Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τον Λ ήμασταν μαζί στην τελευταία φοιτητική μου χρονιά, που ήταν η πιο όμορφη στη μικρή επαρχιακή πόλη όπου σπούδαζα. Η σχέση μας ήταν επικοινωνιακή, παθιασμένη, με πολύ καλό σεξ, γέλιο και νέες ιδέες για να κάνουμε ο ένας τον άλλο λίγο πιο ευτυχισμένο κάθε φορά. Ένας επίγειος παράδεισος. Ο Λ ήταν ψηλός, σκουρόχρωμος, καστανός, αλλά με λευκό μαλακό δέρμα, λες και έκανε συνεχώς μπάνιο σε γάλα με μέλι. Είχε υπέροχα μπράτσα και δυνατά μακριά δάχτυλα, κάτι που πρόσεξα από την πρώτη φορά που τον είδα. Εγώ, όπως συνήθιζε να λέει, ήμουν μια κοπέλα του γούστου του. Μελαχρινή, με όμορφο πρόσωπο, μέτριο ύψος και μεσογειακές καμπύλες. Η πρώτη μας χρονιά μαζί κύλησε ειδυλλιακά, δυστυχώς όμως, αφού πήρα το πτυχίο μου, εγκατέλειψα τη φοιτητική μου εστία και επέστρεψα στην Αθήνα, απ' όπου κατάγομαι. Τα προβλήματα στη σχέση μας φάνηκαν από τους πρώτους τέσσερις μήνες από απόσταση και... εν τέλει, αφορμή για να χωρίσουμε στάθηκε κάποιος τρίτος που μου κέντρισε το ενδιαφέρον μερικούς μήνες μετά.
 
Ας τα πάρω όμως με τη σειρά. Με τον Λ είχαμε επί μήνες συνεχείς εντάσεις και παρεξηγήσεις, με κάποια φωτεινά διαλείμματα που μας θύμιζαν τον υπέροχο προηγούμενο χρόνο που ζήσαμε μαζί. Κάπου ανάμεσα σ' αυτές τις εντάσεις άφησα τον εαυτό μου ευάλωτο σε έναν εξωτερικό πειρασμό, πράγμα πρωτόγνωρο στη σχέση μας. Και εντυπωσιάστηκα από την ευκολία του να περνάς καλά με κάποιον που ξέρεις τόσο λίγο. Όπως ήταν προφανές, ο Λ δεν άργησε να το μάθει και κάπου εκεί έπεσαν τίτλοι τέλους για μας. Αποκαμωμένοι και απομακρυσμένοι, νιώσαμε άλλο ένα εμπόδιο να υψώνεται ανάμεσά μας.
 
Είχε δεν είχε περάσει ένας μήνας από τότε που χωρίσαμε, όταν έμαθα πως το πτυχίο μου ήταν έτοιμο για παραλαβή από τη Γραμματεία της σχολής και έτσι αποφάσισα να ταξιδέψω στη φοιτητική μου πόλη, αυτή τη φορά, όχι για τον Λ. Αφού όμως με τον Λ αμφιταλαντευτήκαμε μεταξύ του πειρασμού να βρεθούμε και της λογικής που έλεγε πως ούτως ή άλλως δε γινόταν να είμαστε μαζί, η νοσταλγία και το πάθος επικράτησαν.
 
Ήμουν για ψώνια στο κέντρο της πόλης, όταν άρχισε ο Λ να μου στέλνει μηνύματα με άρθρα που βρήκε ενδιαφέροντα τη μέρα εκείνη, όλως τυχαίως.
 
- Είμαι κοντά στο σπίτι σου για ψώνια, θες να κατέβεις;... του έστειλα.
 
- Είμαι μόνος στο σπίτι, μήπως θες να έρθεις εσύ;... απάντησε.
 
Και κάπως έτσι βρέθηκα στο σπίτι του, να επεξεργάζομαι αυτόν και το σπίτι του σαν να μην τα είχα ξαναδεί ποτέ, ενώ δήθεν χαζεύαμε τις ειδήσεις στην τηλεόραση. Είπα να σπάσω την αμηχανία:
 
- Πολύ ωραία αυτή η μπλούζα σου, δεν την έχω ξαναδεί.
 
- Ναι, είναι καινούρια. Δες τι ωραίο ύφασμα, απορροφά τον ιδρώτα.
 
- Πραγματικά πολύ ωραία.
 
