Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας με λένε Γιώργο, είμαι 26 ετών και είμαι σε σχέση με μια κοπέλα, την Παυλίνα εδώ και 2 χρόνια. Η Παυλίνα είναι 22 χρονών, μετρίου αναστήματος, γύρω στο 1.65, με πολύ ωραίο σώμα, καστανόξανθα μαλλιά, φυσιολογικό μέγεθος στήθος και μια φανταστική κωλάρα που όταν την βλέπουν οι άντρες τους τρέχουν τα σάλια. Γενικά στην σχέση μας μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε ποτέ σοβαρά προβλήματα, όλα πήγαιναν καλά. Την αγαπούσα πολύ και έδειχνε και αυτή να με αγαπάει το ίδιο (για να μην πω και περισσότερο). Ήταν από τις γυναίκες που σε έχουν πασά, σχεδόν σε όλους τους τομείς. Είχα ότι ήθελα εκτός από το σεξουαλικό όπου η αλήθεια είναι ότι δεν μου έκανε όλα τα χατίρια, τόσα χρόνια δεν είχε καταπιεί ποτέ και για γαμήσι από κώλο ούτε λόγος.

Τον τελευταίο μήνα είχαμε αρχίσει να έχουμε παρατράγουδα. Ήμασταν και οι δύο πολύ πιεσμένοι, αυτή όντας ακόμα φοιτήτρια από την σχολή της και τους δικούς της να τελειώνει κι εγώ από την δουλειά μου και βρίσκοντας ασήμαντες αφορμές ξεσπούσαμε ο ένας πάνω στον άλλο. Στην αρχή λύναμε τις διαφορές μας στο κρεβάτι αλλά σιγά-σιγά ένιωθα ότι μου απομακρυνόταν. Σε αυτό το σημείο πρέπει να πω ότι πριν από εμένα η Παυλίνα είχε μόνο άλλη μια σχέση, αν μπορεί κανείς να το πει έτσι, καθώς από ότι μου είχε πει μόνο μέχρι τσιμπούκι είχαν φτάσει. Όπως μπορείτε να καταλάβετε άρχισα λοιπόν να θορυβούμαι όταν εκείνη την περίοδο άρχισε να συναναστρέφεται πάλι με την παρέα αυτού του παιδιού, του Γιάννη.

Άρχισε σιγά-σιγά να μου τον αναφέρει όλο και πιο συχνά, στο άκυρο, στις μεταξύ μας συζητήσεις και να βγαίνει όλο και πιο συχνά με τις νέες φίλες της από τη σχολή που τον ήξεραν. Μια μέρα που ήξερε ότι το βράδυ είχα δουλειά και δε θα πήγαινα σπίτι της, μου έσκασε το:

-    Γιώργο… θα βγω το βράδυ με τη Σοφία και την Ελένη αφού δεν θα έρθεις, οκ;

-    Ναι, δεν έχω θέμα. Που λέτε να πάτε;

-    Κάπου χαλαρά για ποτό μωρέ, τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν ξέρω και τι να βάλω.

-    Βάλε κάτι ωραίο μωρό μου, να σε ζηλέψουν.

είπα κάνοντας πλάκα.

-    Έχεις δίκιο αγάπη μου, θα βάλω κάτι σέξι, το απαιτεί η περίσταση…

είπε με τρόπο κλείνοντάς μου το μάτι. Δεν καλοκατάλαβα τότε τι ακριβώς εννοούσε και δεν έδωσα σημασία, συνεχίζοντας να ασχολούμαι με την δουλειά μου στον υπολογιστή. Οι ώρες πέρασαν γρήγορα και ήρθε η στιγμή που έπρεπε να ετοιμαστεί. Πήγε βιαστικά στο δωμάτιό της αφού έκανε καμιά ώρα μπάνιο ανήσυχη, λέγοντας ότι έχει αργήσει. Μου φώναξε να μη μπω αλλά να κάτσω να την περιμένω να βγει ντυμένη, να τη δω. Την περίμενα αρκετά ανυπόμονος αλλά και με λιγάκι περιέργεια καθώς ούτε όταν βγαίνουμε μαζί δεν κάνει τόσες ετοιμασίες πριν και όταν βγήκε τα είδα όλα. Φορούσε ένα σκούρο κόκκινο κολλητό φουστανάκι μίνι, με πολύ βαθύ ντεκολτέ και πολύ στενό πάνω στην κωλάρα της. Μόλις την είδα μου σηκώθηκε κατευθείαν και πήγα προς το μέρος της. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πόσο ήθελα να τη στήσω στον τοίχο και να τη σκίσω επιτόπου, αλλά αυτή με προσγείωσε ανώμαλα.

-    Σε παρακαλώ ρε Γιώργο, όλο αηδίες, τώρα δεν προλαβαίνουμε πρέπει να φύγω, έχω αργήσει.

