Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Της τον έδινα στα 4, με όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη κίνηση για να φαίνεται όλο το μήκος του πούτσου μου που γυάλιζε από τα υγρά της. Ο Γιάννης μπήκε ακριβώς τη στιγμή που εγώ δούλευα το μουνάκι της και ο Γιώργος την μπούκωνε με το καυλί του. Όπως είχε αποφασιστεί, πήρε θέση στην καρέκλα που είχαμε αφήσει δίπλα στο κρεβάτι και έμεινε να κοιτάζει το θέαμα της γυναίκας του ανάμεσα σε δύο ψωλαράδες.

- Σου αρέσει μωρό μου;… τη ρώτησα.

- Με τρελαίνεις αγόρι μου, μη σταματήσεις!

Κοίταξα το Γιάννη, ανασήκωσα τους ώμους σε φάση "τι να κάνω κι εγώ ρε φίλε", την έπιασα από τη μέση και συνέχισα να την καρφώνω. Κάπου-κάπου της πατούσα το κεφάλι πάνω στο καυλί του Γιώργου, ο οποίος είχε πέτρα και προσπαθούσε να χωρέσει 20 εκ πούτσα στο λαιμό της Μαρίνας, η οποία με το δικό μου καυλί στην τρύπα της, έσταζε τόσο που τα υγρά της τα ένιωθα στα αρχίδια μου.

Ο Γιαννάκης, ο μαλάκας μικροψώλης άντρας της, μέχρι πρότινος διευθυντής μου και πλέον βοηθός μου και μαλάκας μου, παρακολουθούσε κάτασπρος το γαμήσι της γυναίκας του. Όταν θες να κάνεις τον νταή και όταν δε μπορείς να κρύψεις όχι μόνο πως πηδάς τη γραμματέα σου, αλλά και πως τροφοδοτείς πληροφορίες σε ανταγωνίστρια εταιρεία, κάπως έτσι φαντάζομαι καταλήγεις. Η σχέση με τη γραμματέα του, τον υποβίβασε γιατί ο Μεγάλος ήταν και θείος της γυναίκας του, όπως νομίζω έχω ξαναπεί. Οι ρουφιανιές του, όμως, ήταν το κλειδί για να κοιτάζει τώρα το ξεμούνιασμα που έριχνα στη γυναίκα του, όσο ο Γιώργος της γάμαγε το στόμα και μου φώναζε:

- Έτσι, σκίσ’ τη την πουτάνα μπροστά στο μαλάκα τον άντρα της.

- Σου αρέσει μωρό μου να γαμιέσαι μπροστά στον αντρούλη σου;… τη ρώτησα.

- Ναι γαμιάδες μου... σκίσε με αγόρι μου, μη σταματάς! Θέλω να με κάνετε πουτάνα σας.

- Καλά ρε βλακάκο, είπα στον Γιάννη, δε μπορείς να την γαμήσεις καθόλου; Σα διψασμένη πουτάνα κάνει.

- Είναι πολύ μουνάρα για το Γιαννάκη η Μαρίνα ρε, μου είπε ο Γιώργος. Αυτός μόνο για κάτι πατσαβούρες σαν τη Στέλλα κάνει.

- Δώσε μας το κωλαράκι σου μωρή καύλα, είπα στην Μαρίνα τραβώντας της μια σφαλιάρα στα κωλομάγουλα.

Στήθηκε πιο ψηλά στο κρεβάτι και ο Γιώργος ήρθε δίπλα μου, τινάζοντας επιδεικτικά το καυλί του περνώντας μπροστά από το Γιάννη.

- Και τώρα…

είπα στον πρώην διευθυντή μου, νέο μου βοηθό, όσο έφτυνα και λίπαινα την παντελώς άτριχη τρυπούλα της Μαρίνας…

- … κοίτα πως σου ξεκωλιάζω τη γυναίκα.

Δουλεμένη όπως ήταν από τα προηγούμενα παιχνίδια, η Μαρίνα με πήρε με μικρή αντίσταση. Μόλις μπήκα, άρχισε να σπρώχνει τη λεκάνη της προς το μέρος του, παίρνοντας όσο περισσότερο μπορούσε από το καυλί μου μέσα της. Έκανα τράμπα με το Γιώργο που μπήκε άνετος κι άρχισε να την ξεσκίζει.

- Αφού δε σε γαμάει αυτός, θα σε γαμήσουν πραγματικοί άντρες.

Πήγα μπροστά στον Γιάννη.

- Σήκω…

του είπα. Με κοίταζε σα χαμένος.

- Είσαι ηλίθιος ρε;…

του φώναξα. Σηκώθηκε όπως-όπως.

- Κατέβασέ τα…

τον διέταξα. Έγινε κατακόκκινος.

- Κοίτα, μαλάκα, δεν έχω όρεξη για παιχνίδια, ή θα τα κάνεις με την πρώτη, ή αύριο θα κυκλοφορήσει βιντεάκι σου να μας χαζεύεις να ρίχνουμε σοβαρό καυλί στο μωρό σου.

