Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ονομάζομαι Γιάννης, είμαι 23 χρονών και θα ήθελα να σας αφηγηθώ πώς έχασα την παρθενιά μου.

Ήμουν 18, 1.80 στο ύψος, αρκετά εμφανίσιμος και, αν όχι γυμνασμένο, προσεγμένο σώμα. Πήγαινα τρίτη λυκείου και είχε πέσει πάνω μου το βάρος των πανελληνίων, οπότε είχα παρατήσει τις μαλακίες και είχα στρωθεί στο διάβασμα. Και φυσικά πήγαινα φροντιστήριο, όπου ανάμεσα στα πολλά μαθήματα έκανα και φυσική. Και εδώ ξεκινάνε τα ωραία. Από την πρώτη λυκείου, που είχα γραφτεί στο φροντιστήριο, φυσική έκανα με μια καθηγήτρια, ας τη λέμε Μαρία, την οποία από το πρώτο μάθημα λαχταρούσα. Ήταν περίπου 30 χρονών, κοντή, γύρω στο 1.60 και πιο κάτω, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά. Τα βυζιά της δεν ήταν κάτι το τρομερό, αλλά είχε κωλάρα! Κάθε φορά που φορούσε κολλητό τζιν ή φόρμα, γινόταν πάρτι κάτω απ' το παντελόνι μου. Επίσης, είχε μία τσιριχτή χαρακτηριστική φωνή, κάτι το οποίο με εξίταρε ακόμα περισσότερο.

Γενικά ήμουν το "καλό" παιδί, σπασίκλας και φλώρος για τους περισσότερους, άρα το να ξεπαρθενευτώ τόσο νωρίς και με αυτόν τον τρόπο ήταν εξωπραγματικό.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, πάντα την κοίταζα με ένα λάγνο χαμένο βλέμμα. Δεν είμαι σίγουρος πόσο πολύ φαινόταν ότι καύλωνα μαζί της, αλλά μάλλον οι γυναίκες τα καταλαβαίνουν αυτά. Εκείνο το χειμωνιάτικο βράδυ της Παρασκευής δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ήμασταν το τελευταίο μάθημα του προγράμματος, οπότε σχολάγαμε αργά. Δεν ήταν κανένας άλλος στο φροντιστήριο, μέχρι και ο διευθυντής έπρεπε να φύγει. Το μάθημα τελείωσε και το μόνο που είχα στο κεφάλι μου ήταν να γυρίσω σπίτι να χαλαρώσω λίγο μετά από μια κουραστική εβδομάδα. Όπως κατέβαινα τις σκάλες, συνειδητοποιώ πως δεν είχα τα κλειδιά μου.

-    Γαμώ την τύχη μου, θα μου έπεσαν, ψιθύρισα και ανέβηκα πάλι πάνω.

Το πρώτο πράγμα που αντίκρισα ήταν η Μαρία φορώντας ένα φανελάκι να ανακατεύει κάτι χαρτιά στο γραφείο της γραμματείας.

-    Τι έγινε Γιάννη; με ρώτησε με ένα χαμόγελο.

Παρατήρησα πως δε φορούσε σουτιέν από μέσα και αμέσως μου σηκώθηκε. Προσπάθησα να συνέλθω.

-    Εμ... Νομίζω ότι κάπου μου έπεσαν τα κλειδιά.

-    Ψάξε όπου θες τότε, δε με καθυστερείς. Έχω μια μικρή δουλειά να τακτοποιήσω.

Πέταξα κάτω την τσάντα και κατευθύνθηκα προς την αίθουσα μας.

-    Παναγία μου, τι είναι τώρα αυτό;…

ρώτησα τον εαυτό μου. Ένιωσα την πούτσα μου να πρήζεται από τη στύση. Προσγειώθηκα όμως στην πραγματικότητα και έψαξα για τα κλειδιά. Τελικά ήταν κάτω από την καρέκλα μου. Σηκώνομαι και βλέπω την Μαρία να κάθεται στην πόρτα.

