Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το όνομά μου είναι Άκης και είμαι 28 χρονών. Έχω σχέση με μια κοπέλα από τη σχολή από τα 20. Έχουμε κλείσει 8 χρόνια και τα πάμε πολύ καλά. Μέχρι σήμερα της ήμουν πάντα πιστός, εκτός από μια και μόνο φορά. Αυτή που θα σας περιγράψω.

Ήταν κοντά στο Πάσχα, πριν 5 χρόνια, όταν έφυγα από Αθήνα και κατέβηκα στην πόλη μου για Μεγάλη Εβδομάδα. Στην πόλη θα έμενα μόνο Δευτέρα και Τρίτη, μιας που από Τετάρτη θα μετακινούμασταν στο χωριό. Τρίτη βράδυ, παραμονές που θα έφευγα δηλαδή, μου τηλεφώνησε μια φίλη μου, τρία χρόνια μεγαλύτερη. Θα έβγαινε με δύο φίλες της για χαλαρό ποτό, αν ήθελα να πάω μαζί. "Γιατί όχι" σκέφτομαι, "έτσι κι αλλιώς στο χωριό τις επόμενες ημέρες δε θα έβγαινα καθόλου". Δίνουμε λοιπόν ραντεβού να περάσω στις 10 από την καφετέρια που θα κάθονταν για να πάμε όλοι μαζί στο μαγαζί.

Στις 10, συνεπής στο ραντεβού μου, μπαίνω μέσα στο μαγαζί και βλέπω τη φίλη μου από μακριά, με τις δύο φίλες της γυρισμένες πλάτη. Σπεύδω να τη χαιρετήσω, γυρνάω να συστηθώ με τις κοπέλες, και τι να δω; Η μια ήταν η Σταματίνα.

Η Σταματίνα ήταν μια κοπέλα που είχα να δω χρόνια, όμως τη γνώριζα από μικρός, καθώς πηγαίναμε μαζί φροντιστήριο στα αγγλικά. Ήταν… και παρέμενε, μια ψηλή αδύνατη κοπέλα, με πολύ ωραίο σώμα και γλυκύτατο πρόσωπο. Μαύρα μαλλιά μεσαίου μήκους, λευκό απαλό δέρμα, εξαιρετικές αναλογίες. Αυτό όμως που με τρέλαινε ανέκαθεν σε αυτήν ήταν τα πόδια της. Μακριά και αδύνατα, με καλοσχηματισμένες γάμπες και στρογγυλά μπούτια, πάντα περιποιημένα και ελκυστικά. Λόγω φροντιστηρίου είχαμε περάσει πολλά καλοκαίρια να κάνουμε μάθημα μαζί και φορούσε συνέχεια κοντά σορτσάκια ή ανάλαφρες φούστες ή μπλουζάκια στράπλες με την κοιλιά έξω ή πεδιλάκια που αναδείκνυαν τα περιποιημένα δάχτυλά της. Αντιλαμβάνεστε ότι ήταν η φαντασίωσή μου. Είχα τραβήξει πολλές μαλακίες για πάρτη της και φαντασιωνόμουν συνέχεια να χουφτώνω τα μπούτια της ή να της γλείφω τις πατούσες. Ποτέ όμως δεν είχε παίξει το οτιδήποτε. Ήταν απίστευτα ντροπαλή κοπέλα, φιλική αλλά λιγομίλητη, δε μπορούσες να πιάσεις συζήτηση. Ούτε έβγαινε πολύ έξω, ουσιαστικά μπορούσαμε να απολαμβάνουμε τα κάλλη της μόνο στο φροντιστήριο.

Φαντάζεστε λοιπόν τον ενθουσιασμό μου που την είδα μετά από τόσα χρόνια. Δεν είχε αλλάξει πολύ, αν και φαινόταν ότι είχε μεγαλώσει. Προς μεγάλη μου απογοήτευση το βράδυ εκείνο δεν είχε ντυθεί όπως θα ήθελα. Φορούσε μια απλή γκρι μακριά μπλούζα που έφτανε μέχρι τους μηρούς, και στα πόδια ένα κολλητό κολλάν, που τα αναδείκνυε μεν καλοσχηματισμένα, δε μου επέτρεπε όμως να τα δω ξανά γυμνά, όπως θα ήθελα. Σε κάθε περίπτωση χαιρετηθήκαμε θερμότατα, φάνηκε να χαίρεται που με έβλεπε και φύγαμε για το μαγαζί.

