Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, με λένε Νίκο. Ζω σε ένα χωριό κοντά στην Πάτρα, με τον πατέρα τη μητέρα και τις δύο μεγαλύτερες αδερφές μου. Θα σας πω μια ιστορία που συνέβη παλιά όταν πήγαινα δεύτερα γυμνασίου.

Η παρέα μου ήτανε δύο παιδιά, το ένα από την τάξη μου και το άλλο 2 χρόνια πιο μικρά και δύο εξωσχολικά μεγαλύτερα από μένα. Είμαστε όλα από το ίδιο χωριό. Η μάνα μου είναι καθηγήτρια Αγγλικών στην Πάτρα. Ο πατέρας μου το καλοκαίρι δουλεύει σερβιτόρος στην Κρήτη. Έτσι έφτασε πάλι το καλοκαίρι. Οι φίλοι μου με ρωτούσαν εάν θα φύγω για Κρήτη. Είχαμε κανονίσει φέτος το καλοκαίρι εγώ και η μητέρα να μην πάμε πουθενά και να πάνε μόνο οι αδερφές μου. Όταν έφυγαν οι αδερφές μου για Κρήτη άκουσα κάτι τρελό από τα φιλαράκια μου.

- Κοίτα, μου είπαν, θέλουμε να μας βοηθήσεις να γαμήσουμε τη μάνα σου.

Τα έχασα, δε μίλαγα, θύμωσα πολύ, δεν περίμενα από τους φίλους μου να μου πουν τέτοια κουβέντα για τη μάνα μου. Τους λέω ένα "άντε γαμηθείτε" και φεύγω. Είμαι πολύ τσαντισμένος, παίρνω τη μηχανή και φεύγω για Πάτρα να πιω ένα τσιπουράκι. Φτάνω σε ένα μαγαζί που είχαμε στέκι. Μετά από 10 λεπτά έρχονται και αυτοί. Άρχισαν την πλάκα, κουβεντιάζαμε για αθλητικά και το θέμα ξεχάστηκε. Όμως πριν φύγουμε τους ρώτησα ποιανού ήταν ιδέα να μου πείτε γιατί μάνα μου. Μου είπαν…

- Μην τσαντιστείς αλλά όλοι θέλουμε να τη γαμήσουμε γιατί είναι μουνάρα. Θα μείνει μόνη της τέσσερις μήνες, εσύ τι λες, δε θέλει να γαμηθεί; Νέα γυναίκα είναι. Γιατί να μην τη γαμήσουν τα φιλαράκια σου;

Δε συνέχισα την κουβέντα, τους καληνύχτισα και έφυγα. Η μάνα μου ήταν κύρια ενώ οι φίλοι μου θέλουν να τους την προσφέρω να γίνει η πουτάνα τους. Όμως είναι γυναίκα και νέα θέλει να πηδηχτεί κι αυτή. Και αν βρει κάποιον και μπερδευτούν τα πράγματα; Κάνοντας όλες αυτές τις σκέψεις έφτασα σπίτι. Φτάνοντας σπίτι βλέπω τη μητέρα μου ξαπλωμένη στον καναπέ να βλέπει τηλεόραση.

- Καλώς τον αντρούλη μου…

μου λέει, σηκώνεται και μου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

- Καλησπέρα μανούλα.

