Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, με λένε Μαρίζα, είμαι 27 ετών κατάγομαι και ζω στην Θεσσαλονίκη. Είμαι κοκκινομάλλα, 1.74 και 62 κιλά. Μικρή ασχολήθηκα με το βόλεϊ οπότε το κορμί μου είναι καλοσχηματισμένο. Έχω νούμερο 3 στήθος και ένα κωλαράκι, που όπως λένε οι περισσότεροι, είναι για γλείψιμο. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ αφορά το Δημήτρη. Συνέβη πριν από τρία χρόνια, ενώ εργαζόμουν σε μια νομική εταιρεία και ο Δημήτρης σε μια άλλη. Γνωριστήκαμε όταν έπρεπε οι δύο εταιρείες μας να δουλέψουν μαζί για μια υπόθεση που αφορούσε κοινή αγωγή από δύο πελάτες μας προς έναν τρίτο. Στην αρχή δε μου έκανε μεγάλη εντύπωση, αλλά είχε κάτι πάνω του που σε έλκυε, ψηλός, γεροδεμένος, μελαχρινός με μαύρα μάτια. Λουκουμακι! Είναι από τους τύπους που σε κοιτάνε και σε παίρνουν τα υγρά.

Στη δουλειά πάντα φορούσα επαγγελματικά ρούχα, φούστα εφαρμοστή μέχρι το γόνατο, πουκάμισο και σακάκι. Την τελευταία μέρα αποφάσισα να τον τρελάνω και να μη φορέσω σουτιέν. Το παρατήρησε βέβαια και καρφωνόταν συχνά στο στήθος μου, δόξα τω θεώ έχω ολόστητο στήθος. Όταν τελείωσε η δίκη και κερδίσαμε, μου έκανε πρόταση να γιορτάσουμε την νίκη με φαγητό σε ένα υπέροχο εστιατόριο ανατολικά της πόλης.

- Πάντως να ξέρεις, δε είναι σωστό να έρχεσαι έτσι στο δικαστήριο, θα πάθει τίποτα κανένας δικαστής και θα τρέχουμε με αναβολές.

- Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι…

είπα γνωρίζοντας ότι πέτυχα τον σκοπό μου. Έσκυψε μπροστά.

- Για το σουτιέν που λείπει, λέει.

- Το εσώρουχο δεν κατάλαβες ότι λείπει;

Έμεινε για λίγο ενώ άρχισα να του τρίβω το με το πόδι μου την γάμπα του. Έσκυψα στο αυτί του και λέω:

- Ελπίζω να μην έφαγες καυτερό, θα τσούξει όταν με γλείφεις.

Δεν αργήσαμε να πάρουμε το λογαριασμό και να καταλήξουμε στο σπίτι του, ένα ρετιρέ στο κέντρο με υπέροχη διαρρύθμιση. Μπαίνοντας μου πρότεινε να συνεχίσουμε με κρασί. Κοιτούσα έξω την θέα ενώ αυτός μου έφερε κρασί και άρχισε να μου κάνει απαλά μασάζ τους ώμους μου. Ήπια μια γουλιά και γύρισα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ του ξεκούμπωνα το πουκάμισο. Αυτός άνοιξε το φερμουάρ και άφησε να πέσει κάτω η φούστα μου. Είχα βγάλει το εσώρουχο μου πριν φύγουμε απτό εστιατόριο. Έμεινε για λίγο. Τον έσπρωξα να κάτσει στην πολυθρόνα η οποία κοιτούσε το παράθυρο. Φορούσα μόνο τις γόβες μου και αυτό με έφτιαχνε. Άρχισα να γλείφω σιγά-σιγά τα αρχίδια του και να τα ρουφάω. Έδιωξα το χέρι του που πήγε να πιάσει το κεφάλι μου, αν και τρελαίνομαι να μου γαμάνε το στόμα. Λατρεύω να μου πηδάει κάποιος το στόμα και να χύνει το παχύρευστο υγρό του βαθιά στο στόμα μου, αλλά αυτή την φορά δεν θα του έκανα το χατίρι. Έπρεπε να καταλάβει ότι τον έλεγχο θα τον έχω εγώ. Συνέχισα να ρουφάω τα αρχίδια του χωρίς να ακουμπάω την πούτσα του η οποία ήταν μια υπέροχη μαυριδερή πούτσα. Ήθελα να σαν τρελή να την γευτώ, αλλά κρατιόμουν. Ανέβηκα σιγά-σιγά και έπαιξα με το κεφαλάκι του. Το σάλιωσα και άρχισα να το ρουφάω σιγά-σιγά. Σε μια στιγμή την έβαλα όλη βαθιά μέσα μέχρι το λαρύγγι, το λατρεύουν αυτό οι άντρες και μετά με το χέρι την έπαιζα και την ρουφούσαν παράλληλα. Είχα υγραθεί πολύ! Σηκώνομαι και του λέω:

