Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: H ζωηρή και βιτσιόζα κυρία Μήνα (2ο μέρος)

Το καλοκαίρι συνέχισε να κυλάει ήσυχα και χαλαρά. Για τον επόμενο μήνα τα πιο πολλά από τα βράδια μου, εξακολουθούσαν να γεμίζουν με το μπανιστήρι της κυρίας Μήνας και μετά σόλο μαλακία μέχρι να αδειάσουν τα αρχίδια μου ή μέχρι να μου ματώσει που λένε.

Όπως είχα περιγράψει, η κυρία Μήνα με την συμπεριφορά της απέναντι μου είχε δημιουργήσει αυτή την περίεργη σχέση ανάμεσα μας. Δεν με είχε αφήσει να την αγγίξω αλλά από την άλλη μεριά με μεταχειριζόταν σαν την κολλητή της με την οποία συζητούσε ελεύθερα όλα της τα ερωτικά κατορθώματα. Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι την καύλωνε απίστευτα και μόνο που ήξερε ότι την παρακολουθώ τα βράδια, με είχε κατά κάποιο τρόπο υποτάξει με αυτήν την εξάρτηση. Όχι μόνο γνώριζε ότι δε μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό και κάθε φορά που είχε επισκέπτες εγώ θα στηνόμουν για να την πάρω μάτι, αλλά πάντα φτιαχνόταν όταν την επόμενη μέρα με καλούσε δήθεν για βοήθεια ενώ καθόμασταν και αναλύαμε όλα όσα την είχα δει να κάνει με τους εραστές της.

Εγώ πάλι, χωρίς να το καταλαβαίνω είχα αρχίσει και ταυτιζόμουν μαζί της. Όχι ότι δε μου άρεσε όλη αυτή η κατάσταση, απλά εκείνο που δεν είχα αντιληφθεί ήταν ότι αυτή η στραβή σεξουαλική ωρίμανση με έφερνε σιγά-σιγά στην δική της θέση. Αφενός έκανα ότι μου έλεγε, χαιρόμουν μαζί της, στεναχωριόμουν όποτε τσακωνόταν με τον άντρα της και γενικά είχα καταλήξει σκλαβάκι στα χέρια της, αφετέρου, ασυναίσθητα έμπαινα στην δική της θέση κάθε φορά που την παρακολουθούσα. Άρχιζα δηλαδή να σκέφτομαι περισσότερο τα όσα έκανε αυτή και έμπαινα στον δικό της ρόλο όποτε την έβλεπα που πηδιόταν. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Ένα από τα πολλά βράδια λοιπόν που είχα στηθεί για να τη χαζέψω, την είδα να μπαίνει στο δωμάτιο με έναν άγνωστο άντρα. Σιγά το νέο βέβαια, είχα συνηθίσει να τη βλέπω κυρίως με αγνώστους, αυτός όμως ήταν το κάτι άλλο. Σωστό θηρίο δίπλα της, τουλάχιστον 2 κεφάλια ψηλότερος της, απίστευτα μεγαλόσωμος, με τεράστια τριχωτά χέρια και μαύρος, ολόμαυρος. Είχα ξαναδεί νέγρο αλλά πρώτη φορά έβλεπα κάτι τέτοιο και πραγματικά είχα τρομάξει από το θέαμα αλλά και τον ανδρισμό που ανέδυε, ενώ το ύφος του είχε κάτι που μου έκοβε τα πόδια. Απορούσα πού στην ευχή ψώνισε έναν τέτοιο γίγαντα και καταλάβαινα ότι αυτή η βραδιά θα είναι διαφορετική από τις άλλες. Και όντως, ήταν.

Όπως περπατούσε πίσω της ξεκίνησε βουτώντας την απότομα μόλις μπήκαν στο δωμάτιο. Τη στριφογύρισε προς το μέρος του και τη φίλησε πολύ άγρια, ενώ της ξέσκισε το νυχτικάκι που φόραγε. Πιάνοντας την από τα μαλλιά με το ένα του χέρι την γονάτισε σχεδόν με το ζόρι ενώ την έβαλε να του ανοίξει το παντελόνι και από μέσα πετάχτηκε ένα απίστευτο μαύρο πράγμα. Άρχισε να την τσιμπουκώνει με ένταση. Τον έβλεπα που με το ένα του χέρι βάσταγε μια τεράστια ψωλάρα, εξίσου θηριώδη σε μέγεθος όπως και το υπόλοιπο κορμί του και την έχωνε στο στόμα της με δύναμη, ενώ με το άλλο χέρι την κράταγε από το κεφάλι και την πίεζε πάνω στο παλούκι του.

