Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Μου ζήτησαν οι φίλοι μου να τους βοηθήσω να γαμήσουν τη μάνα μου

Έκοψα κάπως απότομα το πρώτο μέρος της ιστορίας μου, αλλά εδώ θα απολαύσετε τη συνέχεια από το γαμήσι της μάνας μου. Η μανούλα μου έχει ξεκινήσει την πίπα κι έχει βάλει ήδη την πούτσα στο στόμα της. Με τα δυο της χέρια παίζει τις πούτσες των φίλων μου. Ο μικρός έχει πάει από πίσω της της χαϊδεύει τα βυζιά και της λέει.

- Μπράβο πουτανάκι μου, έτσι, τώρα γλείψ’ του τα αρχίδια…

και η μάνα μου το κάνει σαν υπνωτισμένη. Ο μικρός της δίνει οδηγίες και αυτή ακολουθεί.

- Τώρα, της λέει, θέλω να βάλεις δύο πούτσες στο στόμα σου!

- Ότι θέλει ο γαμιάς μου…

λέει η μάνα μου. Τα δυο φιλαράκια μου αρχίζουν να βάζουν τις πούτσες τους και οι δύο μαζί στο στόμα της μάνας μου. Αρχίζουν να της γαμούν το στόμα που έχει ανοίξει αφάνταστα. Ο μικρός από πίσω τρίβει τον πούτσο του στον κώλο της και με τα χέρια του χαϊδεύει το μουνάκι της μανούλας μου. Ενώ η μάνα μου συνέχισε να τρελάνει τους φίλους μου με τις υπέροχες πίπες της, ο μικρός της δίνει ένα χάπι.

- Να γιατί διαφέρει ο γαμιάς μου από σας, λέει η μάνα μου. Όλα τα προσέχει, μου έφερε χάπι να μη γκαστρωθώ.

- Τώρα μάγκες γαμήστε και χύστε στο πουθενά… λέει ο μικρός.

Επάνω στην πίπα που έπαιρνε η μάνα μου ο ένας έχυσε στο στόμα της. Όμως κάποια χύσια έτρεξαν στο παντελόνι του και στο παπούτσι του.

- Μπράβο πουτανάκι μου… λέει ο μικρός στη μάνα μου, τα ρούφηξες όλα μέσα. Γλείψε τώρα μωρή πουτάνα το παντελόνι και το παπούτσι από τα χύσια, λέει ο μικρός.

- Μα…

λέει η μάνα μου.

- Κάνε αυτό που σου λέω μωρή καργιόλα…

λέει ο μικρός και της δίνει μια σφαλιάρα. Η μάνα μου έβαλε το κεφάλι κάτω, έβγαλε τη γλώσσα της και άρχισε να γλείφει τα χύσια. Τα έχασα με τη συμπεριφορά του μικρού ακόμα και οι φίλοι απορούσαν. Δε μπορώ να το καταλάβω πως τον ακούει έτσι τυφλά. Ένα από τα παιδιά ξάπλωσε στο πάτωμα και η μάνα μου κάθεται στον πούτσο του. Καβαλάει επάνω του, του πιάνει τον πούτσο και τον ακουμπάει στα μουνόχειλα της. Ο πούτσος του φίλου μου αρχίζει να χώνεται στο μουνάκι της μανούλας μου. Κάθεται σιγά-σιγά και ο πούτσος του της ανοίγει τα μουνόχειλα και χώνεται βαθιά μέσα της.

- Αχ… τι καύλα… λέει η μάνα μου.

- Θα σε ξεσκιστούμε απόψε παλιό πουτάνα… της λέει ο μικρός.

- Αφού είσαι ο γαμιάς μου έχεις το δικαίωμα να με κάνεις ό,τι θες…

του λέει η μάνα μου και αρχίζω να χάνομαι με αυτά που ακούω.

- Μπράβο πουτανάκι μου, τώρα κάνε και μια πίπα στον άλλον φίλο μου.

Το άλλο φιλαράκι δίνει στα χέρια της μάνας μου τον πούτσο του.

- Έλα κυρία Ελένη… της λέει κάνε μου μια πίπα κι απόλαυσε τα χύσια μου.

