Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλημέρα με λένε, ας πούμε, Γιώργο είμαι παντρεμένος, με καλή εμφάνιση και θα ήθελα να γράψω αυτό που έζησα ένα πρωινό την προηγούμενη εβδομάδα.

Μένω σε μια πολυόροφη πολυκατοικία με 25-30 διαμερίσματα κάπου στην Αθήνα, στον τελευταίο όροφο και οι περισσότεροι από τους κατοίκους της είναι οικογένειες με μικρά παιδιά. Ενώ συνήθως ξεκινάω για το μαγαζί μου κατά τις 9, την προηγούμενη Τετάρτη λόγω κάποιου ραντεβού ξεκίνησα νωρίτερα γύρω στις 8. Μπήκα στο ασανσέρ και στον επόμενο όροφο επιβιβάστηκαν δύο μανάδες με τα παιδιά τους, η Ειρήνη περίπου 35 ετών με τους δύο γιούς της που πήγαιναν δημοτικό και η Αντωνία με τις κόρες της.

Λόγω περιορισμένου χώρου η Ειρήνη κόλλησε σχεδόν πάνω μου, το άρωμα που φορούσε μεθυστικό και έντονο, σχεδόν με ζάλισε και με έκανε για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια συγκατοίκησης να την προσέξω καλύτερα.

Ήταν μια γυναίκα με πολύ ωραίο κορμί, γύρω στο 1.70, με 55- 60 κιλά, με πιασίματα και ένα προσωπάκι έξυπνο και γλυκό, παντρεμένη με καθηγητή απ' ότι ήξερα. Την κοίταξα διακριτικά από τον καθρέφτη του ασανσέρ. Φορούσε ένα μαύρο κολάν , ένα κολλητό μπλουζάκι που βασάνιζε τις βυζάρες της και ένα μπουφάν. Στον επόμενο όροφο ξανασταματήσαμε και ήταν άλλη μια μάνα με το γιο της. Έκανε να μη μπει μιας και το ασανσέρ ήταν γεμάτο ήδη αλλά η Ειρήνη της είπε να μπει και ότι θα στριμωχτούμε λίγο για να χωρέσουμε.

Αυτό ήταν. Ήρθε λίγο πίσω και κόλλησε τον κώλο της πάνω μου. Είχα ήδη αρχίσει να ερεθίζομαι, λίγο η επαφή, λίγο το άρωμα, έγινε η ζημιά και προσπαθούσα να μην εκτεθώ. Η πουτανίτσα όμως κατάλαβε την αμηχανία μου, μα είχε άλλα στο μυαλό της. Ένιωσα τον κώλο της να τρίβεται απαλά πάνω μου, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι το έκανε εσκεμμένα. Ο πούτσος μου άρχισε να γίνεται πύραυλος, τα δευτερόλεπτα να μου φαίνονται ώρες και τότε μου έδωσε το τελειωτικό χτύπημα. Άρχισε να τρίβεται εντονότερα και ξαφνικά γυρνάει και με κοιτάει πονηρά. Αυτό ήταν.

Τα χέρια μου κατέβηκαν διακριτικά στην κωλάρα της και ο πούτσος μου χώθηκε στη σχισμή της απειλητικά κόντευε να τρυπήσει το κολάν της. Πλησίασα το κεφάλι μου στο λαιμό της. Η ανάσα μου την έκανε να ανατριχιάσει. Την ένιωθα να βαριανασαίνει. Το ασανσέρ σταμάτησε άλλη μια φορά μέχρι να φτάσει στο ισόγειο χωρίς να πάρει κάποιον άλλο λόγω έλλειψης χώρου.

Όταν φτάσαμε στο ισόγειο την άκουσα να λέει στην Αντωνία να πάει εκείνη τα παιδιά στο σχολείο, γιατί φοβάται ότι ξέχασε το μάτι ανοιχτό. Η Αντωνία δέχτηκε και της είπε να ετοιμάσει καφέ να πιούνε όταν γυρίσει. Κατέβηκαν όλοι στο ισόγειο κι εμείς συνεχίσαμε για το γκαράζ. Με το που ξεκίνησε το ασανσέρ, γύρισε προς το μέρος μου και με κοίταξε στα μάτια. Την αγκάλιασα αμέσως και της έδωσα ένα παθιασμένο φιλί. Τα χέρια μου εξερευνούσαν το σώμα της πάνω από τα ρούχα και πνιχτοί αναστεναγμοί έβγαιναν από τα χείλια της. Την πήρα από το χέρι και πήγαμε στην αποθήκη μου, που ήταν ένα μικρό δωματιάκι, που είχα στο υπόγειο.

Ο χρόνος μας περιορισμένος, το σημείο ακατάλληλο και λόγω χώρου, αλλά και λόγω πιθανών διελεύσεων. Έχωσα το χέρι μου μέσα από το κολάν της και ένα δάχτυλο μου μπήκε στο μουνάκι της που έσταζε. Αναστέναξε, μου έκανε χώρο ανοίγοντας τα πόδια της και τα χέρια της άρχισαν να ξεκουμπώνουν το παντελόνι μου αναζητώντας το καβλί μου.

