Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Αποφάσισα να γράψω κι εγώ την ιστορία μου που έγινε  πριν ένα μήνα και δεν ξέρω πως να διαχειριστώ την κατάσταση. Με λένε Σοφία, είμαι 30 χρονών και είμαι παντρεμένη με τον Κώστα 5 χρόνια. Λίγο τα οικονομικά, λίγο ότι έμεινα εγώ από δουλειά, έφεραν πολλά προβλήματα στο γάμο μου. Είχαμε τσακωθεί πολλές φορές, αλλά η τελευταία ήταν η πιο έντονη. Έφυγα από το σπίτι γιατί άθελα να βγω να ηρεμίσω.

Ήταν περίπου 9 το βράδυ και κοντά στο σπίτι μας υπάρχει ένα σημείο με αρκετή θέα και έχει και γήπεδο ποδόσφαιρου. Κατευθύνθηκα προς τα εκεί να πάω να χαζέψω και να ηρεμίσω. Όταν έφτασα στο σημείο, είδα φώτα στα αποδυτήρια και κατευθύνθηκα προς τα εκεί νομίζοντας πως τα έχουν ξεχάσει. Όταν έφτασα η πόρτα ήταν κλειστή και δοκίμασα το χερούλι να δω αν είναι κλειδωμένα. Η πόρτα άνοιξε, μπήκα μέσα και άκουσα μια φωνή βαριά από τα ντους "ποιος είναι". Πήγα να φύγω αλλά δεν ξέρω… στάθηκα και είπα:

-    Με συγχωρείτε, είδα τα φώτα και είπα ότι τα έχετε ξεχάσει ανάμενα.

-    Μισό λεπτό…

λέει και βγαίνει έξω ένας άντρας γεροδεμένος, ψήλος, περίπου στα 50, μούσκεμα, γυμνός τελείως και μου λέει:

-    Κοπέλα μου είχαμε προπόνηση, είμαι ο προπονητής και φεύγω πάντα τελευταίος.

Με είδε που ήμουν στενοχωρημένη, σχεδόν έκλαιγα και μου λέει:

-    Γιατί είναι έτσι αυτό το μουτράκι;…

και άρχισε να σκουπίζεται. Δε ντράπηκε καν που τον είδα γυμνό, νομίζω του άρεσε κιόλας γιατί του ψηλό σηκώθηκε.

-    Τι να σας πω τώρα… προβλήματα στο σπίτι.

-    Κάτσε αν θες να ηρεμίσεις και να τα πούμε. Εγώ είμαι χωρισμένος και έχω το κεφάλι μου ήσυχο πλέον.

Όσο λοιπόν του έλεγα την ιστορία μου, αυτός με κοιτούσε μέσα στα μάτια κι εγώ όσο τον έβλεπα γυμνό, είχα καρφωθεί στον πούτσο του που ήταν υπέροχος. Χοντρός και με δυο μεγάλα αρχίδια. Αυτός το είχε καταλάβει και όσο του μιλούσα, ήρθε μπροστά μου, με πήρε αγκαλιά και μου είπε:

-    Μη στενοχωριέσαι, αν δε φτιάξουν τα πράγματα χωρίζεις… ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία θα είσαι και εφόσον δεν υπάρχει παιδί, ακόμη καλύτερα.

Θολωμένη από την κατάσταση που ήμουν ένιωθα μια παρηγοριά όσο μιλούσα μαζί του και με κρατούσε αγκαλιά, μιας και δεν έχω κολλητές φίλες η συγγενείς κοντά  να βγάλω τα απωθημένα μου. Μετά όμως που άρχισα να συνέρχομαι, τραβήχτηκα πίσω και του λέω¨

-    Είσαι γυμνός!

-    Εδώ και ώρα… αλλά αφού σου αρέσει έτσι όπως είμαι! Σε είδα πως τον κοιτάζεις εδώ και ώρα…

και με ξαναπήρε αγκαλιά και με κόλλησε στον τοίχο. Ο πούτσος του ακουμπούσε στην κοιλιά μου. Εγώ να σας πω είμαι 1.69, 60 κιλά, μελαχρινή.