Όλη την ώρα που καθόμαστε, δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Ήταν τόσο όμορφη και ευχάριστη. Είχε γίνει κάπως πιο κοινωνική σε σχέση με όταν τη γνώρισα, αλλά και πάλι εγώ έπρεπε να συντηρώ την κουβέντα. Και ομολογώ ότι το έκανα καλά, κάναμε πολύ ευχάριστη παρέα. Λέγαμε για τα παλιά, το φροντιστήριο, τις σχολές μας στην Αθήνα. Σε κάποια φάση βρήκα ευκαιρία και της πέταξα:

- Πάντως εσύ έχεις παραμείνει το ίδιο κούκλα με τότε, δεν άλλαξες!

Μόλις το άκουσε χαμογέλασε και κοκκίνισε, κάνοντας τον πούτσο μου, που ήδη ήταν ανάστατος, να εκτιναχτεί επικίνδυνα. Έψαχνα ευκαιρία να τη χουφτώσω λίγο, δυστυχώς όμως το μαγαζί που είχαμε καθίσει δεν ήταν χορευτικό και δε μπορούσα να την πάρω απλά και να κάνω παιχνίδι. Προσπαθούσα όποτε χρειαζόταν να την ακουμπάω στη μέση ή στο μπούτι, για ελάχιστα, στυλ ότι θέλω να της πω. Δεν αντιδρούσε, εγώ δε με κάθε άγγιγμα ήθελα κι άλλο. Με είχε τρελάνει. Μέχρι εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν λίγο και την κοπέλα μου και ένιωθα τύψεις. Τώρα είχε φύγει, δε γινόταν. Η εφηβική μου φαντασίωση ήταν απέναντί μου και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι με καύλωνε τρελά.

Άρχισα να εκμαιεύω πληροφορίες για την ερωτική της ζωή. Δεν έλεγε πολλά, με τούτα και με κείνα όμως κατάλαβα ότι κάτι έπαιζε με έναν τύπο πάνω, που ήταν και ο πρώτος της. Με αυτόν βρίσκονταν πότε-πότε και γενικά είχε κολλήσει μαζί του, όμως αυτός δεν ήθελε σταθερές καταστάσεις και επέστρεφε όποτε τη θυμόταν. Γνώριζε δε, κι ας μην της το παραδεχόταν, ότι πήγαινε και με άλλες και τη στενοχωρούσε. Εγώ δε μπορούσα να μη σκέφτομαι πόσο μαλάκας είναι ο τύπος, να έχει τέτοιο μωρό δίπλα του και να την έχει παραπονεμένη.

Κατά τις 2 προς μεγάλη μου απογοήτευση είπαμε να φύγουμε, είχε πάει πολύ αργά. Είχαμε μείνει τρεις καθώς η άλλη κοπέλα έφυγε να πάει σε άλλη παρέα σε άλλο μαγαζί. Το θέμα είναι ότι βγαίνοντας η φίλη μου έπεσε πάνω σε μια παλιά της ιστορία, έναν πρώην που είχαν χωρίσει λόγω απόστασης. Όπως καταλαβαίνετε ήθελε να κάτσει μαζί του, τώρα όμως ποιος θα πήγαινε την Σταματίνα σπίτι; Να η ευκαιρία μου, σκέφτηκα, και προσφέρθηκα να την πάω εγώ με το αμάξι, αφού ήταν αργά. Δέχτηκε, και όλο το μέσα μου αναστατώθηκε.

Στο δρόμο συνέχισα να της λέω διάφορα, πετούσα υπονοούμενα και διασκέδαζα που την έβλεπα να κοκκινίζει περισσότερο. Καθώς φτάναμε τη ρώτησα τι θα κάνει τώρα, αν θα κοιμηθεί. Τότε με κοιτάει και λέει:

- Η αλήθεια είναι πως δε νυστάζω και θα βαρεθώ, δεν είναι και οι δικοί μου σπίτι, θα έρθουν αύριο.

