Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχοντας χωρίσει μετά από 2 χρόνια σχέσης βρέθηκα σε μία ρουτίνα αναμενόμενη και δεν είχα διάθεση για τίποτα. Είχα την αναμενόμενη κατάθλιψη των πρώτων ημερών μέχρι που άρχισα να μη νιώθω τίποτα... δε μου έλλειπε, δεν ένιωθα έλξη για εκείνον, τίποτα, αλλά ταυτόχρονα είχε πέσει και η λίμπιντό μου. Βγαίνοντας βράδυ με φίλους έτυχε να κάνω χλιαρό σεξ κι άρχισα να ξενερώνω με τα αρσενικά... προβλέψιμοι, βαρετοί και χωρίς προσωπικότητα, οπότε αποφάσισα να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος μέχρι που ο κολλητός μου πέταξε ένα…

- δεν ήσουν έτοιμη, μπες σε κανένα site για χαβαλέ, να θυμηθείς πως φλερτάρουνε και τα ξαναλέμε…

Ποτέ δεν ήμουν του φλερτ, έτυχε για 9 συνεχόμενα χρόνια από την ζωή μου να έχω σχέσεις. Ναι είχα τα τυχαία παραστρατήματα, αλλά σε εκείνα δεν υπήρχε φλερτ, υπήρχε καθαρά σεξ και τίποτα άλλο, οπότε μέσα στην βαρεμάρα αποφάσισα να ακούσω την συμβουλή του. Μίλησα με διάφορους, κανένας δεν μου έκανε το κλικ. Βγήκα με ένα παιδί που είχε χρόνια κόλλημα μαζί μου, κάναμε σεξ, πάλι τίποτα. Άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως όντως εγώ έχω το πρόβλημα, δε μπορούσε να με εξιτάρει κανείς, μέχρι που ένα βράδυ μπήκα ξανά στο site και πέτυχα εκείνον.

Στα 30, ψηλός, με πράσινα μάτια, γυμνασμένος αλλά όχι τόσο ώστε να σε ξενερώνει και το κυριότερο, με προσωπικότητα. Αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα, με φλέρταρε με το γάντι στην αρχή και μετά έγινε πιο τολμηρός και ένα κλικ πιο πρόστυχος. Μιλούσαμε μέχρι την επόμενη μέρα. μου ζήτησε ένα πιο προσωπικό μέσω επικοινωνίας κι εγώ ούσα προσεκτική έδωσα κάτι προσβάσιμο αλλά όχι κάτι στο οποίο θα μπορούσε να με βρει όποτε ήθελε. Το skype. Δεν του μίλησα για 3 μέρες μετά.

Μια βδομάδα πέρασε και δεν είχαμε μιλήσει, μέχρι που μου έστειλε. Μου είπε το λόγο και συνεχίσαμε να μιλάμε σαν να μην υπήρχε η παύση. Τον άφησα στο περίμενε για να βγω. Την επόμενη μέρα μου ζήτησε να βγούμε. Δέχτηκα. Το άλλαξε και ζήτησε να πάω σπίτι του προκλητικά πιστεύοντας πως θα κωλώσω. Παρ' όλα αυτά ξαναδέχτηκα. Είχε αρχίσει να με εξιτάρει ο τρόπος του.

