Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας μετά από καιρό. Θα σας διηγηθώ μια ιστορία από τα παλιά. Ήμουνα 19 χρονών τότε. Είχα τελειώσει το λύκειο δεν είχα μπει σε καμιά σχολή. Το μυαλό πετούσε από δω και από 'κει ψάχνοντας καινούργιες εμπειρίες , καινούργια πράγματα να δει και να κάνει. Η κολλητή μου η Χριστίνα , σύμμαχος μου σε οτιδήποτε καινούργιο.

Μια μέρα μες το καλοκαίρι μου ανακοίνωσε ότι θα πάνε στο χωριό τους για Σαββατοκύριακο και αν ήθελα να πάω κι εγώ μιας και θα βαριόταν τραγικά μόνη της. Λεφτά για έξοδο δεν έπαιζαν, ούτε γκόμενος υπήρχε στον ορίζοντα, οπότε δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω. Η Χριστίνα είχε δίπλωμα οδήγησης οπότε θα πηγαίναμε μόνες μας Παρασκευή μεσημέρι μιας και η μάνα της θα έμενε γιατί δούλευε και το Σάββατο, ενώ ο πατέρας της ήταν ήδη εκεί και έκανε κάτι μερεμέτια. Έτσι ξεκινήσαμε με το αμάξι, ενθουσιασμένες, μέσα στο κατακαλόκαιρο. Λόγω της υπερβολικής ζέστης φορούσα ένα σορτσάκι και ένα φανελάκι χωρίς σουτιέν φυσικά. Φτάνοντας στο σπίτι στο χωριό βρήκαμε τον πατέρα της γονατιστό να μαστορεύει μια βρύση που έσταζε στην αυλή. Εδώ να πω ότι ο πατέρας της φίλης μου ήταν γύρω στα 50 ψηλός γεροδεμένος. Άνθρωπος της δουλειάς. Τα μαλλιά του είχαν γκριζάρει ιδίως στην περιοχή των κροτάφων και είχε ένα μουστάκι περιποιημένο.

Μπαίνοντας στην αυλή τον είδα να φοράει μια τζιν βερμούδα και ένα φανελάκι τιραντέ… τα κλασσικά άσπρα τα μινέρβα. Κρατούσε ένα κλειδί και έσφιγγε την βρύση. Οι μύες του σφιγγόταν και ήταν αρκετά ιδρωμένος. Ψηλά στον ώμο είχε ένα ξεβαμμένο ταττού. Όπως ήδη έχετε καταλάβει η εικόνα αυτή για μένα που έχω «daddy issues» έκανε το μουνί μου να τρέχει πιο πολύ από τη χαλασμένη βρύση. Η Χριστίνα πήγε φίλησε τον πατέρα της που σηκώθηκε να μας καλωσορίσει. Εγώ τον κοιτούσα και ήθελα να γλείψω τον ιδρώτα από τα μπράτσα του. Το μυαλό μου χάθηκε για λίγο σκεπτόμενη διάφορες ερωτικές σκηνές μαζί του. Με επανάφερε στον κόσμο η φωνή της Χριστίνας που με ρωτούσε που χάθηκα.

Χαιρέτησα τον κύριο Νίκο με χειραψία και τα τραχεία του χέρια από τη χειρωνακτική εργασία σχεδόν γρατζούνισαν τα δικά μου ενώ το χεράκι μου χάθηκε στην παλάμη του. Μπήκαμε στο σπίτι και πήγαμε στο δωμάτιο να αφήσουμε τα πράγματα μας. Το σπίτι ήταν ένα κλασσικό σπίτι, διώροφό, πετρόχτιστο. Κάτω ήταν σαλόνι κουζίνα και τουαλέτα ενώ πάνω είχε τέσσερα υπνοδωμάτια. Φαγητό είχαμε φάει οπότε αφήσαμε ένα μπολάκι γεμιστά που είχαμε φέρει και ανεβήκαμε στο δωμάτιο. Έβγαλα παπούτσια, έκανα ένα ντουζάκι και φόρεσα ένα βαμβακερό άσπρο φορεματάκι τιραντέ που έχω για ύπνο και ένα ροζ κιλοτάκι. Αράξαμε στο κρεβάτι και σύντομα μας πήρε ο ύπνος. Ξυπνήσαμε το απόγευμα και είπαμε να πιούμε κάνα καφέ. Η Χριστίνα είπε ότι θα πεταχτεί δίπλα στο καφενείο του ξαδέρφου να φέρει δυο φρεντάκια. Εγώ έμεινα στο κρεβάτι και άρχισα να σκέφτομαι πάλι τον πατέρα της, να με παίρνει στα στιβαρά του μπράτσα και να γίνομαι έρμαιο των ορέξεων του. Εκεί που είμαι έτοιμη να κατεβάσω το χέρι μου χαμηλά και να αρχίσω να παίζω το μουνάκι μου ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο κος Νίκος.