Αυτό ήταν, δεν περίμενα άλλο! Σταμάτησα το αμάξι και της όρμησα, άρχισα να τη φιλάω με μανία, βάζοντας τη γλώσσα βαθιά. Στην αρχή αιφνιδιάστηκε, δεν έκανε τίποτα, δεν ανταποκρινόταν, ούτε όμως τραβήχτηκε. Εγώ επέμενα και τότε άρχισε να ανταποκρίνεται. Μου έδωσε το οκ, το χέρι μου κινήθηκε ελεύθερα στο κομμάτι της που σκεφτόμουν όλο το βράδυ, στα μπούτια της. Τα πόδια που με είχαν στοιχειώσει από μικρό, ήταν στο έλεός μου. Άρχισα να τα χαϊδεύω και να τη χουφτώνω έντονα. Στην κοιλιά, στο στήθος, στη μέση, αλλά κυρίως στα πόδια της. Δε σκεφτόμουν τίποτα άλλο, και δε μπορούσα να συγκρατηθώ. Δεν ήμουν πλέον ικανοποιημένος με το κολλάν, έβαλα το χέρι από μέσα και έπιασα τη γυμνή της σάρκα. Τότε με σταμάτησε.

- Σε παρακαλώ… όχι εδώ, φοβάμαι μη μας δει κανένας, οι γείτονες είναι περίεργοι.

Δεν της είπα κουβέντα, άρπαξα τα κλειδιά από τη μηχανή, άνοιξα την πόρτα και την έβγαλα έξω. Κλείδωσα, την τράβηξα από το χέρι, την πήγα ως την πόρτα και την έβαλα να ανοίξει. Με το που έκλεισε την πόρτα πίσω μου την άρπαξα, τη σήκωσα και την έβαλα στον ώμο μου, κρατώντας την από (που αλλού;) τα μπούτια και την ανέβασα στον πάνω όροφο. Είδα ένα κρεβάτι να φαίνεται στο άνοιγμα μιας πόρτας, και κατευθύνθηκα εκεί. Άνοιξα την πόρτα και όλα τα λεφτά! Διπλό κρεβάτι, το δωμάτιο των γονιών της. Με μια κίνηση την πετάω πάνω και της λέω:

- Ετοιμάσου να σε πηδήξω στο κρεβάτι των γονιών σου.

Της έβγαλα γρήγορα τη μπλούζα. Η επίπεδη κοιλιά και το στήθος της με το μαύρο σουτιέν αποκαλύφθηκαν. Η κοιλιά της με τον περιποιημένο αφαλό στο κέντρο ήταν να τη φας. Άρχισα να τη φιλάω και να τη δαγκώνω ελαφρά, ενώ έβαλα τα δύο χέρια στο σουτιέν της. Αρχικά την έπιασα από πάνω, και όταν σήκωσα κεφάλι την είδα να έχει κλείσει τα μάτια και να βαριανασαίνει. Πέρασα τα χέρια μου κάτω από το σουτιέν και έπιασα τις ρώγες της. Αυτό ήταν, έβγαλε μια κραυγή ηδονής.

Συνέχισα να της γλείφω την κοιλιά και κατέβαινα προς τα κάτω. Ώρα για show. Της τράβηξα τα all-star που φορούσε, της έβγαλα τις κάλτσες και τράβηξα το κολλάν. Τα πόδια της αποκαλύφθηκαν. Καλοσχηματισμένα και σέξι όπως τα θυμόμουν, στο έλεός μου. Της βάζω χέρι δυνατά, της τα ανοίγω και βλέπω το μουνάκι της να αχνοφαίνεται πίσω από το άσπρο βρακάκι της. Δε χάνω χρόνο, το τραβάω και σε ένα δευτερόλεπτο έχει περάσει τους αστραγάλους της. Τη γυρνάω μπρούμυτα και παθαίνω πλάκα. Ο κώλος της ήταν απίστευτος! Γυμνασμένος και τουρλωτός, καλοσχηματισμένος και έτοιμος για ξέσκισμα. Βάζω τα χέρια μου πάνω και αρχίζω να τον ζουλάω. Συνέχισε να βογκάει. Βάζω τα χέρια μου στο κούμπωμα του σουτιέν της και το ανοίγω. Τη γυρίζω πάλι, της το βγάζω και κοιτάω τα καυλιάρικα βυζάκια της. Όχι ιδιαίτερα μεγάλα, όμως οι ρωγίτσες είχαν ανορθωθεί και ήταν τέρμα καυλωτικές. Ήθελα να παίξω με αυτές, δεν άντεχα όμως άλλο. Η καύλα μου είχε βαρέσει κόκκινο, έπρεπε να περάσω στην επόμενη φάση.

