Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Διαβάζω εδώ και καιρό ιστορίες και μετά από καιρό είπα να γράψω και εγώ μια πρόσφατη δικιά μου. Τα ονόματα και η ηλικία  έχουν αλλαχτεί για λόγο ασφαλείας. Είμαι ο Μάκης, 20 χρόνων,  1.78, 85kg, μπλε μάτια, μαύρα κοντά μαλλιά. Πριν λίγο καιρό γνώρισα την Κική, μια όμορφη και πολύ ερωτική γυναίκα.

Η Κική είναι  γύρω στα 44, στα 65 κιλά, με 2 ολοστρόγγυλα και τέλεια βυζιά με κάτι ρόγες για γλείψιμο, ένας μεγάλο, υπέροχος κώλος για σφαλιάρες και μια καυλωτική φάτσα, μόνο που σε βλέπει, χύνεις. Η  γύρω έχει οικογένεια, ζούν κανονικά, απλά είχε σαν φαντασίωση να βρεθεί με ένα νεαρό για την εμπειρία και φαντασίωση μόνο, έτσι και έτυχε να τη γνωρίσω. Γνωριστήκαμε στο ίντερνετ, αρχίσαμε να μιλάμε και πολύ γρήγορα ήρθαμε κοντά.

Μετά από λίγο καιρό αφού πέρασαν κάποιες μέρες κανονίζουμε να βρεθούμε από κοντά, δίνουμε ένα ραντεβού και πάω να την πάρω. Ήμουν τόσο χαρούμενος και καυλωμένος ταυτόχρονα. Φτάνω στο μέρος παίρνω την Κική και πάμε σε μια ερημική παραλία κοντά στη Λάρισα. Είμαστε μόνο εμείς και κάνα 2 ακόμα. Ψαρεύουν παρά πέρα. Κατεβαίνουμε, παίρνουμε τα πράγματα και πάμε σε κάτι βραχάκια. Αφού μιλήσαμε λίγο, μου πιάνει το χέρι και πάμε μέσα στη θάλασσα.

-    Πως σου φαίνομαι γλυκούλη μου;

-    Δεν έχω λόγια, είσαι πολύ πιο όμορφη από κοντά.

-    Αλήθεια; Σε ευχαριστώ!

Εκεί που ήμασταν αγκαλιά, κάνει την πρώτη κίνηση και αρχίζουμε τα παθιασμένα φιλιά. Με έχει πάνω σε ένα βράχο, είναι από πάνω, μου βγάζει τη μπλούζα, λέει δεν το χρειαζόμαστε αυτό, αρχίζει να μου φιλάει τις ρώγες και κατεβαίνει προς τα κάτω. Μου βάζει και το σορτς και βλέπει τον καυλωμένο πούτσο μου τέντα να την περιμένει. Είναι κάτω έχει μπροστά την πούτσα μου και με κοιτάει με τα υπέροχα εκείνα μάτια. Με μια κίνηση παίρνει μέσα το κεφάλι, γλείφει γύρω-γύρω και σιγά-σιγά καταλαβαίνει και τον παίρνει μέσα όλο. Ένιωσα ένα ρίγος καύλας. Αφού με τσιμπούκωσε για κάτι λεπτά, μετά κάθεται, με κοιτάει και περιμένει να τη χύσω. Με το που χύνω δεν άφησε τίποτα έξω, τα πήρε όλα μέσα. Σηκώνεται και μου δίνει ένα φιλί όλο καύλα.

Την έχω μπροστά μου και μου λέει να πάμε μέσα στην θάλασσα. Δε φοράω όμως μαγιό. Βγάζει το φόρεμα και βλέπω έχει ένα διχτυωτό ολόσωμο. Την κοιτάω και έχω μείνει. Πιάνει το χέρι μου, με πάει μέσα και αρχίζουμε τα φιλιά. Τη φιλάω στο λαιμό και καυλώνει.

-    Θέλω να σε νιώσω μέσα μου μωρό μου, χύνω πιάσε να δεις.

Βάζω 2 δάχτυλα μέσα και είναι τόσο υγρή. Παίζω λίγο το μουνάκι. Τυλίγει τα πόδια της γύρω μου και μπαίνω σιγά-σιγά μέσα. Ένιωθα το υγρό μουνάκι της και την τριβή. Βγαίνουμε έξω, στήνεται στο βράχο και αρχίζω να την παίρνω.

-    Χύνω μωρό μου χύνω!

-    Δώσε μου τα υγρά σου καύλα μου, δωσ' τα όλα στον πούτσο μου.

-    Παρ' τα μωρό μου, παρ' τα!

Αφού τελειώσαμε, φιλιόμασταν για αρκετή ώρα, ξαπλώσαμε λίγο κάτω αρχίσαμε να μιλάμε, πέρασε η ώρα και ήρθε να την πάρει ο σύζυγος.

Ευχαριστώ Κική έχω ακόμα το άρωμα σου πάνω μου. Θα σε θυμάμαι!


Copyright Ref Number: 16151260522S021



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.