Εκεί είναι που τυφλωμένος από την καύλα τσαντίστηκα και της μίλησα άσχημα με αποτέλεσμα να φύγω άρον-άρον από το σπίτι της και να αποχαιρετιστούμε τσακωμένοι. Πήγα στο σπίτι μου και αποφάσισα να δουλέψω για να μου περάσει, αλλά δεν! Όλο αυτό σκεφτόμουν. Πέρασαν 3 ώρες και  πήρα την απόφαση να πάω στο σπίτι της, είχα κλειδιά άλλωστε, σκέφτηκα να την περιμένω να γυρίσει αν δεν ήταν ήδη εκεί και να της πω πόσο την αγαπώ για να τα ξαναβρούμε.

Μπήκα στο αυτοκίνητο και πολύ γρήγορα ήμουν εκεί. Μπήκα μέσα με τα δεύτερα κλειδιά αλλά δεν ήταν κανένας εκεί. Σκέφτηκα ότι το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να την περιμένω στο δωμάτιο μέχρι να έρθει. Δε χρειάστηκε να περιμένω πολύ. Σε δέκα λεπτά ήταν εκεί, μόνο που αντί να χαρώ μόλις άνοιξε η πόρτα μου κόπηκαν τα πόδια. Αντί να ακούσω την δικιά της φωνούλα άκουσα μια αντρική, τη φωνή του Γιάννη.

-    Έλα καύλα μου και δεν αντέχω, πέτρα με έκανες όλο το βράδυ.

-    Μόνο απόψε το βράδυ;

-    Τόσες μέρες μωρό μου, θέλω να μου κάνεις αυτά που έλεγες στα μηνύματα όλη τη βδομάδα.

-    Πάμε στο δωμάτιο γαμιά μου.

Μόλις άκουσα την τελευταία πρόταση μου κόπηκε η ανάσα, πάγωσα και το μόνο που σκέφτηκα ήταν να προλάβω να κρυφτώ στην ντουλάπα. Δεν ξέρω γιατί δεν πετάχτηκα νευριασμένος να τους βρίσω και τους δύο, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχα περιέργεια να δω πόσο χαμηλά θα έπεφτε η γυναίκα που αγαπούσα. Μπήκαν και οι δύο στο δωμάτιο φουριόζοι και εγώ έμεινα να κοιτάω αυτά που εκτυλίσσονταν μπροστά μου από τη χαραμάδα της ντουλάπας.

-    Πέσε στα γόνατα πουτανάκι μου, θύμισε μου τι τσιμπούκια ξέρεις να κάνεις.

-    Μ… μωρό μου αυτά που σου έκανα τότε δεν πιάνουν μία μπροστά σε αυτά που θα σου κάνω τώρα.

Το πουτανάκι είχε πέσει στα γόνατα και με τα μούτρα πάνω στο καβλί του Γιάννη. Του έγλειφε στην αρχή τις μπάλες όσο του τραβούσε μαλακία πάνω στο προσωπάκι της και μετά άρχισε να ανεβοκατεβάζει την γλώσσα της πάνω στον πούτσο του κάνοντάς τον να στάζει από σάλια. Ο άλλος φαινόταν κατακόκκινος και ότι με το ζόρι κρατιόταν για να μη χύσει πάνω στο πρόσωπό της.

-    Τι τσιμπούκι είναι αυτό μωρό μου, που τα έμαθες αυτά; Έκανε καλή δουλειά ο μαλάκας σου.

Αντί να με τσιτώσει αυτό του το σχόλιο με καύλωσε απότομα. Πλέον ήθελα μόνο να πάρω μάτι το πουτανάκι μου να γαμιέται.

-    Μωρό μου δεν είδες τίποτα ακόμα…

είπε η Παυλίνα μου με τη γλυκιά της φωνούλα και κοιτάζοντάς τον στα μάτια εξαφάνισε ολόκληρο τον πούτσο του μέσα στο λαρύγγι της. Αυτός σάστισε και αμέσως μετά της έπιασε το κεφάλι με το δεξί του χέρι και άρχισε να το πιέζει πάνω στο καβλί του. Όταν το άφησε ακούστηκε μια βαθειά ανάσα καθώς η κοπέλα μου έπαιρνε αέρα.

-    Μόνο αυτό μπορείς γαμιόλη;

-    Τώρα θα δεις τι μπορώ μωρή πουτάνα!

Της αρπάζει το κεφάλι και με τα δύο χέρια και αρχίζει να της το γαμάει με δύναμη, τόση που μπορούσα να ακούσω τα αρχίδια του να χτυπάνε πάνω στο πιγούνι της.

-    Τι καλή πουτάνα που είσαι εσύ μωρό μου, καλύτερη από ότι θυμάμαι, ολόκληρο μέσα τον παίρνεις τον πούτσο μου. Για στήσου όμως τώρα, είναι κάτι που μου χρωστάς από παλιά, το μουνάκι σου ήταν το μόνο που δε μου είχες δώσει ποτέ.

-    Ναι γαμιά μου, ό,τι θες.