-    Ωχ συγνώμη, από συνήθεια δε χτύπησα. Η Χριστίνα δεν είναι εδώ;

Εγώ πετάγομαι γυρνάω προς αυτόν. Η μια τιράντα πεσμένη, οι ρώγες όρθιες να διαγράφονται και η φούστα ανεβασμένη ψηλά να φαίνεται το κιλοτάκι μου. Ο κος Νίκος σάστισε, με κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω κάτι που με άναψε ακόμα πιο πολύ. Χαμογέλασα πονηρά και του λέω:

-    Πετάχτηκε να πάρει δυο καφεδάκια. Καθίστε εδώ να την περιμένετε μαζί μου.

Ο κος Νίκος δε μπορούσε να το διαχειριστεί όλο αυτό τα μάτια του παίξανε πάνω κάτω και έφυγε βιαστικά χωρίς να πει κουβέντα. Η Χριστίνα έφερε τους καφέδες και αράξαμε στην αυλή. Εγώ φυσικά δεν άλλαξα, αλλά αποφάσισα να πάω το λουκ λίγο παρακάτω πιάνοντας κοτσιδάκια τα μαλλιά μου και φορώντας τα γυαλάκια μου. Αργότερα παραγγείλαμε πίτσα και κάτσαμε οι τρεις μας να φάμε. Εγώ αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα να κρατήσω τις τιράντες μου στη θέση τους ενώ τα μπούτια μου άνοιγαν συχνά.  Ο κος Νίκος έκανε πως δεν έβλεπε, αλλά είχε πρόβλημα και αυτός να βολευτεί. Αργότερα μας άφησε μόνες προς απογοήτευση μου και πήγε να δει τηλεόραση. Μόλις πέρασε η ώρα πήγαμε κι εμείς στο δωμάτιο και πιάσαμε την ψιλή κουβέντα. Εγώ όμως δεν μπορούσα να ηρεμήσω έπρεπε να χύσω. Έτσι κατά τη 1 η ώρα και αφού είχε κοιμηθεί η Χριστίνα, σηκώθηκα φόρεσα τα γυαλιά μου μη σκοτωθώ πουθενά μες τα σκοτάδια και κατέβηκα να πάω στην τουαλέτα.

Κατέβηκα τη σκάλα χωρίς να ανάψω φως και στρίβοντας με φόρα να πάω στην τουαλέτα έπεσα πάνω στον κύριο Νίκο που μόλις είχε βγει από ντους μόνο με μια βερμούδα. Εγώ πάγωσα ενώ αυτός με έπιασε από τους ώμους σφιχτά και τα μάτια του γυαλίζανε.

-    Που πας πουτανάκι τέτοια ώρα;

-    Ε… να κύριε Νίκο…

-    Τι; Όλο το απόγευμα έκανες κολπάκια και τώρα πάγωσες; Έλα εδώ.

Με πιάνει από το μπράτσο και με βάζει μέσα στο μπάνιο. Με κολλάει  νιπτήρα με βουτάει από το σβέρκο και χώνει τη γλώσσα του στο στόμα μου. Ταυτόχρονα, με άλλο χέρι μου τσιμπάει εναλλάξ τις ρώγες. Χαλαρά στην αρχή και όλο πιο έντονα στη συνέχεια ώσπου βγάζω μια κραυγή πόνου. Τραβιέται μου ρίχνει μια μπάτσα στα όρια πόνου και καύλας και με βάζει να γονατίσω. Κατεβάζει τη βερμούδα του και απελευθερώνει την πούτσα του μπροστά στα μούτρα μου. Η πούτσα του είναι μακριά και έχει μια έντονη κλίση προς τα αριστερά και πάνω. Αρχίζω να του ρουφάω το πουτσοκέφαλο ενώ του την παίζω χαλαρά στο στόμα μου. Τη βγάζω από το στόμα και του γλείφω τα αρχίδια. Είναι γεμάτα γκρι τρίχες κάτι που με καυλώνει πιο πολύ. Παίρνω στο στόμα πάλι το πουτσοκέφαλο. Ο κος Νίκος με πιέζει και το κεφάλι μου ακουμπάει στο νιπτήρα. Αρχίζει να μου γαμάει το στόμα. Η πούτσα του στραβή πιέζει το μάγουλο μου κάνοντας το να φουσκώνει.