Πήρα καρπούζι από το ψυγείο και κοιτάζοντας την είπα. Έχουν δίκιο οι φίλοι μου είναι όμορφη η μανούλα μου. Την κοιτούσα με το νυχτικό ήτανε πραγματικά μουνάρα. Και άλλα βραδιά ήτανε έτσι, όμως ποτέ δεν την είχα δει διαφορετικά… για μένα ήταν και είναι πάντα η μανούλα μου. Την καληνύχτισα και πήγα επάνω στο δωμάτιο μου. Έφυγε κι αυτή και πήγε στο δικό της δωμάτιο να δει από κει TV. Η ώρα ήταν δωδεκάμισι έβλεπα διάφορες τσόντες από το κομπιούτερ ενώ το μυαλό μου ήταν στην ιδέα που μου είχαν προτείνει φίλοι μου. Είχε πολλή ζέστη κατεβαίνω να πάρω ένα παγωμένο νερό από τον καταψύκτη. Πριν προλάβω να κατέβω το πρώτο σκαλοπάτι βλέπω τη μητέρα μου γυμνή να στύβει πορτοκαλάδα. Έμεινα κόκκαλο πρώτη φορά έβλεπα τη μητέρα μου γυμνή. Γυρίζω στο δωμάτιο μου προσεχτικά και φέρνω το κινητό μου τραβάω βίντεο και πολλές φωτογραφίες τη μητέρα μου. Μπαίνω ήσυχα-ήσυχα στο δωμάτιο μου. Κοιτάω τις φωτογραφίες και το βιντεάκι που έχω με τη μητέρα μου γυμνή. Είναι μουνάρα καταπληκτική, τα έχω χαμένα, έχω τόσο όμορφη μάνα σκέφτηκα. Μακριά μαλλιά, στητό βυζί κωλάρα υπέροχη και το μουνί της κάτι που δεν μπορώ να το περιγράψω. Στέλνω ένα μήνυμα στα φιλαράκια να δω τι κάνουν. Όλοι στο ίντερνετ και έβλεπαν κάποια ταινία η τσόντα.

"Κοιτάτε τι βρήκα στο ίντερνετ" τους είπα και στέλνω τις φωτογραφίες της μάνας μου έχοντας κόψει το κεφάλι να μη φαίνεται.

"Μουνάρα ρε μαλάκα" μου ανέφεραν σχεδόν ταυτόχρονα και οι τέσσερις.

"Κι εγώ όταν το είδα στο site έπαθα πλάκα, λέω δε μπορεί να είναι αυτή η γνωστή που ξέρουμε".

"Ποια, ποια, πες μας…" μου έστελναν συνεχώς μηνύματα.

"Δε λέω τίποτα, είναι αργά, κοιμηθείτε".

Τα μηνύματα πολλά αλλά εγώ τίποτα. Κάποια στιγμή ξημέρωσε φόρεσα το μαγιό μου και πήγα με τη μηχανή στην παραλία. Στην καφετέρια ήταν τα φιλαράκια μου και πίνανε καφέ. Παίρνουμε τους καφέδες σε πλαστικό και πάμε στην άλλη άκρη της παραλίας που είναι κάτι βραχάκια είμαστε μόνοι μας.

- Έλα ρε μαλάκα πες μας, μας έσκασες από χτες, αλήθεια την ξέρουμε;

- Φυσικά σας λέω, αφού μπορεί να έρθει και σήμερα για μπάνιο. Όμως ορίστε πάρτε το κινητό μου και κοιτάτε την.

- Αμάν… η μάνα σου, πω, πω μουνί.

Τα είχαν χαμένα δεν το περίμεναν ότι θα τους πήγαινα φωτογραφίες με τη μάνα μου γυμνή.

- Δηλαδή θα μας βοηθήσεις να γαμήσουμε τη μάνα σου;… λέει ο μεγάλος της παρέας.

- Φυσικά, καλύτερα να μου γαμούν τη μάνα τα φιλαράκια μου παρά ένας άγνωστος που αύριο μπορεί να έχουμε μπλεξίματα.

- Μες στη βδομάδα οι γονείς μας φεύγουνε για τα χωριά τους εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε εδώ, μου είπαν.

Στη βδομάδα επάνω είχανε φύγει γονείς των παιδιών και έτσι όλη μέρα θα μπορούσαν να είναι στο σπίτι μου. Όλοι είχαν από μία αδερφή η θεία στην Πάτρα ή στο χωριό που θα τους έφτιαχνε ένα πιάτο φαΐ. Ένα βράδυ πάμε σπίτι αλλά η μάνα μου ήταν κακόκεφη.

- Τι έχεις κυρία Ελένη;…

ρωτάει ο μικρότερος της παρέας.

- Να φύγανε τα κορίτσια μου που έβγαινα καμιά βόλτα τώρα μόνο παραλία πάω ενώ αν ήταν εδώ οι κόρες μου θα μπορούσα να πάω και για καφέ στην Πάτρα.