Όταν το έπιασε έβγαλε ένα αναστεναγμό καύλας και άρχισε να μου το χαϊδεύει με ικανοποίηση και ρυθμό, ενώ δύο δάχτυλα μου γαμούσαν την μουνάρα της και άλλο ένα είχε χωθεί στην κωλοτρυπίδα της. Δεν άντεξε και άρχιζε να μουγκρίζει και να λέει:

- Χύνω, με τρελαίνεις, χύνω, μη σταματάς, πεθαίνω.

Τα πόδια της έτρεμαν και ήταν έτοιμη να σωριαστεί κάτω. Δε σταματούσε να χύνει. Μετά από κάποια λεπτά που άρχισε να συνέρχεται μου λέει:

- Θέλω να με γαμήσεις άγρια με την ψωλάρα σου, όπως γαμούσες χτες βράδυ τη γυναίκα σου και την άκουγα που βογκούσε.

Αυτό ήταν ένα σοκ για μένα. Δεν περίμενα ότι ακουγόμασταν στο κάτω διαμέρισμα μιας και η πολυκατοικία ήταν σχετικά καινούρια. Επανήλθα γρήγορα. Παραμέρισα το κολάν και το στρινγκάκι της, την κόλλησα στον τοίχο και άρχισα να μπαίνω μέσα της σιγά-σιγά και να κινούμαι ρυθμικά, ενώ ένα δάχτυλο μου είχε χωθεί στην κωλοτρυπίδα της που μου φάνηκε αρκετά στενή.

Μόλις έβαλα και δεύτερο δάχτυλο άρχισε να Χύνει και πάλι. Είχε χάσει τον έλεγχο και φώναζε:

- Έτσι… γάμα με από παντού, σκίσε με την πουτάνα, κάνε με ότι θες, μόνο συνέχισε να με γαμάς.

Έτρεμε ολόκληρη. Την γύρισα στα τέσσερα και όταν κατάφερε να ισορροπήσει άρχισα να της το ακουμπάω στην κωλάρα που παρ' όλη την προεργασία που της έκανα ήταν ακόμα σφιχτή και αντιστεκόταν. Μπήκα σιγά-σιγά και έκανε να τραβηχτεί λέγοντας:

- Θα πονέσω, είναι πολύ χοντρός, θα με σκίσει, σε παρακαλώ μη το βάλεις άλλο.

Την έπιασα σφιχτά, άρχισα να τον καρφώνω σιγά-σιγά και όταν την είδα ότι άρχισε να αναστενάζει από καύλα, της τον έχωσα όλο. Άρχισε να φωνάζει σαν τρελή.

- Σκίσε με την πουτάνα, κάνε με ότι θέλεις, είμαι η πουτάνα σου, σε Χύνω μωρό μου!

Της έκλεισα το στόμα με το χέρι και άρχισα να τη ξεσκίζω. Ένιωθα τα χύσια μου έτοιμα να πεταχτούν, δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο και τα έχυσα όλα μέσα στην κωλάρα της. Τα πόδια μου έτρεμαν, είχαμε εξαντληθεί και οι δύο. Τη γύρισα και φιληθήκαμε στο στόμα για ώρα. Καθίσαμε λίγα λεπτά να συνέλθουμε, ντυθήκαμε βιαστικά γιατί είχε περάσει η ώρα, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και ξεκινήσαμε εγώ για τη δουλειά κι εκείνη για το σπίτι.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο ώρες και χτύπησε το τηλέφωνο μου. Ήταν η Ειρήνη. Είχε μείνει μόνη της αφού έφυγε η Αντωνία που είχε πάει για καφέ και πήρε να μου πει ότι μας κατάλαβε, ειδικά όταν γύρισε και δεν την βρήκε σπίτι, αλλά δεν την ένοιαζε, αφού ήταν πολύ φίλες. Επίσης μου είπε ότι δε χόρτασε πήδημα και ήθελε να ξαναβρεθούμε σύντομα. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ανεβαίνοντας από το υπόγειο για το σπίτι μου, το ασανσέρ σταμάτησε στο ισόγειο και είδα την Αντωνία η οποία πριν μπεί μέσα με ρώτησε:

- Να μπω ή κινδυνεύω; Γιατί έμαθα διάφορα για σένα.

Κατάλαβα ότι οι πουτανίτσες τα είχαν συζητήσει όλα μεταξύ τους, αλλά αυτό δε με χάλασε καθόλου.

Η συνέχεια κάποια άλλη φορά, αφού τα πράγματα έγιναν σύντομα πολύπλοκα, αλλά και πολύ ενδιαφέροντα!



Copyright protected OW ref: 152749



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.