Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Επιτέλους διακοπές. Δέκα μέρες χαλάρωσης και ελευθερίας. Προορισμός η πανέμορφη Κρήτη. Ταξιδιώτες εγώ και η γυναίκα της ζωής μου. Κώστας και Δήμητρα. Δύο άνθρωποι νέοι,30 χρονών, ερωτευμένοι και αχόρταγοι για σεξ και περιπέτεια. Η Δήμητρα είναι ένας ξανθός άγγελος, ένας μικροκαμωμένος πειρασμός.1,60 ύψος με δύο μεγάλες βυζάρες και ένα υπέροχο στητό κωλαράκι. Εγώ 1,75 γυμνασμένος και σύμφωνα με όσα ακούω, εμφανίσιμος άντρας.

Το ταξίδι με το καράβι πολύωρο, φτάσαμε στο νησί απογευματάκι. Μόλις πήγαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μπήκαμε για ντους να χαλαρώσουμε. Πρώτα εγώ, έπειτα η Δήμητρα. Την περίμενα στο κρεβάτι γυμνός, ξαπλωμενος. Όταν βγήκε από το ντους, στη θέα του γυμνού της κορμιού ο πούτσος μου σκλήρυνε αμέσως. Την έφερα κοντά μου χαϊδεύοντας το σώμα της.

-    Κοίτα μωρό μου πως γίνεται πάντα για εσένα.

-    Μ... σκληρός. Έτσι μου αρέσει να είναι πάντα.

-    Πάρε τον στο στόμα σου.

Αμέσως η Δήμητρα  ήρθε πάνω μου σε στάση 69. Γλείφαμε και ρουφούσαμε αχόρταγα. Ένιωθα τον πούτσο μου να χάνεται στο στόμα της και τόσο πιο βαθιά έχωνα τη γλώσσα μου στο μουνί της. Σε λιγότερο από πέντε λεπτά "έπινε" ο ένας τα καυτά χύσια του άλλου.

Οι δύο πρώτες μέρες των διακοπών κύλησαν με βόλτες, φαγητό, ποτάκια και φυσικά πολύ σεξ. Την τρίτη μέρα είμαστε σε μια παραλία χωρίς πολύ κόσμο. Όπως έβαζα λάδι στην πλάτη της Δήμητρας της έλυσα το μαγιό και  της είπα να το βγάλει τελείως για να μη μείνει σημάδι από τον ήλιο.

-    Ντρέπομαι μωρό μου να μείνω γυμνόστηθη.

-    Με τέτοιες βυζάρες μόνο να ντρέπεσαι δεν πρέπει.

-    Εσένα δε σε ενοχλεί να βλέπουν άλλοι τα βυζιά της γυναίκας σου;

-    Δεν ξέρω. Βγάλε το μαγιό για να μάθουμε.

Βγάζει η Δήμητρα το μαγιό και μένουν οι βυζάρες της σε κοινή θέα. Αρχίζω να τα χαϊδεύω βάζοντάς τους λαδάκι. Το γεγονός ότι έπαιζα με τα βυζιά της μπροστά σε ξένους και τα βλέμματα των αντρών που έβλεπα  πάνω στο κορμί της γυναίκας μου, έκαναν τον πούτσο μου σκληρό σαν πέτρα. Παίρνω το χέρι της Δήμητρας κ το βάζω στο πούτσο μου.

-    Τι λες κοριτσάρα μου; Με ενοχλεί να κοιτούν άλλοι τις βυζάρες σου;

-    Αν κρίνω από το πόσο καυλωμένος είσαι, μάλλον σε φτιάχνει να παίρνουν μάτι τη γυναίκα σου.

-    Έτσι φαίνεται μωρό μου.

Όταν επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο πηδιόμασταν σαν τα κουνέλια βάζοντας νοερά στο παιχνίδι μας όλους όσους κοιτούσαν τα βυζιά της Δήμητρας στην παραλία. Φυσικά εννοείται όλες τις υπόλοιπες μέρες στην παραλία η Δήμητρα κυκλοφορούσε γυμνόστηθη και πάντα γυρνούσαμε στο ξενοδοχείο καυλωμένοι, ενώ πάντα στα παιχνίδια μας πλέον έπαιρναν μέρος όσοι κοιτούσαν τα βυζιά της Δήμητρας. Πότε φανταζόμασταν ότι απλά μας κοιτούν όταν κάναμε σεξ, πότε ότι παίζουν τα καυλιά τους, πότε ότι τους κάνει πίπα η Δήμητρα ενώ έχει τον πούτσο μου στο μουνί της.

Έτσι πέρασαν οι μέρες, κάναμε σεξ σαν εικοσάχρονα, τέσσερις και πέντε φορές τη μέρα και όλη αυτή η αύξηση της ερωτικής επιθυμίας μας, οφειλόταν στο γεγονός ότι ξένοι έβλεπαν τα βυζιά της Δήμητρας.

Τελευταίο βράδυ στο νησί, οπότε θα βγαίναμε για το τελευταίο μας ποτό. Εγώ ντυμένος απλά, βερμούδα και μπλουζάκι. Η Δήμητρα φόρεσε ένα μαύρο εξώπλατο μπλουζάκι, με πολύ βαθύ ντεκολτέ και μια κοντή τζιν φούστα. Όσο μακιγιαριζόταν, πήγα πίσω της, την πήρα αγκαλιά και άρχισα να τη φιλώ στον λαιμό.