- Μη στεναχωριέσαι, από δω και πέρα θα είμαι το αγόρι σου που θα σε βγάζω κάθε βράδυ έξω.

Όπως το είπε ο μικρός όλοι σκάσαμε στα γέλια.

- Μικρό μου αγόρι σ' ευχαριστώ…

του λέει μάνα μου και του δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο.

- Κυρία Ελένη από αύριο θα είσαι το κορίτσι μας;… ρωτάει ο μεγάλος παρέας. Θέλεις; Κι εφτά μέρες που θα πάμε στη Ζάκυνθο θα έρθεις μαζί μας. Η σκηνή μας χωράει όλους.

Η μάνα μου χάρηκε αφάνταστα. Φάγαμε, ήπιαμε, πέρασε η βραδιά όμορφα, είχε φτάσει δύο το βράδυ. Λίγο πριν φύγουμε ο μεγάλος της παρέας μου είπε ότι έβαλε μια κάμερα στο δωμάτιο της μητέρας μου. Μας είπε σε όλους πως μπορούμε να συνδεθούμε. Αυτό δε μου άρεσε αλλά δεν είπα τίποτα. Και την ώρα που πήγαμε να καληνυχτίσου με τα παιδιά μου ήρθε μια ιδέα.

- Δε μείνετε εδώ απόψε; Έτσι και αλλιώς μας πήρε αργά και σπίτι σας θα είσαστε μόνοι σας.

- Ναι, μείνετε…

τους παροτρύνει και η μάνα μου. Οι δύο φίλοι μένουν στο δωμάτιο που έχουν οι αδερφές μου. Ο μεγάλος της παρέας θα κοιμότανε μαζί μου επάνω. Και άλλος ένας τον καναπέ δεν έφταναν τα κρεβάτια υπήρχε ακόμα ένας.

- Δυστυχώς κάποιος πρέπει να φύγει, πρότεινα, δε χωράμε.

- Όχι θα μείνουν όλοι… λέει η μάνα μου! Εγώ θα πάρω το μικρούλι να κοιμηθούμε μαζί αφού όπως είπε είναι το αγόρι μου.

Δεν περίμενα ότι η μάνα μου θα κάνει τέτοια πρόταση. Φυσικά είναι δύο χρόνια μικρότερος αλλά η πούτσα του δουλεύει κανονικά. Καληνύχτισα με και πήγαμε στα δωμάτιά μας ανοίγοντας το κινητό να δούμε από την κάμερα τι θα γίνει με τον μικρό απόψε. Μπαίνω σε δωμάτιο με το φίλο μου, δεν μιλάμε καθόλου κι έχουμε καρφωμένα τα μάτια μας το κινητό. Βλέπουμε το μικρό που είναι στο κρεβάτι και η μάνα μου το ρωτάει;

- Κοιμάμαι χωρίς σεντόνι γιατί κάνει πολύ ζέστη. Εσύ θέλεις μικρέ μου;

- Όχι κάνει ζέστη, είπε ο μικρός.

- Γύρνα λίγο προς τον τοίχο να αλλάξω…

του λέει μητέρα μου. Βγάζει το νυχτικό και το σουτιέν. Φοράει ένα μπλουζάκι που εάν σκύψει λίγο τα βυζιά της πετάγονται έξω. Ύστερα φοράει ένα μικροσκοπικό κόκκινο στρινγκάκι. Έρχεται το πρώτο μήνυμα κάτω από την παρέα η πουτάνα η μάνα σου πάει να τον καυλώσει τον μικρό μου γράφουν. Τελειώνοντας περίμενα να φορέσει το νυχτικό της αλλά δεν το έκανε. Γυρίζει προς τον μικρό που κοιτάει στον τοίχο και του λέει:

- Για κοίτα με πως είμαι;

- Κυρία Ελένη είσαι μουνάρα, όχι, συγνώμη, πανέμορφη ήθελα να πω.

- Μη μου το χαλάς… λέει η μητέρα μου. Το μουνάρα μου άρεσε καλύτερα.

Μα είναι δυνατόν να είναι αυτή η μάνα μου;… αναρωτιόμουν καθώς άκουγα όλα αυτά τα τρελά.

