Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Μου ζήτησαν οι φίλοι μου να τους βοηθήσω να γαμήσουν τη μάνα μου (2ο μέρος)

Προχωρώντας για το μαγαζί πήρα το μικρό τηλέφωνο.

- Ρε μαλάκα δεν πιστεύω να βγάλατε τη μάνα μου έτσι έξω. Είναι γνωστοί φίλοι παντού.

- Όχι ρε μη στεναχωριέσαι. Είναι ακόμα σπίτι, έχει καύλες ο μεγάλος και του κάνει πίπα. Πάντως όπως θα είδες το βίντεο η μανούλα σου ήταν καύλα. Μας έκανε τους πούτσους πύραυλο.

- Ρε μαλακισμένο πως ξεφτιλίζεις έτσι τh μάνα μου, δεν σέβεσαι ούτε τη φιλία μας!

- Μην είσαι μαλάκας γουστάρει η γυναίκα, βρίσιμο και ξεφτίλισμα. Καλά-καλά θα έρθω κατά τις 12 η ώρα για φαγητό και θα φύγω στις τέσσερις, του λέω.

- Ωραία… κάτι θα σκεφτώ να απολαύσεις κι εσύ ένα γαμήσι της μάνας σου… είπε ο μικρός.

Κλείνω το τηλέφωνο και ενεργοποιώ τις κάμερες δε δουλεύανε. 12 η ώρα είμαι σπίτι τους παίρνω τηλέφωνο πριν μπω μήπως μου γαμούν την μάνα.

- Όλα εντάξει, ανέβα…

μου λέει ο μικρός. Μπαίνω σπίτι τα παιδιά έπαιζαν PlayStation. Ο μικρός χάζευε στο tablet. Και η μάνα μου ετοιμάζει μπριζόλες. Τους χαιρετάω η μάνα μου τρέχει κοντά μου και μου δίνει ένα φιλί στα χείλη.

- Τι κάνεις αντρούλη μου;… με ρωτάει. Κουράστηκες;

- Όχι μανούλα… και την παίρνω τρυφερά αγκαλιά. Πως τα πέρασες εσύ με τόσους άντρες δίπλα σου; Ήτανε φρονήματα φιλαράκια μου;

- Φυσικά… τι περίμενες;

- Το ξέρω, έχω την καλύτερη μανούλα του κόσμου και τα πιο υπέροχα φιλαράκια. Βάλτε να φάμε και πηγαίνετε να φέρετε καμιά μπύρα μέχρι να πάμε πάνω με το μικρό να περάσουμε κάτι αρχεία στο κινητό μου.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο του λέω:

- Τι έγινε ρε μαλάκα, πες μου. Την ξεφτιλίζεις τη χτυπάς της δίνεις και πίνει χύσια, τι της έχεις κάνει και δε σου μιλάει η μάνα μου.

- Άπλα γουστάρει ρε μαλάκα, ξεκόλλα, μην τα σκέφτεσαι αυτά. Τη μανούλα σου θα τη γαμάω και όταν έρθει ο πατέρας σου.

- Κοίτα μην κάνεις καμιά μαλακία και μας διαλύσεις το σπίτι του λέω.

- Τώρα πες μου θες να είσαι μπροστά όταν γαμούμε τη μάνα σου;

- Όχι ρε μαλάκα, τι είναι αυτά που λες;

- Μα γουστάρει και η ίδια να είσαι κοντά.

- Δεν ξέρω τι να σου πω, δεν είμαι ακόμα έτοιμος για τέτοια πράγματα.

- Καλά άστο επάνω μου. Για πες μου, εχτές τον έπαιξες κοιτάζοντας τη μάνα σου να γαμιέται.

- Τον χάιδευα φτιάχτηκα αλλά δεν έχυσα, δεν είμαι ακόμα έτοιμος σου λέω.

- Γουστάρεις που τα φιλαράκια σου γαμούν τη μάνα σου; Αν δε σ' αρέσει να το σταματήσουμε.

- Όχι συνεχίστε και όπου βγει. Μόνο να προσέχετε. Για πες μου τώρα το μουνί της μάνας μου πως είναι;

- Καταπληκτικό… όταν βάζω τον πούτσο μου στο μουνί της μάνας σου νιώθω ότι είμαι σε άλλο πλανήτη.