-    Ξέρω τι χρειάζεσαι και τι σου λείπει από αυτά που μου είπες…

και μου έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο. Εγώ σαν υπνωτισμένη δεν αντιστάθηκα. Λίγο η μυρωδιά από τα αποδυτήρια, λίγο το ότι έχω 4 μήνες να κάνω σεξ, με καύλωσε όλο αυτό. Πέρασε τα χέρια του κάτω από τη μπλούζα μου και μου χούφτωσε τα βυζάκια, που δεν είναι πολύ μεγάλα, αλλά αρκετά στητά, λέγοντας:

-    Είσαι και χωρίς σουτιέν μανάρι μου ε;

Μου βγάζει τη μπλούζα και άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες και να μου της δαγκώνει. Εγώ αναστέναζα από λίγο πόνο γιατί το έκανε δυνατά, αλλά και από καύλα. Είχε περάσει το ένα του χέρι στον κώλο μου και τον χάιδευε. Μετά το έβαλε μπροστά, μέσα από τη φόρμα και έπιασε το μουνάκι μου.

-    Καυλάκι μου είσαι πολύ μούσκεμα!

Το έχωσε μέσα στο μουνάκι μου και μετά το έβγαλε και μου το έχωσε στο στόμα να το γλείψω. Με καύλωσε πολύ αυτό. Όπως ήμασταν όρθιοι, με τράβηξε και ξάπλωσε σε ένα πάγκο γυμναστικής που είχαν εκεί. Όταν ξάπλωσε αντιλήφθηκα πόσο χοντρό πούτσο είχε, γιατί τόση ώρα κολλημένος πάνω μου δεν τον έβλεπα. Πραγματικά ήταν υπερβολικά χοντρός.

-    Τι τον κοιτάς;… έλα σε περιμένει.

Έσκυψα πάνω και άρχισα να τον γλείφω και να τον βάζω όσο χωρούσε στο στόμα μου. Όσο του έπαιρνα πίπα, η ανάσα του και οι κινήσεις του γίνονταν πιο βίαιες από πριν που με είχε αγκαλιά. Με έπιασε από το κεφάλι, με πίεζε με δύναμη στον πούτσο του να τον πάρω πιο βαθιά μέσα στο στόμα μου και μου έλεγε…

-    ρουφάς καλά πουτάνισα, καιρό έχουν να μου κάνουν τέτοιο τσιμπούκι.

Άρχισε να σπρώχνει προς τα πάνω και να μου πιέζει το κεφάλι ταυτόχρονα. Μου γαμούσε σχεδόν το στόμα, κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ τόσο έντονα. Η φωνή του έγινε τρεμάμενη και όπως με κάρφωσε κάτω ένιωσα τα χύσια του να πλημυρίζουν το στόμα μου. Μισά τα κατάπια, αλλά έτρεχαν έξω, κόντεψα να πνιγώ. Μου άφησε το κεφάλι, σηκώθηκα και μου είπε:

-    Έχω καιρό κι εγώ να γαμήσω, γι' αυτό ήταν τόσα πολλά.

Πήγα να σκουπιστώ και μου λέει:

-    Έτσι θέλω να σε βλέπω, με τα χύσια μου πάνω σου.

Μου κατέβασε τη φόρμα και το στρινγκάκι μου και με ξάπλωσε στον πάγκο. Μου σήκωσε τα πόδια έφτυσε το μουνάκι μου και άρχισε να το γλείφει. Μου κάρφωσε δυο δάχτυλα μέσα μου και μου λέει:

-    Είναι αρκετά στενό το μουνάκι σου, αλλά θα στο ανοίξω εγώ με την ψωλάρα μου.

