Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είμαι ο Ανέστης και θα σας διηγηθώ την περιπέτειά μου, η οποία κράτησε σχεδόν 6 μήνες και ήταν μακράν η καλύτερη της ζωής μου. Για να τα πάρουμε από την αρχή είμαι μελαχρινός, 1.77 ύψος, 78 κιλά, αθλητικός, 32 ετών και τα κορίτσια λένε ότι είμαι πολύ όμορφος. Διατηρώ μεσιτικό γραφείο στους Αμπελόκηπους.

Ένα απόγευμα, καθώς πήγαινα να ανοίξω το γραφείο μου στην είσοδο της πολυκατοικίας είδα μία μαμά που έσερνε κυριολεκτικά τα δύο της κορίτσια, πρέπει να ήταν 5-6 χρονών. Η μαμά θεά! Ψηλή, κάτω από 30 (έμαθα ότι ήταν 29) πάνω από 1.75 χωρίς τακούνια, αδύνατη, μύριζε τέλεια, ξανθιά και χαμογελαστή. Μπήκαμε μαζί στο ασανσέρ της πιάνω κουβέντα για το που πηγαίνει. Να μη σας τα πολυλογώ ερχόταν στο μεσιτικό μου γραφείο για να βρει να νοικιάσει σπίτι. Μπαίνουμε στο γραφείο, βγάζει το παλτό της και βλέπω να φοράει πουκάμισο λεπτό χωρίς σουτιέν, κοντό τζιν, μπότες πάνω από το γόνατο. Το στήθος της μικρό, στητό και οι ρώγες της καυλωμένες.

Τα είχα χάσει. Σκεπτόμουν ότι ζω όνειρο. Τα κορίτσια της παίζανε στο χώρο υποδοχής και άρχισε να μου λέει ότι ήθελε σπίτι σχετικά μεγάλο, διότι μόλις είχε χωρίσει με τον άντρα της και ότι ήθελε μεγάλο σπίτι διότι ήταν ήδη ξανά έγκυος στον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης. Της λέω δεν φαίνεται ότι είσαι έγκυος και μου έδειξε τον υπέρηχο, γιατί τυχαία είχε μόλις πάει στο γυναικολόγο της. Μιλήσαμε και φλερτάραμε αρκετή ώρα και τελικά ανταλλάξαμε κινητά για να της τηλεφωνήσω όταν έβρισκα κάτι κατάλληλο. Εννοείται ότι πήρα τηλέφωνο τον κάθε φίλο μου μεσίτη για να βρω άμεσα αυτό που ζητούσε και πράγματι… την επομένη της τηλεφώνησα και της είπα να πάμε να δούμε μερικά σπίτια. Δώσαμε ραντεβού και μόλις την είδα κόντεψα να πάθω ανακοπή. Φορούσε ένα εφαρμοστό τιγρέ φόρεμα κολλητό που διαγραφόταν η κορμάρα της και πάλι δε φορούσε σουτιέν. Εννοείται ότι φορούσε δωδεκάποντα παπούτσια που αναδείκνυαν τις ποδάρες της.

Πηγαίνουμε στο σπίτι να της το δείξω και μου λέει…

-    πιάσε να δεις… φούσκωσε κάπως η κοιλιά μου. Φαίνομαι χοντρή;

Της λέω «ίσα που φαίνεται» και ότι πιστεύω ότι θα είναι η πιο σέξι έγκυος.

-    Ναι αλλά φέτος το καλοκαίρι δε θα μπορώ να πάω παραλία και να κάνω μπάνιο. Να… δες που ήμασταν πέρυσι…

αι μου δείχνει στο κινητό της φωτογραφίες να φοράει για μαγιό ζεβρέ στρινγκ, σχεδόν κορδόνι! Μου έχει γίνει κάγκελο και της ορμάω. Μου λέει δεν μπορεί να ξαπλώσει στο πάτωμα γιατί είναι έγκυος και δεν κάνει ανάσκελα, οπότε τη γυρνάω στον τοίχο, σηκώνω το τιγρέ φόρεμά της και αρχίζω να τη γλείφω. Το μουνί της τεράστιο, τα χείλη της κρέμονταν και άρχισα να τα δαγκώνω, να τα ρουφάω και να πίνω τους χυμούς της. Μύριζε τέλεια, ήταν πεντακάθαρη. Το θέαμα καταπληκτικό, δύο τέλεια αδύνατα, γυμνασμένα πόδια, πάνω σε ψηλοτάκουνα, σφιχτός κώλος και ανοιχτή λεκάνη και από κάτω να βλέπω τα μουνόχειλα της να κρέμονται! Συνεχίζω το γλείψιμο και μου λέει… «σειρά μου τώρα». Κατεβάζει το παντελόνι και όλο κάβλα μου λέει ότι δεν έχει ξαναδεί τόσο μεγάλο πούτσο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο τεράστιος, είναι 20 cm, αλλά είναι πάρα πολύ χοντρός.

Αρχίζει να με γλείφει λαίμαργα και πιάνει τα αρχίδια μου με τον δείκτη και τον αντίχειρα σχηματίζοντας στη βάση τους δακτύλιο και αρχίζει να μου τα τραβάει σαν με αρμέγει ενώ μου τον ρουφάει. Τα έχω χάσει, έχω τρελαθεί από την κάβλα και της λέω γύρνα να στον βάλω. Γυρνάει και μπαίνω στο καυτό μουνί της που είναι γεμάτο υγρά.

-    Με την εγκυμοσύνη έχω άπειρες κάβλες. Γάμα με…

και αρχίζω να τη σκίζω.

