Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν χρόνια γνώρισα τη Βάσω, εκείνη 20 χρόνων, Ελληνοβραζιλιάνα, με υπέροχο κορμί και ένα μυαλό γεμάτο φαντασιώσεις. Ταιριάζαμε γιατί είχαμε τα ίδια γούστα (εκείνη bi), αχόρταγη και πάντα έτοιμη να δοκιμάζουμε νέα πράγματα.

Ήμασταν για αρκετό καιρό μαζί, περνάγαμε υπέροχα και αρκετά συχνά κοιμόμουν σπίτι της, όπου έμενε με τη μαμά της. Η μαμά λοιπόν μια Βραζιλιάνα στα 42. Ένας πραγματικός πύραυλος! Εκπληκτικό πρόσωπο, αψεγάδιαστο κορμί, τουρλωτό κωλαράκι και εκπληκτικό στήθος. Την πρώτη φορά που κοιμήθηκα σπίτι της γυρίσαμε αργά βράδυ, μπαίνουμε μέσα και η μαμά στον καναπέ, χάζευε στο λάπτοπ.

-    Καλώς τα παιδιά, πώς τα περάσατε;

-    Καλησπέρα, τι κάνετε; Μια χαρά ήταν.

-    Μη μου μιλάς στον πληθυντικό αγόρι μου, δεν είμαι τόσο μεγάλη… μου έχει πει πολλά η Βάσω για σένα!

-    Ναι ε; χαίρομαι.

Κόλλησα στη θέα της. Σέξι, ερωτική, καυλιάρα… και ένα βλέμμα. "Τι κάνεις;" είπα μέσα μου και αμέσως είπα στη Βάσω να πάμε μέσα στο δωμάτιο. Κάθε φορά που πηγαίναμε μέσα ξεσκιζόμασταν. Η Βάσω πάντα μα πάντα φώναζε την ώρα πού την πηδούσα. Το ζούσε πάντα έντονα. Ήταν και οι κυριαρχικές μου τάσεις, χαστούκια, δεσίματα κλπ, ήξερε και ήξερα ότι μας άκουγε η μαμά της, αλλά όχι απλώς δεν την ένοιαζε, άφηνε πάντα την πόρτα ξεκλείδωτη.

Ένα πρωί, μετά από μια έντονη νύχτα στο σπίτι της, ξύπνησα και βλέπω μήνυμα στο κινητό. "Είμαι στη σχολή, θα γυρίσω αργότερα, φτιάξε καφέ και νιώσε άνετα, φιλάκια μωρό μου". Πάω λοιπόν στην κουζίνα να φτιάξω καφέ και βλέπω ξαφνικά μπροστά μου την μαμά, με ένα άσπρο κολάν σχεδόν διαφανές και ένα άσπρο μπλουζάκι. Καύλωσα.

-    Καλημέρα!

-    Καλημέρα τρελιάρη, η Βάσω είναι στην σχολή! Φτιάξε καφέ κι έλα να τα πούμε στο σαλόνι.

Δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της, αλλά προσπαθούσα να είμαι όσο πιο διακριτικός γίνεται. Καθόμαστε στο σαλόνι, ήμουν λίγο αμήχανος.

-    Μου έχει πει πολλά η Βάσω για σένα, άλλωστε με τη Βάσω μεγαλώσαμε μαζί σα φίλες και τα λέμε όλα η μία στην άλλη!

-    Ναι λογικό… είσαι πολύ μικρή για να είσαι μια συνηθισμένη μαμά!

-    Όπως το είπες, συνηθισμένη μαμά;…

χαμογέλασε και με κοιτούσε στα μάτια.

-    Άλλωστε και εμφανισιακά παραπέμπεις σε αδερφή της.

-    Α… λες και τέτοια όμορφα ε; Τρελιάρη. Ώστε λοιπόν σου αρέσει να είσαι Κυρίαρχος ε;

-    Εμ… ναι, αν και δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία αλλά μου αρέσει αυτό, πολύ.

-    Αυτό ποιο; Να γίνεται η γυναίκα το πουτανάκι σου;

Ένιωσα απίστευτη αμηχανία.

-    Ναι αυτό, να την κάνω ότι θέλω και αυτή να υπακούει.

-    Έτσι πρέπει γλυκέ μου, σαν υποτακτικό πουτανάκι σου.

-    Αυτό μου αρέσει, ναι.

Σηκώθηκε ήρθε μπροστά μου και όπως καθόμουν στον καναπέ έκατσε μπροστά μου στα γόνατα, έβαλε τα χέρια σε στάση υποτακτικής (κάτι είχα διαβάσει) και με κοίταξε έντονα στα μάτια.

-    Μάλιστα κύριε!

Ο χρόνος για να σκεφτώ τελείωσε! Η καύλα με είχε παρασύρει χωρίς επιστροφή. Σηκώθηκα όρθιος ενώ συνέχισε να με κοιτάει στα μάτια.

-    Είσαι έτοιμη να γίνεις το πουτανάκι μου;

-    Μάλιστα κύριε… η πουτάνα σάς, η γαμιόλα σας, όπως και όποτε εσείς το επιθυμείτε!

-    Βγάλε μου τη ζώνη  και δωσ' τη μου στα χέρια. Ξεκούμπωσε με τώρα.

-    Μάλιστα κύριε!

