Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πώς πρωτοξέσκισα την κολλητή μου

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, ώρα 10 το βράδυ! Χτυπάει το θυροτηλέφωνό μου.

-    Ναι, ποιος;… ρωτάω.

-    Η Ελίνα είμαι!

Ξαφνιάστηκα καθώς δεν την περίμενα, δεν είχαμε συνεννοηθεί να περάσει. Ήμουν σπίτι από τις 8 και έπαιζα playstation με τρεις φίλους μου, το Μιχάλη, τον Περικλή και τον Ιορδάνη.

Η καυλιάρα κολλητή μου ανέβηκε τις σκάλες και έφτασε έξω από το διαμέρισμά μου σε μισό λεπτό. Με το που την είδα καύλωσα ξανά με τη μία, αν και δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσα να την πηδήξω αυτήν τη φορά, καθώς δε θα ήμασταν μόνοι.

Ήταν η ζεστή μέρα της άνοιξης, οπότε και η Ελίνα, ως γνωστή παρτόλα, ήταν ντυμένη ξανά προκλητικά. Φορούσε μπλε κολλητό παντελόνι, που αναδείκνυε τέλεια την κωλάρα της, μπλε κοντομάνικη μπλούζα και ψηλοτάκουνες πλατφόρμες για να αναδεικνύονται οι ποδάρες της. Είχε κουρευτεί αρκετά πριν από μερικές ημέρες, αλλά το μαλλί της είχε ένα μάκρος κατάλληλο για να το πιάνεις με δύναμη την ώρα του πισωκολλητού ή της πίπας. Φορούσε ανοιχτή γκρι σκιά στα μεγάλα, καυλιάρικα μάτια της, ρουζ στα μάγουλα και έντονο κόκκινο κραγιόν στις τσιμπουκοχειλάρες της.

-    Δεν μου είπες ότι θα ερχόσουν κι έχω παρέα, της είπα.

-    Α… να φύγω;… με ρωτά.

-    Όχι βρε, τα ξέρεις τα παιδιά, τόσες φορές έχουμε παίξει επιτραπέζια όλοι μαζί.

Μόλις μπήκε μέσα η Ελίνα, κλείσαμε το playstation, άνοιξα ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και αρχίσαμε να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων. Η κουβέντα πήγε στη γυμναστική, καθώς ο Μιχάλης και ο Ιορδάνης γυμνάζονται αρκετές ώρες τη μέρα.

-    Κι εγώ γυμνάζομαι... κάνω twerk και pole dancing, είπε τότε η Ελίνα.

Αυτό ήταν, σκέφτηκα από μέσα μου. Να η ευκαιρία.

-    Θες να μας δείξεις λίγο;… τη ρωτάω. Στύλο δεν έχω για να κάνεις pole, αλλά λίγο twerk μπορείς να μας δείξεις.

Οι άλλοι αμέσως κατάλαβαν τι είχα στο μυαλό μου, οπότε συμφώνησαν. Εξάλλου, η Ελίνα, είναι τόσο μουνάρα που η παρουσία της τους καυλώνει πάντα όλους. Ξεκίνησε, λοιπόν, να χορεύει αφού της έβαλα μουσική στο laptop. Αρχικά, πάντως, δεν είχε καταλάβει τι είχαμε στο μυαλό μας. Κουνούσε τόσο τέλεια την κωλάρα της, που είχα γίνει τούρμπο. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους τρεις. Κάποια στιγμή το καβάλο από το παντελόνι της έπεσε λίγο με αποτέλεσμα να φανεί το μαύρο στριγκάκι της.

-    Ωραίο βρακάκι, της είπα δήθεν για πλάκα όταν τελείωσε τον χορό.

-    Ευχαριστώ, για σένα το έβαλα, αλλά έχεις παρέα, μου απάντησε εκείνη, με όλη την πουτανιά που τη διακρίνει.

Έκανα νόημα με το χέρι μου στους άλλους τρεις και αμέσως την άρπαξα και τη φίλησα στο στόμα. Προσπάθησε να αντισταθεί, δήθεν ότι ντρέπεται, αλλά τα παιδιά είχαν ήδη βγάλει τους καυλωμένους τους πούτσους έξω και τους έφεραν μπροστά στο στόμα της καθιστής για την ώρα Ελίνας. Ο Μιχάλης την άρπαξε από το μαλλί και την έκανε να του τον ρουφήξει με το ζόρι, ενώ ο Περικλής της έβγαλε την μπλούζα, για να αποκαλυφθεί μπροστά μας το μαύρο δαντελένιο σουτιέν της και οι δυο βυζάρες της. Ξεντύθηκα κι εγώ. Η Ελίνα τώρα πίπωνε κανονικά το Μιχάλη κι εκείνος έδειχνε να το ευχαριστιέται πολύ. Μετά από λίγο σταμάτησε και άρχισε να πιπώνει τον Ιορδάνη και μετά πάλι τον Μιχάλη. Μία τον Μιχάλη, μία τον Ιορδάνη, μία τον Μιχάλη, μία τον Ιορδάνη, ενώ με το δεξί της χέρι έπαιζε το δικό μου πούτσο και με το αριστερό του Περικλή.

