Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είπα κι εγώ να γράψω μια ιστορία που μου συνέβη με την κουμπάρα μου. Τους γνώρισα πριν από 10 χρόνια, ήμουν συνάδελφος με τον άντρα της κι εκείνος μου ζήτησε να βαφτίσω το παιδί τους. Βασικά με παρακάλεσε και αναγκάστηκα, αν και δεν ήθελα να μπλέξω μαζί τους. Η τύχη όμως το έφερε να μπλέξει η κουμπάρα μαζί μου.

Εγώ ποτέ δεν την είδα ερωτικά κι ήξερα πως ο άντρας της ήταν ο πρώτος που την ξεπαρθένιασε. Εκείνη όμως πάντα όταν μου μιλούσε με γλυκοκοίταγε και γενικά έδειχνε να με συμπαθεί πολύ. Η κουμπάρα μου είναι ένα μελαχρινό κοντοπούτανο, με ωραία βυζάκια και πεταχτό κωλαράκι. Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθαν να τους φιλοξενήσω στο εξοχικό μου στην Κινέτα. Είχαν έρθει μόνοι τους, δηλαδή με πήραν τηλέφωνο μου είπαν ότι είναι κοντά κι αν μπορούν να μείνουν μερικές μέρες. Αυτό το θάρρος και ίσως θράσος με ξενέρωσε λιγάκι. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι φιλαράκια να έρθουν και θα περνάγαμε φίνα με μπυρίτσες, μπητσόμπαρα, χαβαλέ και φλέρτ πολύ. Αναγκάστηκα λοιπόν να ξεκανονίσω γιατί δε θα χωρούσαμε όλοι σε 2 δωμάτια, χώρια που θα φέρνανε το παιδί που ήταν 4 χρονών.

Ήρθαν λοιπόν οι κουμπάροι με το παιδί και περνούσαμε χαλαρά την ώρα μας με μπανάκι, φαγητό μπόλικο και μπυρίτσες. Όλα ξεκίνησαν όταν έβλεπα με τον κουμπάρο Μάκη το προφίλ μου στο facebook. Τότε ήρθε η Μαρία, η κουμπάρα δηλαδή και κόλλησε τα βυζιά της όπως ήταν με το μπικίνι στην γυμνή μου πλάτη, καθώς εγώ φορούσα μόνο το μαγιό και μας είπε αν μπορεί να κοιτάξει κάτι στο ίντερνετ. Εγώ με το που ένοιωσα τις καυλωμένες ρώγες στην πλάτη της καύλωσα, ενώ ο Μάκης δεν κατάλαβε τίποτα αφού ήταν κολλημένος με το facebook. H ώρα περνούσε, βράδιασε και τελικά είπαμε να μη βγούμε και να αράξουμε να πιούμε καμιά τεκίλα. Η Μαρία εκείνο το βράδυ φόρεσε μια κοντή φουστίτσα και ένα τοπάκι που άφηνε τα βυζιά της σε ανοιχτή θέα. Η ώρα περνούσε είχαμε κάνει και οι τρείς κεφάλι από το ποτό, το παιδί το είχανε βάλει για ύπνο στο κρεβάτι που θα κοιμόντουσαν και τελικά είπε ο κουμπάρος να κοιμηθούνε γιατί τον είχε βαρέσει η τεκίλα.

Πήγανε μέσα αλλά εγώ δε μπορούσα να μην σκέφτομαι την κουμπάρα. Πέρασε κάνα δίωρο και είχα την ανάγκη να ξεκαυλώσω. Πήγα στην τουαλέτα και άρχισα να τον παίζω. Δεν κλείδωσα και μετά από 5 λεπτά ακούω θόρυβο απ' έξω. Κάνω πως τον έχω βγάλει για κατούρημα και μπαίνει η κουμπάρα μέσα. Με το που με βλέπει γυμνό μου ζητάει συγγνώμη. Εγώ την πιάνω, της λέω ότι τον παίζω για πάρτη της και θέλω να τη γαμήσω. Μου λέει πως δε γίνεται κι αν είναι να μου πάρει μόνο μια πίπα. Με τα πολλά την αρχίζω στα γλωσσόφιλα και της πιέζω το κεφάλι να με πιπώσει. Η πουτάνα ήταν μαστόρισσα! Ρούφαγε το πουτσοκέφαλο και τα αρχίδια και πριν χύσω της είπα να σηκωθεί. Αυτή δεν κατάλαβε αλλά εγώ την γύρισα με πλάτη και σκίζοντας το κιλοτάκι της και σηκώνοντας το νυχτικό της έχωσα τον πούτσο μου στο μουνί. Ήταν πολύ καυτό. Έβγαλε ένα μακρόσυρτο "αχ…" και της βούλωσα το στόμα μη μας ακούσει ο κουμπάρος, ο οποίος ροχάλιζε και δεν καταλάβαινε τίποτα.

Συνέχισα να τη γαμάω με δύναμη, να της λέω προστυχόλογα, ότι ξέρω πως ήθελε να γαμηθεί και μου έτριβε τα βυζιά, ότι θέλω να τη γαμάω συχνά όταν λείπει ο κουμπάρος να με πιπώνει και διάφορα τέτοια. Τελικά αφού την πήρα για κάνα δεκάλεπτο στο όρθιο βγήκα από το μουνί της και έτσι όπως ήταν στημένη έβαλα τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της, ενώ συγχρόνως χάϊδευα το μουνί της. Εκείνη μου είπε να μην την πάρω από κώλο, της είπα ένα "σκάσε πουτανάκι θα σου αρέσει" και όσο έσπρωχνα σιγά-σιγά με την βοήθεια μιας κρέμας της τον έχωσα όλο μέσα. Πήγε να ουρλιάξει και της βούλωσα το στόμα με το δεξί μου χέρι. Με το αριστερό είχα βάλει 3 δάχτυλα στο μουνί της και ταυτόχρονα την ξεκώλιαζα. Αυτή παρά το αρχικό σοκ, άρχισε να το απολαμβάνει. Συνέχιζα να την γαμάω ώσπου τελείωσα μέσα στο κωλάντερο της κι εκείνη από τα υγρά που είχε το μουνί της πρέπει να τελείωσε 2-3 φορές. Μου έδωσε ένα βαθύ φιλί με γλώσσα, μου είπε ότι δεν την έχουν πάρει ποτέ από κώλο και της ζήτησα να τη γαμάω όποτε πηγαίνω σπίτι να τους δω.

Πραγματικά έτσι έχει γίνει. Το σκάω από τη δουλειά που δουλεύουμε μαζί με τον κουμπάρο και πάω τα πρωινά και την ξεσκίζω στον πούτσο ή καμιά φορά όταν ο κουμπάρος πάει για ύπνο τη βάζω να με πιπώνει. Γενικά την έχω κάνει μεγάλη πουτάνα, αλλά τα ήθελε ο κώλος της… στην κυριολεξία.Copyright protected OW ref: 152992Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).