Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ιστορίες ενός σεξομανή: Ιωάννα

Η Βάσια ήταν 1.70,είχε τα κιλά της τα παραπάνω αλλά όμορφα κατανεμημένα στο κορμί της. Θα έλεγες ότι διέθετε μια φυσική μεσογειακή ομορφιά. Από εκείνο το βράδυ μου είχε καρφωθεί στο μυαλό η εικόνα του να τη γαμάει στον κώλο της και να τη χύνει.

Με την Ιωάννα όσο πήγαινε και ήταν καλύτερα στο σεξ, κάναμε χωρίς προφυλάξεις και τελείωνα μέσα της αφού έπαιρνε αντισύλληψη.

Αποφασίσαμε λοιπόν να πάμε ένα τριήμερο στο Μέτσοβο τα δύο ζευγάρια. Εμείς και ο Νίκος με την Βάσια. Μια βδομάδα πριν πάμε, ένα βράδυ και ενώ είμαστε στο σπίτι με την Ιωάννα, χτυπάει το τηλέφωνο και το σηκώνει:

- Δε θα το πιστέψεις, λεει, χώρισε η Βάσια με τον Νίκο! Μάλωσαν άσχημα, δεν ήθελε και πολύ αυτή τον χώρισε!

- Βλακεία… λέω.

- Να ακυρώσουμε το δικό της δωμάτιο;

- Ή μπορούμε να κλείσουμε μια μίνι σουίτα δίπατη με δύο δωμάτια και να μείνει μαζί μας.

Το σκέφτηκε λίγο και μου είπε ότι θα το προτείνει αύριο που θα πιούμε καφέ.

Την επόμενη μέρα όταν γύρισε απ' τον καφέ με χαρά και μου είπε ότι δέχτηκε η Βάσια και θα 'ρθει μαζί τους! Το βράδυ στο κρεβάτι βλέπαμε τηλεόραση κι εγώ είχα καύλες. Βάζει η Ιωάννα το χέρι της και μου τον πιάνει.

- Κάποιος έχει όρεξη βλέπω!

- Άντε ρε μωρό, ρούφα τον να ξελαφρώσω.

Εκείνη την στιγμή σηκώνεται, στηρίζεται στον αγκώνα της και αρχίζει και μου τον παίζει, ενώ με κοιτάει στα μάτια. Βάζω το χέρι μου κάτω απ' τον αγκώνα της, χουφτώνω τον κώλο της και ακουμπάω την κωλότρυπα της.

- Σ' αρέσει η σουφρίτσα μου ε; Σ' αρέσει να της βάζεις δάχτυλο; Θες να τον γαμήσεις μήπως;

- Ναι…

λέω μέσα στην καύλα μου, ενώ συνεχίζει να μου το παίζει δυνατά.

- Άμα είσαι καλό παιδί, μπορεί και να σε αφήσω το τριήμερο. Άμα είσαι καλό παιδί μπορεί και να σε αφήσω να γαμήσεις και τον κώλο της Βάσιας!

Όταν μου το ψιθύρισε, άρχισα να χύνω.

Ήρθε η μέρα που θα φεύγαμε περάσαμε την πήραμε. Φορούσε ένα κολλάν κόκκινο που αναδείκνυε τα πόδια και τον κώλο της και όταν μπήκε στο αμάξι έβγαλε το μπουφάν κι έμεινε με ένα μπλουζάκι αποκαλυπτικό που έδειχνε τα ολοστρόγγυλα βυζόμπαλα της.

- Φιλενάδα είσαι σκέτη κόλαση… είπε η Ιωάννα.

- Φίλη αυτό το τριήμερο θα περάσουμε τέλεια! Θα το θυμάσαι πάντα.

Φτάσαμε στο δωμάτιο το οποίο ήταν τέλειο. Μπαίνοντας, ένα σαλόνι με μια κουζινούλα και εσωτερική σκάλα που οδηγούσε σε τρεις πόρτες. Στη μεσαία μπάνιο με υδρομασάζ και αριστερά δεξιά δωμάτια με τζάκι και υπέρδιπλο κρεβάτι. Αφησαμε πράγματα βγήκαμε για φαγητό. Γυρίσαμε να ξεκουραστούμε και να ξαναβγούμε. Μετά το ντους, εκεί που στέγνωμα έρχεται η Ιωάννα και αρχίζει τα φιλιά.

- Αυτό σου αξίζει για το δωμάτιο!

