Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δεν ξέρω πως ακριβώς μας είχε κολλήσει με τη μικρή μου, αλλά είχαμε μπει στο παιχνίδι της φαντασίας. Της άρεσε να με λέει "μπαμπά" και με καύλωνε να τη φωνάζω "κορούλα". Για λόγους ανωνυμίας θα κρατήσω αυτό τον τρόπο αντί να χρησιμοποιήσω ονόματα.

Η ιστορία αυτή αφορά την τελευταία φορά που κάναμε σεξ. Η "κορούλα" μου είναι ένα μελαχρινό καυλιάρικο μωρό με έναν απίστευτο κωλαράκι για σκίσιμο και κορμί για δάγκωμα. Μικρό στήθος με ωραίες ρώγες και χειλάκια για δάγκωμα. Ήταν φθινόπωρο και όλη μέρα κανονίζαμε να βρεθούμε και οι καύλες μας είχαν χτυπήσει κόκκινο. Πολύ καιρό φανταζόμασταν να της σκίζω το κωλαράκι αλλά δεν είχε τύχει για διάφορους λόγους. Αλλά εκείνη την ημέρα σε ένα από τα μηνύματά της μου είπε. "Μπαμπά σήμερα το κωλαράκι μου θέλει πολλές σφαλιάρες".

Πήγα με το αυτοκίνητο να την πάρω και έπειτα ανεβήκαμε σε ένα έρημο λόφο. Πάρκαρα το αμάξι. Στο μεταξύ όλη την ώρα μέχρι να παρκάρω μιλούσαμε κανονικά αλλά η καύλα μας ήταν στα ύψη. Την άρπαξα από το λαιμό και τη φίλησα βαθιά. Ήθελε σαν τρελή. Το πότε βρεθήκαμε στα πίσω καθίσματα δεν το κατάλαβα. Φιλιόμασταν παθιασμένα. Τα χέρια μου χάϊδευαν το κορμί της και εκείνη βογκούσε απαλά όταν την έγλειφα στο λαιμό. Γδυθήκαμε γρήγορα και αμέσως με έσπρωξε πίσω στο κάθισμα κοιτώντας με στα μάτια λέγοντας:

- Μπαμπάκα μου έλειψε πολύ ο πούτσος σου. Θέλω να τον γλείψω…

ενώ μου τον κρατούσε και απαλά μου τον έτριβε. Πάντα θέλει να το ακούει πριν το κάνει. Έτσι και εγώ της απάντησα.

- Ναι "κορούλα" μου. Δικός σου είναι… παρ' τον στο στόμα σου και κάνε τον να χύσει για σένα.

Αυτή η έκφραση την καύλωσε και άρχισε να με γλείφει και να μου χαϊδεύει τα αρχίδια ενώ προσπαθούσε να τον πάρει βαθιά στο στόμα της. Εγώ προσπαθούσα να χαϊδεύω το στήθος της και κάποιες στιγμές της έσπρωχνα το κεφάλι για να τον πάρει πιο βαθιά. Δεν άντεξα πολύ με την καύλα να χτυπάει κόκκινο από το πρωί! Άδειασα τα αρχίδια μου στο στοματάκι της και αυτή τα κατάπιε και συνέχισε να γλείφει για να μου καθαρίσει τον πούτσο. Την έπιασα από τα μαλλιά και την τράβηξα. Τη φίλησα και οι γλώσσες μας έπαιζαν . Της ψιθύρισα στο αυτί:

- Σειρά μου τώρα να σου φάω το μουνάκι "κορούλα" μου. Να δω αν όντως σου έλειψε ο μπαμπάς.

Βόγκηξε και με δάγκωσε στον λαιμό. Τη γύρισα και την ξάπλωσα στα καθίσματα. Τη δάγκωνα και την έγλειφα στο λαιμό, ενώ κατέβαινα πιο χαμηλά. Της δάγκωσα απαλά τις σκούρες ρώγες της οι οποίες ήταν σκληρές σαν πέτρα. Τα μικρά της στήθη τα πιπίλισα όπως μου αρέσει να τα τρώω, ενώ την άκουγα να με παρακαλάει.

