Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε, αλλά η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ζούσα σε μια μικρή επαρχιακή πόλη και από μικρός είχα πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Αυτό μεγάλωσε στην εφηβεία μου. Μια μέρα στα 17 είχα 3 μέρες να πάω στην τουαλέτα και επισκέφτηκα μια γιατρό που έμενε από κάτω μας. Ήταν μια ψηλή γυναίκα γύρω στο 1.75, περίπου 45 ετών και αρκετά χοντρή, ξανθιά, όχι όμορφη. Με ρώτησε τι συμβαίνει και διστακτικά της είπα το πρόβλημα μου και με ρώτησε πόσες μέρες είχα να πάω. Όταν της είπα 3 με κοιτάει απορημένη και μου λέει αμέσως να ξαπλώσω. Έρχεται πάνω μου και αρχίζει τις μαλάξεις στην κοιλιά μου. Μετά μου λέει πως πρέπει να κάνω ένα κλύσμα γιατί δε θα καταφέρω κάτι μόνος μου και είναι άσχημο να μην πηγαίνω για τόσες μέρες. Εγώ τελείως αθώος τη ρώτησα τι είναι καθώς δεν είχα ανάλογη εμπειρία και βασικά ούτε καν επαφές με το άλλο φύλο μέχρι τότε.

Μόλις μου εξήγησε φρίκαρα και ζήτησα να το αποφύγουμε, αλλά μου είπε ότι θα γινόταν είτε εκεί είτε σε ένα νοσοκομείο. Μου είπε απλά να ξαπλώσω μπρούμυτα. Υπακούω και με μια κίνηση μου κατεβάζει το παντελόνι και το βρακί και μου λέει άνοιξε τα πόδια. Ξαφνικά νιώθω κάτι να μου σκίζει τον κώλο και προσπαθώ να φύγω, αλλά με ακινητοποιεί και αρχίζει να πιέζει το μπουκαλάκι ρίχνοντας μέσα μου το νερό. Αρχίζω να παρακαλάω να τελειώσει αλλά δεν άκουγε τίποτα και απλά μου έλεγε ότι σε λίγο θα τελειώσει. Ένιωθα ότι θέλω να βγάλω το υγρό από μέσα μου και υπέφερα. Όταν το έβγαλε από μέσα μου εγώ Κατά λάθος άρχισα να βγάζω το νερό. Αυτη τότε πήρε πιο αυστηρό ύφος και αμέσως έβγαλε ένα 2ο κλύσμα και λέμε μια κίνηση το βάζει μέσα και το άδειασε σε 5 λεπτά αγνοώντας τα παρακάλια μου. Μόλις τελείωσε το βγάζει και τότε νιώθω το δάχτυλο της να μπαίνει μέσα μου. Προφανώς η σούφρα μου ήταν παρθένα και ένιωθα να καίγεται. Έμεινε μέσα μου για αρκετή ώρα ώστε να μη βγάλω το υγρό ενώ από τα μάτια μου είχα αρχίσει να κυλούν δάκρυα.

- Αν δεν είσαι συνεργάσιμος αυτά παθαίνεις μου λέει.

Όταν το έβγαλε μου λέει "πήγαινε στην τουαλέτα". Μπαίνω στην τουαλέτα, κάθομαι και αρχίζω να αδειάζω. Αυτή στο μεταξύ με ακολουθεί και μπαίνει μέσα. Ντράπηκα απίστευτα και της ζήτησα να βγει έξω, αλλά μου είπε ότι δεν έχει σημασία και να συνεχίσω να κάνω ότι έκανα. Μόλις τελείωσα βγήκε ευτυχώς έξω και μου είπε να πάω στο γραφείο της. Που να ήξερα πως ότι προηγήθηκε δεν ήταν τίποτα. Μπαίνοντας μέσα με σκυμμένο το κεφάλι από ντροπή και μόλις κάθισα μου είπε κάτι απίστευτο:

- Μέσα στο γραφείο έχω κλειστό κύκλωμα και όταν ήρθες το ενεργοποίησα. Για να μη σε κάνω ρεζίλι θα κάνεις ότι σου πω και θα είμαι η αφέντρα σου. Εντάξει;

Τότε έβαλα τα κλάματα και παρακαλούσα να φύγω. Με αγριοκοίταξε και μου είπε ότι έχω αυτές τις 2 επιλογές. Ή φεύγω και γίνομαι ρεζίλι ή κάνω ότι μου λέει. Μέσα σε αναφιλητά συμφώνησα και μου λέει:

- Βγάλε όλα σου τα ρούχα και βάλε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι.