Βγάζω τη μπλούζα μου, ξεκουμπώνω το τζιν και το κατεβάζω με μια κίνηση μαζί με το μποξεράκι. Το βλέμμα της κόλλησε στην πούτσα μου και έμεινε με το στόμα ανοικτό. Μου την είχε κάνει πάνω από 22 πόντους, ήταν φανερό πως ήταν η μεγαλύτερη που έβλεπε. Της έριξα ένα σαρδόνιο βλέμμα και κατευθύνθηκα στους αστραγάλους της. Της άνοιξα τα πόδια, μπήκα ανάμεσά τους, πήρα θέση και κέντραρα τον πούτσο μου. Την κοίταξα άλλη μια, την κοπέλα που ήταν η φαντασίωσή μου για χρόνια, τώρα γυμνή επάνω στο διπλό κρεβάτι των γονιών της. Έκλεισα τα μάτια να απολαύσω τη στιγμή και βύθισα την πούτσα μου μέσα της.

Το μουνάκι της ήταν απίστευτο. Ξυρισμένο, στενό και τρυφερό, το τέλειο περιβάλλον για την πούτσα μου. Άρχισα να εισχωρώ όλο και πιο βαθιά, υποχωρούσα ελαφρά και έμπαινα με νέα δύναμη. Όλο και βαθύτερα, όλο και βαθύτερα, και με κάθε νέα εισχώρηση η Σταματίνα να βογκάει. Σύντομα έφτασα τον πάτο της και άρχισα να κουνάω το σώμα μου κυκλικά για να ακουμπήσω όλο το μουνί της. Πλέον κραύγαζε από ηδονή συνεχόμενα, την ένιωσα να τελειώσει για πρώτη φορά.

- Σου αρέσει κούκλα μου, ε; Σου αρέσει όπως σε πηδάω;

- Ξέσκισέ με γαμιά μου, σου ανήκω. Συνέχισε, σε παρακαλώ συνέχισε.

Δεν της χάλασα χατίρι. Άρχισα να κινούμαι πιο έντονα, παρασύροντας και το δικό της σώμα. Πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά, πάνω-κάτω. Η Σταματίνα είχε κλείσει τα μάτια και είχε παραδοθεί. Τότε έβαλα τα χέρια μου στα βυζιά της, τα χούφτωσα και άρχισα να κουνιέμαι πιο έντονα. Άνοιξε πάλι τα μάτια, ούρλιαξε και την ένιωσα να ξανατελειώνει. Της χάρισα ένα χαμόγελο ικανοποίησης, επειδή όμως ένιωθα να πλησιάζω κι εγώ έκανα κίνηση να βγω. Τότε με σταμάτησε.

- Μην ανησυχείς, παίρνω το χάπι, σε παρακαλώ μη σταματάς.

Αν είναι δυνατόν. Η σκέψη ότι αυτό το ντροπαλό κοριτσάκι που ήξερα, που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε, έπαιρνε χάπι αντισύλληψης με έκανε να τρελαθώ. Άρχισα αμέσως να χύνω ποτάμια μέσα της, χωρίς να μπορώ να συγκρατηθώ. Έκανα μια τελευταία κίνηση προς τα εμπρός, ακουμπώντας τον πάτο της, και τερμάτισα. Αυτό ήταν.

Βγήκα από μέσα της αργά-αργά και ξάπλωσα δίπλα της. Την κοίταξα, ήταν ξαναμμένη και τα μάτια της έλαμπαν. Βλέποντας το γυμνό κορμάκι της και σκεφτόμενος ότι έπαιρνε αντισυλληπτικά δεν άργησε να μου ξανασηκωθεί. Έπρεπε να την ξαναγαμήσω. Πριν το καλοκαταλάβει όρμησα στα βυζάκια της και άρχισα να τα ρουφάω. Πότε το ένα, πότε το άλλο, παίζοντας τις ρώγες με τη γλώσσα μου. Άρχισε πάλι να βγάζει κραυγούλες. Σε λίγο παίρνω τα χέρια μου από τη μέση της και τα βάζω στον κώλο της. Τότε πλέον μου είπε:

- Ξαναμπές, σε παρακαλώ ξαναμπές!