- Θέλω να διψάς για σπέρμα απόψε… της λέει ο μικρός. Έχεις να καταπιείς πολλά χύσια απόψε.

- Ναι γαμιά μου, θα κάνω ότι θες, θα τα απολαύσω σταγόνα-σταγόνα όλα χύσια σας… του λέει μάνα μου.

Ο πούτσος του φίλου μου χωνότανε βαθιά στο μουνί της μάνας μου ενώ αυτή ταυτόχρονα έκανα πίπα στον άλλον. Του ρούφαγε τα αρχίδια του τον έπαιζε γρήγορα. Μετά η γλώσσα της τυλιγόταν γύρω-γύρω από την πούτσα του. Ύστερα έφερνε το πουτσοκέφαλο μπροστά στα χείλη της. Το φιλούσε και η γλώσσα της έπαιζε με το καυλί του. Μετά τον έχωνε όλο στο στόμα της και ανεβοκατέβαζε με δύναμη το κεφάλι της προς τα κάτω. Όλη η πούτσα του χανόταν στο στόμα της μάνας μου. Ο μικρός δεν άργησε να χύσει, ενώ ο άλλος τη γαμούσε όλο και πιο γρήγορα. Σε λίγο αυτός που 'χει βάλει τον πούτσο του στο στόμα της μάνας μου, την πλημμύρισε με τα καυτά του χύσια.

- Για να δω το στοματάκι σου… της λέει ο μικρός.

Ανοίγει η μάνα μου το στόμα της που ήταν γεμάτο χύσια.

- Παίξε τα χύσια λίγο με τη γλώσσα σου και μετά κατάπιε τα… της λέει ο μικρός.

Έτσι μάνα μου έκανε κάτι σα γαργάρα με τα χύσια του φίλου μου και στο τέλος τα κατάπιε όλα. Όμως και ο μικρός που γαμούσε τη μανούλα μου έχυσε και τα χύσια έτρεχαν από τα μουνόχειλα της. Τότε ο μικρός τα μάζευε με τα δάχτυλα του και τα έδινε στο στόμα της μάνας μου. Ύστερα ξάπλωσε άλλος φίλος στο πάτωμα και η μάνα μου καβάλησε πάλι επάνω του. Του πιάνει τον πούτσο και τον βάζει πάει στη μουνάρα της. Σε λίγο ο πούτσος του χώνεται όλος στο μουνί της μάνας μου. Εκεί που τη γαμούσε το φιλαράκι, ο μικρός πάει από πίσω. Ακουμπάει το πούτσο του στην κωλοτρυπίδα της μάνας μου και τον χώνει με τη μία βαθιά μέσα της. Ένα «αχ…» βγήκε από το στόμα της μάνας μου. Γαμάει γρήγορα. Ταυτόχρονα το ίδιο έκανε και ο άλλος που τη γαμούσε από το μουνί. Τα υπόλοιπα φιλαράκια πήγαν μπροστά και τσιμπούκωναν τη μάνα μου. Τη γαμούσαν με ρυθμό. Η μάνα μου πρέπει να έχει λιώσει στη καύλα, όλο μούγκριζε, ενώ είχε συνέχεια μια πούτσα στο στόμα της.

Ο πούτσος του φίλου μου χανόταν στο μουνί της μάνας μου κάθε φορά που ανεβοκατέβαινε. Ενώ ο μικρός μπαινόβγαινε όσο πιο γρήγορα μπορούσε στην κωλοτρυπίδα της. Αυτή τη στιγμή την ξεσκίζανε. Σε λίγο ακούω το μικρό να της λέει:

- Μωρή πουτάνα σου σκίζω τον κώλο.

- Ναι… έτσι αγόρια μου… έλεγε η μάνα μου, όλες οι τρύπες δικές σας. Μπήξτε τα όσο πιο βαθιά μπορείτε, ξεσκίστε την πουτάνα σας. Το μουνί και ο κώλος μου φλέγονται από καύλα.