-    Χύσε μέσα μου, κάψε μου τη μήτρα…

Συνέχισε και αρχίζω να αδειάζω ποτάμια. Έκπληκτος διαπιστώνω ότι δεν μου έχει πέσει και συνεχίζω να τη γαμάω. Και τότε αυτή, που δεν της είχε ξανατύχει αυτό σε άντρα (να πω την αλήθεια και σε μένα σπάνια τύχαινε) καβλώνει ακόμη περισσότερο και μου λέει…

-    γάμα με κι άλλο, νιώθω τα χύσια σου να τρέχουν στην κλειτορίδα μου και να με καίνε… ξαναχύσε…

και χύνω κι εγώ και αυτή ταυτόχρονα. Ήταν το έως τότε καλύτερο γαμήσι της ζωής μου. Αφού πήραμε δυο ανάσες, μου λέει δεν γίνεται να πας έτσι στη δουλειά, λερωμένος και αρχίζει να μου παίρνει πίπα. Εγώ προς μεγάλη μου έκπληξη ξανακαυλώνω και μου λέει…

-    αυτός είναι πολύ ατίθασος!

Με τρομπάρει μέχρι να ξαναχύσω στο στόμα της. Τρελαμένος που σε 45' είχα χύσει 3 φορές και με κομμένα τα πόδια, αλλά χαρούμενος, ντυνόμαστε και φεύγουμε. Το σπίτι τελικά το έκλεισε και μετακόμισε εκεί σε 2 βδομάδες. Το τι επακολούθησε σε αυτό το σπίτι δε λέγεται. Όταν οι μικρές της πήγαιναν μπαλέτο ή στις γιαγιάδες τους, με φώναζε να τη γαμήσω (μιας και το μεσιτικό μου ήταν μόλις 5' λεπτά από το σπίτι). Πρέπει να τη γαμούσα 4-5 φορές την εβδομάδα και κάθε φορά τουλάχιστον 3 φορές έχυνα. Όταν κοιμόμασταν ολόκληρο βράδυ μαζί γαμιόμασταν όλο το βράδυ κυριολεκτικά. Το τέλειο με αυτή τη γυναικάρα ήταν ότι δεν ήθελε να βλέπει το καβλί μου όρθιο και μου έλεγε ότι όταν το βλέπει να καβλώνει θα το κάνει να χύνει μέχρι να μην ξανασηκωθεί.

Φυσικά με τον καιρό η κοιλιά της φούσκωνε και το γαμήσι μαζί της γινόταν ακόμα πιο kinky. Το ίδιο φούσκωναν και τα βυζιά της και το κορμί της γινόταν ακόμα πιο τέλειο. Να μη σας τα πολυλογώ, γαμιόμασταν στο αμάξι όταν βγαίναμε, στην ταβέρνα μου βαρούσε μαλακία κάτω από τα τραπεζομάντηλα, γαμηθήκαμε στην παραλία, στο Σειχ Σου, σε είσοδο οικοδομής, σε πυλωτή, παντού. Όσο φούσκωνε η κοιλιά της, τόσο μεγάλωνε η κάβλα της και τόσο μεγάλωνε και η δικιά μου. Ο πούτσος μου ήταν μονίμως όρθιος και πρησμένος. Τα βυζιά της όταν έχυνε έβγαζαν σταγόνες γάλα, σαν να έχυναν και αυτά. Με τον καιρό την ερωτεύτηκα, ήταν καλό κορίτσι και περνούσαμε καλά μαζί, γελώντας. Γενικά ποτέ δεν καταλαβαίναμε πότε περνούσε ο χρόνος. Ακόμη και τη εβδομάδα πριν γεννήσει (γιατί γέννησε προγραμματισμένα με πρόκληση και καισαρική) γαμιόμασταν και είχε το άγχος να μη χύνω μέσα της γιατί θα το καταλάβαινε ο γιατρός της. Όταν γέννησε, δυστυχώς, ξαναήρθε κοντά με τον άντρα της και είπαν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στην οικογένεια τους.

Με δάκρυα στα μάτια αποχωριστήκαμε. Αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής μου, τουλάχιστον έτσι νόμιζα και για αυτή. Η δεύτερη μαχαιριά ήρθε όταν μου είπε ότι θα μετακόμιζαν στην Ολλανδία για δουλειά οικογενειακώς. Έχουν περάσει 6 μήνες και ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Από τη μια δεν ξέρω αν θα πετύχαινε μία ολοκληρωμένη σχέση μαζί της, με το δεδομένο ότι είχε ήδη τρία παιδιά δικά της, από την άλλη δεν ξέρω αν αυτή η ματαιότητα μας χαλάρωσε και αφεθήκαμε στα συναισθήματά μας. Προσπάθησα να μιλάμε μέσω internet, αλλά μου το ξέκοψε, γιατί έλεγε ότι πονάει πολύ, οπότε κόψαμε απότομα επαφή και από εκεί που περνούσαμε συνέχεια μαζί, μου έφυγε. Εννοείται ότι πόνεσα, όμως σιγά-σιγά το φιλοσόφησα ότι όπως και να έχει ήταν οι καλύτεροι 6 μήνες της ζωής μου και δε μετανιώνω στιγμή, παρόλο τον πόνο που ένιωσα. Τουλάχιστον ένιωσα πως είναι να κάνεις σεξ από έρωτα, πως είναι να κάνεις σεξ όλο το βράδυ, πως είναι να είσαι με το υπέρτατο θηλυκό, πως είναι να έχεις πάθος για έναν άνθρωπο όλη μέρα. Την ευχαριστώ, εύχομαι να μεγαλώσει τα παιδιά της ήρεμα και ζω με την ελπίδα ότι η τύχη θα μου ξαναχαμογελάσει και ίσως ξανασυναντηθούμε στο μέλλον. Αντίο Ε. Σ' αγαπώ!



Copyright protected OW ref: 117777



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.