Τα κατέβασε με χέρια που έτρεμαν και ναι, καμία εντύπωση, ήταν καυλωμένος. Η Μαρίνα τον είδε και σχεδόν έφτυσε τις λέξεις:

- Μαλάκα ανώμαλε, γι' αυτό δεν με γαμάς; Γουστάρεις να με γαμάνε άλλοι; Έναν-έναν θα φέρνω τους γαμιάδες μου στο σπίτι και θα με πηδάνε μπροστά σου, ήθελες και γκόμενα, ανίκανε.

Ακούγοντάς τα αυτά, ο Γιώργος πήρε μπροστά και ξεκίνησε να καρφώνει ασταμάτητα τη Μαρίνα. Το πουλάκι του Γιάννη έσταζε και τα μάτια του είχαν υγρανθεί. Απόλυτη ηδονή. Τον κοίταξα, του χαμογέλασα και τον έφτυσα στην μάπα.

- Μαλάκα κερατά. Στα γόνατα. Τώρα!

Γονάτισε μπροστά μου και έφερα τα αρχίδια μου στην μούρη του.

- Για να ξέρεις πώς πάνε τα πράγματα και πού είναι η θέση σου.

Πίσω μου η Μαρίνα έβγαζε ήχους, ψεύτικα γέλια και πραγματικά βογκητά από το γαμήσι που της έριχνε ο Γιώργος. Πήγα μπροστά της και ξεκίνησα να της βαράω πουτσοσκάμπιλα στο πρόσωπο και να της καρφώνω την πούτσα μου στο στόμα. Μία πολύ καθώς πρέπει κυρία, γύρω στα 40, στημένη στα τέσσερα ανάμεσα σε δύο εικοσάρηδες μπροστά στον άντρα της και μετά από λίγο, καρφωμένη και από μουνί και από κώλο, επάνω στο συζυγικό της κρεβάτι. Είχα συγχρονιστεί άψογα με το Γιώργο. Εκείνος από κάτω της άνοιγε τη σούφρα, εγώ μπροστά την είχα πιάσει από το λαιμό και της έσκιζα το μουνί και η Μαρίνα έχυνε απανωτά. Μπορούσες να ακούσεις το φλοπ-φλοπ στα καρφώματά μου και να δεις τις ψωλές μας να γυαλίζουν από το μουνόχυμα. Όσο μπορούσα και όσο βόλευε -για να μη χάνω ρυθμό με το Γιώργο- της έτριβα την κλειτορίδα και η Μαρίνα τελείωνε φωνάζοντας τα ονόματά μας, όπως είχε πει ότι θα έκανε για να ακούει η γειτονιά ποιοι την γαμάνε έτσι.

- Θα χύσω ρε καργιόλα, είπε ο Γιώργος.

- Μέσα θα της τα πετάξουμε…

του είπα, η Μαρίνα δε μίλησε. Το κεφάλι της είχε γείρει πίσω κι αν δεν ήταν οι συνεχόμενες, μικρές κραυγές, σαν παραλήρημα, θα νόμιζες πως ήταν λιπόθυμη. Γύρω-γύρω από το στόμα της υπήρχαν σάλια από τα τσιμπούκια και οι ρώγες της ήταν πέτρα.

Ένιωσα το καυλί του Γιώργου να κινείται και από τις φωνές κατάλαβα πως έχυνε. Επειδή όταν συντονίζεσαι σωστά σε τριολέ η καύλα σε παρασύρει, δεν άργησα να της τα πετάξω κι εγώ, όσο ο κολλητός μου ακόμα έβγαζε. Έτσι όπως είχαμε κλειδώσει, τα φλόκια μου από το μουνί και τα φλόκια του Γιώργου από τον πάτο της, όπως και τα υγρά της Μαρίνας, έτρεχαν στην βάση των καυλιών μας. Η Μαρίνα είχε πέσει ξέπνοη κι άγγιζε το κατακόκκινο μουνάκι της.

Έκανα νόημα στον Γιώργο, σηκωθήκαμε κ πήγαμε μπροστά στον Γιάννη. Είχε χύσει πάνω του.

- Γλείφε, του είπα.

Τώρα που είχε ξεκαυλώσει, μπορεί και να αντιδρούσε, εάν του άφηνε περιθώρια ο Γιώργος που του βούτηξε το κεφάλι και το κάρφωσε στα αρχίδια του. Επειδή ήταν πιο κοντός από εμάς -και καθόταν κιόλας-, βόλευε να χρησιμοποιήσουμε το κεφάλι του για πετσέτα. Τελικά, όταν ξεψάρωσε, έβγαλε και γλώσσα.

- Αν είσαι αρκετά γρήγορος για να γλείψεις και το μουνί της γυναίκας σου, ίσως να μη γίνεις πατέρας. Εάν δεν είσαι, να σου ζήσει, του είπα και πήγαμε με το Γιώργο να ντυθούμε.

Φιλήσαμε τη Μαρίνα, υπενθυμίσαμε στο Γιάννη πόσο πολύ ανυπομονούμε να τον δούμε την Δευτέρα, πήρα το εσώρουχο της Μαρίνας ενθύμιο και φύγαμε.



Copyright protected OW ref: 151909



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.