Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν ένα απόγευμα του Μαΐου που έμοιαζε πιο πολύ με καλοκαίρι, παρά με άνοιξη. Εγώ βρισκόμουν στον κήπο και έκανα κάποιες εικαστικές παρεμβάσεις, ώστε το περιβόλι να δείχνει όμορφο. Η Αλίκη, η γυναίκα μου, τακτοποιούσε το σπίτι, ετοιμάζοντάς το για τους φιλοξενούμενους που θα ερχόντουσαν σε λίγες μέρες. Εκεί λοιπόν που έσκαβα ώστε να μεταφυτεύσω ένα φυτό από μια γλάστρα, άκουσα φωνές από το δρόμο. Το σπίτι άλλωστε είναι δίπλα σε ένα κεντρικό δρόμο που κατηφορίζει προς τη παραλία και περνάει σχεδόν όλο το χωριό από εκεί. Δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο λοιπόν να κατηφορίζει κάποιος και να μιλάει, σηματοδοτώντας ότι πλησιάζει κοντά μας.

Σε λίγο ξεπρόβαλε ένα νέο κορίτσι στα 30 και κάτι με 2 μικρά παιδιά και τη μητέρα της. Το κορίτσι αυτό είχε μια τσαχπινιά στο ύφος της και περπατούσε χαλαρά απολαμβάνοντας το σούρουπο με την οικογένειά της. Τα παιδιά έτρεχαν χαρούμενα στο δρόμο και αυτή τους φώναξε τότε κάτι στα γερμανικά με μια άψογη προφορά που υποδήλωνε ότι σίγουρα έχει περάσει χρόνο στο εξωτερικό σε γερμανόφωνη χώρα. Καθώς ερχόταν με παρατήρησε όπως ήμουν σκυμμένος και μου χαμογέλασε. Της λέω καλησπέρα και μου απαντάει κι εκείνη, ενώ με χαιρέτησε και η μητέρα της.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπα. Έμενε λίγα σπίτια πιο κάτω από το δικό μου και την είχα ξαναδεί αρκετές φορές να βολτάρει τα απογεύματα, αλλά πρώτη φορά έτυχε να είμαστε δίπλα τη στιγμή που περνούσε. Ακόμη και στη παραλία την είχα δει και μου είχε κάνει εντύπωση το τατουάζ στο δεξί πλευρό της με έναν δράκο που ανέβαινε και ίσα που έφτανε η διχαλωτή του γλώσσα στο δεξί βυζί όπου και χανόταν η άκρη της μέσα στο μπικίνι. Πέρα από αυτό που ήταν το πρώτο που παρατηρούσες πάνω της στη παραλία, είχε μελαχρινό μαλλί καρέ, μέτριο ανάστημα και ένα βλέμμα γεμάτο σπιρτάδα. Όποτε την έβλεπες να κυκλοφορεί είχε ανάλαφρο ντύσιμο, όχι ιδιαίτερα προκλητικό, αλλά άνετο  κάτι μεταξύ παρεό και βραδινό φορεματάκι.

Έτσι κι ετούτο το απόγευμα, μετά τη καλησπέρα φορώντας το ανάλαφρο φορεματάκι που εάν φυσούσε ο άνεμος, θα το σήκωνε τόσο ώστε να πάρω μια γεύση από το τσουπωτό, όπως φαινόταν, κωλαράκι της, ένιωσα τυχερός που ήμουν σκυμμένος. Για κακή μου τύχη δε φύσηξε ο αέρας, αλλά μετά το χαμόγελό της πήρα θάρρος και τη ρώτησα για τα παιδάκια της που είχαν κολλήσει τα πρόσωπά τους στο  φράχτη και κοιτούσαν όλο απορία τι έκανα. Μου είπε ότι είναι δικά της, πως τα έλεγαν καθώς και συστηθήκαμε. Αυτή Σοφία εγώ Σίμος. Για να της πιάσω και λίγο τη κουβέντα τη ρώτησα αν όντως μίλησε πριν γερμανικά και μου απάντησε ότι ναι, έχει γεννηθεί στη Γερμανία από Έλληνες γονείς και ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια να ζήσει μόνιμα δίπλα στη θάλασσα καθώς το κλίμα της Γερμανίας δεν αντέχεται. Ωστόσο βιαστικά, καθώς τα παιδιά είχαν αρχίσει να προχωρούν με καληνύχτισε λέγοντας θα τα πούμε.

