Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ξαναβρήκε την πουτανιά της

Η επόμενη εβδομάδα κύλησε σχετικά ήρεμα μετά το γαμήσι με το Μπάμπη στο συνεργείο. Την επισκεπτόταν βέβαια στη δουλειά και τη ρωτούσε πότε θα ξαναβρεθούν, εκείνη του είχε ξεκαθαρίσει ότι δε θέλει να μαθευτεί τίποτα στη δουλειά και εφόσον το τηρήσει θα ξανακανονίζανε. Μία μέρα της άφησε ένα ραβασάκι, της έλεγε:

"Μουνάρα μου ανυπομονώ να σε γαμήσω, σε βλέπω και μου γίνεται πέτρα. Για αυτό σου έχω μία πρόταση για το Σάββατο που πιστεύω θα σου αρέσει πολύ, γιατί είσαι από τις μεγαλύτερες πουτάνες που υπάρχουν. Θα σε πάρω τηλέφωνο την Παρασκευή το βραδάκι να σου πω λεπτομέρειες, είμαι σίγουρος ότι θα καυλώσεις πολύ."

Η Μαρία γέμισε με περιέργεια. Τι να ήταν αυτό που θα της πρότεινε; Ανυπομονούσε να μάθει. Ήταν ακόμα Τρίτη και μέχρι την Παρασκευή θα έσκαγε, αλλά της το έκανε επίτηδες, ήθελε να την έχει στην αναμονή, να σκέφτεται διάφορα και να καυλώνει. Ήξερε τι έκανε.

Οι μέρες για τη Μαρία πέρασαν βασανιστικά, αργά μιας και για να μην της πει τίποτα δεν πέρασε ούτε από τη δουλειά που θα προσπαθούσε να μάθει πληροφορίες η Μαρία. Την έπαιζε κανονικά. Τέλος πάντων… έφτασε η Παρασκευή και περίμενε κυριολεκτικά πάνω από το τηλέφωνο. Με είχε βάλει κι εμένα σε περιέργεια και είχα καυλώσει πολύ. Τι να της έλεγε άραγε; Χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν αυτός.

-    Ναι;

-    Έλα καύλα μου, ο Μπάμπης είμαι.

-    Τι κάνετε κύριε Μπάμπη;

Του άρεσε να του μιλάει στον πληθυντικό και της είχε πει να μη το κόψει, ήθελε να την έχει υπό και αυτό τρέλαινε και εκείνη.

-    Καλά μανάρι μου, σε σκέφτομαι και τον παίζω, θέλω πάλι να γευτώ την κορμάρα σου.

-    Ελάτε κύριε Μπάμπη με κάνετε και ντρέπομαι.

-    Μη ντρέπεσαι, τα πουτανάκια σαν εσένα δε ντρέπονται: Ας προχωρήσουμε στο ψητό. Έχω μία πρόταση για αύριο που πιστεύω θα σου αρέσει τρελά.

-    Τι πρόταση;

-    Το αδερφάκι μου εγώ και κάτι φίλοι έχουμε φτιάξει ένα χώρο, μια παλιά αποθήκη σα μπαράκι και μαζευόμαστε συχνά εκεί και διασκεδάζουμε. Είναι μόνο για μας, prive, και πολλές φορές φέρνουμε κοριτσάκια σαν εσένα να μας κάνουν παρέα και να περνάμε όμορφα όλοι μαζί. Σκεφτόμουν ότι θα ήσουν η ιδανική να μας επισκεφθείς και να περάσουμε όλοι μαζί ωραία.

Η Μαρία ξεροκατάπιε και ξαφνιάστηκε.

-    Τι λέτε κύριε Μπάμπη, θέλετε να είμαι η πουτάνα για σας και τους φίλους σας δηλαδή;

-    Περίπου, κοίτα θα έρθεις εκεί, να γνωρίσεις και την παρέα, να σε βλέπουμε να σε θαυμάζουμε, να μας χορέψεις και αν γουστάρεις και κάτι παραπάνω, εμάς χαρά μας, αν δε γουστάρεις φεύγεις. Σου εγγυώμαι εγώ, δε θέλουμε να κάνεις κάτι χωρίς να το θες, ακόμα και αν θες να κάνεις κάτι, αλλά όχι με όλους και πάλι δεν υπάρχει θέμα. Οι υπόλοιποι θα τραβάνε μαλακία, δε θα σε πειράξει κανείς. Και εννοείται θα πληρωθείς κιόλας ανάλογα με τις υπηρεσίες σου. Το σίγουρο… θα μας φέρνεις τα ποτά, θα μας κάνεις παρέα και θα μας χορέψεις να μας καυλώσεις. Αυτά θα τα κάνεις εφόσον έρθεις! Για τα παραπάνω μόνο αν θες. Και αν θες για ασφάλεια φέρε και τον κερατά τον άντρα σου, απλά αν γουστάρεις γαμήσι δε θα συμμετέχει, θα σε βλέπει μόνο. Τι λες;

-    Θα ήθελα να το σκεφτώ, θα σας απαντήσω  αύριο, οκ;

-    Οκ καύλα μου. Να είσαι σίγουρη θα περάσουμε τέλεια αν δεχτείς.

