Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα ξεκίνησαν σε ένα χωριό της Καβάλας. Είμαι ο Νίκος, 22 χρονών και εδώ στη γειτονιά μου τυχαίνει να έχω αρκετές καυλιάρες γειτόνισσες που ψάχνονται για διάφορα. Εμένα το ενδιαφέρον μου όμως, το τραβούσε μια συγκεκριμένη η οποία είναι αρκετά μεγαλύτερη μου, γύρω στα 35, πολύ όμορφη κοπέλα, με απίστευτο χαμόγελο, πάντα πρόσχαρη, με έναν απίστευτα υπέροχο κώλο και τρομερές βυζάρες.
 
Ένα πρωινό έτυχε να βγω στο μπαλκόνι για να πάρω κάτι. Μόλις είχα ξυπνήσει και ήταν σχετικά νωρίς. Το πρώτο πράγμα που άκουσα ήταν "γεια σου Νίκο μου καλημέρα". Βλέπω τη γειτόνισσα, ας την πω Σοφία, να μου χαμογελάει με ένα καθώς πρέπει ντύσιμο, επίσημο, που τόνιζε την κωλάρα και τις βυζάρες της κάτω από το άσπρο πουκάμισο. Της απάντησα αμέσως "καλημέρα γειτονάκι μου…" και της πρότεινα να έρθει να πιούμε καφέ για πλάκα αν και δεν πίστευα ότι θα δεχτεί. Αμέσως μου απάντησε ναι, απλά μου ζήτησε λίγο χρόνο ώστε να πάει στο σπίτι της να τακτοποιήσει κάποια πράγματα.  Μετά από 10 λεπτά περίπου ήρθε. Μύριζε υπέροχα και έδειχνε ενθουσιασμένη. Με χαρά την υποδέχτηκα και με ρώτησε αμέσως αν μπορεί να βγάλει τις πλατφόρμες της για να νιώσει πιο άνετα!

- Σοφάκι μου βολέψου όπως θέλεις.

- Αχ Νίκο μου είσαι πολύ γλυκός, ευχαριστώ για την πρόσκληση, τον χρειαζόμουν ένα καφέ.
 
Αφού μιλήσαμε για πολλά, μου λέει σε κάποια φάση ότι δουλεύει πολλές ώρες στο γραφείο και έχει κάποιες ενοχλήσεις στην πλάτη της και χωρίς να χάσω ευκαιρία…

- Κορίτσι μου αν είναι έτσι έλα να σου κάνω ένα μασάζ να χαλαρώσεις, να σου φύγουν και οι ενοχλήσεις.

- Αχ νομίζω είναι ότι χρειάζομαι τώρα.

Πηγαίνουμε στο δωμάτιο μου, τη βάζω να ξαπλώσει στο κρεβάτι, αφού έχει βγάλει τα ρούχα της από πάνω και το σουτιέν της, λέγοντας μου να μην κοιτάζω. Μόλις ξαπλώνει, ανεβαίνω και κάθομαι στην κωλάρα της, την τρίβω και σιγά-σιγα αρχίζω τα φιλάκια και να αγγίζω όλο και περισσότερο την κωλάρα της με τα χέρια και την πούτσα μου.

- Τι είναι αυτά που κάνεις εκεί; Θέλεις να καυλώσω και να έχουμε άλλα;

- Αυτό ακριβώς…
 
της απαντάω και εκείνη την ώρα γυρίζει, της βγάζω το παντελόνι και το υπέροχο μαύρο μπραζίλ εσώρουχο της και βλέπω την υπέροχη μουνάρα της περιποιημένη. Χωρίς να το σκεφτώ, μπαίνω ανάμεσα στα μπούτια της και αρχίζω ένα γλειφομούνι μαζί με δάχτυλο και με το άλλο χέρι της σφίγγω το βυζί. Άρχισε να αναστενάζει και να φωνάζει δυνατά, ενώ έλεγε πόσο της αρέσει και ότι θέλει να τελειώσει. Αφού τελείωσε, σταμάτησα, την έπιασα από τα μαλλιά και την έβαλα να γονατίσει μπροστά μου. Άρχισε να με τσιμπουκώνει χωρίς αντίρρηση και τον έβαζε όλο μέσα, λες και δεν είχε ξαναδεί. Μου έγλειφε τα αρχίδια με πάθος μέχρι που της λέω ότι θέλω να χύσω στο στόμα της. Με άκουσε και τον πήρε όλο μέσα.  Αφού τελείωσα την έριξα πάλι στο κρεβάτι και μπήκα μέσα της. Άρχισε πάλι να τρέμει και να φωνάζει "πιο δυνατά σε παρακαλώ"! Τελειώσαμε μαζί κι εγώ την έχυσα στο στήθος. Σχεδόν αμέσως, τη γύρισα στα 4 για να απολαύσω τη θέα της κωλάρας της. Μπήκα μέσα της άρχισα να την πηδώ ασταμάτητα, λυσσασμένα, σα να ήταν η τελευταία φορά μου, δίνοντάς της σφαλιάρες και τραβώντας τα ξανθά μαλλιά της μέχρι που τελείωσα πάλι στον κώλο και τη μέση της. Γύρισε και μου είπε:

- Είχαν καιρό να με γαμήσουν έτσι, σ' ευχαριστώ πολύ!

Πήγε στην τουαλέτα, καθάρισε τον κώλο της και ανανεώσαμε το ραντεβού ώστε να πιούμε για μια ακόμα φορά καφέ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγνώμη αν σας κούρασα.



Copyright protected OW ref: 96376



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.