-    Εντάξει τα βρήκες;

Έμεινα με ανοιχτό το στόμα.

-    Ναι… ναι. Εδώ ήταν τελικά.

Ακούστηκα πολύ νευρικός και αποφάσισα να φύγω. Πήγα να περάσω από την πόρτα αλλά με έπιασε από το μπράτσο. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά... πολύ δυνατά.

-    Πως είσαι τελευταία; Σε βλέπω λιγάκι αγχωμένο, μου είπε κοιτώντας με στα μάτια, λες και διάβαζε το μυαλό μου.

-    Εντάξει είμαι... δηλαδή ναι είναι και οι πανελλήνιες, πρέπει να διαβάζω, άρα φυσικό να έχω λίγο άγχος.

Τα είπα όλα γρήγορα και μπερδεμένα.

-    Σίγουρα θα έχεις κάποιον να τα πεις. Να ξελαφρώσεις ρε παιδί μου.

Είχα αρχίσει να κοκκινίζω. Απέφυγα την ερώτηση με μια άλλη ερώτηση:

-    Καλά δεν κρυώνετε; κάνοντας νόημα στο λευκό φανελάκι της.

-    Μπα. Ζέστη έχει εδώ μέσα, είπε και το τράβηξε προσπαθώντας και καλά να το φτιάξει.

Εκεί ήταν που με κατέστρεψε. Φάνηκαν οι ρώγες της να πετάγονται σκληρές. Απευθείας το παντελόνι μου φούσκωσε, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα καστανά μάτια της. Ντράπηκα αφάνταστα και πήγα να την καληνυχτίσω, όταν:

-    Έχεις κοπέλα;

Έμεινα μαλάκας.

-    Έλα τώρα μην ντρέπεσαι. Τρία χρόνια σε έχω μαθητή. Δεν είναι κακό να ανταλλάξουμε καμιά κουβέντα.

-    Όχι δεν έχω κοπέλα, απάντησα με ένα ψεύτικο γέλιο.

-    Αγόρι;

-    Ούτε!

Μπορεί να ήμουν γενικά κότα, αλλά ήταν φως φανάρι ότι μου την έπεφτε. Μάζεψα όλο το θάρρος μου και με ίδιο ύφος την ρώτησα:

-    Εσείς; Δεν έχετε κάποιον δίπλα σας;

-    Δεν στάθηκα πολύ τυχερή στις σχέσεις μου μέχρι τώρα. Ακόμα ψάχνω, μου ψιθύρισε.

Είχα καταχύσει το βρακί μου. Δεν άντεξα άλλο και την έπνιξα στα γλωσσόφιλα. Δεν αντιστάθηκε. Της χούφτωνα την κωλάρα και εκείνη μου χάιδευε τα αρχίδια. Η φαντασίωσή μου γινόταν πραγματικότητα.

Θα έχυνα πάλι και έβγαλα μια κραυγή ηδονής. Εκείνη το κατάλαβε, με μια κίνηση πέταξε το φανελάκι της, κατέβασε με μιας την φόρμα και το βρακί μου και μου την έπαιξε με μανία. Αμέσως έχυσα πάνω στα βυζάκια της κάνοντας την χάλια. Δεν την πείραξε καθόλου.

-    Είσαι βρώμικο πουτανάκι εσύ, της είπα πιάνοντας την από τον λαιμό.

-    σένα η μεγαλύτερη ξεκωλιάρα θα γίνω!

Τρελάθηκα. Της έβγαλα το παντελόνι και το εσώρουχο, αποκαλύπτοντας το ξυρισμένο μουνάκι της. Τη σήκωσα από τον κώλο, με μεγάλη ευκολία, και τη στερέωσα στον τοίχο. Με λαιμαργία της έφαγα το μουνί και τα χύσια της έτρεχαν σαν καταρράκτης. Βογκούσε από την καύλα και με παρακαλούσε να την πηδήξω. Την κατέβασα κάτω.