Ώρα 7 το απόγευμα, ετοιμάζομαι να βγω. Έκανα ένα μπάνιο, ξύρισα τελείως το μουνάκι μου, έβαλα ένα μαύρο στρινγκάκι κι ένα μαύρο σουτιέν, μαύρο καλσόν, μαύρη αεράτη φούστα μέχρι λίγο πάνω από το γόνατο, μια γαλάζια, ανοιχτή στο ντκολτέ, μπλουζίτσα και μαύρα μποτάκια. Ίσιωσα τα μαλλιά μου, βάφτηκα και ξεκίνησα. Οδηγώντας άρχισα να αισθάνομαι υγρή. Είχε μπει τόσο στο μυαλό μου... δεν ξέρω ακόμα γιατί αλλά με είχε κάνει να τον θέλω απλώς με τις λέξεις του. Έφτασα και χτύπησα το κουδούνι του. Μου άνοιξε κι αμέσως με κατέκλεισε η μυρωδιά της κολόνιας του, έντονη, αντρική, σαν after save μαζί με κάτι άλλο. Το δωμάτιο είχε απαλό φωτισμό και μια απαλή τζαζ μουσική πίσω να παίζει. Μου έβγαλε το παλτό και καθίσαμε στον καναπέ. Μου πρόσφερε ποτό, μιλούσαμε και πίναμε αργά με τα μάτια καρφωμένα ο ένας στον άλλον. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου, μου πήρε το ποτήρι από τα χέρια, το ακούμπησε στο τραπεζάκι κι από εκεί άρχισε ένα φιλί με τόσο πάθος που στα τόσα χρόνια σχέσεων δεν είχα ξανανιώσει. Στην αρχή αισθησιακό κι έπειτα άγριο σαν να ήθελε να με κατασπαράξει.

Με σήκωσε και με τράβηξε μέχρι την κρεβατοκάμαρά του. Έβγαλε τη μπλούζα του και με έριξε στο κρεβάτι. Συνέχισε να με φιλάει γδύνοντας με ταυτόχρονα. Έμεινα με τα εσώρουχα κι άρχισα να ξεκουμπώνω το τζιν του. Πρώτα τη ζώνη και μετά τα κουμπιά ένα-ένα. Ένιωθα τον πούτσο του σκληρό και μεγάλο. Συνειδητοποίησα πόσο μεγάλο, αφού του κατέβασα το μποξεράκι. Πρέπει να ήταν γύρω στα 20 εκατοστά. Άρχισα ένα αργό και υγρό τσιμπούκι. Συνέχισα για ώρα. Είχα γίνει μούσκεμα, μέχρι που με τράβηξε από τα μαλλιά και με σταμάτησε. Έπιασε τους αστραγάλους μου και τραβώντας με με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Έπεσε στα γόνατα και μου έβγαλε μαλακά το στρινγκάκι. Μόλις είδε πόσο υγρή ήμουν μου έσκασε ένα χαμόγελο κι άρχισε να με γλείφει. Έτρεμα! Ένιωθα τον οργασμό να θέλει να έρθει και να μην έρχεται. Άρχισε να βασανίζει έντονα την κλειτορίδα μου με τη γλώσσα του και να μου βάζει 2 δάχτυλα ταυτόχρονα. Το ένιωθα αλλά δε μπορούσα να τελειώσω. Τον τράβηξα πάνω μου κι άρχισα να τον φιλάω. Μου άνοιξε τα πόδια με το πόδι του και τον σταμάτησα.

Σκάλωσε, με ρώτησε γιατί... και μετά κατάλαβε. Σηκώθηκε, πήγε μέχρι το γραφείο απέναντι από το κρεβάτι κι έβγαλε ένα κουτί προφυλακτικά. Άνοιξε ένα και μου ζήτησε να του το φορέσω. Το πήρα στο στόμα μου και του το τοποθέτησα αργά. Απότομα με έσπρωξε κι άνοιξε βίαια τα πόδια μου. Καρφώθηκε μέσα μου με δύναμη. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και τις ρώγες. Τύλιξα τα πόδια μου γύρω του. Το σώμα μου βρήκε το ρυθμό του σχεδόν απευθείας κι από το πουθενά άρχισα να χύνω έντονα, με σπασμούς. Μόλις τελείωσα ήρθε και η σειρά του. Έμεινε για λίγο πάνω μου μέχρι που ηρέμησε, βγήκε και σηκώθηκε να πετάξει το προφυλακτικό. Γύρισε και ξάπλωσε δίπλα μου.