Αυτή τη φορά κάθισα στα γόνατα, έπιασα τα πόδια της από τις γάμπες και τα σήκωσα πάνω ώστε να σηκωθεί ο κώλος της. Όταν το μουνάκι της έφτασε στο ίδιο ύψος με τον πούτσο μου άρχισα να μπαίνω μέσα της. Κουνούσα τη λεκάνη μου μέσα-έξω, ο πούτσος μου μπαινόβγαινε ταχύτατα. Η κοπέλα είχε υγρανθεί τέρμα, ήταν πολύ εύκολο. Έμπαινα όλο και πιο δυνατά, όλο και βαθιά, όλο και πιο γρήγορα. Την πηδούσα σαν να μην υπήρχε αύριο. Δεν πέρασε πολλή ώρα και ήταν και πάλι έτοιμη να τελειώσει. Αυτή τη φορά επιτάχυνα λίγο ώστε να τελειώσουμε μαζί στα επόμενα δύο λεπτά. Τότε άφησα τα πόδια της και έπεσα δίπλα της αποκαμωμένος.

Δεν ήμουν όμως ακόμα ικανοποιημένος. Αυτά τα πόδια με είχαν στοιχειώσει για χρόνια, και όσο τα έβλεπα γυμνά τρελαινόμουν. Δεν είχα χορτάσει. Μετά από λίγο σηκώθηκα και την τράβηξα. Την πήρα σηκωτή πρώτα στον ώμο και μετά στην αγκαλιά, την πρόσταξα να κουνάει τα πόδια της και υπάκουσε. Την πήγα γραμμή στο δικό της δωμάτιο, δε δυσκολεύτηκα να το βρω. Εκεί την πέταξα στο μονό κρεβάτι και της έδεσα τα χέρια στα σίδερα με τη ζώνη μου. Τότε ανέβηκα στο κρεβάτι και της σήκωσα το δεξί πόδι. Έβαλα το στόμα μου στο πέλμα της και άρχισα να της γλείφω τα δάχτυλα και την πατούσα, ενώ τα χέρια μου χούφτωναν μανιωδώς το μπούτι της. Συνέχισα στη γάμπα, ανέβηκα στο μπούτι. Σειρά είχε το άλλο πόδι. Όσο πλησίαζα προς τα πάνω το μουνάκι της υγραινόταν, άρχισε πάλι να με παρακαλάει. Δεν ήθελα όμως να της κάνω στοματικό, είχα ήδη χύσει δύο φορές εκεί. Έτσι χρησιμοποίησα τα δάχτυλά μου, αρχικά ένα, έπειτα δύο, έπειτα τέσσερα, ώσπου την έκανα να ξανατελειώσει φωνάζοντας.

Έλα όμως που όλο αυτό με είχε καυλώσει και εμένα ξανά. Η πούτσα μου είχε γίνει πέτρα, και ήξερα ακριβώς τι χρειαζόταν για να την ικανοποιήσω. Όπως ήταν δεμένη τη γύρισα μπρούμυτα και άρχισα να χουφτώνω και να ζουλάω τον κώλο και τους μηρούς της. Ακόμα και μετά από τόσο σεξ ήταν απίστευτα τρυφερά, η αίσθηση ήταν τέλεια. Δεν αντιδρούσε, αναρωτιόμουν αν ήξερε τι την περίμενε. Όταν χόρτασα τη σήκωσα και την έβαλα στα τέσσερα. Το δάχτυλό μου πλησίασε την τρυπούλα της.

- Σε παρακαλώ, όχι εκεί, φοβάμαι!

- Μου έχεις εμπιστοσύνη;

- Ναι!

- Τότε περίμενε, θα το απολαύσεις.