- Πάμε τώρα κάτω και κράτα αυτό.

- Τι είναι αυτό πάλι ρε μαλάκα του λέω; Έχω βάλει στο μουνί της μάνας σου μέσα απ' την κιλότα κάτι σαν δονητή. Όταν το γυρνάς αυτό δουλεύει και όσο πιο δυνατά του δίνεις ένταση τόσο πιο πολύ τη καυλώνει τη μανούλα σου. Κράτα το θέλω να παίξεις εσύ σήμερα με τη μανούλα σου.

Μου το έβαλε στην τσέπη και κατέβηκε τις σκάλες τρέχοντας. Πήγα στο τραπέζι τα φιλαράκια ήσαντε εκεί, η μάνα σέρβιρε.

- Έλα Νίκο δοκίμασε το τώρα που σερβίρει η μάνα σου… λέει ο μικρός.

Σηκώνομαι ότι θα πάρω τηλέφωνο και έχω αλλάξει την κάμερα στο κινητό μου για να δω τη μητέρα μου. Ανοίγω αυτό το μαραφέτι και βλέπω τη μάνα μου να σφίγγει τα μπούτια της. Μετά χαμογέλασε στο μικρό και του έκλεισε το μάτι. Σε λίγο πάω και κάθομαι και αρχίζω να παίζω με αυτό… μια το δυνάμωνα μία το χαμήλωνα. Η μάνα μου είχε φουντώσει, την καύλωνε πολύ. Σηκώνομαι να πάω λίγο στην τουαλέτα να πλύνω τα χέρια μου. Μπαίνοντας πάλι στην κουζίνα μου είπε μητέρα μου ότι με πήρε τηλέφωνο το παιδί απ' το μαγαζί να μην πάω για δουλειά το βράδυ. Τον παίρνω κι εγώ και μου είπε ότι ήρθε ο γιος του με ένα φίλο του με άδεια από το στρατό και θα βοηθήσουν αυτοί το βράδυ.

- Απόψε θα σας κάνω παρέα, τους λέω. Γιατί τέτοια μούτρα δεν με θέλετε;

Τότε όλοι έτρεξαν δίπλα μου και με αγκάλιαζαν.

- Λοιπόν… λέει ο μικρός. Ακούστε την έκπληξη τότε. Φεύγω για το λιμάνι να βγάλω έξι εισιτήρια αύριο με το φέριμποτ να πάμε Ζάκυνθο.

Όλοι χαρήκαμε η εκδρομή που λέγαμε να κάνουμε στη πορεία θα την κάνουμε αύριο. Τα παιδιά έφυγαν να ετοιμαστούν. Η μάνα μου πήγε στο δωμάτιο της, με φωνάζει να τη βοηθήσω.

- Πιάσε μου αυτό το σακβουαγιάζ στο επάνω μέρος της ντουλάπας αγάπη μου. Έλα στη μανούλα να σε πάρω μια αγκαλίτσα αγόρι μου.

Το κατεβάζω και το βάζω στο κρεβάτι.

- Έλα να σε πάρω μια αγκαλίτσα αγόρι μου.

Πάω και κάθομαι στα γόνατα της και με σφίγγει κοντά της. Τα βυζιά της κόλλησαν απάνω στο στήθος μου και αυθόρμητα μου δίνει ένα ρουφηχτό φιλί με γλώσσα στο στόμα.

- Έτσι δεν φιλάτε εσείς οι νέοι τώρα;… μου είπε χαμογελαστή.

- Ναι μανούλα, σωστά… και φιλάς υπέροχα.

- Αφού σου αρέσει έλα να το ξανακάνουμε αγόρι μου.

Τα χείλη μου κόλλησαν με της μητέρας μου και οι γλώσσες μας άρχισαν να παίζουν ένα τρελό χορό.

- Μανούλα φιλάς υπέροχα.

- Έτσι θα φιλιόμαστε από δω και πέρα, μου είπε. Και μπροστά στα φιλαράκια σου να σκάσουνε.