- Γάμα με… δεν αντέχω άλλο.

Με ρίχνει στον καναπέ και έρχεται από πάνω μου. Το κορμί του μύριζε υπέροχα. Μπήκε μέσα μου κι έχασα την ανάσα μου. Άρχισε να με πηδάει λες και είχε να γαμήσει χρόνια. Ποτέ ήρεμα ποτέ δυνατά. Τελείωσα μια φορά, τον σήκωσα, κάθισα πάνω του και άρχισα να χοροπηδάω ενώ αυτός έγλειφε τα βυζιά μου. Μου πιάνει τον κώλο και σιγά-σιγά το δάχτυλο του πήγαινε προς την τρυπούλα μου. Του πιάνω το χέρι, το έφερα στο στόμα μου, και του σάλιωσα καλά τα δάχτυλα ενώ χοροπηδούσα πάνω του.

- Τώρα βαλ' το αλλά σιγά-σιγά, μη με πονέσεις.

Το χέρι του πήγε σιγά-σιγά πίσω και ακούμπησε με το μεσαίο δάχτυλο την τρυπούλα μου. Με το που με ακούμπησε εγώ τελείωσα πάλι. Βλέπετε από μικρή είμαι καλό κοριτσάκι και δίνω όλες τις τρύπες μου, αρκεί να είσαι καλό παιδί και να με σέβεσαι. Δε θα του έδινα κώλο, αλλά είπα ας χαρεί λίγο.

- Τι καργιολάκι είσαι εσύ;

- Είμαι; Σ' αρέσει να με γαμάς; Σ' αρεσει να μου τη βάζεις;…

του είπα και έδειχνε να του αρέσουν τα βρωμόλογα.

- Σήκω, μου λέει, σε θέλω στα 4!

Άλλο που δεν ήθελα εγώ, λατρεύω να με γαμάνε στα 4. Αν τραβάνε και λίγο μαλλί… ακόμα καλύτερα! Άρχισε να με πηδάει σαν τρελός. Δεν άντεξα και έχυσα άλλη μια φορά την πούτσα του φωνάζοντας.

- Θέλω κώλο να γαμήσω, λέει.

- Όχι μωρό μου, του λέω, θα σου πάρω μια πίπα.

Κατέβηκα και άρχισα να του ρουφάω το καβλί σαν τρελή. Βλέπετε αν και λατρεύω το πρωκτικό δε μπορούσα να τον δίνω όπου να ναι. Τον γαμάνε μόνο οι καλύτεροι!

Δεν άργησε να χύσει κι εγώ σαν καλό κοριτσάκι τα ήπια όλα!

Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό όταν δούλευε σε παρόμοια υπόθεση με μια συνάδελφο. Περιττό να πω ότι της πρότεινα να μην φορέσει σουτιέν.

Γράψτε μου αν σας άρεσε να σας πω και άλλες.



Copyright protected OW ref: 152678



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.