Σε λίγο ένας-ένας έχυνε. Το πρώτο άγριο γαμήσι φτάνει στο τέλος του. Τα παιδιά ξάπλωσαν στο πάτωμα, ενώ από τις μάνας μου το μουνί τον κώλο και στα βυζιά τρέχουνε χύσια. Η μάνα μου αρχίζει να τα μαζεύει με τα δάχτυλα της και τα ρουφούσε όλα. Ύστερα ξάπλωσε δίπλα στο μικρό και άρχισε να του χαϊδεύει τον πούτσο, ενώ ταυτόχρονα του είπε:

- Ήμουν καλή γαμιά μου; Σας έκανα καλό γαμήσι;

- Ναι ήσουνα μια υπέροχη πουτάνα που μας έκανες όλους ευτυχισμένος… είπε ο μικρός. Πάρε μερικές ανάσες γιατί το γαμήσι θα ξαναρχίσει πουτανάκι μου…

της λέει ο μικρός και της δίνει ένα χαστούκι στο κωλαράκι. Δε μπορούσα να πιστέψω τι είχε γίνει. Η μάνα μου δεν αντέδρασε καθόλου, γαμήθηκε με τα φιλαράκια μου με την πρώτη. Και αυτό με το μικρό δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, πως την ταπεινώνει τόσο εύκολα. Και δε μπορούσα να πιστέψω ότι τον έπαιζα και ήμουν καυλωμένος καθώς έβλεπα τη μάνα μου να την ξεσκίζουν τα φιλαράκια μου. Κάποια στιγμή στην ξεκούραση ένα φιλαράκι λέει δυνατά.

- Για φανταστείτε να ανοίξει η πόρτα και να είναι ο Νίκος, και να μας δει να γαμάμε τη μάνα του.

- Μην το κακομελετάς παιδί μου! Τι είπες τώρα;… λέει η μάνα. Πάντως να σας πω δε θα με χάλαγε να με κοιτάει ο γιος μου την ώρα που θα με γαμούν τα φιλαράκια του.

- Σοβαρά;… της λέει ο μικρός;

- Θα του πρότεινα μάλιστα να με βοηθάει, να μου ανοίγει τα πόδια να μπορώ να τον παίρνω πιο εύκολα, να στηρίζομαι επάνω του την ώρα που θα γαμιέμαι στον κώλο ή ότι άλλο χρειαστεί.

Ο μικρός χαμογέλασε και της έδωσε ένα φιλί. Εγώ δεν μπορούσα να χωνέψω αυτό που είπε. Όμως μου άρεσε που την έβλεπα τελικά να γαμιέται. Αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα εάν ήμουν εκεί και τη φώναζαν πουτάνα. Έκλεισα το κινητό και ξάπλωσα. Φυσικά το μυαλό μου δεν έφευγε από το γαμήσι που έτρωγε μάνα μου. Δε μπορούσα να κοιμηθώ. Άνοιξα πάλι το κινητό να δω εάν το γαμήσι της μάνας μου συνεχιζόταν. Σε λίγο νιώθω την κάμερα να κινείται. Βλέπω το πρόσωπό του μικρού. Μου μιλάει και λέει. «Νίκο μου κατέβασα την κάμερα για να δεις από κοντά τη μουνάρα της μάνας σου. Να δεις από κοντά τις πούτσες μας που θα την ξεσκίσουμε». Γυρίζει η κάμερα και βλέπω τη μάνα μου να της έχουν δέσει τα μάτια. Κάποιος φίλος μου, βάζει τον πούτσο του τα χείλη της μάνας μου και η κάμερα κολλάει δίπλα του. Η μάνα μου ανοίγει το στόμα της και ο πούτσο χάνετε μέσα της. Ο φίλος μου αρχίζει να της γαμεί το στόμα. Η κάμερα ήταν τόσο κοντά που έβλεπα να φτάνει μέχρι το λάρυγγα. Ύστερα τον έβγαλε και άρχισε να τον παίζει ενώ ρουφούσε τα αρχίδια του. Ύστερα η γλώσσα της ανεβοκατέβαινε στην πούτσα του φίλου μου. Τα χείλη της ακουμπούσαν το πουτσοκέφαλο του, ενώ τον έπαιζε πολύ γρήγορα. Ήταν σαν να βλέπω τρισδιάστατη τσόντα λες και ήμουν δίπλα.

Σε λίγο άρχισε να χώνει όλο τον πούτσο σου στόμα της. Μετά του τον έπαιζε πολύ γρήγορα και ο μικρός έχυσε μέσα στο στόμα της.