- Αχ ναι μπαμπάκα μου. Σε παρακαλώ μπαμπάκα μου γάμα με.

Είχα σκοπό όμως αυτή την φορά να την τρελάνω περισσότερο. Κατευθύνθηκα στο μουνάκι της, το οποίο έσταζε από καύλα και έκαιγε σαν ηφαίστειο. Ήταν σίγουρο πως η "κορούλα" μου είναι το πιο καυλωμένο μωρό που έχω γνωρίσει. Με μιας έπεσα και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι και να το τρώω. Της δάγκωνα απαλά τα μουνόχειλα και έβαζα βαθιά τη γλώσσα μου μέσα της. Τα υγρά της γέμισαν το πρόσωπό μου και έτρεχαν προς την τρυπούλα του κώλου της. Άρχισα να γλείφω το δέρμα μεταξύ των τρυπών της. Την αισθάνθηκα να ανατριχιάζει από καύλα ενώ τα παρακαλετά της έγιναν πιο έντονα. Η γλώσσα μου εναλλάξ τριγυρνούσε από το μουνάκι της μέχρι το κωλαράκι της. Όταν άγγιξε την τρυπούλα του κωλαράκου της βόγκηξε καυλιάρικα. Βρήκα την ευκαιρία να της πω.

- Σήμερα θα σου σκίσω τον κώλο σου "κορούλα" μου…

κάτι που την έκανε να καυλώσει περισσότερο και να μου απαντήσει:

- Αχ ναι μπαμπάκα μου... δικός σου είναι, σκισ' τον.

Συνέχισα το γλείψιμο στις τρυπούλες της. Τα υγρά από το μουνάκι της είχαν μουσκέψει και το κωλαράκι της κι έτσι άρχισα να της βάζω δάχτυλο και να προετοιμάζω τον κώλο της για το σκίσιμο. Ο πούτσος μου αρκετή ώρα πριν είχε γίνει πάλι σκληρός. Σηκώθηκα φόρεσα ένα προφυλακτικό και με μιας τον κάρφωσα βαθιά μέσα της. Το μουνάκι της έκαψε τον πούτσο μου και αρχίσαμε να γαμιόμαστε και να βογκάμε σαν τρελοί. Τη φιλούσα και της ψιθύριζα στο αυτί συνέχεια πως είμαι ο μπαμπάκας της και ο πούτσος μου θα είναι αυτός που θα την γαμάει μόνο. Στη συνέχεια ανέβηκε πάνω μου και της έριχνα σφαλιάρες στον κώλο. Δεν άργησε να τελειώσει στον πούτσο μου. Ενώ λίγο μετά τέλειωνα και εγώ.

Ξαπλώσαμε αντικριστά για λίγο να χαλαρώσουμε. Σίγουρα ήθελα να της σκίσω τον κώλο και σίγουρα ήθελε να νιώσει τον πούτσο μου στον κώλο της. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό μου ήρθε μια άλλη ιδέα. Με τα χάδια, ενώ ήμασταν ξαπλωμένοι, καυλώσαμε. Της είπα να φορέσει μόνο τα παπούτσια της κάτι μου έκανε. Τα φόρεσα κι εγώ. Γυμνοί όπως ήμασταν την τράβηξα έξω από το αμάξι, τη φίλησα και της είπα:

- "κορούλα" μου ο μπαμπάς θα σε γαμήσει έξω. Κάτω από τον ουρανό. Κι αν μας δει κανένας θα ξέρει πόσο πουτανάκι είναι η κόρη μου.

- Αχ ναι… γάμα με. Να με δουν. Να φωνάζω πως μόνο ο μπαμπάς μου θα με γαμάει.