Ήταν με διαφορά η μεγαλύτερη πούτσα που είχα δει μέχρι τότε από όσους εραστές έτυχε να περάσουν από το κρεβάτι της. Σαν ένα μαύρο φίδι κρεμόταν ανάμεσα στα πόδια του. Άκουγα τους πνιχτούς ήχους που έκανε στην προσπάθεια της να καταπιεί αυτό το τεράστιο καυλί και την έβλεπα ότι δυσκολευόταν να ανασάνει από το άγριο τσιμπούκωμα. Ο άγνωστος δε σταμάταγε με τίποτα. Κάποια στιγμή και αφού κόντεψε να πνιγεί της αφήνει το κεφάλι και της σκάει 2 χαστούκια που ακούστηκαν μέχρι απέναντι.

Η κα Μήνα, αντί να φωνάξει, πιάνει την τεράστια ψωλή του με τα δύο της χέρια και αρχίζει εκείνη τώρα να τον τσιμπουκώνει με δύναμη ενώ προσπαθούσε να τη χωρέσει ολόκληρη στο στόμα της χωρίς όμως επιτυχία αφού την έφτανε το πολύ μέχρι τη μέση. Την έβλεπα που του την έγλειφε με μανία από πάνω μέχρι κάτω, την έτριβε στο πρόσωπο της, έσκυβε και κατάπινε τα αρχίδια του, τον έπαιρνε με όση δύναμη είχε, ενώ σε κάποια στιγμή έβαλε το κεφάλι της κάτω από τα πόδια του και τον έγλειφε από κάτω. Το άγριο τσιμπούκωμα συνεχίστηκε για κάνα δεκάλεπτο ακόμα, όταν τον βλέπω να τινάζεται απότομα προς τα πίσω και να της σκάει άλλα δύο χαστούκια στα μάγουλα.

Τη βουτάει από το λαιμό και σχεδόν την σηκώνει όρθια με το ένα χέρι. Κάτι φαίνεται να της λέει και αρχίζει να της χαστουκίζει τα βυζιά. Ο ήχος από τα βυζοσκάμπιλα έφτανε πεντακάθαρα στα αυτιά μου και ενώ είχα τρομοκρατηθεί από το θέαμα. Παράλληλα είχα καυλώσει απίστευτα. Πρώτη φορά έβλεπα τέτοιο ξύλο. Το ίδιο καυλωμένη όμως φαινόταν και η Μήνα.

Αφού σταματάει επιτέλους τα κτυπήματα στα βυζιά, της ξεσκίζει την κυλόττα, το μόνο κομμάτι ύφασμα που είχε απομείνει επάνω της, την πετάει στο κρεβάτι ανάσκελα και πέφτει επάνω της. Σαν να τη σκέπασε ένα μαύρο βουνό, τέτοια διαφορά είχαν. Ξεκινάει να την πηδάει με δύναμη και ταχύτητα ενώ ακούω το κρεβάτι που έτριζε σε κάθε κίνηση. Μαζί με το τρίξιμο του κρεβατιού έφταναν στα αυτιά μου και οι κραυγές ηδονής της κυρίας Μήνας οι οποίες δυνάμωναν σε ταχύτητα και ένταση όσο ο ξένος χτυπιόταν επάνω στο κορμί της.

Είχε τα πόδια της ορθάνοικτα, το λευκό κορμί της χανόταν κάτω από τον τεράστιο μαύρο όγκο που ανεβοκατέβαινε επάνω της και η διαφορά που είχαν ήταν απίστευτα καυλωτική. Έτσι όπως ήταν, έβλεπα πεντακάθαρα το κατάμαυρο παλούκι να χάνεται ολόκληρο μέσα στο μουνί της. Απορούσα πώς κατάφερε και χώραγε όλο αυτό το τέρας μέσα της. Σε λίγο ακούω την χαρακτηριστική κραυγή του οργασμού της. Ο άγνωστος άντρας συνέχισε να κουνιέται επάνω της για λίγο ακόμη μέχρι που σταμάτησε και σηκώθηκε όρθιος.