Κατεβαίνει σιγά-σιγά και αρχίζει μια πίπα τέλεια. Τον ρουφούσε δυνατά και με πολλά σάλια να κάνουν ήχο. Μούγκριζε όταν τον ρουφούσε και τον έβαζε συνέχεια όλο μέσα. Δεν άντεξα και άδειασα όλο το χύσι ενώ την είχε βαθιά στο λαιμό της.

- Μμ… χυσάκια! Κράτα δυνάμεις, το βράδυ θα με σκίσεις.

Πέρασε η ώρα και βγήκαμε. Η Ιωάννα φορούσε ένα φόρεμα που ίσα που κάλυπτε τα κωλομέρια της και η Βάσια μια φούστα μίνι και μια μπλούζα με ανοιχτό το στήθος να φαίνονται οι βυζάρες της. Πήγαμε σε ένα κλαμπ και όλο το βράδυ πίναμε και χορεύαμε και οι τρεις. Κάποια στιγμή, σουρωμένοι και οι τρεις, λέει η Ιωάννα πάω τουαλέτα και μείναμε εγώ και η Βάσια.

- Σ' ευχαριστώ για την πρόσκληση το είχα ανάγκη!

- Τίποτα! Κοίτα να περάσουμε καλά και ασ' τον αυτόν!

- Όταν λες καλά, εννοείς να γαμάς τη φίλη μου το βράδυ κι εγώ να μαλακίζομαι στο δίπλα δωμάτιο;

Τώρα ή ποτέ λέω!

- Ε… έλα μαλακίσου σε εμάς.

Εκείνη την στιγμή έρχεται η Ιωάννα.

- Τι συζητάτε πουλάκια μου;

Η Βάσια με ένα λάγνο βλέμμα:

- Είπα του δικού σου να σε γαμάει δυνατά το βράδυ για να μπορώ να τριφτώ εύκολα κι αυτός μου πρότεινε να έρθω στο δωμάτιο να τριφτώ.

- Έλα, αλλά να 'σαι καλό κορίτσι.

- Νομίζω ήρθε η ώρα να φύγουμε!

Φτάνοντας στο δωμάτιο μπαίνουμε μέσα και έχω αρχίσει να φιλιέμαι με την Ιωάννα από την πόρτα. Χουφτώνω τη Βάσια και γυρνάει με φιλάει και αυτή.

- Κράτα του λίγη παρέα μέχρι να ετοιμαστώ…

λέει καθώς φεύγει πάνω η Ιωάννα κι εγώ συνεχίζω να φιλιέμαι με τη Βάσια. Της βγάζω τη μπλούζα κι έρχομαι αντιμέτωπος με το όνειρο. Το στήθος της! Αρχίζω να το γλείφω ενώ παράλληλα βάζω το χέρι κάτω απ' τη φούστα και πιάνω επιτέλους αυτό το μουνάκι. Ποτάμι τα υγρά. Πιάνω πιο πίσω και νιώθω την τρυπούλα της. Χρησιμοποιημένη μεν, αλλά σφιχτή!

Φωνάζει η Ιωάννα να ανέβω και πάω πάνω. Τη βλέπω στο κρεβάτι με ζαρτιέρες κόκκινες. Πέφτω με τη μια, χώνομαι μέσα στα μπούτια της και ξεκινώ να τη γλείφω. Τρελαίνεται να τη γλείφω. Με σηκώνει όρθιο μπροστά στο κρεβάτι, κάθεται στα 4 και ξεκινάει τσιμπούκι.

- Βλέπω η φίλη μου σε ετοίμασε καλά!

Εκείνη τη στιγμή την πιάνω, τη γυρνάω και έτσι όπως είναι στα 4 της τον βάζω τέρμα και αρχίζω και την πηδάω δυνατά. Εν τω μεταξύ δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι τόση ώρα είχε μπει η Βάσια στο δωμάτιο φορώντας μια λευκή σατέν ρόμπα λεπτή και είχε καθίσει στην πολυθρόνα και μαλακίζεται. Τη βλέπω, λοκάρουν τα βλέμματα μας και συνεχίζω να πηδάω την Ιωάννα η οποία βρισκόταν σε έκσταση. Σηκώνεται η Βάσια έρχεται δίπλα μας ξαπλώνει δίπλα στην Ιωάννα και αρχίζουν και φιλιούνται ενώ της τρίβει το στήθος. Έτσι όπως είμαι τη γραπώνω και τη στήνω στα 4. Βγαίνω απ' την Ιωάννα και της λέω:

- Μπορώ;

- Εννοείται!