Άρχισα να τον πειράζω και να τον γαργαλάω στη μέση, ενώ εκείνος δίσταζε να αντιδράσει και έδειχνε νευρικός. Δεν άργησα να παρατηρήσω ότι, παρόλο που τον γαργαλούσα, είχε γίνει πολύ σκληρός, κάτι που φαινόταν πολύ με τη φόρμα που φορούσε. Προσπάθησα να τον χαϊδέψω στα μαλλιά και το πρόσωπο, πιο πολύ γιατί μου είχε λείψει αυτή η αίσθηση που είχε το δέρμα του και τα μαλλιά του. Καμία αντίδραση. Με άφηνε όμως ανενόχλητη κι αυτό με έκανε να συνεχίζω.
 
Έβαλα το χέρι μου μέσα από τη μπλούζα του και άρχισα να χαϊδεύω το στήθος του, ενώ με τον αγκώνα μου έτριβα τον καβάλο του με αργές, αλλά βαθιές και επίμονες κινήσεις. Γέλασε νευρικά, με έφερε κοντά του και όρμησα να τον φιλήσω. Άμεση αντίδραση. Μου έπιασε το κεφάλι με τα δύο του χέρια και έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα μου, σαν να περίμενε από καιρό τη στιγμή αυτή. Πήρε το χέρι μου και το έβαλε μέσα από το παντελόνι του, υποδεικνύοντας ακριβώς τι θέλει. Άρχισα να του τον παίζω ενώ με φιλούσε και με χούφτωνε παντού. Το στήθος μου κόντευε να σκίσει τη μπλούζα από την καύλα, καθώς φορούσα ένα λεπτό μπουστάκι χωρίς ενίσχυση και ένα κοντομάνικο μπλουζάκι. Ο Λ δεν αστειευόταν. Με έφερε πάνω του και τον καβάλησα ενώ μου έβαζε χέρι από πίσω. Το χέρι του πέρασε από τη μέση μου, μέσα από το παντελόνι και χάιδεψε τον στρογγυλό κώλο μου, μέχρι να φτάσει στα υγρά μου. Δεν το περίμενε. Έβγαλε μια μικρή κραυγή θαυμασμού, ενώ τα δάχτυλά του κολλούσαν στα υγρά μου. Και τότε του έδειξα τα δικά του υγρά. Το μποξεράκι του είχε κάνει ένα τεράστιο λεκέ και τα ακροδάχτυλα μου έπαιζαν με το κεφάλι του πούτσου του ενώ κολλούσαν μεταξύ τους.
 
- Πάμε στο κρεβάτι σου, πρόσταξα.
 
- Πες μου τι θέλεις και θα το κάνω.
 
Τον πήρα από το χέρι και τον έφερα μπροστά από το κρεβάτι του όρθιο. Κάθισα στο κρεβάτι, μπροστά του και με τελετουργικές κινήσεις του κατέβασα το παντελόνι. Τα μάτια του δεν είχαν ξεκολλήσει από τα δικά μου.
 
Τον πήρα στο στόμα μου. Στην αρχή ολόκληρο, για να τον σαλιώσω καλά. Ο Λ μούγκριζε από καύλα. Και μετά μόνο το κεφάλι, με μικρές αλλά γεμάτες ρουφηξιές, τέτοιες που τον έκαναν να περιμένει πολλά. Του έγλειψα τα αρχίδια και τα ζέστανα με την ανάσα μου. Ήταν έτοιμος και με είχε καυλώσει τόσο ώστε να στάζω ακόμα πιο πολύ. Μας έγδυσα και τους δύο εντελώς, και ξάπλωσα αρχίζοντας να χαϊδεύω το μουνί μου. Τρελάθηκε. Ήρθε να με γλείψει και μου πιπίλισε την κλειτορίδα σαν τρελός.
 
- Πρέπει να χύσεις, πριν κάνουμε οτιδήποτε, μου είπε.
 
- Δε θα πω "όχι" σ' αυτό!
 
Άρχισε να με γλείφει γύρω-γύρω, για να ζεστάνει την περιοχή. Μου χάιδευε το στήθος και τα μπούτια με τα χέρια. Δε μπορούσα να σταματήσω να τον κοιτάω. Ήταν τόσο όμορφος.
 
Είχε λερωθεί στο πρόσωπο από τα υγρά μου και μου έβαζε ένα δάχτυλο βαθιά και αργά. Ήξερε ακριβώς τι μου άρεσε. Η κλειτορίδα μου είχε τώρα σειρά. Αφού έβγαλε το δάχτυλο από μέσα μου, μου άνοιξε καλά-καλά το μουνάκι, έτσι ώστε να πεταχτεί η κλειτορίδα μου προς τα έξω και να βρεθεί στο στόμα του. Δεν ήθελα πολύ. Μετά από μερικά δυνατά πιπιλίσματα, ο Λ ένιωθε τους σπασμούς μου στα σαγόνια του, κάτι που τον έκανε να σηκωθεί με κατακόκκινα, αλλά χαμογελαστά χείλη και ήρθε πάνω μου να με φιλήσει.
 