- Τι υπέροχη γεύση έχουν τα χύσια σας…

λέει η μητέρα μου καθώς τα κατάπινε. Σε δευτερόλεπτα άλλη πούτσα μπαίνει στο στόμα της μάνας μου. Της είχαν κλείσει τα μάτια και τη ρωτούσαν ποιος τη γαμεί και σε ποιον παίρνει πίπα και γελούσανε. Σε λίγο εμφανίζεται πάλι ο μικρός στην κάμερα.

- Καμάρωσέ την πούτσα που θα ξεσκίσει τη μαμά σου…

μου λέει και γυρίζει την κάμερα στον πούτσο του.

- Θα πάρω την κάμερα μες στην καπότα για να δεις πως θα ανοίγω τα μουνόχειλα της μανούλας σου. Θα τις ανοίξω το μουνί και θα δεις μέχρι και το πάτο της.

Φαινόταν όλα θολά. Σε λίγο βλέπω τα μουνόχειλα της μητέρας μου. Είχε βάλει την κάμερα με στην καπότα που θα πήδαγε. Δεν το πιστεύω αυτό. Σπρώχνει λίγο τον πούτσο του και βλέπω τα μουνόχειλα της μάνας μου να ανοίγουνε και να μπαίνει αργά μέσα της. Ακούω τη μάνα μου να του λέει.

- Αχ… γαμιά μου τι είναι αυτό που νιώθω μέσα μου;

- Σκάσε πουτανάκι, της λέει… και απόλαυσε το γαμήσι που θα φας.

Ξεκίνησε να τη γαμάει. Έβλεπα το μουνί της μάνας μου να ανοίγει συνεχώς. Σε λίγο μπαινόβγαινε πολύ γρήγορα. Πραγματικά είδα τον πάτο της. Άκουσα τη μάνα μου να φωνάζει δυνατά:

- Τι καύλα… τι ηδονή!

Πραγματικά την ξεσκίζει στο γαμήσι. Σε λίγο δεν άκουγα φωνές, μόνο μούγκριζε. Λογικά έχει πούτσα στο στόμα της, ενώ ο μικρός συνέχιζε να την ξεσκίζει. Σε λίγο δεν έβλεπα τίποτα. Πρέπει να έχει χύσει. Δεν έβλεπα τίποτα αλλά άκουγα τη φωνή του μικρού που απευθυνόταν σε μένα. Η κάμερα είναι με στην καπότα γεμάτη χύσια μου. Σε λίγο θα βάλω την κάμερα στο στόμα της μάνας σου να δεις πως θα καταπίνει τα χύσια μου. Κι ακούω να λέει στη μάνα μου…

- πάρε πουτανάκι μου την καπότα. Είναι από τα χύσια μου.

- Και αυτό το αιχμηρό που έχει μέσα ρωτάει μάνα μου.

- Αυτό έχει γεύση από τον πούτσο μου! Γλειψ’ το και μετά θα μου το δώσεις.

- Ότι πεις γαμιά μου, είμαι η πουτάνα σου και θα κάνω ότι μου λες.

Η μάνα μου σήκωσε τη καπότα ψηλά και τα χύσια άρχισαν να τρέχουν στο στόμα της. Μαζί έπεσε και η μικρή κάμερα. Τώρα βλέπω τα χύσια που είναι στο στόμα της μάνας μου τα μάγουλα της τα ούλα της. Τότε η μάνα μου παίρνει την κάμερα τη γλείφει και τη δίνει στο φίλο μου ώστε να καταπιεί τα χύσια που έχει στο στόμα της. Η μάνα μου έπαιξε λίγο με τα χύσια που είχε στο στόμα της και μετά τα κατάπιε. Της έβαλαν το μαντήλι από τα μάτια και την ξάπλωσαν στο πάτωμα. Ο μεγάλος της παρέας μαζί με άλλο ένα φιλαράκι πήγαν να τη γαμήσουν βάζοντας και οι δύο τις πούτσες τους στο μουνί της. Προσπάθησαν και τελικά έχωσαν τις ψωλές τους μέσα στην μουνάρα της.