Αφού το κλείσανε μου είπε τι της είπε και με καύλωσε πολύ η ιδέα να την πηδήξουν ομαδικά μπροστά μου πολλοί μαζί. Πόσοι να είναι άραγε οι φίλοι του; Αν πάει σιγά μην την αφήσουν, δεν το γλιτώνει το ομαδικό, θα την ποτίσουν και θα την κάνουν ότι θέλουν, της το είπα και το ήξερε και η ίδια. Γι' αυτό το σκεφτόταν. Θα τη κάνουν σωστή πουτάνα αφού θα την πληρώσουν κιόλας. Εμένα μόνο στην ιδέα μου έγινε πέτρα. Να την πηδάνε μπροστά στα μάτια μου και να την πληρώνουν σα μια φτηνή πουτάνα. Με τον τρόπο μου προσπάθησα να την πείσω και δε δυσκολεύτηκα. Ήταν άλλωστε και δική της φαντασίωση να το παίξει πουτάνα και να πληρωθεί για να τη γαμήσουν. Του έστειλε μήνυμα ότι θα πάμε και να της στείλει τη διεύθυνση. Ήταν κάπου στον Πειραιά. Υπόγειο όπως μας έγραψε. Στις έντεκα το βράδυ να είμαστε εκεί.

Την άλλη μέρα ετοιμαζόταν από το πρωί. Είχε ξεσηκώσει όλη τη ντουλάπα για το τι θα βάλει, έκανε την αποτρίχωσή της, έβαλε τις κρέμες της και πραγματικά έλαμπε. Κατά τις 9 ξεκίνησε να ετοιμάζεται, ντύθηκε, βάφτηκε και έτοιμη η πουτανίτσα. Φόρεσε μια σούπερ μίνι φουστίτσα μαύρη και ένα κόκκινο στράπλες μπλουζάκι με έξω την κοιλίτσα, χωρίς σουτιέν. Οι ρώγες της φαίνονταν καθαρά, στρινγκάκι μαύρο και καλσόν στο χρώμα του δέρματος με γόβα δεκάποντη. Σκέτη καύλα! Ξεκινήσαμε και στο αμάξι της έβαζα συνέχεια χέρι. Ήθελα να είναι μούσκεμα όταν φτάσουμε. Θα φάει άγριο ξέσκισμα… το ένιωθα!

Φτάσαμε λοιπόν στο «μαγαζί», ένα υπόγειο, μάλλον αποθήκη, που το είχαν κάνει σα μπαράκι, μπαίνουμε μέσα και μας υποδέχεται ο Μπάμπης.

-    Καλώς τους, περάστε μέσα. Εσύ είσαι ο Νίκος ε; Σου έχει πει η Μαρία… σήμερα έχεις έρθει για θεατής οκ;

-    Ναι μην ανησυχείς, του απαντώ.

Με έβαλε και κάθισα λίγο πιο απόμερα και πήρε τη Μαρία να τη γνωρίσει στους άλλους. Ήταν σύνολο έξι άντρες. Μόλις την είδαν γούρλωσαν τα μάτια τους, καύλωσαν όλοι κατευθείαν. Όλοι στην ηλικία πάνω κάτω του Μπάμπη, γύρω στα 50. Η Μαρία ανέλαβε το ρόλο της σερβιτόρας και να τους κάνει παρέα. Πήγαινε ανάμεσα τους, τη κερνάγανε ποτά και σφηνάκια και της έβαζαν χέρι διακριτικά στην αρχή, πιο έντονα μετά. Τα μπούτια της ειδικά τα είχαν καταχουφτώσει.

Κάποια στιγμή και ενώ είχε έρθει σε κέφι ο Μπάμπης την πήρε στα πόδια του. Η φούστα έφτασε τέρμα πάνω και φαινόταν το στρινγκάκι της ξεκάθαρα, άρχισε να της χουφτώνει τα μπούτια και της έβαζε χέρι στο μουνάκι πάνω από το στρινγκάκι. Της χούφτωνε τα βυζιά και μετά από λίγο της κατέβασε τη μπλούζα και πετάχτηκαν έξω, με τις ρώγες της φουλ καυλωμένες. Οι άλλοι πέντε είχαν βγάλει έξω τις ψωλές τους και τις έπαιζαν, ενώ ο Μπάμπης τη χούφτωνε. Αυτή είχε καυλώσει και τριβόταν πάνω του. Την είχα βγάλει κι εγώ και την έπαιζα, ενώ ανυπομονούσα να ξεκινήσουν το γαμήσι. Μετά από λίγο την έβαλαν και γονάτισε και την έβαλαν στη μέση σε ένα κύκλο από μεγάλες πούτσες. Άρχισε να τους γλείφει έναν-έναν, ενώ αυτοί τη χούφτωναν και την έβριζαν.