Χωρίς να χάσει χρόνο της βουτάει τα πόδια και την τραβάει στην άκρη του κρεβατιού ενώ παράλληλα τη γυρίζει μπρούμυτα. Την πιάνει από τη μέση και τη σηκώνει, στήνοντας την στα τέσσερα ενώ τον βλέπω που παίρνει θέση όρθιος πίσω της. Τις ρίχνει μερικά σκαμπίλια στα κωλομάγουλα ενώ εκείνη αρχίζει να του κουνάει με νάζι τον υπέροχο κώλο της. Όσο τη χτύπαγε όμως εκείνος, τόσο του κωλοτριβόταν αυτή. Τα χτυπήματα ακούγονταν καθαρά μέσα στην ησυχία. Ο κώλος της πρέπει να είχε γίνει κατακόκκινος αλλά έδειχνε ότι ο πόνος την ερέθιζε και ήταν λες και ζήταγε περισσότερο.

Ο ξένος συνέχιζε να της μαστιγώνει τα καπούλια με τις χερούκλες του ενώ με κάθε κτύπημα φαινόταν σαν να της έλεγε κάτι αλλά δεν άκουγα καθαρά. Μέχρι που επιτέλους σταματάει το ξύλο, τη βουτάει απότομα από τη μέση και όπως έτσι την είχε στα τέσσερα της τον χώνει με δύναμη. Η στριγγλιά που έβγαλε η κυρία Μήνα ήταν ξεκάθαρα πόνος και κατάλαβα ότι της τον έχωσε στον κώλο. Φαντάστηκα ότι αυτό το τεράστιο παλούκι έτσι όπως μπήκε στον ασάλιωτο κώλο της θα πρέπει να την ξέσκισε και μάλλον ούτε η ίδια το περίμενε αυτό. Παρόλο που η ψωλή του πρέπει να ήταν μούσκεμα από τα χύσια της, φάνηκε από το απότομο τίναγμα που έκανε ότι πόνεσε πολύ. Πρώτη φορά την είδα να προσπαθεί να τραβηχτεί αλλά ο άγνωστος δεν την άφηνε να του ξεφύγει.

Ξεκίνησε να την πηδάει με ταχύτητα και δύναμη από τον κώλο, όπως ακριβώς έκανε και όταν ήταν από πάνω της. Οι κινήσεις του ήταν απότομες και κοφτές σαν να την κάρφωνε. Με το ένα του χέρι την έχει βουτήξει από τα μαλλιά και της κρατάει το κεφάλι προς τα πίσω με δύναμη, ενώ με το άλλο της πιέζει την μέση προς τα κάτω. Το κορμί της έχει σχηματίσει ένα τόξο και ο κώλος της είναι εντελώς τουρλωμένος μπροστά στην ψωλάρα του ενώ το σφυροκόπημα συνεχίζεται αδιάκοπα. Δεν έβλεπα καλά το πρόσωπο της αλλά την άκουγα που βόγκαγε και ένοιωθα ότι πονούσε και δεν ευχαριστιόταν πλέον, αφού ήξερα πώς ακούγεται όταν είναι καυλωμένη. Καταλάβαινα ότι είτε ο κώλος της δεν άντεχε από το μέγεθος αυτής της θεόρατης ψωλής, είτε ήταν οι απότομες κινήσεις που έκανε μέσα έξω που την ξέσκιζαν. Σίγουρα πάντως δεν το ευχαριστιόταν καθόλου και ήταν η πρώτη φορά που την άκουγα να βογκάει έτσι.

Ο άγνωστος συνέχισε να της οργώνει τον κώλο για πολύ ώρα ακόμη όταν με μία κίνηση τραβιέται και καταλαβαίνω ότι μάλλον θέλει να χύσει. Φαντάστηκα ότι θα την έχυνε στην πλάτη, αλλά τον βλέπω να την γυρίζει απότομα προς το μέρος του με το πρόσωπο της να είναι στο ύψος της πούτσας του, βάζει τα χέρια του της πιάνει το κεφάλι από πίσω και της την χώνει στο στόμα. Η τεράστια ψωλή εξαφανίστηκε ολόκληρη μέσα στο λαιμό της και έφτασε βαθιά στο λαρύγγι της. Το πρόσωπο της κας Μήνας συσπάστηκε από την αγωνία. Την έπνιγε με την πούτσα του. Κάθισε σε αυτή τη θέση για λίγο ακίνητος και βλέπω την κυρία Μήνα που βάζει τα χέρια της και προσπαθεί να τον απωθήσει. Από τον ήχο που έκανε καταλάβαινα ότι πνιγόταν και άρχισε να τον κτυπάει και να προσπαθεί να ξεκολλήσει από πάνω του αλλά αυτός δεν την άφηνε.