Στέκεται δίπλα μου και μου ψιθυρίζει στο αυτί:

- Πήδα την καλά. Καιρό μου το ζήτησε αυτό.

Πιάνω τη Βάσια απ' τη μέση, ακουμπάω την πούτσα μου στο μουνί της και της τον βάζω σιγά-σιγά. Αρχίζει και μουγκρίζει από καύλα μέχρι που τον έχω βάλει μέσα και αρχίζω να μπαινοβγαίνω σιγά-σιγά μέχρι που γίνεται δυνατό. Η Ιωάννα είχε ξαπλώσει μπροστά στη Βάσια και η Βάσια τη φιλούσε στο στόμα και της έγλειφε το στήθος. Τελειώνω έλεγε ενώ έχασε τις αναπνοές της. Τη γυρνάω, ανεβαίνω πάνω της και την πηδάω ακόμα. Τώρα ανάσκελα όπως είναι ανεβαίνει η Ιωάννα και βάζει το μουνί της στο στόμα της. Η Βάσια αρχίζει και τη γλείφει. Σκύβω κι εγώ και ενώ η Βάσια της γλείφει το μουνί, εγώ της γλείφω την παρθένα κωλότρυπα, μέχρι που τελείωσε η Ιωάννα στο στόμα της Βάσιας. Σηκώθηκε πάει στην πολυθρόνα και φέρνει ένα λιπαντικό που είχε η Βάσια.

- Μωρό μου, λέει, θες να της γαμήσεις το κωλαράκι;

Η Βάσια κουνάει καταφατικά το κεφάλι. Ξαπλώνω εγώ, ανεβαίνει από πάνω μου και η Ιωάννα γεμίζει με λιπαντικό την κωλότρυπα της και την πούτσα μου. Την πιάνει και την καθοδηγεί να ανοίξει την τρύπα της. Είχα καιρό να γαμήσω κώλο αλλά δεν ξεχνιέται η αίσθηση. Ειδικά της δουλεμένης κωλότρυπας. Στην αρχή σε σφίγγει πολύ, άλλα μετά ανοίγει καλά.

Άρχισε με σταθερές κινήσεις να ανεβοκατεβαίνει η Βάσια πάνω στην πούτσα μου με τον κώλο της και η Ιωάννα έγλειφε τα βυζιά της. Μετά από λίγη ώρα χοροπηδούσε καλά. Δεν άργησα πολύ και άδειασα όλο μου το χύσι μέσα στον κώλο της! Βγαίνοντας έτρεχαν χύσια στα μπούτια της.

- Πάω να πλυθώ… λέει και έφυγε.

- Σ' ευχαριστώ… λέω στην Ιωάννα.

- Εγώ σε ευχαριστώ, στο κάτω-κάτω τελείωσα πιο πολλές φορές από σένα.

Η Ιωάννα αποκοιμήθηκε γρήγορα. Εγώ κατέβηκα κι έβαλα να πιω ένα τσάι να χαλαρώσω απ' την υπερένταση. Μετά από λίγο κατέβηκε και η Βάσια.

- Θα μου βάλεις κι εμένα;

- Να σου βαλω! Στα 'χω βάλει όλα!

Γέλασε.

- Το είχα ανάγκη! Να ξέρεις ότι δεν έχω σκοπό να μπω ανάμεσα σας. Ήταν μόνο για αυτήν την φορά.

- Μόνο; Δηλαδή αν έχουμε ξανά ορέξεις να μη σου πούμε;

- Ε… αν έχετε να μου πειτε.

Φορούσε ακόμα το λευκό σατέν νυχτικάκι που ήταν μίνι και ανοιχτό στο στήθος. Έτσι όπως καθόταν στο μπαρ του δωματίου βγήκε το βυζί απ' τη νυχτικά.

- Μαζέψου… λέω

- Γιατί δεν το χεις ξαναδεί;…

λέει με ένα βλέμμα όλο υπονοούμενο και συνεχίζει:

- Ξέρεις, καιρό είχα να γαμηθώ από κώλο. Η αίσθηση να σε χύνει ένας άντρας μέσα στην τρυπούλα σου είναι ότι καλύτερο, ειδικά αν χύνει και πολύ!

- Αλήθεια; Σ' αρεσε δηλαδή;

- Αμε! Ποτέ δε λέω όχι σε ένα κωλογαμήσι με τον κατάλληλο πούτσο.