Όσο με έγλειφε και μιλούσε πρόστυχα, το μουνάκι μου έχυνε σα βρύση και μετά από τόσο καιρό απόχη. Μετά από λίγο με γύρισε στα 4 πάνω στον πάγκο, αλλά δε βόλευε γιατί ήταν μικρός και με έβαλε να στηριχτώ στον τοίχο. Ήρθε πίσω μου, μου έριξε ένα χαστούκι στον κώλο, έτριψε λίγο τον πούτσο του πάνω μου και μου τον κάρφωσε απότομα. Μου κόπηκε η αναπνοή. Με έπιασε από τη μέση, με γαμούσε δυνατά και έλεγε…

-    τι τύχη ήταν αυτή σήμερα πουτανάκι μου;… τι μουνί ξεσκίζω ο καυλιάρης; Ας είναι καλά ο μαλάκας που σε έκανε έτσι και έπεσες σε εμένα. Θα πας ξεσκισμένη τώρα πίσω με τα χύσια μου πάνω σου παλιό πόρνη…

και αλλά τέτοια προστυχόλογα. Μείωσε για λίγο ταχύτητα, μου έδωσε τον αντίχειρα του στο στόμα και μου λέει:

-    Σάλιωσε το πόρνη…

και άρχισε να το ακουμπά στην τρυπά μου πίσω. Καυλωμένη όπως ήμουν δεν του είπα ότι είμαι παρθένα από κώλο. Τον άφησα να μου το βάλει και ταυτόχρονα μου γαμούσε το μουνάκι με την ψωλάρα του. Έχυνα σαν τρελή, με καύλωσε πολύ αυτό.

Βγήκε από το μουνί μου και τριβόταν πάνω στα μουνόχειλα μου για λίγο. Εκεί που περίμενα να ξαναμπεί, μου τον καρφώνει στον κώλο. Έχασα τον κόσμο… σχεδόν λιποθύμησα. Αυτός το κατάλαβε και έμεινε ακούνητος μέσα μου. Μόλις συνήρθα με τράβηξε πίσω, μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και μου είπε:

-    Παρθένο είναι καύλα μου το κωλαράκι σου; Α ρε τύχη σήμερα… το καλύτερο μου…

και άρχισε να κουνιέται σιγά-σιγά. Εγώ ούρλιαζα από πόνο, έκλαιγα και του φώναξα να σταματήσει γιατί πονάω.

-    Τώρα που έγινε η αρχή πουτανάκι μου, χαλάρωσε και απόλαυσε το.

Είχε μπει σχεδόν όλος μέσα μου και ένιωθα να με σκίζει στα δυο. Μετά άρχισε να μπαινοβγαίνει πιο έντονα μόλις είδε ότι είχε χαλαρώσει η τρύπα μου. Εγώ ούρλιαζα. Αφού με γαμούσε για κάνα τέταρτο έτσι, μια πιο δυνατά, μια πιο αργά, μου είπε…

-    σε χύνω πόρνη μου… χύνω μέσα στην κωλάρα σου μωρή καργιόλα! Παρ' τα χύσια μου μέσα σου, όλα τσούλα…

και ένιωσα τα καυτά του χύσια να πλημυρίζουν την τρύπα μου. Βγήκε από μέσα μου και τα χύσια του έτρεχαν στα μπούτια μου. Μου έδωσε ενα γλωσσόφιλο πάλι και είπε…

-    σε ευχαριστώ μουνάρα μου, καιρό είχα να χύσω εστί.

Του είπα να κάνω ένα ντους και να φύγω και μου λέει…

-    έτσι θα πας στο μαλάκα σου, με τα χύσια μου και οπότε θες… εγώ εδώ είμαι αυτές τις μέρες μετά από αυτή την ώρα. Να έρχεσαι να σε ξεκωλιάζω.

Ντύθηκα κι έφυγα. Δε μπορούσα να περπατήσω ούτε να κάτσω για μέρες. Με τον άντρα μου τα έχω ψηλοβρεί, ηρεμήσαμε κάπως και δε θέλουμε να το διαλύσουμε. Με τον τύπο έχω βρεθεί κι άλλες δυο φορές μέχρι τώρα. Αν σας άρεσε η ιστορία μου θα χαρώ να σχολιάσετε για να γράψω και τη συνέχεια.



Copyright protected OW ref: 154066



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.