-    Όχι μωρή καργιολίτσα. Τόσες μαλακίες που έριξα για εσένα, τώρα θα τα φας όλα τα χύσια μου. Άνοιξε το στόμα σου…

την πρόσταξα. Έπεσε στα γόνατα και έβγαλε έξω την γλώσσα της. Ένα δευτερόλεπτο πριν χύσω, της άρπαξα το κεφάλι και της έχωσα όλο το καυλί μου στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα η τσούλα. Έσκυψε πάνω από το τραπέζι της αίθουσας απλώνοντας τα πόδια της.

-    Σε παρακαλώ πάρε με!

Της άρπαξα τα μαλλιά και της τον έχωσα δίχως έλεος στη μουνάρα. Την πηδούσα με ανεξέλεγκτη ταχύτητα. Και οι δύο πλέον ουρλιάζαμε από τους οργασμούς. Ειδικά η φωνή της, έφτασε σε τέτοια συχνότητα που θα έσπαγαν τα τζάμια.

-    Σκάσε…

της φώναξα και της σφαλιάρισα με δύναμη τον κώλο. Πλέον είχα ξεχάσει ντροπές και μαλακίες. Της φώναζα πράγματα όπως:

-    Σου αρέσει που σου ξεσκίζω τον πάτο ρε πουτάνα; Δε θα μπορείς να κάτσεις!

Αυτή καύλωνε ακόμη περισσότερο και μου έκανε μούσκεμα την πούτσα. Για άλλη μια φορά ήμουν έτοιμος να χύσω και της λέω:

-    Κάτσε όπως είσαι. Θέλω να χύσω πάνω στην κωλάρα σου.

Με τον κώλο της απλωμένο μπροστά μου, τράβηξα την πιο δυνατή μαλακία που είχα τραβήξει ποτέ και κυριολεκτικά της τον έβαψα άσπρο. Πήρε μια ανάσα και μου είπε με δήθεν αυστηρό ύφος:

-    Οκ μικρέ, κάτσε κάτω τώρα να σε περιποιηθώ εγώ.

Έκατσα όπως μου είπε σε μια καρέκλα και με καβάλησε. Έβαλε ήρεμα την πούτσα μου στην κωλοτρυπίδα της.

-    Νομίζω πως το βάζεις σε λάθος τρύπα, βιάστηκα να της πω.

-    Μη μιλάς…

μου απάντησε αισθησιακά και με φίλησε. Εν τω μεταξύ, εγώ προσπαθούσα να καταλάβω αν ονειρεύομαι ή όχι. Γαμούσα την καύλα καθηγήτρια της φυσικής μέσα στο ίδιο το φροντιστήριο. Επέστρεψα στην πραγματικότητα, όταν χοροπηδούσε πάνω μου σταθερά. Της φίλησα στον λαιμό και κατέβηκα στις ερεθισμένες ρώγες της. Σίγουρα την καύλωσα γιατί ανέβαζε τον ρυθμό. Είχε γίνει πιο καλό επειδή είχαμε οπτική επαφή.

-    Μου τον έχεις κάνει κάγκελο, της έλεγα κοιτάζοντας την στα μάτια.

-    Αφού με ξεπατώνεις αγορίνα μου! Μου τον έχεις ανοίξει, ούρλιαξε αυτή μέσα στην ηδονή.

-    Θα στον κάνω πηγάδι τον κώλο!

Πλέον χοροπηδούσε πάνω μου με μανία και δάκρυζε από το ξεκώλιασμα. Ένιωθε κάθε χιλιοστό της πούτσας μου. Βλέποντας την καύλα της, της έβαλα δύο δάχτυλα στο μουνί. Ούρλιαζε πιο δυνατά από ότι προηγουμένως και έτρεμε όλο το κορμί της από τον οργασμό.

-    Θα χύσω! Θα χύσω! Φώναζε σαν τρελή.

