Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας και πάλι. Σήμερα θα σας πω μια πρόσφατη ιστορία μας. Ήταν στα μέσα του Γενάρη και είχε ένα καλοκαιρό... πολύ κρύο, αέρας και βροχές. Ο Νίκος αρρώστησε, έκανε πυρετό κλπ. Αφού πήγαμε στο νοσοκομείο, του συνταγογράφησαν αντιβιώσεις, γαργάρες και διάφορα άλλα τέτοια. Τον πήγα σπίτι και έφυγα να πάω να βρω φαρμακείο να τα αγοράσω. Ήταν από αυτές τις μέρες που οι ορμόνες μου χτυπάνε κόκκινο και θέλω να γαμηθώ και με τα πόμολα. Ειλικρινά κάτι τέτοιες μέρες νιώθω ότι θα καβαλήσω όποια πούτσα βρω μπροστά μου. Οι καύλες μου όμως σε συνδυασμό με τη φοβερή κίνηση λόγω καιρού και το γεγονός ότι ο Νίκος ήταν άρρωστος, οπότε σεξ γιοκ, μου προκαλούσε τρομερά νεύρα.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερά όταν μετά από αγώνα βρήκα πάρκινγκ και φτάνοντας στο φαρμακείο διαπίστωσα ότι το φαρμακείο είχε έλλειψη και έπρεπε  να περιμένω από μισή μέχρι μια ώρα, στην καλύτερη, για να τα φέρουν από ένα άλλο φαρμακείο.  Ζυγίζοντας την κατάσταση αποφάσισα να περιμένω εκεί, γιατί αν έφευγα δύσκολα θα έβρισκα πάρκινγκ πάλι και με τόση κίνηση. Έτσι βρήκα μια καρέκλα σε μια γωνιά και έπιασα το κινητό. Αφού ενημέρωσα το Νίκο άνοιξα το ίντερνετ και συνδέθηκα στα social media. Εκεί είδα ενεργό το Γιώργο, από τις παλιές μας ιστορίες για όσους τις έχουν διαβάσει και αμέσως τα μάτια μου άστραψαν. Είχαμε χαθεί γιατί είχε μια σχέση, αλλά από όσο κατάλαβα, το είχαν διαλύσει. Αμέσως ένιωσα μια θέρμη μια ζεστασιά ανάμεσα στα μπούτια μου και δεν κρατήθηκα. Tου έστειλα ένα "γεια" με φατσούλες. Αυτός απάντησε αμέσως και πιάσαμε την κουβέντα για λίγο ρωτώντας τα κλασσικά.

Σύντομα αρχίσαμε και οι δυο την καυλοκουβέντα μέχρι που του εξήγησα ωμά την κατάσταση, ότι δηλαδή έχω μια ώρα για σκότωμα  και τρομερές καύλες. Αμέσως με ρώτησε που είμαι και κανονίσαμε να έρθει να με πάρει να πάμε σπίτι του που ήταν σχετικά κοντά. Σε δέκα λεπτά ήταν απ’ έξω και μπήκα στο αμάξι του. Φιληθήκαμε σαν παράνομο ζευγάρι και φύγαμε. Το χέρι του χάιδευε τα μπούτια μου σε όλο το δρόμο ενώ εγώ του  το έπαιρνα και το έβαζα στο στήθος μου. Ταυτόχρονα δεν έχασα ευκαιρία, του ξεκούμπωσα το φερμουάρ και έχωσα μέσα το χεράκι μου. Η πούτσα του δεν ήταν τέρμα καυλωμένη αλλά είχα ξεχάσει πόσο χοντρή ήταν. Μου τρέχανε τα σάλια ενώ και το μουνάκι μου  είχε πλημυρίσει στη σκέψη ότι θα πάρει αυτό το θηρίο και πάλι. Επιτέλους φτάσαμε στο σπίτι του. Ανεβήκαμε πάνω γρήγορα, χωρίς να μιλάμε καν. Ήθελα να γαμηθώ… δεν άντεχα.

Μπήκαμε στο σπίτι του και πετούσαμε τα ρούχα μας σαν δαιμονισμένοι. Κατευθείαν έπεσα στα γόνατα και πήρα στο στόμα μου το θηρίο. Τα χείλια μου τυλιγόταν γύρω από το χοντρό του πούτσο και ρουφούσα όσο πιο λαίμαργα μπορούσα. Ο Γιώργος με έπιασε από το κεφάλι και μου γάμησε λίγο το στόμα. Με σήκωσε, με έριξε στον καναπέ, μου άνοιξε τα πόδια και έκανε να σκύψει να με γλείψει. Τα μουνόχειλα μου γυάλιζαν στο μισοσκόταδο από τα υγρά μου.