Παίρνει το ένα του χέρι από το κεφάλι της και της ρίχνει ένα δυνατό χαστούκι. Εγώ είχα παγώσει από το φόβο μου, καθώς καταλάβαινα ότι το ερωτικό παιχνίδι που έβλεπα να εκτυλίσσεται μπροστά μου είχε ξεφύγει πλέον, αλλά παράλληλα κόντευε να σπάσει το κεφάλι μου από την ένταση και την καύλα που αισθανόμουν. Παρέμενα ακίνητος να τους κοιτάω και να προσπαθώ να φανταστώ πως ένοιωθε η κυρία Μήνα έτσι όπως την είχε μπουκωμένη με το καυλί του.

Ο ξένος την αφήνει ευτυχώς για λίγο να πάρει αέρα και την ακούω που αρχίζει να ξεροβήχει σαν να πνίγεται. Μόλις όμως που προλαβαίνει και παίρνει μία ανάσα. Τη βουτάει ξανά και της χώνει την ψωλάρα του μέχρι τέρμα ενώ τώρα αρχίζει να κουνάει τη λεκάνη του και να της γαμάει το στόμα βαριανασαίνοντας. Της πήδαγε το στόμα με δύναμη ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που πριν από λίγο της γαμούσε τον κώλο. Κουνιόταν όλο και πιό γρήγορα και μετά από 7-8 κοφτές κινήσεις τεντώνεται και αρχίζει να τρέμει. Καταλαβαίνω ότι την χύνει βαθιά στο λαρύγγι ενώ τον ακούω να βογκάει. Ευτυχώς μετά από λίγο σταματάει και τραβιέται.

Η κα. Μήνα αρχίζει να βήχει σαν τρελή και την ακούω που φτύνει σαν να θέλει να κάνει εμετό. Έχει πέσει στα τέσσερα, κρύβει το πρόσωπο της με τα χέρια της και καταλαβαίνω ότι τρέμει. Αυτός, ατάραχος κάθεται απέναντι από το κρεβάτι κοιτώντας την όπως βαριανάσαινε ενώ βγάζει και ανάβει τσιγάρο. Κάτι φαίνεται να της λέει και τον ακούω που γελάει σιγανά. Η κα. Μήνα σηκώνεται και πολύ βιαστικά και κλείνει τα πατζούρια του δωματίου. Ήξερε φυσικά ότι τα είχα δει όλα αλλά για πρώτη φορά οι κινήσεις της μαρτυρούσαν ότι ήταν και εκείνη σοκαρισμένη.

Εγώ πάλι έχω μείνει ακίνητος στο σκοτάδι, εκεί ψηλά στην κορυφή της σκάλας, ενώ έχω ακόμα στο μυαλό μου τη σκηνή που ο ξένος χύνει στο στόμα της. Αντιλαμβάνομαι ότι είμαι κι εγώ λαχανιασμένος και νοιώθω το κεφάλι μου να καίει. Καταλαβαίνω επίσης ότι έχω χύσει καθώς το βρακί μου είναι μούσκεμα χωρίς να πάρω χαμπάρι πότε έγινε αυτό. Κατεβαίνω τα σκαλιά γρήγορα και ξαπλώνω στο κρεβάτι μου ενώ φέρνω πάλι στο μυαλό μου όλες τις σκηνές που είχα δει λίγο ποιό πριν και αρχίζω να παίζω το καυλάκι μου σαν τρελός μέχρι που χύνω για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα λεπτά. Στο μυαλό μου έχει κολλήσει η εικόνα αυτού του τεράστιου άντρα έτσι όπως ήταν πεσμένος πάνω από την κυρία Μήνα. Το καυλάκι μου δε λέει να πέσει και συνεχίζω να μαλακίζομαι. Δε μπορούσα να σταματήσω, ιδρώνω, λαχανιάζω και με πολύ ζόρι καταφέρνω να χύσω για τρίτη φορά. Μούσκεμα στον ιδρώτα, ψόφιος στην κούραση και με τα νεφρά μου να πονάνε από τις φορές που έχυσα, με παίρνει ο ύπνος με αυτήν την εικόνα.

Την επόμενη, όπως το περίμενα, η κυρία Μήνα δε με φώναξε. Ειδωθήκαμε μετά από λίγες μέρες αλλά δε μου μίλησε ποτέ για αυτή τη νύχτα.βΜάλλον ούτε εκείνη κατάφερε να την ξεπεράσει.

Και το καλοκαίρι συνεχιζόταν.



Copyright protected OW ref: 152943



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).