Την έστησα στο αμάξι. Τούρλωσε τον κώλο της όπως μου αρέσει, της έριξα δύο δυνατές σφαλιάρες και στη δεύτερη το χέρι μου έμεινε στον κώλο της. Αργά ακούμπησα το μουνάκι της το οποίο έκαιγε. Έσκυψα και της δάγκωσα το λαιμό. Χωρίς προφυλακτικό μπήκα μέσα της και άρχισα να τη γαμάω. Η αίσθηση ήταν μοναδική. Αισθανόμουν το μουνάκι της υγρό πάνω στον πούτσο μου. Και άρχισα να της ρίχνω σφαλιάρες ενώ τη γαμούσα. Βογκούσε και της άρεσε. Αισθανόμουν τον πούτσο μου να σφίγγεται από το μουνί της. Την καύλωνε απίστευτα που την έσκιζα έξω με την πιθανότητα κάποιος να μας δει. Συνεχίσαμε έτσι για κάποια ώρα. Όταν μου ήρθε να χύσω τραβήχτηκα και έχυσα πάνω στο ωραίο κωλαράκι της. Αυτή πήρε κάποια με τα δάχτυλά της και τα έβαλε στο στόμα της.

Καθίσαμε πάλι μέσα στο αμάξι και συζητούσαμε. Η αλήθεια είναι ότι η χαλαρότητα εκείνης της ημέρας μας βοήθησε ώστε γρήγορα να καυλώσουμε και πάλι. Την κοίταξα ενώ με την πατούσα της ακουμπούσε τον πούτσο μου όταν αισθάνθηκε να σκληραίνει και της είπα.

- Σήμερα σειρά έχει και το κωλαράκι σου μωρό μου.

Τα μάτια της πέταξαν φωτιές ενώ άνοιξε σιγά-σιγά τα πόδια της δίνοντάς μου θέα στο μουνάκι της. Έπεσα πάλι κι έγλειφα το μουνάκι της, αλλά αυτή τη φορά για λίγο, καθώς σκοπός μου ήταν το κωλαράκι της. Έτσι αφού έγλειψα καλά το κωλαράκι της και αφού έβαλα στην αρχή ένα δάχτυλο και μετά δύο, έβαλα προφυλακτικό και σιγά-σιγά τον έσπρωξα στη στενή τρυπούλα της. Ο σφιγκτήρας της δεν ήταν τόσο δουλεμένος με συνέπεια να υπάρξει αντίσταση. Τον έσπρωχνα ενώ της ζήτησα να χαλαρώσει και να παίξει με το μουνάκι της. Αργά η αντίσταση υποχώρησε και έσπρωξα να μπω βαθιά μέσα της. Όταν ο πούτσος μου καρφώθηκε όλος μέσα της. Έσκυψα και τη φίλησα στα χείλη δαγκώνοντάς τη. Σε λίγα λεπτά ο κωλαράκος της είχε συνηθίσει και άρχισα να την γαμάω αργά. Άρχισε να βογκάει ενώ ένιωθα το μουνάκι της καίει. Ανέβαζα σιγά-σιγά ταχύτητα και εκείνη έπαιζε με το μουνάκι της και άρχισε να μου φωνάζει.

- Ναι μπαμπάκα. Σκίσε το κωλαράκι μου. Σκίσε με. Χύσε με μπαμπάκα. Θα μου γαμάς το κωλαράκι συνέχεια. Αχ σε θέλω συνέχεια μπαμπάκα μου!

Η καύλα μας ήταν απερίγραπτη και γαμιόμασταν δυνατά όταν κάποια στιγμή τελειώσαμε και οι δύο μαζί.

Αυτή είναι η ιστορία. "κορούλα" μου για σένα, που τόσο πολύ σε καυλώνει να τα διαβάζεις.



Copyright protected OW ref: 152993



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.