Εκείνο το βράδυ δε μπορούσα να την ξεκολλήσω από το μυαλό μου. Με τη γυναίκα μου περνάω πολύ όμορφα και δεν έχω κανένα παράπονο, είμαστε τώρα 5 χρόνια παντρεμένοι, αλλά κάτι με τσιγκλούσε σε αυτό το κορίτσι, παρόλο που δεν έδωσε κάποιο ιδιαίτερο δικαίωμα. Σκέφτηκα ωστόσο ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο και θα περάσει.

Το επόμενο απόγευμα, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών, αποφασίσαμε με την Αλίκη να κατεβούμε για ένα μπανάκι. Θα ερχόταν να μας βρει και μια φίλη της, οπότε εμείς κατεβήκαμε και την περιμέναμε. Στρώσαμε τις πετσέτες και την ομπρέλα μας στην αμμώδη παραλία και μετά από λίγη ώρα, εμφανίστηκε η Σοφία με τα παιδιά και τη μητέρα της. Με χαιρέτησε κι εγώ τη σύστησα και στην Αλίκη, η οποία δεν ήταν παρούσα χτες, με ένα ελαφρύ χτυποκάρδι, μήπως διάβαζε τις χτεσινοβραδινές σκέψεις μου. Φυσικά τίποτα τέτοιο δεν συνέβη και απλά έκατσαν λίγο πιο δίπλα μας. Εγώ είχα αρχίσει να ανάβω με τη παρουσία της ειδικά όταν δίπλα μου άρχισε να γδύνεται κι έμεινε με το μαγιό της. Μάλιστα η ρώγα της ξεπετάχτηκε ελάχιστα πάνω από το μπικίνι στέλνοντάς με στα ουράνια που την κοίταζα κλεφτά. Γρήγορα γύρισα πλευρό παίρνοντας την τσάντα στα χέρια μου προσπαθώντας να κρύψω το πουλί μου που είχε σηκώσει αντίσκηνο, κάνοντας ότι κάτι ψάχνω. Αφού ηρέμησαν λίγο τα πράγματα σκέφτηκα να βουτήξω λίγο, ώστε να ηρεμήσω.

Εκείνη τη στιγμή ήρθε και η φίλη, οπότε η Αλίκη προτίμησε να καθίσουν λίγο να τα πουν, έτσι μπήκα μόνος μέσα. Καθώς κολυμπούσα πατώντας όμως τα πόδια αρκετά μέσα αλλά ξέβαθα, καθώς η θάλασσα βαθαίνει αρκετά μέτρα από την ακτή, βλέπω τη Σοφία να έρχεται προς τα μέσα. ήρθε προς το μέρος μου κι εγώ εκεί που είχα ηρεμήσει, άρχισα να ξεσηκώνομαι πάλι. Ήρθε πιο κοντά και μου έπιασε τη κουβέντα και πιστεύω ότι αν με ακούμπαγε κανείς εκείνη τη στιγμή, θα μπορούσα να τελειώσω κατευθείαν.