- Αχ… γαμιάδες μου, τι ομορφιά έχει η πουτσα.

Ο μικρός αλλάζει όλο το σκηνικό. Ξαπλώνει τα δύο μου φιλαράκια κάτω, ώστε οι πούτσες τους να είναι σχεδόν ενωμένες. Ύστερα βάζει τη μάνα μου να κάτσει επάνω στις δύο πούτσες. Της άνοιξαν τα μουνόχειλα και χώθηκαν βαθιά μέσα τους. Έγειρε μπροστά στους γαμιάδες της και ο μικρός με το άλλο φιλαράκι έβαλαν τις πούτσες τους στον κώλο της. Έσπρωχναν και σιγά-σιγά μπήκαν μέσα της. Τώρα η μάνα μου έχει δύο πούτσες στο μουνί και δύο πούτσες στον κώλο της. Ένα άγριο ξέσκισμα της μάνας μου ξεκίναγε. Τη γαμούσαν με ρυθμό. Η μάνα μου μούγκριζε. Ήταν κάτι που δε μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Ούτε σε ταινίες πορνό δεν είχατε τέτοιες στάσεις. Την ξέσκιζαν καθώς συνέχιζαν όλο και πιο δυνατά.

- Πουτάνα θα σε ξεσκίσουμε… έλεγε ο μικρός. Από το πολύ γαμήσι, αύριο δε θα μπορείς να κάτσει στην καρέκλα μωρή καργιόλα.

Η μάνα μου το απολάμβανε.

- Γαμιάδες μου με έχετε κάνει και έχω χύσει πάρα πολλές φορές απόψε.

Μετά από το άγριο γαμήσι που έφαγε μάνα μου τα φιλαράκια μου κάθισαν μπροστά της και έπαιζαν τον πούτσο τους για να χύσουν. Ο ένας μετά τον άλλον την έχυνε στο πρόσωπο. Η μάπα της μάνας μου γέμισέ χύσια. Έπεσαν όλοι εξαντλημένοι στο πάτωμα.

- Δε μπορώ άλλο… με ξεσκίσατε… λέει μάνα μου.

- Έλα να σε ταΐσω πουτανάκι μου, λέει ο μικρός και να πέσουμε για ύπνο…

και με ένα κουτάλι μάζευε τα χύσια από το πρόσωπο της και ταΐζει τη μάνα μου που του απολάμβανε. Ύστερα ξάπλωσαν και κοιμήθηκαν όλοι αγκαλιά. Τι ήταν αυτό που είδα αναρωτήθηκα. Και το χειρότερο… καύλωσα με τη μάνα μου. Τον έπαιζα καθώς την έβλεπα να γαμιέται με τους φίλους μου. Ντράπηκα πολύ γι' αυτό. Εγώ που εκτιμούσα τη μάνα μου τώρα να τον παίζω για πάρτη της. Το πρωί ξύπνησα κατά τις 10:00. Ο μικρός μου έστειλε μία φωτογραφία της μάνας μου που ήταν ντυμένη ή θα έλεγα γυμνή, αφού όλα φαίνονται.

«Κοίτα Νικολάκη τη μανούλα σου και να ξέρεις ότι της έχω πει να μη φοράει κιλοτάκι. Πάμε για καφέ και μετά να ξεκολιάσουμε πάλι τη μανούλα σου. Και μη στεναχωριέσαι θα βρω τρόπο ώστε να είσαι κοντά μας όταν θα τη γαμούμε. Το έχει βλέπεις μαράζι η μαμάκα σου να τη γαμούμε και ο γιος της να της ανοίγει τα πόδια. Έχουμε να πάμε και την Τρίτη στο νησί. Μια βδομάδα στη σκηνή η μανούλα σου, εγώ και οι γαμιάδες της».

Το κλείνω εδώ. Δε συνεχίζω ντρέπομαι για ό,τι έχει γίνει στην πορεία. Γνωρίζω το μικρό και ξέρω τι έχει στο μυαλό. Θέλει να βάλει εμένα στο παιχνίδι με τη μάνα και ύστερα τις αδελφές μου. Ίσως κάποια στιγμή πάρω θάρρος και γράψω τη συνέχεια.Copyright protected OW ref: 150941Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.