Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα άρχισαν όταν πήγαμε πριν ένα μήνα διακοπές στο χωριό. Ήταν να κάτσουμε 7 με 10 μέρες. Σκεφτήκαμε με τη γυναίκα μου να ανοίξουμε και να καθαρίσουμε το σπίτι που είχα στο χωρίο απ' τους γονείς μου, όμως ήθελε πολύ καθάρισμα γιατί ήταν ακατοίκητο. Τα ξαδέρφια μου με τη θεία μου, αδερφή της μάνας μου, προσφέρθηκαν να μας φιλοξενήσουν μιας και περίσσευε ένα δωμάτιο. Αρχικά το σκεφτήκαμε αλλά μετά δεχτήκαμε. Δε μου άρεσε και πολύ η ιδέα να μείνω με τα ξαδέρφια μου γιατί δε θα μπορούσα να γαμήσω την μουνάρα μου όπως ήθελα.

Λοιπόν απ' την πρώτη μέρα που μέναμε με τα ξαδέρφια μου άρχισα να παρατηρώ πως και τα ξαδέρφια μου που και που έπαιρναν μάτι τη γυναίκα μου. Ήταν και οι δυο ανύπαντροι, ο ένας είχε σχέση χρόνια ο μεγαλύτερος που ήταν 34 και ο μικρότερος 31 πηδούσε αβέρτα απ' ότι μάθαινα. Απορούσα πως βρίσκει γκόμενες με τέτοια εμφάνιση. Κι όμως τα κατάφερνε καλά κι ας ήταν ψηλός, ατσούμπαλος, χοντρός, με μια ιδιαίτερα άγρια φάτσα και λίγο άξεστος στους τρόπους. Αφού να φανταστείτε μια φορά την έπεσε στη γυναίκα μου όταν ήταν στο μπάνιο και έπλενε κάτι ρούχα και όταν τον είδα να πηγαίνει και αυτός εκεί τον ακολούθησα κρυφά και άκουσα να της λέει πως έχει πολύ ωραίο κώλο και μετά άκουσα την Ελένη να του λέει φρόνιμα κάτσε γιατί θα τα πω στον ξάδερφο σου και θα σε σκοτώσει. Δε θέλησα να δώσω συνέχεια παρόλο που τον έβλεπα να τη γδύνει με τα μάτια. Ήξερα ότι η γυναίκα μου δε θα γούσταρε ποτέ έναν τέτοιο Κύκλωπα.

Κάθε βράδυ τις πρώτες πέντε μέρες το συζητούσαμε με την Ελένη ότι τη φλερτάρει και ότι τη γουστάρει και γελούσαμε. Είχα καθησυχαστεί τόσο πολύ με το πόσο άτσαλος ήταν ο ξάδερφος μου στο φλερτ που έσπαγα πλάκα. Κάθε μέρα όταν η Ελένη ήταν μόνη, είτε έστρωνε το τραπέζι, είτε έκανε καμιά δουλειά, αυτός την ακολουθούσε. Το ήξερα και πήγαινα κρυφά και άκουγα τι λέει στη γυναίκα μου ο μαλάκας. Μια μέρα που η γυναίκα μου έστρωνε το τραπέζι, εγώ τους κρυφοκοιτούσα πίσω απ' την πόρτα και βλέπω αυτόν εκεί που της μιλούσε να απλώνει το χέρι του και να της πιάνει τον κώλο.

- Αχ... τι κάνεις ρε μαλάκα, δε ντρέπεσαι;...

του είπε και έφυγε τσαντισμένη λέγοντας του πως θα τα πει όλα σε εμένα για να τον βάλω στη θέση του, αλλά δε μου είπε τίποτα και όταν της το ανέφερα το ίδιο βράδυ μου είπε ότι δεν ήθελε να μας βάλει σε φασαρίες μιας και μεθαύριο θα φεύγαμε.

