Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Προς το τέλος της φοιτητικής μας ζωής, αποφασίστηκε να πάμε με τη σχολή 3 ήμερη κρουαζιέρα. Από τη δική μου τάξη μόνο τα παιδιά που κάναμε παρέα 8 άτομα και μέσα σε αυτούς εγώ και η Α.

Από τη στιγμή που το έμαθα ανυπομονούσα να ξεκινήσει! Τρεις μέρες με την Α στο ίδιο μέρος. Το σκεφτόμουν και ο πούτσος μου έφτανε στα ουράνια. Επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη μέρα. Μαζευτήκαμε έξω από το καράβι και μπήκαμε στις καμπίνες μας. Η Α όλη την ημέρα αδιαφορούσε για εμένα. Ήταν συνέχεια με τη συγκάτοικο της τη Ζ. Η μέρα κύλησε με ενθουσιασμό και μεγάλες καύλες από εμένα. Έφτασε το βράδυ και όλοι μαζευτήκαμε στη disco του καραβιού.

H A καθόταν απέναντί μου και μου έριχνε κλεφτές ματιές. Έδειχνε αδιαφορία. Εγώ ήμουν καυλωμένος όλη μέρα. όταν την είδα στη disco να έρχεται φορώντας ένα μαύρο μίνι και 1 μαύρο μπουστάκι. Τρελάθηκα. Ήξερα ότι ήταν γυμνή από μέσα καθώς δεν της άρεσαν τα εσώρουχα. Ήθελα να τη γαμήσω μπροστά σε όλους. Στο τραπέζι δίπλα μου καθόταν η Ζ. Είχε δει πως κοιτούσα την Α. αλλά πιο πολύ είχε δει τον τεντωμένο πούτσο μου που φαινόταν από το παντελόνι. Όταν γελούσε ή Ζ κάθε φορά που έλεγα κάτι αστείο, συνεχώς ακουμπούσε το πόδι μου ψηλά. Μια φορά τον έπιασε καλά και με κοίταξε αμήχανα. Δεν έδωσα σημασία. Έτσι κι αλλιώς δεν μου είχε δείξει ποτέ τίποτα. Ήθελα την Α σαν τρελός!

Προς το ξημέρωμα η παρέα άρχισε να διαλύεται. εγώ, η Α, η Ζ και ο Σ κάτσαμε να τελειώσουμε το μπουκάλι. Κάποια στιγμή σηκώνομαι και λέω ότι θέλω να κάνω μια βόλτα, το παίζω και λίγο μεθυσμένος και φεύγω. Η αλήθεια είναι ότι παραμόνευα κοντά στην καμπίνα της Α πότε θα επιστρέψει. Μετά από λίγη ώρα τη βλέπω να στρίβει στο διάδρομο. Κρυφοκοίταξα και είχα μείνει χαζός. Ανοίγει τη πόρτα της καμπίνας και την ώρα που πάει να μπει της κολλάω από πίσω, της χουφτώνω τα βυζιά, εφαρμόζω τον πούτσο μου στον κώλο της και αρχίζω να τη φιλάω στο λαιμό.

- Σε περίμενα… μου λέει.

- Με έχεις καυλώσει άσχημα από το πρωί! Θα σε γαμάω όλο το πρωί…

της λέω και την βάζω στη καμπίνα. Αρχίζω να τη φιλάω και βάζω το χέρι μου κάτω από τη φούστα της. Ήταν μούσκεμα. Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και τον βάζει στο στόμα της. Παρέλυσα.

- Στάζει… μου λέει.

- Όλη μέρα…

της λέω. Χαμογελάει και συνεχίζει να τον γλείφει. Είχα χάσει τον κόσμο. Ένιωθα να έχω παραλύσει ολόκληρος. η ηδονή μου ήταν στο κόκκινο. Ξαφνικά, χύνω μέσα στο στόμα της.

- Αυτό ήταν;… μου λέει.

- Ο πρώτος γύρος! Βλέπεις να έχει πέσει;…

της απαντάω και τη ξαπλώνω στο κρεβάτι. Σηκώνω τη φούστα της και αρχίζω να γλείφω απαλά τη μουνάρα της. πάνω, κάτω, απ' έξω, παντού. Βογκούσε απαλά και σιγά. Με καύλωνε κι άλλο. Ξαφνικά αρχίζουν σπασμοί στο κορμί της. Αρχίζει να τρέμει και να πιέζει το κεφάλι μου δυνατά ανάμεσα στα πόδια της. Εγώ έγλειφα, πότε τη μουνάρα της, πότε το κωλαράκι της μέχρι που έχυσε. Τα ήπια όλα μέχρι τελευταία σταγόνα. Μου σήκωσε το κεφάλι και μου έδωσε ένα πανέμορφο φιλί.

Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και πηγαίνει στη βαλίτσα της. Με δένει με χειροπέδες και μου αδειάζει το baby oil στην πούτσα μου. Αρχίζει να τον παίζει. ήταν τόσο υγρό που νόμιζα ότι ήμουν μέσα της. Ξαφνικά σηκώνεται και κάθεται στο πρόσωπό μου. Μου έσφιξε τ' αρχίδια, μου τέντωνε δυνατά τον πούτσο, και η μούρη μου μέσα στη μουνάρα της. Τι καύλα. Μετά μου έδωσε στο στόμα το κωλαράκι της και όταν το έγλειψα καλά, ήρθε και έκατσε στον πούτσο μου. Όλος μέσα στον κώλο της με τη μια και η μουνάρα της σε τέλεια θέα. Άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελή πάνω μου. Η καύλα μου ήταν απίστευτη. Συνέχιζε μέχρι που άσπρισε το μουνί της από το χύσιμο. Το είδα και αμέσως έχυσα στον κώλο της βαθιά.

Την ξάπλωσα και άρχιζα να της καθαρίζω τη μουνάρα. Με έλυσε και κάτσαμε λίγο. Κάποια στιγμή ο πούτσος μου άρχισε να σηκώνεται και πάλι. Γέλασε. Την έβαλα να στηθεί στα 4 κι εγώ έκατσα όρθιος από πίσω της να σκίσω δυνατά τον κώλο της. Ξαφνικά κοιτάω πίσω μου και στεκόταν η Ζ.

Έμεινα κάγκελο. Η πούτσα μου έσταζε και η Α είχε κοκκινίσει από ντροπή. Η Ζ δεν ήταν όμορφη στο πρόσωπο αλλά το κορμί της ήταν υπέροχο. Τα στήθη της αρκετά μεγάλα και είχε όμορφο και στητό κώλο. Μου έσκασε ένα χαμόγελο και ήρθε προς το μέρος μου. Έσκυψε και τον έβαλε στο στόμα της. Μου τον έγλειφε ενώ έσφιγγε τον κώλο μου. Η Α καύλωσε αμέσως με το θέαμα και άρχισε δειλά να χαϊδεύει τη μουνάρα της. Η Ζ συνέχιζε την πίπα της μέχρι που της είπα:

- Δεν είναι δίκαιο! Τόσες μαλακίες έχω βαρέσει για την κωλάρα σου. Δε θα τη δώ;

- Ναι ε; Δεν είχες πει τίποτα…

μου λέει και σηκώνεται να γδυθεί.

- Για μένα δεν τον παίζεις;…

μου λέει η Α.

- Εσύ έχεις το προνόμιο να χύνω μέσα σου…

της απαντώ. Ωστόσο η Ζ γδύθηκε και πλέον ο πούτσος μου στεκόταν όρθιος χαζεύοντας την απίστευτη κορμάρα της. Η Α το κατάλαβε και άρχισε να μου χαϊδεύει τ' αρχίδια ενώ παράλληλα συνέχιζε να παίζει με τη μουνάρα της. H Z πλησίασε και άρχισε να με φιλάει. Η Α δεν άφηνε με τίποτα τον πούτσο μου.

- Από όταν σε γνώρισα ήθελα να με γαμήσεις… λέει η Ζ.

- Από όταν σε γνώρισα ήθελα να γαμάω τον κώλο σου κάθε μέρα… της λέω.

- Τόσο πολύ σου αρέσει;

- Δε φαντάζεσαι…

της λέω και αρχίζω να της χαϊδεύω τον κώλο. Με μια κίνηση γυρίζει προς την Α που καθόταν στο κρεβάτι και αρχίζει να τη χαϊδεύει. Ξεκίνησε από τον λαιμό της, κατέβηκε στα στήθη της ώσπου την ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να της γλείφει τη μουνάρα. Η Α έβγαζε κραυγές και το κορμί της σπαρταρούσε. Μπροστά μου πάντα η κωλάρα της Ζ στην οποία είχα ήδη βάλει το δάχτυλό μου. Ήταν τόσο σφιχτή! Είχα τρελαθεί από την καύλα. Δεν άντεχα άλλο και πήγα πάνω από την Α η οποία αφού έπαιξε λίγο τον πούτσο μου άρχισε να τον γλείφει με μανία, ενώ εγώ με τη Ζ ανταλλάσσαμε φιλιά με τα δάχτυλα της Ζ. μέσα στην Α.