Φεύγω και πάω στο δωμάτιο μου ετοιμάζω τα πράγματα μου. Το βράδυ μαζεύτηκαν τα παιδιά, έφεραν τα πράγματά τους και τα εισιτήρια για το φεριμπότ. Φάγαμε κι όλοι και με έσπρωχναν να φύγω ώστε να γαμήσουν τη μάνα μου. Πάω κοντά στη μάνα μου, με παίρνει αγκαλιά και μου δίνει ένα ρουφηχτό φιλί και οι γλώσσες μας έπαιζαν μπροστά στους φίλους μας. Ήταν υπέροχο! Δεν άντεξα και έχωσα τη γλώσσα μου πάλι μέσα στο στόμα της μάνας μου και δώσαμε ένα καυτό φιλί. Τους είπα μια καληνύχτα, ότι είμαι κουρασμένος και πήγα να ξαπλώσω. Σε λίγο έρχεται ένας από την παρέα επάνω και μου λέει.

- Βγάλαμε τις κάμερες κι έτσι δε θα μπορέσεις να δεις τη μανούλα σου που θα ξεσκίζεται. Έλα μέχρι τις σκάλες θα έχουμε αφήσει την πόρτα ανοιχτή.

Έφυγε τρέχοντας. Σε λίγο άκουσα μουγκρητά. Δεν κατέβηκα αλλά μετά από πέντε λεπτά μου έκανε εντύπωση. Η μάνα μου φωνάζει δυνατά "σκίστε με την πουτάνα". Μα δε φοβάται ότι θα την ακούσω. Η απορία μου λύθηκε με ένα μήνυμα από τα φιλαράκια. Είπαμε στη μάνα σου ότι σου δώσαμε χάπι για να κοιμηθείς. Πέρασαν 15 λεπτά και τα βογγητά ήτανε ανυπόφορα. Δε μπορούσα να κοιμηθώ. Τότε μου ξαναέρχεται κι άλλο μήνυμα. Κατέβα στην κρεβατοκάμαρά της μάνας σου μπορείς να έρθεις άφοβα να δεις πως την ξεσκίσουμε. Δεν κατάλαβα τι μαλακίες γράφανε κι καθώς κατέβαινα τις σκάλες τι να δω; Είχαν δέσει τα μάτια της μάνας μου, έβαζαν την πούτσα τους μέσα και ρωτούσαν ποιανού είναι. Αθόρυβα μπήκα στη κρεβατοκάμαρα. Με βάλανε στην άκρη του κρεβατιού, ο μικρός έπιασε τη μάνα μου, της άνοιξε τα πόδια και έφερε το μουνί της κοντά στο πρόσωπό μου. Με παρότρυνε να γλείψω το μουνάκι της μανούλας μου. Πετάχτηκα όρθιος ποτέ δε θα έκανα κάτι τέτοιο. Τότε ακούω τη μάνα μου να φωνάζει:

- Πούτσες θέλω… πούτσες!

Ο μικρός πιάνει το χέρι της και την οδηγεί στην πούτσα ενός φίλου. Τότε αυτή πέφτει και αρχίζει να ρουφάει τον πούτσο. Μου έλεγαν να βγάλω κι εγώ τον πούτσο μου έξω να τον ρουφήξει η μάνα τώρα που δε βλέπει. Εγώ το μόνο που έκανα είναι να κάτσω στην καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι και να απολαμβάνω τους φίλους μου που θα ξεσκίζουν τη μάνα μου. Ξεκίνησε τις πίπες. Ήταν καταπληκτική στις πίπες η μανούλα μου. Μία πούτσα έβγαινε απ' το στόμα της, η άλλη έμπαινε. Ο μικρός κάθεται στο κρεβάτι και ετοιμάζει τον πούτσο του.

- Έλα πουτανάκι μου λέει στη μάνα μου κάτσε εδώ να ξεκουραστείς.

Της ανοίγει τα κωλομάγουλα και ακουμπάει το καυλί του στην κωλοτρυπίδα της.

- Αχ γαμιά μου, ξέσκισε μου τον κώλο, μπράβο, έτσι, μπες μέσα μου!

Ο πούτσος μου γλιστράει όλος μέσα της.