Ήμασταν και οι δύο δίπλα-δίπλα κάνοντας συζήτηση περί ανέμων και υδάτων. Τότε παίρνοντας θάρρος αφού είχαμε γνωριστεί καλύτερα τη ρώτησα για τα παιδιά. Μου είπε ότι είχε χωρίσει, γιατί είχε παντρευτεί μικρή και έκανε λάθος, αλλά δε μετάνιωνε ούτε στιγμή για τα παιδιά της. Συμφώνησα μαζί της ότι αν παντρεύεται κανείς μικρός χάνει εμπειρίες και δεν είναι σίγουρο ότι θα το μετανιώσει. Όση ώρα μιλούσαμε εγώ ήμουν τούμπανο και αυτή μάλλον κατάλαβε κάτι, αφού τα νερά είναι αρκετά διάφανα στη περιοχή μας. Καθώς λοιπόν τα λέγαμε, ένιωσα ξαφνικά μια πίεση στο πουλί μου. Κοιτάω κάτω και βλέπω το πόδι της να με ακουμπάει και αυτή να μου κλείνει το μάτι. Τρελαμένος από τη καύλα αλλά και από φόβο μήπως η Αλίκη καταλάβει κάτι, κοιτάζω έξω στην παραλία. Ακόμη ήταν εκεί και μιλούσε, ενώ έβαζε αντηλιακό στη φίλη της. Μάλλον θα αργήσουν να μπουν σκέφτηκα και αφέθηκα στη χαρά της ηδονής. Η Σοφία πιέζοντας το πουλί μου με το πόδι της είχε αρχίσει να κατεβάζει το μαγιό μου, σε βαθμό που βγήκε όλο έξω μαζί με τα αρχίδια μου. Τότε εκείνη κολυμπώντας και χαμογελώντας έφερε και τα δύο πόδια της γύρω του και άρχισε να μου τον παίζει. Που και που γλιστρούσε και προς τα κάτω, παίζοντας ελαφρώς με τα αρχίδια μου και ξανά πίσω.

Όλη την ώρα που συνέβαινε αυτό,  δεν είπαμε λέξη γύρω από την όλη φάση, αλλά μιλούσαμε γενικά λες και δεν είχε αλλάξει τίποτα. Μετά από ελάχιστα λεπτά δεν άντεξα και τελείωσα. Ποτέ δεν είχα τελειώσει μέσα στη θάλασσα και ήταν μια τρομερά απελευθερωτική στιγμή να είσαι γυμνός να σου τον παίζουν και να τελειώνεις μέσα στο νερό. Έκανα μερικές κινήσεις στο νερό δήθεν ότι ήθελα να διώξω κάποιο έντομο, σήκωσα το μαγιό μου και διέλυσα το σπέρμα που ήταν απόδειξη του τι είχε συμβεί. Η Σοφία μου έσκασε ένα τρομερό χαμόγελο, μου έκλεισε το μάτι και είπε «ήσυχα τώρα». Της λέω «κάπως πρέπει να σου το ανταποδώσω». Τότε μου είπε ότι αύριο το πρωί θα είναι μόνη της στο σπίτι, γιατί η μητέρα της θα πάρει τα παιδιά και θα πάνε για ψώνια στην αγορά. Μπορώ λοιπόν αν θέλω να πάω να πιούμε ένα καφέ.

Όλη νύχτα τρελαμένος, σκεπτόμενος τι είχε συμβεί, με ενοχές για το τι έκανα, και το τι θα μπορούσα να κάνω αύριο, σχεδόν δεν κοιμήθηκα. Ευτυχώς δεν έδειξα τίποτε και ούτε η γυναίκα μου κατάλαβε κάτι. Έτσι το επόμενο πρωίν Σάββατο κιόλας οπότε δεν είχαμε δουλειές, είπα ότι θα πάω για ψώνια. Η γυναίκα βαριόταν και μάλλον θα κοιμόταν μέχρι το μεσημέρι, οπότε δεν έφερε καμία αντίρρηση. Φτάνω στο σπίτι της Σοφίας, χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει φορώντας ένα από τα αγαπημένα της καλοκαιρινά φορεματάκια. Εγώ δεν ήθελα να χάσω άλλο χρόνο, οπότε με το που κλείνει τη πόρτα, τη ρωτάω «έφυγε η μητέρα σου;» και με το που λέει ναι, την αρπάζω της δίνω ένα γλωσσόφιλο κολλώντας τη στο τοίχο και της βγάζω γρήγορα το φόρεμα. Εκείνη άρχισε να αναστενάζει γρήγορα και δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Μάλλον ήταν κι εκείνη έτοιμη, αφού με μια γρήγορη κίνηση έβγαλε και το εσώρουχό της, άρπαξε το κεφάλι μου και μου το τράβηξε προς το μουνί της.