-    Γάμησε με…

του είπα χαμηλόφωνα κι αυτός χωρίς να μιλήσει έπιασε την πούτσα του και άρχισε να τρίβει την πούτσα του στα μουνόχειλα μου και την κλειτορίδα μου. Με ήξερε καλά, ήξερε τι χρειαζόμουνα. Με μια κίνηση μπήκε μέσα. Όχι όλος φυσικά. Βογκήξαμε και οι δύο από καύλα. Όλη αυτή η ένταση ήταν έτοιμη να ξεσπάσει και φυσικά δεν άργησε. Μετά από ένα λεπτό ίσως και πιο σύντομα ο πρώτος οργασμός μου διαπέρασε το κορμί μου. Σπαρταρούσα πάνω στην πούτσα του Γιώργου καθώς αυτός συνέχιζε με τον ίδιο αργό ρυθμό  να μπαίνει μέσα μου προκαλώντας μου κύματα ηδονής. Έτσι τελείωσα και δεύτερη και τρίτη φορά.

Στο πρόσωπο του Γιώργου υπήρχε ένα αυτάρεσκο χαμόγελο ικανοποίησης. Με γύρισε στα 4. Άρχισε να με γαμάει πάλι με τον ίδιο αργό βασανιστικό ρυθμό.

-    Σκίσε μου το μουνί…

του έλεγα. Αυτός εκεί… συνέχιζε ακάθεκτος πιάνοντας τα κωλομέρια μου και ανοίγοντας τα έμπαινε τέρμα μέσα και σχεδόν τέρμα έξω. Ήθελα να ξεσκιστώ και όσο δεν το έκανε καύλωνα και άλλο και έχυνα ξανά και ξανά. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας! Αφού μου τέντωσε το μουνάκι έτσι κάμποση ώρα, τραβήχτηκε, εγώ πετάχτηκα στα γόνατα σαν έμπειρη πορνοστάρ και ο Γιώργος με έχυσε στο στόμα και στα βυζιά, βογκώντας και βρίζοντας με. Πήραμε μια ανάσα από την ένταση που είχαμε και οι δύο και σκάσαμε στα γέλια. Εγώ εκεί στα γόνατα χυμένη σαν την τελευταία πουτάνα και αυτός όρθιος.

Με την άκρη του ματιού μου είδα το ρολόϊ απέναντι στον τοίχο και πετάχτηκα σαν ελατήριο. Σκουπίστηκα όπως-όπως, ντύθηκα στα γρήγορα και  φύγαμε να πάμε πίσω στο φαρμακείο. Στο δρόμο δεν είπαμε πολλά, τα χαμογέλα μας τα έλεγαν όλα. Αποχαιρετιστήκαμε γρήγορα, άλλωστε δε χρειαζόταν να πούμε πολλά και μπήκα σα σίφουνας στο φαρμακείο. Πήρα τα φάρμακα, καβάλησα το αμάξι και ξεκίνησα για πίσω. Στο δρόμο, οδηγώντας με έπιασαν οι τύψεις. Ο άντρας μου σπίτι άρρωστος κι εγώ να γαμιέμαι με τον πρώτο γαμιά που βρήκα διαθέσιμο. Όσο όμως το σκεφτόμουν, από τη μια ένιωθα τύψεις, από την άλλη καύλωνα πάλι. Η αίσθηση του ξεσκισμένου μου μουνιού γεμάτο από τα υγρά του γαμησιού μας με το Γιώργο με άναβε πάλι. Φτάνοντας σπίτι αντίκρισα τον Νίκο σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση. Ο πυρετός είχε πέσει και ήταν όρθιος φτιάχνοντας ένα χυμό.

-    Άργησες. Πάνω που θα σε έπαιρνα τηλέφωνο…

είπε. Πήρα το απολογητικό μου ύφος γεμάτο νάζι και του λέω:

-    Μωρό μου ήμουνα κακό κορίτσι!

Με ρώτησε τι έγινε. Εγώ αντί απάντησης τον έσπρωξα από το στήθος και τον πήγα στον καναπέ. Τον έβαλα να ξαπλώσει. Σήκωσα τη φούστα μου, το καλσόν δεν το είχα βάλει, παραμέρισα το στρινγκάκι μου και κάθισα στο πρόσωπο του.

-    Δες μόνος σου…

του είπα. Ο Νίκος αμέσως κατάλαβε ότι το μουνί μου ήταν φρεσκογαμημένο και άρχισε να μου το τρώει λαίμαργα. Με έγλειφε πολύ επιδέξια, όπως μόνο αυτός ξέρει, προσφέροντας μου άλλους δυο οργασμούς. Παρ' όλη την καύλα του, λόγω πυρετού, η στύση του δεν ήταν  ιδανική, έτσι ξάπλωσα δίπλα του και του είπα τι έγινε με κάθε λεπτομέρεια μαλακίζοντας τον ταυτόχρονα, μέχρι που έχυσε στα χέρια μου.Copyright protected OW ref: 154816Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.