- Η γυναίκα είναι αγάμητη και καυλωμένη… μου είπε ο φίλος μου.

- Μην φανταστείς ότι πρόκειται να κάνουμε τίποτα απόψε του λέει η μάνα μου. Σε ξέρω από μικρό παιδί και σένα και τους άλλους. Απλά θέλω να σου ομορφύνω τη νύχτα γιατί είσαι ένα γλυκύτατο πλασματάκι. Έλα μικρέ μου εσύ δεν θα έρθεις να κοιμηθούμε…

του λέει μητέρα μου. Βγάζει τη μπλούζα και πέφτει με το παντελόνι.

- Τι;… έτσι θα κοιμηθείς;… του λέει μητέρα μου. Κάνει και ζέστη.

- Συγνώμη αλλά ήμαστε στη θάλασσα, βράχηκε το μαγιό και δεν έχω φορέσει σλιπάκι, είμαι γυμνός κάτω.

- Α… εδώ έχουμε θέμα λέει μητέρα μου. Αφού όμως δεν έβγαλες το παντελόνι αμέσως, πάει να πει ότι με σέβεσαι. Έλα γυρίζω δίπλα, γδύσου, έχω δει και αλλά πουλάκια μη φοβάσαι.

Ο μικρός γδύθηκε ενώ ο πούτσος του ήτανε καυλωμένος. Ξάπλωσε με τα χέρια του μπροστά.

- Κλείσε το φως, λέει ο μικρός.

- Άσε να μιλήσουμε λίγο και μη ντρέπεσαι! Πάρε τα χέρια σου από 'κει.

Ο μικρός δεν το έκανε τελικά.

- Για πες μου, του λέει η μάνα έχεις ξαπλώσει άλλη φορά δίπλα σε γυναίκα.

- Φυσικά και έχω και γαμήσει… είπε υπερήφανα ο μικρός.

Όπως το είπε η μάνα μου γέλασε.

- Για πες μου ο γιος μου ο Νίκος έχει γκόμενα;

- Φυσικά αυτός γαμεί συνέχεια.

- Μπράβο το αγόρι μου… είπε η μάνα. Κοίτα να δεις μικρέ δε μπορώ να σε βλέπω μετά χέρια μπροστά στο τσουτσούνι σου.

Με μία κίνηση βγάζει το μπλουζάκι και το κιλοτάκι έτσι μένουν και οι δύο γυμνοί. Ο μικρός τρελάθηκε, μαζί κι εμείς.

- Για πες μου τώρα, είμαι μουνάρα όπως μου είπες πριν;

Ο μικρός δεν απάντησε τα έχει χαμένα.

- Για πες μου τι σου αρέσει από μένα;

- Τα βυζιά σου λέει ο μικρός.

Τότε η μάνα μου πιάνει τα χέρια του και τα ακουμπάει στα βυζιά της. Ο μικρός μπλόκαρε και τότε η μάνα μου τον έκανε ακόμα πιο μαλάκα. Βάζει το χέρι της, πιάνει τον πούτσο του και αρχίζει να τον χαϊδεύει σιγά-σιγά. Όλοι μείναμε άναυδοι.

- Στην κρεβατοκάμαρα μου και γυμνή με έχει δει μόνο ο άντρας μου. Τώρα εσύ βλέπεις το μουνάκι μου τα βυζιά μου και ταυτόχρονα μπορείς να τα πιάνεις. Και ίσως γαμήσεις κιόλας. Νιώθω όμως ότι όλη η παρέα θέλει να με γαμήσει. Γι' αυτό και δεν πήγατε διακοπές σωστά;
- Ναι…

απαντάει ο μικρός και μου έβαλε ιδέες.

- Για πες μου, του λέει μητέρα μου, ποιανού ήταν η ιδέα και του δίνει ένα φιλί. Α… και κάτι ακόμα, επειδή τα μοιραζόσαστε όλα με το γιο μου το Νίκο, το ήξερε ότι θέλετε να πηδήξετε τη μάνα του;

Εκεί με έφαγαν τα μαύρα φίδια. Είναι πανέξυπνη, μας κατάλαβε.