Μετά από περίπου ένα πεντάλεπτο, στο οποίο πίπωνε εναλλάξ τον Ιορδάνη και το Μιχάλη, άρχισε να κάνει το ίδιο με εμένα και τον Περικλή και πλέον να παίζει με τα χέρια της τους πούτσους των άλλων δύο. Η πίπα της, για ακόμη μια φορά, ήταν εξαιρετική. Υγρή, βαθιά, όπως αρμόζει σε μία παρτουζιάρα του επιπέδου της. Τη σταμάτησα γιατί ήμουν έτοιμος να χύσω. Σηκώθηκε όρθια. Έβγαλε το παντελόνι και το μαύρο στρινγκάκι της και μπροστά μας αποκαλύφθηκε το κόκκινο τριανταφυλλάκι που έχει κάνει τατουάζ λίγο πάνω από την κλειτορίδα της, ένα άλλο τατουάζ βέλος που έχει στα δεξιά πλευρά της, αλλά και ένα ξεχειλωμένο, καυλωμένο μουνάκι, που σε έκανε να καταλάβεις ότι το χόμπι της Ελίνας είναι το άγριο γαμήσι. Ο Μιχάλης κάθισε, την πήρε στην αγκαλιά του και έχωσε τον πούτσο του (αρκετά εύκολα) στο μουνί της, ο Περικλής έσκυψε από πίσω της και χωρίς δισταγμό άρχισε να της γλείφει τον κώλο και να τον... προετοιμάζει. Η Ελίνα δεν είπε τίποτα. Μόνο βογκούσε όσο μπορούσε από πόνο και καύλα, ενώ στο στόμα της είχε εναλλάξ μία το δικό μου πούτσο και μία του Ιορδάνη, που ήμασταν όρθιοι και απολαμβάναμε τις τσιμπουκοχειλάρες της.

Ο Περικλής άρχισε τώρα να τη γαμάει κι αυτός δυνατά, ξεσκίζοντας της την κωλάρα, ενώ ο Μιχάλης συνέχισε να της ξεσκίζει τη μουνάρα. Εκείνη πήγαινε πάνω-κάτω. Κάποια στιγμή, άρχισε να ουρλιάζει τόσο δυνατά που φοβήθηκα ότι θα μας έκαναν παρατήρηση οι γείτονες.

Είχε έρθει η ώρα να αλλάξουμε ρόλους. Πήγα και ψιθύρισα κάτι στο αυτί του Ιορδάνη για να μην μας ακούσει η Ελίνα. Του άρεσε η ιδέα. Ξάπλωσα μπρούμυτα στο χαλί και έφερα την Ελίνα από πάνω μου. Εκείνη ετοιμάστηκε να κάτσει με το μουνί της πάνω στον πούτσο μου, όμως εγώ κατεύθυνα τον πούτσο μου στον κώλο της. Τον έχωσα με σχετική ευκολία μέσα (ο Περικλής της τον είχε ανοίξει καλά) και την έβαλα να ξαπλώσει επάνω μου. Ο Ιορδάνης πήγε από πίσω της και με μία αστραπιαία κίνηση τον έχωσε και αυτός δυνατά στην κωλάρα της κολλητής μου Ελίνας.

-    Μη… ούρλιαξε εκείνη από τον πόνο.

Ο Ιορδάνης, όμως δεν υπάκουσε. Όσο πιο δυνατά βογκούσε η Ελίνα, τόσο πιο δυνατά της ξεσκίζαμε και οι δύο τον κώλο. Ταυτόχρονα και συνεχόμενα. Προσπαθούσε να αντισταθεί και να μας ξεφύγει και αυτό μας έκανε να καυλώνουμε ακόμη περισσότερο. Άρχισε να κλαίει κι εμείς συνεχίζαμε όλο και πιο δυνατά. Όταν πια της τον είχαμε ανοίξει για τα καλά, χαλάρωσε και άρχισε να το απολαμβάνει.

-    Χύνω… φώναξε κάποια στιγμή και πίδακες υγρού πετάχτηκαν από το μουνί της.

Ήταν ώρα να χύσουμε κι εμείς. Σηκωθήκαμε και οι τέσσερις όρθιοι και σχηματίσαμε κύκλο με την Ελίνα καθιστή στο κέντρο. Μας ανέλαβε έναν-έναν με τη σειρά. Πίπα υγρή και βαθιά, με ενδιάμεσα φτυσίματα στον πουτσοκέφαλο. Χύσαμε όλοι στο στόμα της. Τα κατάπινε όλα και στο τέλος μας τους ρούφηξε μέχρι να φύγει και η τελευταία σταγόνα.

Ήταν η καλύτερη παρτούζα που έχω κάνει ποτέ μου. "Θα κάνει αρκετές μέρες να ξεπιαστεί ο κώλος  μου", είπε.

-    Όταν ξεπιαστεί, εδώ είμαστε…

της απάντησε ο Περικλής. Οι υπόλοιποι συμφωνήσαμε. Ντύθηκε και την πήγα σπίτι της. Όταν γύρισα, συνεχίσαμε με τα παιδιά το playstation που είχαμε αφήσει στη μέση.



Copyright protected OW ref: 155127



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.