-    Χύσε μωρή ξεκωλιάρα…

της φώναξα πίσω λίγο ενοχλημένος καθώς μου είχε πάρει τα αυτιά με την τσιρίδα της. Έβγαλε έναν βαθύ αναστεναγμό κάνοντας μου όλη την περιοχή από την κοιλιά και κάτω μέσα στα χύσια. Δε συγκρατήθηκα και της έχυσα μέσα στον κώλο της.

-    Έτσι μπράβο... χύσε με την πόρνη, μου ψιθύρισε στο αυτί.

Σοβαρά δεν είχα επικοινωνία με την πραγματικότητα. Τη γράπωσα από τη μέση και την πέταξα πάνω στο τραπέζι.

-    Θέλεις να μου κάνεις ζημιά ε;

-    Τέτοιο ξεχείλωμα δεν έχεις ξαναφάει ούτε θα ξαναφάς!

Της έβαλα το χέρι μου στο στόμα γιατί με αυτό που θα ακολουθούσε θα μου έσπαγε το τύμπανο με τα ουρλιαχτά της. Ξεκίνησα με αργές και βαριές κινήσεις, φτάνοντας μέχρι τα αρχίδια. Κάθε φορά που βυθιζόμουν μέσα της, έσκυβα και της έριχνα από μια ροχάλα στη μούρη την οποία ακολουθούσε ένα χαστούκι. Την ξεφτίλιζα κανονικότατα, αλλά καυλώναμε και οι δύο εξίσου. Αφού είχα μετατρέψει τον κώλο της σε δεξαμενή από τα χύσια μου, άρχισα να την πηδάω τόσο γρήγορα που τα κωλομέρια της κοκκίνισαν. Αυτή μούγκριζε και έκλαιγε από τον πόνο, αλλά το απολάμβανε. Με το ελεύθερο χέρι μου της έχωσα τρία δάχτυλα στο ανοιγμένο μουνί της και ο οργασμός της έφτασε στα ύψη. Εγώ βλέποντας την να "υποφέρει" επιτάχυνα.

-    Θα σου τρυπήσω το έντερο παλιοπούτανο! Θα στην καταστρέψω την κωλάρα!

Τα χύσια και των δύο έρρεαν σαν ποτάμι. Έβγαλα το χέρι που είχα στο στόμα της και με τα δύο μου χέρια της άνοιξα διάπλατα το μουνί. Περιττό να πω πως τα υγρά της έφτασαν μέχρι το πιγούνι μου.

-    Πώς χύνω έτσι σα συντριβάνι η τσούλα; φώναξε μέσα σε κραυγές ηδονής.

Για άλλη μια φορά τα καυτό μου σπέρμα πλημμύρισε τον κώλο της. Και εκεί ήταν που συνειδητοποίησα πόσο είχα εξαντληθεί και κάθισα στην καρέκλα. Εκείνη έμεινε ξαπλωμένη βαριανασαίνοντας.

Ήμασταν καταϊδρωμένοι και μέσα στα χύσια. Σκουπιστήκαμε όσο πιο καλά γινόταν με ένα ρολό κωλόχαρτο που βρήκαμε και ντυθήκαμε. Κοιταχτήκαμε για λίγα δεύτερα. Θέλαμε όσο τίποτα να συνεχίσουμε αλλά η ώρα είχε περάσει.

-    Την Τρίτη εφτά η ώρα έτσι;… τη ρώτησα σαν να μην έγινε τίποτα.

-    Σωστά, είπε γελώντας.

-    Δεν έχετε ένα μισάωρο κενό από το προηγούμενο μάθημα;

-    Ναι όντως, μου αποκρίθηκε δαγκώνοντας τα χείλη της.

-    Θα σας πείραζε... να γεμίσω αυτό το κενό;… της είπα με νόημα.

-    Όποτε θες όπου θες!



Copyright protected OW ref: 155314



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.