Άρχισα να δουλεύω την τρυπούλα της. Καταλάβαινα ότι πονούσε, ήταν όμως υπάκουη και το υπέμενε. Πήρα λίγη λοσιόν από το κομοδίνο της και έβαλα στο δάχτυλό μου. Την άλειψα, πλησίασα την πούτσα μου και με δυσκολία άρχισα να μπαίνω. Δεν το είχε ξανακάνει από πίσω και ήταν υπερβολικά στενή, όμως έσφιξα τα δόντια, άρχισα να μπαίνω σιγά και προοδευτικά. Μετά από λίγο είχε χαλαρώσει και μπόρεσα να αυξήσω ρυθμό. Πλέον η πούτσα μου γλιστρούσε ιδανικά στη σούφρα της, και άρχισε να της αρέσει. Έβγαζε συνεχόμενα "Αχ" πόνου και ηδονής, όλο και πιο παρατεταμένα, ενώ η δική μου καύλα όσο και να μπαινόβγαινα δε μειωνόταν. Η πούτσα μου φαινόταν όλο και να σκληραίνει. Πέρασε ώρα μέχρι να τελειώσω, αυτή στο μεταξύ είχε χύσει τουλάχιστον δύο φορές. Τελικά όταν ήρθε η ώρα μου εκτόξευσα έναν πίδακα στο κωλάντερο της και βγήκα αφήνοντάς τα να κυλάνε.

Πραγματικά ήμουν εκστασιασμένος. Είχα περάσει απίστευτα καλά, κι αυτή το ίδιο. Ένιωθα ότι βρισκόμουν στον έβδομο ουρανό. Δυστυχώς όμως όλα τα καλά τελειώνουν. Κοίταξα το ρολόι, είχε πάει πέντε. Πηδιόμασταν σαν τα ζώα πάνω από δύο ώρες, εγώ όμως σε 4 ώρες θα έφευγα για το χωριό και έπρεπε να κοιμηθώ. Και η Σταματίνα όμως ανησυχούσε μήπως γυρνούσαν οι γονείς της. Συνεννοηθήκαμε με το βλέμμα, την πήρα μια τρυφερή αγκαλιά και μου είπε:

- Σε ευχαριστώ, ήταν υπέροχο.

Τη φίλησα για τελευταία φορά, σηκώθηκα και πήγα στην τουαλέτα. Μόλις επέστρεψα για να ντυθώ η Σταματίνα είχε μαζέψει ήδη ό, τι είχαμε σκορπίσει και είχε αποκοιμηθεί. Προφανώς την είχα εξαντλήσει.

Την επόμενη ημέρα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι για πρώτη φορά είχα απατήσει την κοπέλα μου. Κανονικά θα έπρεπε να νιώθω τύψεις, όμως δε μπορούσα. Αυτή η συνάντηση με το εφηβικό μου απωθημένο ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου, δε μπορούσα να το αποφύγω. Δε μπορούσα να νιώσω άσχημα. Κανονικά θα έπρεπε να νιώθω και ανησυχία, το ένστικτό μου όμως μου έλεγε πως ήμουν ασφαλής.

Πράγματι, έπεσα μέσα. Η Σταματίνα αποδείχθηκε κυρία. Παρόλο που ήξερε ότι είχα κοπέλα και είχαμε γίνει φίλοι στο Facebook οπότε μπορούσε να τη βρει, δεν έκανε τίποτα. Δεν ανέφερε τίποτα πουθενά, ούτε καν στην κοινή μας φίλη. Βασικά και μεταξύ μας συνεχίσαμε να έχουμε επαφή, κάναμε όμως σαν να μη συνέβη τίποτε, σαν να είχαμε βρεθεί απλά δύο φίλοι από τα παλιά. Όπως μάλιστα είδα από το Facebook, εκείνον τον τύπο που την ταλαιπωρούσε τελικά τον έκανε να κολλήσει και όχι μόνο έκαναν κανονική σχέση αλλά αυτός έγινε και εξαιρετικά ζηλιάρης. Σήμερα είναι ακόμα μαζί.

Ποιος λέτε να ήταν ο λόγος; Της ανέβασα την αυτοπεποίθηση ή του είπε τι συνέβη και συνειδητοποίησε τι μωρό έχει δίπλα του; Δεν ξέρω και ίσως να μη μάθω. Εγώ ξέρω πως ήταν μια αξέχαστη νύχτα και για τους δυο μας, κι ας είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ότι δε συνέβη ποτέ τίποτα.



Copyright protected OW ref: 153238



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.