Την επόμενη μέρα φαινόταν πιο συμμαζεμένος ο ξάδερφος. Μάλλον είχε συμμορφωθεί απ' την απειλή της Ελένης, δεν την πλησίασε καθόλου όλη μέρα. Σκέφτηκα ότι συμμορφώθηκε έστω και αργά. Την άλλη μέρα το πρωί έφυγα απ τα ξημερώματα με το μεγάλο ξάδερφο μου που με περνούσε ένα χρόνο και πήγαμε για ψάρεμα. Κάτσαμε μέχρι το μεσημεράκι, θυμηθήκαμε τα παλιά, που ψαρεύαμε μικροί. Όταν γυρίσαμε θα ετοιμαζόμασταν για να φύγουμε αργά το απόγευμα. Η γυναίκα μου θα ετοίμαζε ήδη τα πράγματα στις βαλίτσες. Όταν φτάσαμε πίσω στο σπίτι των ξαδέρφων μου, μπαίνοντας μέσα, είδα πως έλειπαν όλοι. Μετά από λίγο ο ξάδερφος μου μου είπε πως η θεία μου είχε πάει σε μια φίλη της και θα γυρνούσε σε λίγο για το φαγητό και υπέθεσα πως θα είχε πάρει μαζί της και την Ελένη. Έτσι κι εγώ έκανα μια βόλτα στο αγρόκτημα δίπλα απ' το σπίτι να δω τα ζώα και τον κήπο με τα λαχανικά.

Περνώντας δίπλα από μια αχυρώνα που είχαν παρατημένη στην άκρη του αγροκτήματος, άκουσα επί λέξη μια φωνή να λέει:

"Αχ αχ... χωσ' το, χωσ' το, ναι, έτσι, βαθιά βαλ' το..."

"Παρ' το μωρή ξεκωλιάρα..."

Έτρεξα μέσα στην αχυρώνα και τι να δω! Ο ξάδερφος ολόγυμνος και η γυναίκα μου με τα εσώρουχα μισοβγαλμένα να γαμιούνται κάτω στο πάτωμα. Αυτή που δεν ήθελε τόσες μέρες να το κάνουμε γιατί συχαινόταν το κρεβάτι των ξαδέρφων μου, τώρα έκανε σεξ στα τέσσερα με τα γόνατα της και τα χέρια της να ακουμπάνε κάτω στο χώμα και στα άχυρα και να ουρλιάζει σα να τη σφάζουν, ενώ ο ξάδερφος της σφυροκοπούσε από πίσω ανελέητα τη μουνάρα. Κοιτούσα να δω ποτέ θα με πάρουν πρέφα πως ειμαι πίσω στο βάθος κοντά στην πόρτα, αλλά που να με δουν. Συνέχισαν ένα βασανιστικό διάλογο για εμένα:

- Ναι, ναι, γάμα με, αχ...

- Τι μανούλι είσαι εσύ μωρό μου; Σ' αρέσει το καυλί μου μωρή πουτανα;

- Με τρελαίνεις γαμια μου, με τρελαίνεις με το παλαμάρι σου, ναι αγόρι μου, έτσι, σκίσε με καβαλάρη μου, σκίσε με...

Αυτός της έπιασε σφιχτά τα κωλομέρια και άρχισε να τη γαμαει με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Δεν είχα ξανά δει κάποιον να γαμάει τόσο γρήγορα, σα να ήθελε να τη ματώσει.

- Παρ' τα μωρή καυλιάρα, παρ' τα...

και μετά αυτή άρχισε να φωνάζει δυνατά. Πρέπει να είχε φτάσει σε οργασμό και αυτός της έκλεισε με το χέρι του το στόμα της για να μη φωνάζει. Μετά από λίγο την ξάπλωσε μπρούμυτα, την έβαλε να τουρλώσει κώλο και ξανά μπήκε στο μουνί της από πίσω και τη γαμούσε με κλειστά τα πόδια και τουρλωμένο τον κώλο. Αυτή είχε ξετρελαθεί.

- Γάμα με αγόρι μου, έτσι, σκληρά γάμα με, μη με λυπάσαι...

- Αχ τσουλάρα, θα στο ξεσκίσω όσο δεν πάει!

Τη σήκωσε πάλι στα τέσσερα και συνέχισε το γαμήσι πιάνοντας της με τις χερούκλες του τα βυζιά. Τα χάιδευε με μανία γαμώντας την από πίσω.

- Αχ... το μουνί μου καίγεται, καίγομαι, χύνω ψωλαρά μου, χύνω...

- Πουτανάκι μου κι εγώ θα χύσω και θα σε λούσω ξανά...

- Τι μου κάνεις καβαλάρη μου, τι μου κάνεις πουτσαρά μου;...

και συνέχισε τα βογκητά. Όταν τελικά μετά από κάνα δεκάλεπτο ακόμα γαμήσι έβγαλε την ψωλή του έξω ο ξάδερφος, δε σας κρύβω ότι τρόμαξα όταν την είδα. Πρέπει να ήταν τουλάχιστον 25 πόντους.

