάλλου, και ο κώλος της ξεχειλωμένος ήταν, δε θα δυσκολευόμουν να μπω.

Τον σάλιωσα λίγο και μπήκα εξαρχής δυνατά. Η Ελίνα πονούσε και το ευχαριστιόταν ταυτόχρονα. Τα βογκητά της πρέπει να ακούγονταν σε όλο το κτίριο κι εγώ απλά ήλπιζα το αφεντικό της να είχε φύγει για μην μας έπαιρνε χαμπάρι. Συνέχισα να της γαμάω τον κώλο ώσπου έχυσα μέσα του. Η κολλητή μου τότε γύρισε προς το μέρος μου, έσκυψε και μου τον σκούπισε με μία ακόμη υπερτέλεια πίπα.

-    Θα είμαι όλη την εβδομάδα εδώ, έχω πολλή δουλειά. Να τα ξαναπούμε αν είναι, μου είπε ενώ ντυνόμουν.

-    Είναι Μεγάλη Εβδομάδα, της απάντησα και γελάσαμε και οι δύο με νόημα.

Ντύθηκα και έφυγα.



Copyright protected OW ref: 155757



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.