- Θέλω να με γαμήσεις… λέει η Α.

Η Ζ. με κοιτάει πονηρά και πιάνει τις χειροπέδες. Με γρήγορες κινήσεις δένει την Α στο πόμολο της ντουλάπας που ήταν δίπλα και σταματάει να ασχολείται μαζί της.

- Τώρα θα κάνεις ότι σου πω…

της λέει και ανοίγει τον κώλο της στο πρόσωπό της.

- Θέλω να τον κάνεις μούσκεμα…

λέει στην Α και αρχίζει να μου παίζει τον πούτσο και να τον γλείφει, ενώ παράλληλα έπαιζε με το μουνί της Α. Δε μιλούσα καθόλου! Ήθελα να δω τι έχει στο μυαλό της. Μου άρεσε ο τρόπος που μεταχειριζόταν την Α. Κάποια στιγμή μου λέει:

- Τριψ' τον στο μουνί της αλλά μη χύσεις!

Άρχισα απαλά να τον τρίβω πάνω της. Η Α ήθελε να μπω μέσα της, όμως έβαζα λίγο το κεφαλάκι και μετά έβγαινα. Η μουνάρα της είχε πάρει φωτιά. Έχυνε συνέχεια. Ο κώλος της Ζ συνέχιζε να είναι στο στόμα της. Πλέον είχε αρχίζει να της βάζει και δάχτυλα και να γλύφει σα λυσσασμένη το μουνί της. Τα δύο κορίτσια είχαν τρελαθεί. Άρχισαν να φιλιούνται και να γαμιούνται μεταξύ τους. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί. Αφού δε μπορούσα άλλο, πήγα πίσω από τη Ζ. και άρχισα να της γλείφω τον κώλο και να της βάζω δάχτυλο. Ένιωθα το μουνί της να στάζει ενώ η Α συνέχιζε να τη γαμάει με το χέρι της.

Πάνω στην καύλα, βγάζω τις χειροπέδες από την Α και παίρνω το baby oil. Το άδειασα πάνω στον κώλο της. Κάποια στιγμή η Α αρχίζει να της γλύφει τα στήθη. Τότε τον κάρφωσα στον κώλο της Ζ. Έβγαλε μια κραυγή που πρέπει να ξύπνησε όλο το καράβι.

- Με έσκισες μαλάκα… μου λέει.

- Αυτό ήθελε…

είπε η Α. που είχε ανοίξει τα πόδια της και της έσπρωχνε το κεφάλι να την γλείψει. Εγώ ένιωθα τη σφιχτή της τρύπα στον πούτσο μου και τρελαινόμουν. Άκουγα της κραυγές της Α από το γλείψιμο και επιτάχυνα. Της έσκιζα τον κώλο με μανία. Της άρεσε. Η Α τελείωσε στο στόμα της. Μετά σηκώθηκε και ήρθε προς το μέρος μου. Όπως γαμούσα τη Ζ… έρχεται και μου πιάνει τ' αρχίδια.

- Σου αρέσει;… ρωτάει.

- Έχω τρελαθεί… απαντάω.

- Θέλω να χύσεις όσο πιο βαθιά στον κώλο της γίνεται… μου λέει.

Η Ζ έσκουζε και το μουνί της δε σταματούσε να στάζει. Η Α χάιδευε και πίεζε τ' αρχίδια μου, ενώ παράλληλα μου χάιδευε το στήθος και μου φιλούσε τον λαιμό.

- Χύνω…

ψιθύρισα και η Α μου έσφιξε δυνατά τ' αρχίδια, ενώ φιλούσε τις ρώγες μου. Άδειασα μέσα στον κώλο της Ζ και έπεσα κατάκοπος στο κρεβάτι. Δίπλα μου η Ζ με κενό βλέμμα. Τη σιωπή την έσπασε η Α λέγοντας στη Ζ.

- Άξιζες καργιολάκι το σκίσιμο! Το απόλαυσες κιόλας…

και ήρθε από πάνω μου και άρχισε να καθαρίζει τον πούτσο μου από τα χύσια.



Copyright protected OW ref: 152438



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.