-    Έτσι μπράβο κόρη μου, κοίτα το μπαμπάκα με τα γυαλάκια σου!

Με το που το άκουσα αυτό έφτασα ένα βήμα πριν τον οργασμό. Τώρα μου πιέζει την πούτσα του στο μάγουλο και με το χέρι του μου δίνει μπατσάκια. Μουγκρίζει από καύλα. Με πιάνει με σηκώνει όρθια σαν να είμαι μωρό. Με βάζει με πλάτη σε αυτόν. Με μια κίνηση μου κατεβάζει το βρακάκι. Σηκώνει το πόδι μου και μου βάζει το γόνατο ψηλά στον νιπτήρα. Αμέσως πέφτει στα γόνατα και αρχίζει να μου τρώει το μουνί. Δεν ξέρω τι με ερεθίζει πιο πολύ η γλώσσα του ή το μουστάκι του που γαργαλάει το μουνάκι μου. Εγώ δεν κρατιέμαι άλλ, κλείνω το στόμα μου με το χέρι και χύνω δυνατά στο στόμα του. Ο κος Νίκος συνεχίζει και πλέον με τη γλώσσα του παίζει την κωλοτρυπίδα μου ενώ ο αντίχειρας του μπαινοβγαίνει στο μουνάκι μου. Δευτερόλεπτα πριν χύσω σταματάει και σηκώνεται όρθιος.  

-    Τώρα θα δεις πουτανάκι τι γαμήσι θα φας!

Με πιάνει από τα μαλλιά και με καρφώνει με δύναμη. Με το άλλο χέρι μου χώνει δάχτυλα στο στόμα. Του τα τσιμπουκώνω σα να 'ναι η πούτσα του. Δεν αντέχω άλλο και αρχίζω να χύνω βογκώντας δυνατά. Μου κλείνει το στόμα.

-    Σκάσε πορνίδιο θα μου κλείσεις το σπίτι…

ενώ το άλλο του χέρι προσγειώνεται στα κωλομέρια μου. Με γαμάει δυνατά. Τον βλέπω από τον καθρέφτη του μπάνιου και καυλώνω και άλλο από τις εκφράσεις του και που ιδρώνει όσο με γαμάει. Βλέπω το πρόσωπο του να συσπάται. Με το χέρι του με πιάνει από το σβέρκο και με κολλάει στον καθρέφτη. Δίνει μια τελική ώθηση και όπως με κρατάει από το σβέρκο με κατεβάζει στα γόνατα μπροστά του. Εγώ σαν υπάκουο κορίτσι γονατίζω και τον κοιτάω ενώ βγάζω έξω τη γλώσσα μου. Ο κος Νίκος αρχίζει να χύνει ποτάμια.

-    Παρ' τα  κόρη μου παρ' τα πουτανάκι!

Η πρώτη ριπή με πήρε από μάγουλο πάνω από τα γυαλιά μέχρι τα μαλλιά. Ακολούθησαν τρεις, τέσσερις, πέντε ούτε ξέρω πόσες ακόμα. Γέμισα σπέρμα παντού. Μαλλιά, γυαλιά, μέσα στο ρουθούνι, στο μάτι, στο νυχτικό, παντού. Δεν ήξερα τι γινόταν… τα έχασα. Ο κύριος Νίκος πήρε μια ανάσα με κοίταξε σήκωσε τη βερμούδα του και έφυγε χωρίς να πει κουβέντα. Εγώ έμεινα εκεί στο πάτωμα, χυμένη, ξεσκισμένη, μη πιστεύοντας τι είχε γίνει μόλις. Πλύθηκα όσο μπορούσα και ξεκίνησα να σκέφτομαι δικαιολογίες για το κόκκινο μάτι και τις στάμπες στο νυχτικό. Γύρισα πίσω στο κρεβάτι χωρίς ευτυχώς η Χριστίνα να καταλάβει κάτι. Αυτή ήταν η αρχή στα γαμήσια μου με τον κύριο Νίκο. Ελπίζω να σας άρεσε.



Copyright protected OW ref: 155126



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.