- Θα σου πω, της λέει ο μικρός.

Εκεί κόπηκαν τα γόνατα μου.

- Μπράβο σου λέει μάνα μου, γι' αυτό κι εγώ θα σε ικανοποιήσω γι' αυτό.

Σκύβει και ξεκινάει να του κάνει πίπα.

- Εν τω μεταξύ πες μου εσύ για το σχέδιο σας την ώρα που θα απολαμβάνεις τη πίπα που θα σου κάνω.

Εκεί σκοτείνιασαν τα πάντα, δυστυχώς η κάμερα δε δούλευε άλλο. Τα έβαλα με το φίλο μου. Πως θα έβλεπα εγώ αύριο τη μάνα μου όταν θα μάθανε σήμερα ότι την ετοίμαζα να τη γαμήσουν οι φίλοι μου; Περίμενα με αγωνία να ξημερώσει. Τελικά βγήκε ο ήλιος κατεβαίνω στην κουζίνα. Τα παιδιά είχαν ξυπνήσει, η μάνα μου ήταν εκεί αλλά όχι ο μικρός.

- Παιδιά ετοιμάστε πρωινό, λέει η μάνα μου, γιατί εγώ πρέπει να φύγω. Έχω στείλει το μικρό με το καροτσάκι στη Μαρία, θα πάμε μαζί στην Πάτρα στη λαϊκή. Λοιπόν εγώ φεύγω, θα φέρω κοτόπουλο έτοιμο να φάμε το μεσημέρι, ελάτε εδώ θέλω να σας μιλήσω.

Έφυγε εγώ τα έβαλα με όλους να τελικά που ο μικρός κάτι είπε. Τον παίρνει τηλέφωνο ένας απ' την παρέα, ήταν στην παραλία έπινε φρέντο.

- Τι έκανες εχθές ρε μαλάκα;… του λέω, μας έκαψες.

Ο μικρός κοιτούσε με απορία.

- Μα γιατί ρε παιδιά; Τι λέτε;

Τότε πετάγεται ο μεγάλος της παρέας και λέει:

- Σταματήστε, έχουμε χρόνο να δούμε τι έγινε και να μιλήσουμε μέχρι το μεσημέρι.

Παίρνω τους καφέδες και πάμε στα βράχια να είμαστε μόνοι μας.

- Λοιπόν, λέει ο μικρός, η κυρία Ελένη είναι πανέξυπνη. Κατάλαβε ότι θέλουμε να τη γαμήσουμε. Με ρώτησε μάλιστα εάν ο Νίκος γνωρίζει για το θέμα αυτό.

- Τι έγινε τι είπες ρε μαλακισμένο;… λέω στο μικρό.

- Ότι στο θέμα μάνας είσαι πολύ αυστηρός και ποτέ μα ποτέ δε θα σου λέγαμε κάτι τέτοιο. "Το ξέρω, μου λέει το λατρεύω, έχω το πιο γλυκό παιδί του κόσμου". Ρε μαλακές τώρα κατάλαβα, λέει ο μικρός. Φοβηθήκατε ότι θα σας έκαιγα. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό και ειδικά για σένα Νίκο μου που είσαι το καλύτερο φιλαράκι μου.

- Ουφ… μου έφυγε ένα βάρος. Για πες τώρα τη γάμησες τη μάνα μου;

- Ναι, ναι, έλα πες μας, περιμένουμε όλη τη νύχτα, είπαν όλοι.

- Είχα την πιο τρελή νύχτα της ζωής μου. Ίσως να μην ξαναζήσω τέτοια. Τη γάμησα από μουνί, από τον κώλο, μου πήρε πίπα, ήθελε τα χύσια μου στο στόμα της, τα ρουφάει όλα σταγόνα-σταγόνα. Μου είπε ότι από δω και πέρα θα είναι η πουτάνα μου και εγώ γαμιάς της.

Πριν τελειώσει την κουβέντα ο μικρός χτύπησε το τηλέφωνο μου. Μου ζητούσε ένα μαγαζί σήμερα Σαββάτο και αύριο να πάω να σερβίρω γιατί είχε γάμους. Του είπα ότι θα πάω και τα δύο βράδια. Τότε ο μεγάλος μας λέει να πάμε στο σπίτι. Τον βοηθάμε και βάζει κάμερες στο δωμάτιο της μάνας και στην κουζίνα.