- Έλα, παρ' την στο στόμα τώρα πουτανα!

- Ότι πεις εσύ αγόρι μου...

και άρχισε να του παίρνει πίπα σα λυσσασμένη.

- Τι ωραίο και νόστιμο που ειναι το κατάρτι σου;... μπορώ να το γλείφω όλη μέρα...

και του την έπαιζε με τα δυο χέρια, την έβαζε ανάμεσα στα βυζιά της και την έτριβε μέσα σε αυτά.

- Σκυψε μωρή πουτανα και ξανά παρ' τον μέσα στο στόμα μέχρι το λαρύγγι!

Αμέσως αυτή του χαμογέλασε, έσκυψε πάνω απ το καυλί του και άρχισε να το παίρνει πολύ βαθιά. Αυτός χούφτωνε συνέχεια τα στήθη της και την διέταξε να συνεχίσει την πίπα.

- Γλείφε, γλείφε, παρ' το βαθιά μωρή πουτάνα...

και την πιάνει απ' το μαλλί και της το χώνει στο στάμα, με αποτέλεσμα να πνίγει η δικιά μου και να του πει:

- Σιγά ρε μαλάκα θα με πνίξεις!

- Σκάσε, θα τον πάρεις μέσα όσο βαθιά θέλω εγώ...

και άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι της πάνω στον πούτσο του ώσπου άκουσα...

- Χύνω ξανά τσουλάρα μου, χύνω...

Τον έβγαλε απ' το στόμα της και άρχισε να χύνει σαν τρελός επάνω της. Την έλουσε ρίχνοντας χύσια στο πρόσωπο και μετά στα βυζιά. Τη γέμισε παντού. Ύστερα την πήρε από μόνη της και τη ρουφούσε καθαρίζοντας την από τα χύσια και μάλιστα την έβλεπα για πρώτη φορά να καταπίνει χύσια. Του έγλειψε τ' αρχιδια και κάνοντας τα μακριά μαλλιά της πίσω και είπε:

- Πω, πω... βράχηκαν πολύ! Να δούμε τι δικαιολογία θα βρω τώρα. Χαλάλι σου όμως... μου το έκανες το μουνί πηγάδι με την ψωλάρα σου!

- Είμαι ο καλύτερός ή έχεις περάσει και καλύτερα;

- Είσαι ο καλύτερος αγόρι μου,,, γαμάς σαν αράπης! είπε με θαυμασμό η γυναίκα μου.

- Τι λες καυλιάρα μου;... αντέχεις ένα ακόμα από μπροστά τώρα;

- Αντέχω αλλά πρέπει να περασε η ώρα και να μεσημέριασε. Θα μας ψάχνουν και μπορεί να μας βρουν.

- Δε μας βρίσκει κανείς εδώ που είμαστε, έλα να σου κάνω ένα στα γρήγορα ανάσκελα και μετά θα πας στον αντρούλη σου...

της άνοιξε τα πόδια και άρχισε να τη γαμαει ανάσκελα. Δεν ταίριαζαν καθόλου στο σεξ! Αυτός ήταν χοντρός και γίγαντας, αυτή μέτρια και αδύνατη με κορμάρα... κι όμως την έριξε ο πούστης.

Έφυγα στα κρυφά, δεν άντεχα άλλο να βλέπω. Πήγα, βρήκα τον άλλο ξάδερφο και περιμέναμε το φαγητό. Ήθελα να δω μέχρι που θα φτάσει το θράσος τους, γι' αυτό δεν αποκαλύφθηκα. Μετά από είκοσι λεπτά ήρθαν μέσα στο σπίτι όπου οι υπόλοιποι είχαμε αρχίσει να τρώμε. Είπαν για δικαιολογία ότι πήγαν στο ποτάμι και η Ελένη γλίστρησε, έπεσε μέσα και την έσωσε ο ξάδερφος, Δεν είπα τίποτα.

Περασε ένας μήνας απ' το περιστατικό και ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω. σκέφτομαι να τον σκοτώσω τον πούστη τον ξάδερφο, ξάδερφος να σου πετύχει, κωλόπαιδο και πουστράκι του κερατά. Παρακαλώ πείτε μου τις γνώμες σας... εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;


Copyright Ref Number: 16151080422S007Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.