"Πουτανάκι θα φας καλά", "Θα σε ξεσκίσουμε μπροστά στον κερατά σου", "Είσαι μία γαμιόλα και θα σου ανοίξουμε όλες τις τρύπες"… και άλλα τέτοια. Που και που της έδιναν και κάνα χαστούκι ενώ αυτή ήταν σε έκσταση από την καύλα. Μετά από λίγο άρχισε ένας-ένας και την έχυνε, στη μούρη στο στόμα και στα βυζιά. Τη γέμισαν ψωλόχυμα και την έβαλαν να τους καθαρίσει τις ψωλές. "Ψώλα παρ' τα, γλειψ' τα και κατάπιε τα" της φώναζαν.

Αφού τους καθάρισε την ξάπλωσαν πάνω στο τραπέζι. Πρώτος πήγε ο Μπάμπης που την είχε φέρει και είχε τον πρώτο λόγο. Της έσκισε το καλσόν και το στρινγκ, της έβαλε δύο δάχτυλα και η Μαρία έβγαλε μία μικρή κραυγή ευχαρίστησης.

-    Είναι μούσκεμα η γαμιόλα…

φώναξε. Αμέσως της το έβαλε με δύναμη. Τη γαμούσε με όλη του τη δύναμη και αυτή ούρλιαζε. Τότε πήγε ένας από τους άλλους και της έκλεισε το στόμα με τον πούτσο του, οι άλλοι τον έπαιζαν. Σε λίγο την έχυσε, μέσα στο μουνί.

-    Όλοι θα της το χύσετε απόψε… φώναξε και κοίταξε προς το μέρος μου. Άκουσες κερατά;…

μου είπε ενώ εγώ ήδη είχα χύσει από την όλη φάση.  Σιγά-σιγά τη γάμησαν όλοι από το μουνί και της το έχυσαν, ενώ πάντα είχε και έναν στο στόμα της. Την ξέσκισαν, της το άνοιξαν για τα καλά. Όλοι αρκετά προικισμένοι με χοντρές πούτσες. Η Μαρία είχε απανωτούς οργασμούς, την καταλάβαινα, ήξερα πότε τελείωνε, τουλάχιστον 3 φορές έως τότε. Την είχαν ήδη εξουθενώσει αλλά δε σταμάτησαν, είχε και δέυτερο γύρο.

Την έβαλαν στα 4 και ξεκίνησε πάλι ο Μπάμπης να τη γαμάει, αυτή τη φορά από τον κώλο. Τους άρεσε πολύ η κωλάρα της, θα της τον ανοίξουν και αυτόν.

-    Θα της τον ξεχειλώσουμε λίγο, δε σε πειράζει…

μου φώναξε. Τη γαμούσε πολύ δυνατά, ενώ τη χαστούκιζε δυνατά τα κωλομέρια. Της τα είχε κάνει κατακόκκινα. Ένας άλλος πήγε από μπροστά, την βούτηξε από τα μαλλιά και της τον έχωσε στο στόμα, ενώ εκείνη ούρλιαζε από τον πόνο.

-    Μην ουρλιάζεις πουτάνα, έχεις και άλλους πέντε να στον ανοίξουν, υπομονή…

της είπε ενώ της έδωσε ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Ο Μπάμπης βγήκε χωρίς να τελειώσει.

-    Θέλω να τελειώσω στο μουνί σου…

της είπε, ξάπλωσε και την έβαλε να κάτσει από πάνω του, μόλις τον πήρε μέσα της και όπως έσκυψε από πάνω του ένας άλλος πήγε από πίσω της και την κάρφωσε ενώ ένας τρίτος της γαμούσε πάλι το στόμα. Είχε τρεις πούτσες ταυτόχρονα μέσα της και εκεί ξαναέχυσα βλέποντας να την έχουν κάνει κανονική πουτάνα.

Έτσι την πέρασαν όλοι ρολόι, χύνοντας μέσα στον κώλο της και στο μουνί της. Είχαν γεμίσει με σπέρμα τις τρυπούλες της. Στο τέλος έβγαλαν όλοι από ένα πενηντάρικο και της το πέταξαν στο πρόσωπο, σα μία φτηνή πουτάνα ενώ αυτή είχε ξαπλώσει στο πάτωμα εξουθενωμένη. Με φώναξαν και μου είπαν.

-    Ντύσ' τη και πάρτη τώρα και να μας ξανάρθετε. Η καλύτερη πουτάνα είναι.

Έτσι έκανα, την έντυσα και την πήρα σηκωτή σπίτι. Στο δρόμο κοιμόταν ενώ την άλλη μέρα μου είπε πόσο το ευχαριστήθηκε και της άρεσε που την πλήρωσαν σα μια πουτάνα του δρόμου.



Copyright protected OW ref: 154816



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.