- Απόψε το βράδυ που θα λείπεις μπορεί να τη γαμήσουμε τη μάνα σου. Με αυτό το κουμπί θα καταγράφεις τις κάμερες για να το βλέπεις όποτε γουστάρεις εσύ και εδώ θα είναι το live στο κινητό σου. Μην πεις όμως τίποτα στη μάνα σου το μεσημέρι, ασ' το για το απόγευμα ότι θα πας για δουλειά.

Ήρθε η μάνα το μεσημέρι, φάγαμε και στο τέλος μας είπε.

- Σας κάνω πρόταση για τον επόμενο μήνα που θα λείπουν οι δικοί σας να μένετε και να κοιμάστε εδώ.

- Μια χαρά, λέω κι εγώ, άμα θέλετε παιδιά να μείνετε σας θέλω κι εγώ.

Όλα πήγαν μια χαρά. Το απόγευμα ανακοινώνω κι εγώ στη μάνα ότι θα λείψω δυο βράδια στους γάμους που θα σερβίρω. Ήρθε βράδυ, ετοιμάζομαι ώσπου ένα μήνυμα ήρθε στο κινητό μου.

"Είμαστε σε μια ταβέρνα όλοι μαζί έχουμε ρίξει στη μάνα σου τρία χάπια διεγερτικά για να καυλώσει". Δυστυχώς είχα πολύ δουλειά δεν πρόλαβα να ανοίξω την κάμερα να δω τίποτα, απλά είχα αποθηκεύσει ότι γινόταν να το δω αργότερα. Τρεις η ώρα το πρωί ήμασταν έτοιμοι. Μπαίνω στο δωμάτιο, έκανε πολύ ζέστη. Βγάζω τα ρούχα μου και μένω γυμνός προχωρώ λίγο το βίντεο μπροστά ώστε να δω τι έγινε. Καθώς βλέπω την πόρτα της κουζίνας να ανοίγει σταματάω το βίντεο και το βάζω να παίζει κανονικά. Η μάνα μου και η παρέα έμπαιναν σπίτι τραγουδώντας και παραπατώντας. Ο μικρός πήρε τη μάνα μου αγκαλιά και χόρευαν στην κουζίνα. Μετά από κάποια ώρα ακούω τη μάνα μου να φωνάζει παιδιά.

- Ξέρετε τι σκέφτηκα; Θέλω να γδυθώ για εσάς. Θέλω να ευχαριστήσω τα μικρούλια μου για την υπέροχη βραδιά που μου χαρίσατε.

Ζητωκραύγαζαν και ο μικρός έβαλε μουσική. Τότε η μάνα μου φώναξε το μικρό κοντά και τους ανακοινώνει ότι αυτός είναι ο άντρας της.

- Θα κάνω ότι μου λέει η αγάπη μου…

είπε κι έδωσε στο μικρότερο της παρέας ένα ρουφηχτό φιλί στα χείλη. Η μουσική ξεκίνησε και τα φώτα χαμήλωσαν. Η μάνα μου άρχισε να λικνίζεται αριστερά και δεξιά, ύστερα να βγάζει τα ρούχα της. Όταν έβγαλε όλα τα ρούχα και έμεινε με τα εσώρουχα πρότεινε στα αγόρια.

- Μικρά μου γδυθείτε κι εσείς. Θέλω να βλέπω τις πούτσες σας να την παίζετε για μένα.

Σε δευτερόλεπτα τα φιλαράκια μου γδυθήκαν τελείως. Η μάνα μου δε συνέχισε το χορό, πήγε κοντά τους.

- Δεν ξέρω τι μου έχετε κάνει, είπε, αλλά έχω καυλώσει πάρα πολύ.

Κάθεται στο πάτωμα, τα αγόρια σηκώνονται όρθια και η μάνα μου αρχίζει να κάνει την πρώτη πίπα στα φιλαράκια μου.

Συνεχίζεται...



Copyright protected OW ref: 150739



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.