Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά από καιρό, θα σας διηγηθώ μια ακόμα περιπέτεια μας, αρκετά πρόσφατη. 25η Μαρτίου, η αργία που χρειαζόμασταν για να χαλαρώσουμε από τις πολλές, τον τελευταίο καιρό, υποχρεώσεις.

Ήμασταν καλεσμένοι σε γεύμα στο Λαγονήσι από το φίλο μας και εορτάζοντα Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης είναι εργένης, αρκετά εμφανίσιμος, αλλά και άνετος οικονομικά. Μάλιστα το σπίτι του στο Λαγονήσι είναι ένα πανέμορφο διώροφο σπιτάκι, με αρκετά δωμάτια και μια εξαιρετική αυλή, όπου θα απολαμβάναμε μια ηλιόλουστη μέρα με θαλασσινά και άφθονο ούζο. Η Ελένη φόρεσε ένα απλό μαύρο φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο, με ένα μαύρο δαντελωτό σουτιέν κι ένα μαύρο μικροσκοπικό στρινγκ από κάτω. Στη διαδρομή φρόντισα να το μουσκέψω λίγο μια και σε κάθε ευκαιρία έπιανα ψηλά το μπούτι της μέχρι να αγγίξω το πάντα πρόθυμο και καυλωμένο της μουνάκι. Αυτή δεν έχασε ευκαιρία, βγάζοντας έξω το καυλί μου, παίζοντας το και που και που γλείφοντας στιγμιαία.

Φτάσαμε στο σπίτι τελευταίοι. Το τραπέζι ήταν ήδη έτοιμο και οι καλεσμένοι όλοι εκεί. Καμιά δεκαριά άτομα. Κάτσαμε κι εμείς και αρχίσαμε να τρώμε και να πίνουμε μιλώντας και κάνοντας χαβαλέ. Η Ελένη δεν το πολυαντέχει το ποτό και γρήγορα είχε  αρχίσει να εκτροχιάζεται χαϊδεύοντας τον πούτσο μου κάτω από το τραπέζι και ψιθυρίζοντάς μου ότι θέλει πούτσο εδώ και ώρα, από το αμάξι που την πείραζα. Ο Βαγγέλης την είχε ακούσει επίσης από το ποτό και πέταγε όλο σεξουαλικά υπονοούμενα και ματιές στα βυζιά της Ελένης που ήταν αρκετά εκτεθειμένα στα αδιάκριτα βλέμματα. Δεν έδωσα σημασία, μια που περνούσαμε αρκετά καλά, πέρα από κάτι χουφτωματάκια που και που, για να μη γκρινιάζει ότι την αγνοώ. Αυτή όμως όσο άναβε, ήθελε και περισσότερα και μου ζητούσε να πάμε τουαλέτα για να τη γαμήσω. Όσο το απέφευγα, τόσο επέμενε και κάποια στιγμή της είπα αυστηρά να χαλαρώσει. Δυστυχώς ο Βαγγέλης με άκουσε και μας ρώτησε τι συμβαίνει, οπότε του είπαμε απλά ότι η Ελένη ήθελε τουαλέτα κ ντρεπόταν να πάει να ψάξει, μια και ήταν πάνω και δεν είχε ξαναβρεθεί στο σπίτι.

Με περίσσεια προθυμία, σαν καλός οικοδεσπότης, προσφέρθηκε να την πάει και η δικιά μου πετάχτηκε αμέσως ρίχνοντας μου ένα περίεργο βλέμμα. Θα ορκιζόμουν ότι είδα κι ένα χαμόγελο να χαράζεται στα χείλη της. Φύγανε και με την κουβέντα που είχαμε οι υπόλοιποι, δεν κατάλαβε κανείς ότι λείπανε κάνα τέταρτο. Όταν επιστρέψανε, η Ελένη ήταν λίγο αναστατωμένη και με φίλησε με γλώσσα. Τη ρώτησα αν είναι ok και μου απάντησε θετικά. Όταν ξαναγύρισα στη συζήτηση με τους άλλους, έσκυψε στο αυτί μου και μου είπε ότι εκεί που έβαλα τη γλώσσα μου μόλις, ήταν το καυλί του Βαγγέλη πριν λίγα λεπτά! Γύρισα ξαφνιασμένος και τότε διέκρινα κι ένα άσπρο λεκέ πάνω στο φόρεμά της, στο ύψος του στήθους! Έβαλα το χέρι μου με τρόπο ανάμεσα στα πόδια της και είδα ότι το στρινγκ έλειπε και το μουνί της έσταζε από την καύλα.