Ζούσα ένα όνειρο ξανά. Του είπα πόσο όμορφος ήταν και κοκκίνισαν τα μάγουλά του. Μα... ήταν! Άρχισε να τρίβεται πάνω μου, ενώ είχα τα δύο μου χέρια γύρω από το λαιμό του και τον χάζευα όλο νάζι. Τα υγρά μας κολλούσαν μεταξύ τους και όταν τον ένιωσα μέσα μου, δεν πίστευα αυτό που ζούσα. Ήταν ζεστός, σκληρός και τεράστιος. Είχα ξεχάσει πόσο ωραία ήταν η αίσθηση του πούτσου του μέσα μου.
 
Το σεξ εκείνης της μέρας ήταν απίστευτο. Κι όμως ήταν κάτι συνηθισμένο για μας. Θυμάμαι τον Λ να μου σηκώνει ψηλά τα πόδια και το μουνάκι μου να στενεύει στις γρήγορες ταχύτητες. Κάπου εκεί του χάρισα ένα διάλειμμα. Τον έβαλα να ξαπλώσει και έκατσα εγώ πάνω του, με βαθιά καθίσματα που τον έκαναν να αναστενάξει. Αλλά όχι για πολύ.
 
Σηκώθηκε απότομα και με πήρε από το χέρι. Με έστησε με το πρόσωπο στον τοίχο και τράβηξε τον κώλο μου λίγο προς τα έξω, έτσι όπως τον ήθελε στημένο πάντα. Μου κόλλησε τις παλάμες στον τοίχο και έβαλε από πάνω τις δικές του. Όταν μπήκε μέσα μου, θα ορκιζόμουν πως ψιθύρισε στο αυτί μου κάτι σαν "είσαι μαγεία", αλλά δεν το παραδέχτηκε ποτέ. Η μαγεία πάντως ήταν εκεί, τη φτιάχναμε μαζί όλη εκείνη τη μέρα.
 
Το σκηνικό αυτό τελείωσε με μια μικρή πάλη πίσω στο κρεβάτι, με μένα να μπουσουλάω ως το μαξιλάρι κι αυτόν να έρχεται από πίσω μου. Τελευταία στάση, στα τέσσερα. Κρατιόμουν από το ξύλο του κρεβατιού στο πάνω μέρος κι αυτός από τη μέση μου, με τα δύο του χέρια. Ο οργασμός του με άφησε άφωνη, αφού, κατάφερε να λερώσει τον τοίχο πίσω από το κεφάλι μου, εκτός από όλη την πλάτη μου.
 
Οι ώρες είχαν περάσει κι εμείς είχαμε αποκοιμηθεί γυμνοί, αγκαλιασμένοι όπως άλλοτε, ο ένας μπλεγμένος στο σώμα του άλλου. Ξυπνήσαμε κάποια στιγμή τη νύχτα σαν από κοινό όνειρο, μόνο για να περάσουμε μια ώρα με φιλιά και γλυκόλογα, χωρίς να αφήσουμε ο ένας τον άλλο από την αγκαλιά του.
 
Το άλλο πρωί έπρεπε να φύγω νωρίς. Τα πράγματά μου ήταν εδώ κι εκεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενα και ο σταθμός των ΚΤΕΛ δεν ήταν κοντά. Ο Λ κοιμόταν με μια έκφραση αγγελική. Γυμνός, ζεστός, με το γνωστό υπέροχο δέρμα του να φωτίζεται από τις δειλές πρώτες πρωινές ηλιαχτίδες. Τον φίλησα απαλά στο στόμα και το μέτωπο, δεν ήθελα να τον ξυπνήσω. Του ψιθύρισα μερικές αποχαιρετιστήριες κουβέντες, και όταν έκανα να φύγω από το δωμάτιο, με σταμάτησε ένα γλυκό "σ' αγαπώ", που άκουσα.
 
Αμέσως γύρισα πίσω και τον χάιδεψα.
 
- Κι εγώ σ' αγαπώ! Κι εγώ.
 
Δε θυμάμαι πόσες φορές το είπα, θυμάμαι μόνο το χαμόγελό του μέσα στον ύπνο του και αυτή τη μυρωδιά ευτυχίας που είχε. Μετά από εκείνη τη φορά ξεκίνησαν πάλι οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις με τον Λ. Η επικοινωνία μας αραίωσε και τελικά δεν τα ξαναβρήκαμε, αφού χαθήκαμε για καιρό. Αυτό το αντίο πάντως, δε θα το ξεχάσω ποτέ.




Copyright Ref Number: 16151260522S021



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.