Εκείνη τη στιγμή σηκώθηκε, γύρισε το σκαμπό και ξανακάθισε, μόνο που άφησε εκτεθειμένο το κωλαράκι της. Πήγα από πίσω, τράβηξα σιγά-σιγά το νυχτικό και εμφανίστηκε το μέρος του κώλου της που ήταν εκτεθειμένος.

- Ποτέ-ποτέ;… λέω. Ακόμα και αν κάποιος σε πήδηξε πριν από λίγο;

- Δε θα πω τίποτα αν θες να τον ξαναγαμήσεις. Θα 'μαι καλό κορίτσι και θα κάτσω να με γαμήσεις.

Η πούτσα μου είχε ξανασηκωθεί. Σάλιωσα λίγο το δάχτυλο μου, το έτριψα στην τρύπα της και της τον έβαλα σιγά-σιγά. Άρχισα να εντείνω τις πουτσιές που τις έριχνα κι έδειχνε να το απολαμβάνει. Ήταν αρκετό ανοιχτός ο κώλος της απ' το προηγούμενο γαμήσι.

- Της λέω να σου δώσει κώλο αλλά δε θέλει! Που να ξέρει τι ωραίο πράγμα είναι.

Είχα βάλει μπροστά τα χέρια μου και έπιαναν τις βυζάρες της. Την πηδούσα πλέον δυνατά και αυτή αναστέναζε.

- Στάματα, της λέω, θα ακούσει ή άλλη!

- Μην σταματάς, λέει, τελειώνω…

και αρχίζει και έχει σπασμούς. Όταν ηρέμησε, γυρνάει λίγο το κεφάλι της και λέει:

- Χύσε με μωρό μου, βαθιά στο κωλαράκι! Της αρέσει της τρυπούλας μου να τη χύνουν. Θα είμαι καλό κορίτσι, αν δε θέλει αυτή να δίνει κώλο, να παίρνεις εμένα, θα στο φυλάω, κανείς δε θα τον ξαναπάρει, μόνο εσύ θα μου γεμίζεις τη σουφρίτσα μου σπέρμα. Γέμισε με χύσια!

Δεν άντεξα και έχυσα ενώ της τον έβαλα βαθιά.

Το επόμενο πρωινό ήταν πιο καλά από ποτέ. Δυο ημίγυμνες θεές να κυκλοφορούν στο δωμάτιο. Τη μέρα την περάσαμε όλη έξω, βόλτες, φαί και μετά ξάπλα στο δωμάτιο που πέρασα το απόγευμα πάλι ανάμεσα σε δυο κορμιά.

Μετά τη βραδινή έξοδο, ακολούθησε πάλι παρτούζα με αποκορύφωμα να έχω την Ιωάννα στα 4 και να της γαμάω το μουνάκι, ενώ η Βάσια μπροστά της ξαπλωμένη και η Ιωάννα να της γλείφει το μουνί. Έβαλα λιπαντικό στο κωλαράκι της και τον ακούμπησα. Σιγά-σιγά τον έβαλα μέσα. Ήταν πάρα πολύ σφιχτός. Ο στόχος επετεύχθη. Άρχισα να της τον γαμάω σιγά-σιγά, αλλά επειδή ζοριζόταν σταμάτησε να γλείφει τη Βάσια. Εκείνη ήρθε δίπλα μου και άρχισε να τρίβει το μουνί της Ιωάννας μέχρι που άρχισε να το συνηθίζει και μετά από ένα σημείο την άκουγα να βοηθάει. Εκεί την πηδούσα καλά από τον κώλο. Η Βάσια, όρθια δίπλα μου, με φιλούσε και μου έλεγε προστυχόλογα, μέχρι που έχυσα μέσα στον κώλο της Ιωάννας. Όταν βγήκα, η Ιωάννα ξάπλωσε ανάσκελα και η Βάσια έσκυψε και της έγλειφε την τρύπα.

Την επόμενη μέρα φύγαμε. Η Ιωάννα μετά από ένα μήνα πήρε τη μεταγραφή της κι έφυγε από την πόλη. Συνεχίσαμε να τραβιόμαστε για κάνα μήνα ακόμα, ώσπου και το κόψαμε οριστικά. Με τη Βάσια συνεχίσαμε να γαμιόμαστε συστηματικά από όλες τις τρύπες. Τη γουστάρει την πούτσα η πιτσιρίκα και δε φοβόταν να τα δώσει όλα!



Copyright protected OW ref: 152267



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.