-    Είσαι πολύ σέξι μωρό μου.

-    Ευχαριστώ αγάπη μου.

-    Και αρκετά προκλητική με αυτό το μπλουζάκι.

-    Προκλητική; Να βάλω κάτι πιο σεμνό μήπως;

-    Όχι βέβαια. Πλέον ξέρουμε και οι δυο πόσο με φτιάχνει να προκαλείς και να σε κοιτάνε.

-    Όσο φτιάχνει εσένα, άλλο τόσο κι εμένα. Μου αρεσει, με κάνει να νιώθω πρόστυχη.

Τα χέρια μου πήγαν στον κώλο της. Σήκωσα τη φούστα της ψηλά. Έπιασα το εσώρουχο της κι άρχισα να το κατεβάζω, ώσπου το έβγαλα τελείως. Έβαλα τη φούστα στην θέση της.

-    Τώρα είσαι έτοιμη μωρό μου για ποτάκι.

-    Έτσι καυλιάρη μου;… χωρίς βρακάκι;

-    Έτσι, με το μουνάκι σου ελεύθερο!

-    Ότι πει ο άντρας μου!

Σε μισή ώρα είμαστε σε ένα μαγαζί με πολύ κόσμο. Βρίσκουμε ένα σκαμπό στο μπαρ και βολευόμαστε, εγώ στο σκαμπό και η Δήμητρα ανάμεσα στα πόδια μου, πότε γυρισμένη πρόσωπο σε εμένα και πότε πλάτη να μου τρίβει το κωλαράκι της. Έχουμε πιεί από δυο ποτά και ο κόσμος πλέον στο μαγαζί είναι υπερβολικά πολύς. Ενώ διασκεδάζουμε λέγοντάς βλακείες η Δήμητρα πλησιάζει στο αυτί μου.

-    Μωρό μου που είναι τα χέρια σου;

-    Εδώ κορίτσι μου…

και της δείχνω πως στο ένα κρατώ το ποτό και στο άλλο το τσιγάρο μου.

-    Τότε μωρό μου, κάποιος άλλος πιάνει τον κώλο μου.

Κοιτάζω και βλέπω κολλητά στη Δήμητρα τρεις πιτσιρικάδες, γύρω στα 20, αλλά δε μπορώ να διακρίνω ποιος τη χουφτώνει.

-    Δεν ξέρω ποιος είναι μωρό μου. Δε μπορώ να δω. Σε ενοχλεί που σε χουφτωνουν;

-    Όχι μωρό μου.

Με το που λέει το "όχι" την κολλάω πάνω μου και της λέω στο αυτί.

-    Αφού δε σε ενοχλεί, ας βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση…

και αρχίζω να σηκώνω την φούστα της τόσο, που σχεδόν όλος ο κώλος της ήταν έξω.

-    Μ... μωρό μου νιώθω δύο χέρια στον κώλο μου. Τον πιάνουν σφιχτά.

-    Σου αρέσει;

-    Πολύ. Κατάλαβαν ότι δε φοράω εσώρουχο και προσπαθούν να αγγίξουν το μουνί μου.

-    Θέλεις να πιάσουν το μουνάκι σου;

-    Θέλω… πολύ!

-    Άνοιξε τα πόδια σου τότε.
Αμέσως άνοιξε τα πόδια για να έχουν πρόσβαση οι άγνωστοι άντρες στο μουνί της κι άρχισε να μου περιγράφει όσα ένιωθε.

-    Μωρό μου νιώθω να κρατάνε τα καπούλια μου ανοιχτά. Τα κρατάνε σφιχτά. Τα δάχτυλά τους πάνε προς τα κατω. Μ… αγγίζουν τη σούφρα μου, χαϊδεύουν την τρύπα από τον κώλο μου.

Εγώ δε μπορούσα να δω τίποτα. Μόνο ότι μου περιέγραφε η Δήμητρα και αυτά ήταν αρκετά για να είμαι καυλωμένος όσο ποτέ ξανά.

-    Αγγίζουν το μουνί μου, μ... πόσο καυλωμένη είμαι! Μου τραβάνε τα χειλάκια. Αχ μωρό μου, μου τρίβουν την κλειτορίδα. Νιώθω δάχτυλα να μπαίνουν στο μουνάκι μου. Δεν ξέρω πόσα. Με ανοίγουν και μου αρέσει πολύ. Παίζουν το μουνάκι μου δυνατά! Θέλω να χυ… αχ… χύνω μωρό μου, χύνω!

Μόλις τελείωσε η Δήμητρα κατέβασα σιγά-σιγά τη φούστα. Οι άγνωστοι κατάλαβαν και σταμάτησαν το χούφτωμα. Η Δήμητρα δε γύρισε καθόλου να τους δει. Φύγαμε από το μαγαζί αφού έφυγε η παρέα τους. Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και κάναμε παθιασμένο σεξ. Το επόμενο πρωί αναχωρήσαμε γεμάτοι από καινούργιες εμπειρίες και αναμνήσεις, που θα μας κρατάνε συντροφιά μέχρι τις επόμενες διακοπές μας.



Copyright protected OW ref: 154712


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.