Κρατούσα την ζώνη μου στα χέρια μου, ενώ έβαλα μέσα στο στόμα της τον καυλωμένο μου πούτσο και συνέχισε να με κοιτάει στα μάτια. Έμπαινα μέσα στο στόμα της, βίαια κι άλλες φορές αργά, να την αφήσω λίγο να το ευχαριστηθεί.

-    Κοίτα με στα μάτια γαμιόλα, βάλε το χέρι σου κάτω στο μουνάκι σου.

-    Μάλιστα κύριε, όπως επιθυμείτε!

Πέρασα τη ζώνη κολάρο στο λαιμό της σφιχτά κι άρχισα να την τραβάω. Πηδούσα το στόμα της, ενώ δυσκολευόταν να πάρει ανάσα κι αυτή έπαιζε το μουνάκι της. Άκουγα τα μουγκρητά από την καύλα της, με το στόμα της γεμάτο από το σκληρό καυλί μου.

-    Σε χύνω γαμιόλα, μέσα στο στόμα να τα πιείς όλα σαν σωστό πουτανάκι!

-    Μ…

μούγκρισε γεμάτη ικανοποίηση και καύλα. Συνέχισα να πηδάω το στόμα της ενώ με το άλλο χέρι την είχα αρπάξει από τα μαλλιά! Τα χύσια μου, όπως τελείωνα μέσα της, έσταζαν έξω από το στόμα της, ενώ αυτή συνέχιζε να παίζει το μουνάκι της. Τον έβγαλα έξω.

-    Σκούπισε τον απαλά τώρα! Απαλά καργιόλα.

-    Μάλιστα κύριε!

Άρχισε να τον γλείφει και να τον φιλάει.

-    Θέλω να σας χύσω κύριε…

-    Χύσε με πουτάνα μου… τώρα!

Με κοιτούσε στα μάτια και έπαιζε πολύ γρήγορα το μουνάκι της.

-    Το πουτανάκι σάς είναι έτοιμο να σάς χύσει κύριε, χύνω κύριε!

Έχυνε ενώ δε σταματούσε να παίζει και να φιλάει τον πούτσο μου. Τον πήρε ξανά μέσα στο στόμα της και την άκουγα να μουγκρίζει γεμάτη καύλα και ηδονή. Δε μου πήρε πάρα μόνο μερικά δευτερόλεπτα να μου γίνει πέτρα πάλι ο πούτσος.

-    Σήκω όρθια μπροστά μου και γδύσου! Τώρα!

-    Μάλιστα κύριε!

Έμεινε τελείως γυμνή μπροστά μου. Η θέα από το εκπληκτικό και καυλιάρικο κορμί της με είχε συνεπάρει.

-    Ακουμπά στο τραπέζι και στήσου. Βάλε τα χέρια σου ενωμένα πίσω μαζί στην πλάτη σου! Κατανοητό πουτανάκι μου;

-    Μάλιστα κύριε, όπως θέλετε!

Πήγα πίσω της, πήρα το άσπρο μπλουζάκι της που ήταν στο πάτωμα και με αυτό έδεσα τα χέρια της μαζί πίσω στην πλάτη της! Άνοιξα τα πόδια της, της έδωσα μερικά δυνατά χαστούκια στην εκπληκτική κωλάρα της, ενώ την άκουγα να μουγκρίζει από καύλα.Μπήκα μέσα της απότομα, δυνατά, αλλά στην αρχή αργά.

-    Σας παρακαλώ κύριε, μπορείτε να με ξεσκίσετε, να ξεσκίσετε το μουνάκι μου;

-    Το θες πολύ καργιόλα;

-    Μάλιστα κύριε, πάρα πολύ… κι εγώ θα κάνω ότι μου πείτε! Σαν υπάκουο πουτανάκι σας!

Την άρπαξα από τα μαλλιά και άρχισα να καρφώνω δυνατά και βίαια το καυλί μου μέσα της. Της έδινα δυνατά χαστούκια στην κωλάρα της ενώ έμπαινα με μανία βαθιά στο μουνί της. Έχυνε ξανά και ξανά. Φώναζε από καύλα και με παρακαλούσε να μην σταματήσω. Έχυσα πάνω στην στημένη και τουρλωμένη κωλάρα της γεμάτος ικανοποίηση. Πήγα μπροστά της τον έδωσα και πάλι στο στόμα. Αυτή τον ρούφηξε απαλά με ενθουσιασμό.

-    Σας ευχαριστώ πολύ κύριε!

Ντυθήκαμε και καθίσαμε και πάλι στο σαλόνι να πούμε επιτέλους τον καφέ μας! Αυτή έκατσε πάνω μου με φίλησε με κοίταξε στα μάτια ενώ τριβόταν και πάλι στον πούτσο μου, που έγινε ξανά πέτρα αμέσως.

-    Ήταν υπέροχο καυλιάρη. Πρέπει να φύγω όμως τώρα για δουλειές έξω.

Έβγαλε και πάλι τον πούτσο μου έξω, τον φίλησε και τον έγλειψε.

-    Αχ δεν τον χορταίνω! Τον θέλω συνέχεια! Θα τα πούμε εμείς... έχουμε πολλά να πούμε.

Έφυγε... ενώ οι πρώτες σκέψεις, αφού η καύλα μου ηρέμησε κάπως, άρχισαν να περνάνε από το μυαλό μου.

Πήδηξα την μάνα της κοπέλας μου.



Copyright protected OW ref: 155155



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.