-    Τι έκανες μωρή πουτάνα πάλι; Με το Βαγγέλη;

-    Δεν φταίω εγώ μωρό μου, αφού εσύ με αγνοούσες!

-    Που είναι το βρακάκι σου;

-    Το κράτησε λάφυρο για να με γευτεί, μια κι εγώ τα πήρα όλα στο στόμα τα δικά του.

Εκείνη τη στιγμή, πετάει κατά λάθος το πιρούνι της κάτω, ετσι νόμιζα έστω, σκύβω να το πιάσω και παθαίνω δεύτερο σοκ. Έχει βγάλει το ομολογουμένως μεγάλο καυλί του Βαγγέλη έξω και το χαϊδεύει κάτω από το τραπέζι. Περνάω το χέρι μου πίσω από την πλάτη της, τραβάω λίγο το φόρεμα πάνω και χώνω ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της, αναγκάζοντας την να κάθεται έτσι. Φυσικά μπήκε άνετα μια που το δουλεύει συχνά το κωλαράκι της.

-    Μ… ξύπνησες μωρό μου; Τώρα είναι αργά, ο Βαγγέλης θα πάρει όλη την περιποίηση.

Αρχίζω να κουνάω όσο μπορώ το δάχτυλο μέσα της και καταλαβαίνω πλέον ότι του τον παίζει κάτω από το τραπέζι, ενώ και η ίδια κοντεύει να χύσει. Κάποια στιγμή φέρνει με τρόπο το χέρι της στα χείλη μου και πριν με φιλήσει μου λέει:

-    Κοίτα τι ωραία γεύση έχει ο φίλος σου. Εγώ τον γεύτηκα πριν που τον τσιμπούκωσα στην τουαλέτα μέχρι να μου τα δώσει όλα στο στόμα!

Το χέρι της ήταν γεμάτο υγρά μια κ ο Βαγγέλης είχε χύσει επιτόπου κάτω από το τραπέζι όπως του τον έπαιζε. Με το που μου έδωσε τα χύσια του στο στόμα και είδε ότι παίρνω γεύση κι εγω, αρχισε να χύνει με το δάχτυλο μου στην κωλοτρυπίδα της. Πάντα της άρεσαν  τέτοια σκηνικά και δεν της χαλάω χατίρι.

Έφτασε η ώρα να φύγουμε. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ο Βαγγέλης ήρθε κι έσκυψε στο παράθυρο από τη μεριά της Ελένης για να μας χαιρετίσει. Η πουτανίτσα μου, σήκωσε το φόρεμα της και αποκάλυψε το μουσκεμένο της μουνάκι και στους δυο μας.

-    Κοίτα πως μου το έκανες Βαγγελάκη. Δε θα το αφήσεις έτσι. Αύριο θα έρθεις εσύ σε εμάς για φαγητό να τελειώσετε αυτό που αρχίσαμε σήμερα!

Ο Βαγγέλης χαμογέλασε ανακουφισμένος, αφού είδε ότι όχι μόνο δε στράβωσα, αλλά είχα την ίδια άποψη και είπε:

-    Τότε το κρατάω για σήμερα αυτό και το επιστρέφω αύριο…

βγάζοντας από την τσέπη του το στρίνγκ της Ελένης και δείχνοντάς το. Γελάσαμε και οι τρεις, της έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη μέρα. Γυρίσαμε πίσω και η Ελένη ήταν ιδιαίτερα ορεξάτη και φαινόταν να ανυπομονεί. Έτσι πριν κοιμηθούμε της έριξα ένα καλό γαμήσι από τον κώλο για να 'ναι έτοιμη για την επόμενη… αλλά αυτό στην επόμενη ιστορία, αν σας ενδιαφέρει να μάθετε τη συνέχεια.Copyright protected OW ref: 155671Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.