Το έκανα, σηκώνεται και μου λέει ότι είμαι ωραίος. Μου έπιασε την πούτσα, τα αρχίδια και μου έδωσε μια μπάτσα στον κώλο, λέγοντας ότι προς το παρόν θα ασχοληθούμε με αυτό. Μου λέει να κάτσω στα 4 στο κρεβάτι και άρχισε να με παρατηρεί. Μετά παίρνει ένα βαζάκι βαζελίνη, με διατάζει να ξαπλώσω πάλι μπρούμυτα και άρχισε να μου αλείφει την κωλοτρυπίδα με τη βαζελίνη. Την παρακαλούσα να μη βάλει τίποτα μέσα και ότι δε μου αρέσει καθόλου. Δεν άκουγε βέβαια και νιώθω το δάχτυλο της στο κωλαράκι μου. Αρχίζει να με πηδάει βάζοντας και βγάζοντας το γρήγορα. Μετά από λίγο βάζει και δεύτερο και προσπαθεί να με ανοίξει. Σφάδαζα από τους πόνους και αντιστεκόμουν όσο μπορούσα, αλλά μου θύμισε ότι με είχε σε βίντεο και καλά θα κάνω να ηρεμήσω. Μετά ακολουθεί και τρίτο και εκεί τα είδα όλα. Νόμισα ότι θα με σκίσει. Μετά μου λέει να σηκωθώ και να πάω στο μπάνιο. Εκεί με έβαλε μέσα στη μπανιέρα και βλέπω να με τοποθετεί με τα πόδια μέσα σ' αυτή και το υπόλοιπο σώμα έξω. Ξεβιδώνει το λάστιχο της ντουζιέρας και βάζει το λάστιχο στον κώλο μου ανοίγοντας το νερό, ενώ με ειρωνεύεται:

- Σου ποτίζω το κωλαράκι… πως σου φαίνεται; Για να στο γαμήσω πρέπει να είναι τελείως καθαρό.

Αφού έβαλε αρκετό νερό και ένιωθα πως θα σκάσω, με έβαλε να καθίσω στη λεκάνη και να το αδειάσω. Ακλούθησε την ίδια διαδικασία άλλη μια φορά και καταλήξαμε πάλι στο ιατρικό κρεβάτι. Μου ζήτησε να ξαπλώσω ανάσκελα και να σηκώσω τα πόδια κρατώντας τα με τα χέρια. Ανοίγει την τσάντα της βγάζοντας ένα πλαστικό πέος. Το βουτάει λίγο στη βαζελίνη και ερχόμενη πάνω από το κρεβάτι το χώνει μέσα μου με μια κίνηση και πηδώντας με λέει:

- Μικρούλι σου άνοιξα τη σούφρα. Δε θα μπορείς να κάτσεις, είσαι μια ξεφτιλισμένη πουτάνα. Πες μου ότι σε γαμάω… πες το!

Εγώ έκλαιγα και τότε δέχτηκα μια μπάτσα στον κώλο και μου φώναξε:

- Πες το γιατί αλλιώς θα σου χώσω κάτι πολύ μεγαλύτερο.

- Με γαμάτε και μου αρέσει. Πονάω.

- Έτσι… φώναζε και βόγκα να σε ακούνε, δε θα γαμάς κοριτσάκια, θα έρχεσαι εδώ και θα τον τρως και κοίτα να δεις τι έχω για το τέλος.

Τελειώνοντας το γαμήσι, με σηκώνει, κάθεται στο κρεβάτι, με τοποθετεί στα γόνατα της και αρχίζει με μια βούρτσα ένα ανελέητο spanking. Όταν πήγα δε διανοούμουν ότι θα έβγαζε τόσο σαδισμό πάνω μου. Μετρησε 20 χτυπήματα και μου λέει:

- Στο κοκκίνισα το κωλαράκι .Τώρα σήκω και στήσου στη γωνία.

Ήμουν γαμημένος όρθιος στη γωνία απόλυτα ξεφτιλισμένος και σοκαρισμένος. Είχα σταματήσει να κλαίω. Έρχεται δίπλα μου με φιλάει στο μάγουλο και μου λέει:

- Τώρα θα περάσεις και εσύ καλά.

Αρχίζει να με χουφτώνει στα αρχίδια, μου πιάνει την πούτσα και την παίζει. Ήταν ήδη σηκωμένη και βάζει πάλι δάχτυλο στη σουφρίτσα μου βρίσκοντας τον προστάτη. Κάνει μαλάξεις σε αυτόν τραβώντας ταυτόχρονα μαλακία. Έτσι έχυσα με απίστευτους αναστεναγμούς σχεδόν αμέσως. Μετά με έντυσε, μου είπε να φύγω και να ξανάρθω οπότε μου πει. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετό καιρό μέχρι που το συνήθισα και από τις επόμενες φορές πήγαινα οικειοθελώς.



Copyright protected OW ref: 153041



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.