Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Α είχαμε απομακρυνθεί μετά την κρουαζιέρα και αυτό διότι είχαμε και οι δύο σχέσεις με τις οποίες περνούσαμε πολύ καλά, με αποτέλεσμα να μη βρισκόμαστε πλέον όπως παλιά. Επίσης η σχολή τελείωσε και έμεινε μόνο η μέρα της αποφοίτησης. Μετά ο καθένας θα έπαιρνε ο δρόμο του.

Έτσι λοιπόν είχα ενημερώσει τη Μαρία (σχέση μου), ότι θα πήγαινα στην αποφοίτηση και δεν ήξερα τι ώρα θα γυρίσω, καθώς τα παιδιά είχαν κανονίσει να πάμε σε ρεμπετάδικο μετά.

Έβαλα το μαύρο κοστούμι μου (όχι ότι είχα και άλλο 22 χρονών), έδεσα μια γραβάτα του πατέρα μου στο λαιμό και ξεκίνησα με το φίλο και συμφοιτητή μου Σ για την αποφοίτηση. Με το που φτάσαμε αρχίσαμε να χαιρετάμε όσους ξέραμε. Η χαρά ήταν διάχυτη σε όλο το χώρο και σε συνδυασμό με τα cocktails που υπήρχαν η διάθεση ήταν πολύ ευχάριστη. Κάποια στιγμή νιώθω ένα χάδι στη πλάτη μου και γυρίζω απότομα. Κοκάλωσα!  Ήταν η Α. Φορούσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με γόβες και βαθύ ντεκολτέ. Καύλα! Φιλιόμαστε σταυρωτά  και μου λέει:

-    Από εδώ ο Γιώργος. Το αγόρι μου….

και τρώω ένα από τα μεγαλύτερα ξενερώματα της ζωής μου.  Χαιρετώ τον άνθρωπο και συνομιλώ λίγο μαζί του. Μια χαρά παιδί ήταν. Προχώρησα να συναντήσω κι άλλους. Όσο μιλούσα σε άλλα πηγαδάκια την κοιτούσα. Ήταν πανέμορφη! Δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Ξαφνικά πετάγεται ο Σ. και λέει…

-    πάμε να φύγουμε; Έχω κλείσει τραπέζι!

-    Πάμε… λέμε 10 άτομα.

-    Θα έρθω κι εγώ…

λέει προς έκπληξή μας η Α που άφησε το δικό της σύξυλο μέσα στην αίθουσα δεξιώσεων. Ήρθε δίπλα μου και αρχίσαμε να πηγαίνουμε στα αυτοκίνητα.

-    Ήθελε να έρθει κι αυτός, μου λέει. Είναι πολύ ζηλιάρης.

-    Έχει τα δίκια του… λέω. Τι του είπες;

-    Ότι είναι η τελευταία φορά που βγαίνουμε όλοι μαζί και δε γίνεται να λείπω!

Χαμογελάμε ο ένας στον άλλο και συνεχίζουμε την πορεία μας.

Φτάσαμε στο μαγαζί. Το τραπέζι μας κοντά στη πίστα, χαμηλός φωτισμός, νεολαία που το μάτι έπαιζε και πολύ όμορφη διάθεση. Έκατσα πρώτος και μετά από λίγο έκατσε δίπλα μου η Α. Δεν το έχει ξανακάνει και δεν το περίμενα. Μετά το φαγητό η ώρα περνούσε με το κρασί να ρέει άφθονο και ο χορός να έχει πάρει τη μισή παρέα στη πίστα. Εγώ με την Α ήμασταν αγκαλιά και συζητούσαμε. Μας κοιτούσε περίεργα όλη η παρέα καθώς δεν ήξεραν τίποτα. Κάποια στιγμή η Α κατεβάζει το χέρι της και μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Βάζει μέσα τα δάχτυλά της και αρχίζει να μου χαϊδεύει τα αρχίδια με τα νύχια της. Ήξερα τι πουτάνα ήταν. Κι αυτή ήξερε ότι μου άρεσε. Συνεχίζαμε να συζητάμε και να πίνουμε σαν να μην υπήρχε κόσμος δίπλα μας. Το χέρι της χάιδευε ήδη το πουτσοκέφαλο μου το οποίο έσταζε από την καύλα. Με κοιτούσε στα μάτια κι ενώ συζητούσαμε μου τον έπαιζε. Ξαφνικά σηκώθηκε!

-    Επανέρχομαι… μου λέει.

Κουμπώνομαι και σκέφτομαι τι να κάνω! Πρέπει; "Δε γαμιέται…" σκέφτομαι και σηκώνομαι να πάω προς τη τουαλέτα. Την είδα να περιμένει έξω από τη πόρτα. Μόλις με είδε χαμογέλασε. Της έκλεισα το μάτι και μπήκα στις ανδρικές.

-    Άδειες είναι…

της λέω και τρυπώνουμε στη 1 από τις 3 που είχε. Κατευθείαν αρχίζουμε να φιλιόμαστε με πάθος. Οι χούφτες μου έσφιγγαν τα κωλομέρια της κι αυτή είχε κλειδώσει τα πόδια της στη μέση μου. Ο πούτσος μου ήταν πύραυλος. Σήκωσε τη φούστα της, έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της. Ήταν η καλύτερη πίπα που μου είχε κάνει. Το κραγιόν της έμενε στον πούτσο μου. Μου έπαιζε τ' αρχίδια. Με είχε τρελάνει! Τη σηκώνω βίαια, τη γυρίζω και τον καρφώνω στη  μουνάρα της! Είχε πλημμυρίσει και είχε ανοίξει διάπλατα από την καύλα της. Έσταζε πάνω μου, το ένιωθα και τη γαμούσα πιο δυνατά.

-    Με έχεις τρελάνει… της ψιθυρίζω στο αυτί.

-    Κι εσύ! Σε ήθελα μέσα μου μόλις σε είδα… μου λέει.

-    Δε σε γαμάει καλά ο δικός σου;…

της λέω, ενώ πλέον ο ήχος τον αρχιδιών μου στο κώλο της ήταν έντονος.

-    Όχι άγρια όπως θέλω. Χύνω…

ψιθυρίζει και κάνει τον πούτσο μου μούσκεμα. Της τον καρφώνω όλο μέσα της και αρχίζω κι εγώ να χύνω μαζί της. Έσκυψε, μου τον καθάρισε, μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί και έφυγε. Πήγα πάλι στο τραπέζι μας, όμως δεν ήταν εκεί.

-    Πού είναι η Α… ρωτάνε η Ζ και ο Σ.

-    Έφυγε! Περιμέναμε ταξί… τους λέω.

Από τότε δεν την έχω ξαναδεί.



Copyright protected OW ref: 154710



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.