Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας! Με λένε Ελισάβετ και είμαι 30 ετών. Είμαι 1.70, με μακριά μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Από μικρή έκανα μπαλέτο όποτε έχω αρκετά ωραίο σώμα με δυνατό σημείο τον ποπό μου. Η ιστορία που θα σας περιγράψω συνέβη το 2013 στη Θεσσαλονίκη, όπου πήγα μετά τις σπουδές μου να εργαστώ. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως.

Κατάγομαι από μια επαρχιακή πόλη της Μακεδονίας και μόλις είχα τελειώσει τις σπουδές μου πήγα στη Θεσσαλονίκη για δουλειά. Νοίκιασα ένα διαμέρισμα στην Καλαμαριά και η ζωή μου είχε μπει σε μια ρουτίνα, δουλειά-σπίτι. Εκείνη την περίοδο ήμουν και χωρισμένη και φυσικά είχα και 4 μήνες χωρίς σεξ. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω chat (τσατ). Άρχισα να μιλάω με διαφόρους και να κάνω cyber sex (διαδικτυακό). Ένα βράδυ λοιπόν άρχισα να μιλάω με ένα κύριο 58 ετών τότε, που τον έλεγαν, ας πούμε, Δημήτρη. Η κουβέντα αρκετά ενδιαφέρουσα και έτσι είπαμε να κρατήσουμε επαφή. Ανταλλάξαμε αριθμούς τηλεφώνων και e-mail και τα λέγαμε σε καθημερινή βάση. Η κουβέντα βέβαια που είχαμε καθημερινά είχε ξεφύγει. Ανταλλάσαμε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και τελειώναμε μαζί τηλεφωνικά. Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Ήθελα να γαμηθώ μαζί του. Να νιώσω να μου κάνει όλα αυτά που μου έλεγε. Έτσι και έγινε. Τον περίμενα στις 9 σπίτι μου για ένα ποτό. Είχα ετοιμαστεί από νωρίς. Έκανα μπανάκι, έβαλα κρεμούλες και ντύθηκα. Έβαλα ένα μαύρο φαρδύ κοντό φορεματάκι με δερμάτινες στιλέτο γόβες και ουπς! Ξέχασα να βάλω εσώρουχα. Κάτι φυσικά που έκανα επίτηδες γιατί αν έσκυβα φαινόταν το άτριχο υγρό μουνάκι μου που είχε καιρό να ξεσκιστεί.

Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω την πόρτα και βλέπω έναν αρκετά γοητευτικό άντρα με γκρίζα μαλλιά που κρατούσε ένα κρασί. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ήθελα να πηδηχτώ μαζί του. Τον φίλησα φιλικά στο μάγουλο και του είπα να περάσει. Έκατσε στον καναπέ και έκατσα δίπλα του. Τα πρώτα λεπτά της αμηχανίας πέρασαν με γελάκια, τυπικές κουβέντες και πολλά κομπλιμέντα. Του προτείνω να τον βάλω κάτι να πιεί και μου ζητάει ένα ουίσκι. Το μπαρ ήταν σχεδόν δίπλα του οπότε και σκύβω λίγο να πιάσω το μπουκάλι αλλά και φυσικά να δει και τι τον περιμένει. Του προσφέρω το ποτό και κάθομαι πάλι δίπλα του αλλά πιο κοντά. Διακρίνω ένα φούσκωμα στο παντελόνι οπότε λέω καλά πάμε. Το ένα ποτό, έγιναν 2,3 και άρχισε να λύνεται. Άρχισε να μου χαϊδεύει το μπούτι και να με φιλάει στο αυτί. Έφερε το χέρι του κοντά στο μουνάκι μου, ενώ χάιδευα τον καβάλο του πάνω από το παντελόνι και διαπίστωσε πόσο υγρή ήμουν. Άνοιξα τα πόδια μου και αφέθηκα στο χάιδεμα του. Άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου ενώ με φιλούσε στο στόμα. Είμαι στα πρόθυρα του οργασμού. Με γδύνει τελείως, με ξαπλώνει στν καναπέ και αρχίζει να με γλείφει, να μου δαγκώνει την κλειτορίδα και να μου γαμάει το "τρυπάκι" μου με 2 δάχτυλα! Δεν άντεξα πολύ και τελείωσα! Με σηκώνει και μου λέει:

- Σ άρεσε πουτανάκι;

- Πολύ, του απαντάω ξέπνοα.

Με σηκώνει με κίνηση και με βάζει μπροστά του να τον πάρω πίπα. Βλέπω μια τεράστια ψωλή μακριά και χοντρή, σχεδόν σηκωμένη. Δεν είχα ξαναδεί μεγαλύτερη και φοβήθηκα ότι αν αυτό το παλούκι μπει μέσα μου θα με σακατέψει. Την πιάνει και μου την χώνει στο στόμα ενώ αυτός καθόταν στον καναπέ. Αρχίζω να του ρουφάω το κεφαλάκι και να βάζω την γλώσσα μου στην τρυπούλα του. Σιγά-σιγά τον πήρα όλο μέσα στο στόμα μου ενώ με τα χέρια μου του έτριβα τα αρχίδια του. Με είχε πιάσει από το κεφάλι και πλέον μου γαμούσε το στόμα κανονικά.

- Σ αρέσει μικρή τσιμπουκλού ο πούτσος μου; Γλειψ' τον καλά, να σε γαμήσει καλύτερα!

Μέτα από αρκετή ώρα και αφού πλέον είχε σηκωθεί όλος με σηκώνει και με πάει στην κρεβατοκάμαρα. Με στήνει στα τέσσερα μου φτύνει το μουνί μου το χτυπάει 2-3 σφαλιάρες και μου τον χώνει βαθιά. Άρχισα να κλαίω και να φωνάζω. Νόμιζα θα μου βγει από το στόμα.

- Σ' αρέσει μωρή βρώμα; Σταμάτα να κλαις και φάε τον πούτσο του παππού. Παλιοπούτανο που μου ήσουν χωρίς βρακί.

Πλέον με γαμούσε πολύ δυνατά και με χτυπούσε σφαλιάρες στα κωλομέρια βρίζοντας με.

- Θα σε χύσω μωρή καργιόλα! Θα σου γεμίζω το πηγάδι σου με χύσια! Σε χύνω πουτάνα! Σε χύνω στο μουνί…

και έχυσε μια άξια ποσότητα σπέρματος μέσα μου. Τελείωσε και έπεσε πάνω μου πεθαμένος. Φυσικά η βραδιά δεν τελείωσε εκεί. Με έσκισε 4 φορές σε πολλές στάσεις.

- Πλέον θα είσαι η προσωπική πουτάνα του παππού… κατάλαβες καργιολάκι μου;

Το γαμήσι μαζί του κράτησε 1 χρόνο μαζί του και όχι μόνο, αλλά αυτά θα τα πούμε σε άλλες ιστορίες.

Αν σας άρεσε η ιστορία μου πείτε μου να σας πω και άλλες.Copyright protected OW ref: 151907Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.