Μιλούσαμε για λίγη ώρα μέχρι που άρχισε να με αγγίζει απαλά στο στήθος. Ανατρίχιασα και τον φίλησα με γλώσσα. Κατέβασα το χέρι μου στον πούτσο του και τον ένιωσα και πάλι σκληρό. Έπιασα ένα προφυλακτικό και του το έδωσα. Το φόρεσε και πήγε να κάνει την κίνηση να έρθει από πάνω μου. Τον έσπρωξα πίσω κι ανέβηκα πάνω του. Κάθισα αργά πάνω στον πούτσο του κι άρχισα να ανεβοκατεβαίνω. Με τράβηξε να πέσω πάνω του κι άρχισε να δίνει πόνο. Είχε αρχίσει να μοιάζει με πάλη. Σηκώθηκα απότομα και συνέχισα να τον φιλάω.

Στήθηκα στα 4 κι ήρθε από πίσω μου. Μπήκε βίαια, δυνατά, άρχισε να με σκίζει, ένιωθα τα νύχια του στα κωλομέρια μου και μετά το ένα του χέρι στην κλειτορίδα μου. Ένα νέο κύμα οργασμού κατέκλυσε το κορμί μου και τελείωνα σε δευτερόλεπτα ξανά. Λαχανιασμένος τελείωσε σχεδόν μαζί μου. Έπεσα μπρούμυτα στο κρεβάτι. Σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο. Άκουσα το νερό να τρέχει και υπέθεσα πως μπήκε για ντους. Σε λίγο ήρθε με μια πετσέτα στη μέση. Εγώ ήμουν στην ίδια στάση, δεν είχα κουνηθεί.

- Με προκαλείς, το ξέρεις έτσι;

- Ίσως να θέλω να σε προκαλέσω... το σκέφτηκες αυτό;

- Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις.

- Μπορεί και να θέλω να τα κάνω, δε με κρατάει τίποτα.

Μόλις το είπα αυτό με έπιασε και με σήκωσε στα 4. Ξεκίνησε να γλείφει για ακόμα μια φορά το μουνάκι μου που δεν είχε σταματήσει να είναι υγρό τόση ώρα, αλλά αυτή την φορά ξεκίνησε να αγγίζει απαλά και τη σούφρα μου. Ένιωθα έναν ηλεκτρισμό που αυξήθηκε μόλις η γλώσσα του ακούμπησε την κωλοτρυπίδα μου και το ένα δάχτυλο έγινε 2 και τα 2 έγιναν 3. Δεν άντεχα… τον ήθελα μέσα μου, με κάθε τρόπο, δε με ένοιαζε που θα μπει, είτε στο μουνάκι μου, είτε στον κώλο μου, είχα παραδοθεί. Έβαλε ένα προφυλακτικό, με ξάπλωσε πλάγια κι ήρθε πίσω μου. Άρχισε να μπαίνει στον κώλο μου αργά και σταθερά. Γούσταρα... ήθελα! Ξεκίνησε να με γαμάει απαλά κι έπειτα πιο δυνατά. Τελείωσα ξανά και βγήκε, έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισα να ρουφάω τον πούτσο του έντονα, γρήγορα, μέχρι που άρχισα να τον νιώθω έτοιμο να τελειώσει. Τον πήρα ανάμεσα στο στήθος μου και συνέχισα. Τελείωσε δυνατά πάνω μου κι έπεσε ξέπνοος. Για λίγα λεπτά μείναμε έτσι. Μετά σηκώθηκε κι έβγαλε μια πετσέτα από την ντουλάπα. Μου την έδωσε και πήγα για ντους κι εγώ.

Μέσα στο μπάνιο ένιωσα μια αμηχανία. Γύρισα στο κρεβάτι. Ήταν ακόμα γυμνός, απλώς είχε φορέσει ένα νέο μποξεράκι κι είχε φέρει τα ποτά μας από το σαλόνι. Ήπιαμε, μιλούσαμε και γελούσαμε μέχρι το πρωί. Ντύθηκα και σηκώθηκα κι έφυγα.

Γύρισα στο σπίτι στις 5 το πρωί. Όταν έφτασα, βρήκα στο skype ένα μήνυμα από εκείνον... "Καλόν ύπνο και καλημέρα μικρή, δεν τελειώσαμε ακόμα εμείς".



Copyright protected OW ref: 152164

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.