Μου είπε «κάνε με να τελειώσω». Εγώ τρελάθηκα, καθώς δεν είχα ξαναζήσει τέτοια εμπειρία με γυναίκα, να είναι έτσι κυριαρχική. Άρχισα λοιπόν να της γλείφω το μουνάκι με μαεστρία, χρησιμοποιώντας επιδέξια τη γλώσσα μου, εστιάζοντας στη κλειτορίδα της και πιπιλώντας την ελαφρά, δαγκώνοντας ταυτόχρονα πολύ ελαφρά. Εκείνη βογκούσε, δείχνοντας ότι μάλλον είχα βρει το σωστό σημείο. Μετά από λίγη ώρα, ένιωσα τους σπασμούς του οργασμού να προδίδουν την ευτυχή κατάληξη του γλειψίματος. Μη έχοντας κάτι να χάσω κατέβηκα προς τα κάτω και έφερα τη γλώσσα μου στο κωλαράκι της, αρχικά με ελαφρές δαγκωνιές, περνώντας δήθεν τυχαία από τη κωλοτρυπίδα της. Αυτή ξαφνιάστηκε, φάνηκε στιγμιαία να αμφιβάλλει, αλλά δεν είπε όχι. Της είπα τότε να ξαπλώσει μπρούμυτα ώστε να έχω καλύτερη πρόσβαση. Έτσι κι έκανε, οπότε εγώ πλέον πάνω από το θεσπέσιο κωλαράκι της, έβλεπα τη τρυπούλα της χωρίς εμπόδια και έχωσα κατευθείαν εκεί τη γλώσσα μου. Εκείνη έβγαζε ελαφρά βογκητά δείχνοντας ότι της άρεσε και έτσι συνέχισα. Όλη την ώρα καθώς ήμουν ξαπλωμένος πάνω από τον κώλο της ο πούτσος μου τριβόταν στο στρώμα και ήμουν έτοιμος να τελειώσω. Ευτυχώς κρατήθηκα και συνέχισα έτσι για λίγη ώρα.

Κάποια στιγμή μου λέει, η σειρά σου τώρα. Παίρνω θέση στο κρεβάτι και φέρνει τον πούτσο μου στο στόμα της. Είχε μια πολύ ωραία τεχνική, γλείφοντας και χαϊδεύοντας ταυτόχρονα, σταματώντας και ξεκινώντας ξανά, κάνοντας την ηδονή να φτάνει σε άλλα ύψη, αφού κάθε φορά πήγαινα να τελειώσω, σταμάταγε και ξανάρχιζε από την αρχή. Ωστόσο παρ όλη τη προσπάθειά μου, δεν άντεξα και της είπα ότι τελειώνω. Αυτή προς δική μου έκπληξη δεν έκανε καμιά κίνηση αποστροφής, όπως κάνει η γυναίκα μου κάθε φορά που είναι να τελειώσω, αφήνοντας τα χύσια να πέσουν πάνω μου. Εκείνη συνέχισε ακλόνητη το έργο της και τελείωσα μέσα στο στόμα της, μέσα σε τρελή κάβλα. Τότε σηκώθηκε πήγε στην τουαλέτα να πλυθεί, ενώ εγώ καθαρίστηκα να μην κάνουμε και το ξένο σπίτι χάλια.

Γυρίζει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της και μου λέει «το είχα ανάγκη αυτό». Υποθέτω εννοούσε το γλειφομούνι και όχι το τσιμπούκι. Αρχίσαμε να ντυνόμαστε καθώς δε θα είχαμε ακόμη πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για κάποια άλλη στιγμή. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και είπαμε πως θα τα ξαναπούμε.



Copyright protected OW ref: 96666



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.