- Αχ… αυτό είναι. Καύλα είσαι γαμιά μου, καύλα. Έτσι ξέσκισε με…

έλεγε η μάνα μου καθώς έλιωνε από ηδονή. Ο μικρός ξαπλώνει στο κρεβάτι έχοντας τον πούτσο του στον κώλο της μάνας μου. Της σηκώνει τα πόδια και ένα άλλο φιλαράκι χώνει στο δικό του πούτσο στο μουνί της μάνας μου.

- Μπράβο γαμιάδες μου… λέει μάνα μου, έτσι, πάρτε με παρτούζα.

Τότε δύο άλλα φιλαράκια έχωσαν το πούτσο τους στο στόμα της μάνας μου. Το μουνί της μάνας μου και ο κώλος της έχει ανοίξει πια για τα καλά, ενώ ταυτόχρονα έγλειφε και τις δύο πούτσες που είχε στο στόμα της. Η μάνα μου που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν κυρία, τώρα ξεφτιλιζόταν μπροστά μου σαν τη χειρότερη πουτάνα. Δε μπορούσα να κάτσω άλλο, έφυγα. Κάτω το ξέσκισμα της μάνας μου συνεχίζονταν.

Το πρωί δεν είχα σηκωμό όλοι ήταν έτοιμοι. Έπρεπε να φύγουμε έξι η ώρα. Έρχεται η μάνα μου και με ξυπνάει με ένα υπέροχο φιλί. Της είχαν δώσει πρωί-πρωί πίπα και τα χύσια κολλάγανε στα χείλη της ακόμα.

- Ρε μαλακισμένο… λέω στο μικρό. Εσύ έστειλες τη μάνα μου να με φιλήσει μετά χύσια σου στο στόμα της;

- Έλα μη λες μαλακίες, μου λέει… και πάμε να φύγουμε, θα χάσουμε το καράβι.

Φτάσαμε Ζάκυνθο. Πήγαμε σε μια παραλία η οποία δεν είχε πολύ κόσμο. Στήσαμε τη σκηνή πολύ μακριά. Το βράδυ θα είμαστε μόνοι μας και ήσυχα. Είδα τη μάνα μου να κουβεντιάζει με έναν κύριο. Τη φλέρταρε και της άρεσε. Όταν με είδε τα έχασε για λίγο, τον χαιρέτησε ευγενικά και ήρθε προς τα μένα. Της είπα τι θέλω να μιλήσουμε και πήγαμε οι δυο μας στν σκηνή.

- Θα σου μιλήσω ευθεία και σταράτα.

- Μα δεν έγινε τίποτα με τον κύριο… λέει.

- Μην τρέχεις και άκου. Τόσα χρόνια περηφανεύομαι ότι έχω την πιο υπέροχη μάνα. Κυρία στη δουλειά και στην κοινωνία. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα αισθάνομαι και για τα επόμενα χρόνια.

- Έτσι αγόρι μου, η μάνα σου θα είναι πάντα κυρία. Όμως γιατί μου τα λες όλα αυτά;

- Κοίταξε μάνα… όταν πηδάω το μεσημέρι δύο ή τρεις φορές, το βράδυ τον ξαναπαίζω. Έτσι είναι το σεξ, ο έρωτας, δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Κι εσύ νέα είσαι, ερωτικές ανάγκες έχεις. Ο μπαμπάς λείπει δυόμισι μήνες. Οπότε σου λέω ότι εάν θες να φλερτάρεις και να κυκλοφορήσεις γυμνή ήνα γαμηθείς στο φινάλε-φινάλε, να το κάνεις και μη σκέφτεσαι την παρουσία μου εδώ. Κάνε ότι θες. Ο γιος σου δεν θα σε παρεξηγήσει γιατί ξέρει ότι είσαι μια κυρία.

Τα έχασε, δεν περίμενε να της εξηγηθώ έτσι.

- Αγάπη μου είσαι ο πιο υπέροχος γιος του κόσμου…

και άρχισε να μου δίνει καυτά ρουφηχτά φιλιά. Έφυγε χαρούμενη και απελευθερωμένη. Πρέπει να το είπε στα παιδιά. Λάθος αυτό που είπα στη μάνα μου γιατί συνέχεια δεν ήταν ανάλογη από αυτή που περίμενα.

Κάντε λίγο υπομονή και θα διαβάσετε τη συνέχεια…



Copyright protected OW ref: 152076



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.