Τι εννοούσε ότι το μουνάκι της ήταν το μόνο που δεν είχε γαμήσει ποτέ; Αυτό σήμαινε ότι... όχι δεν γίνεται. Βλέπω την κοπέλα μου να γυρίζει και να στήνει την κωλάρα της πάνω στο κρεβάτι. Το πουτανάκι δε φορούσε τίποτα από μέσα, τα πέταξε όλα αλλά κράτησε τα τακούνια της. Τούρλωσε την κωλάρα της και τον περίμενε με τα πόδια της κλειστά και το δεξί της χέρι πάνω στο κωλομάγουλο της.

-    Έλα ρε καργιόλη, δείξε μου τι μπορείς να κάνεις στην τρυπούλα μου.

Αυτός της άρπαξε απότομα τον κώλο της και κάρφωσε τον πούτσο του βαθιά μέσα μέχρι τα αρχίδια. Η κοπέλα μου έβγαλε έναν αναστεναγμό και της γύρισαν τα μάτια από καύλα. Άρχισε να τη γαμάει με δύναμη ασταμάτητα σαν να μην είχε ξαναγαμήσει μουνί στη ζωή του.

-    Γάμησε με πούστη, σκίσε με, δείξε μου πως γαμάνε οι πραγματικοί άντρες.

Δεν αναγνώριζα πλέον αυτό το καυλωτικό πλάσμα που έβλεπα μπροστά μου, σίγουρα δεν ήταν η κοπέλα μου αυτή. Αν και καλή στο κρεβάτι, ποτέ δεν έκανε έτσι σα λυσσασμένη για πούτσο... με εμένα τουλάχιστον. Την έβλεπα να γαμιέται σα σκυλί και ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα. Τα είχα χάσει και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν τι εννοούσε ο άλλος πριν ότι μόνο αυτή η τρύπα της του είχε γλιτώσει. Δεν άργησα να μάθω.

-    Πουτάνα μου το μουνάκι σου είναι όσο στενό θυμάμαι και το κωλαράκι σου. Κοντεύει να σπάσει τον πούτσο μου. Θυμάσαι που μου έδινες μόνο κώλο για να κρατήσεις την παρθενιά σου;

-    Ναι γαμιά μου; Για θύμισέ μου...

και μόλις το είπε αυτό η πουτανίτσα τέντωσε τα χέρια της και άνοιξε τα κωλομάγουλα της, μια κίνηση τόσο φυσική που ήταν σαν να την είχε ξανακάνει πολλές φορές. Τόσο  καιρό με δούλευε. Ο κώλος της ήταν δουλεμένος καλά. Και αυτό φάνηκε από το πόσο εύκολα γλίστρησε μέσα ο πούτσος του Γιάννη.

-    Μωρή καύλα χωνί θα στην κάνω την τρύπα, πως τα κατάφερες να είναι πιο στενή από ότι στην άφησα;

-    Δεν του την έδωσα ούτε μια φορά του μαλάκα, αυτή είναι μόνο για όσους με καυλώνουν τόσο που να μην κρατιέμαι μέχρι να με κωλογαμήσουν.

Ακούγοντάς το αυτό ο πούστης άρχισε να την γαμάει σαν τρελός. Μπαινόβγαινε μέσα στην κωλοτρυπίδα της σα δαιμονισμένος. Τον έβαζε και τον έβγαζε ολόκληρο σε κάθε ψωλιά που της έριχνε και το δικό μου το πορνίδιο ούρλιαζε από καύλα και πόνο.

-    Καργιόλη με ξεκώλιασες, τι ψωλάρα είναι αυτή;

-    Παρ' τον ολόκληρο πουτάνα, δες πως σου έκανα την τρύπα μωρή ψώλα...

και όπως βγαίνει από μέσα της την βλέπω στα τέσσερα με κλειστά τα πόδια, να κρατάει ανοιχτά τα κωλομάγουλα της και ανάμεσά τους ένα πηγάδι, δίχως υπερβολή σαν αυτά που βλέπεις στις τσόντες, χωρούσαν άνετα 4 δάχτυλα μέσα.

-    Πουτάνα έλα να τα πιεις, έλα να με αδειάσεις...

και η Παυλίνα μου πάει και στήνεται στα γόνατα μπροστά από το καβλί του, το πιάνει με τα χέρια της και αρχίζει να του παίζει μαλακία και να του παίρνει πίπα ταυτόχρονα. Δεν άργησε να τον τελειώσει μέσα στο στοματάκι της.

-    Αχ καργιολίτσα μου, έτσι, πιες τα μου όλα.

Έβλεπα μόνο τον λαιμό της να καταπίνει τα χύσια του, ώσπου την άκουσα…

-    Ψωλαρά μου δε μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ μου είχαν λείψει τα χύσια σου.

-    Καυλιάρα μου θα τα έχεις όποτε θες.

Χωρίς λόγια ξάπλωσαν μαζί και κοιμήθηκαν. Όσο για εμένα... περίμενα μέχρι να τους πάρει ο ύπνος και χάθηκα μέσα στη νύχτα με ένα λεκέ στο παντελόνι μου.



Copyright protected OW ref: 155038



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.