Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Συνεχίζω την ιστορία που άφησα στη μέση την προηγούμενη φορά. Tα πουτανάκια είχαν γευτεί μέχρι σταγόνας το ένα το άλλο στην ερημική παραλία της Ανάφης και καυλωμένα όσο δεν παίρνει ετοιμάζονταν να με αποζημιώσουν για την υπομονή μου. Τόση ώρα τις έβλεπα να έχουν ενώσει τα κορμιά τους, να λιώνουν από τα καυτά υγρά τους, να έχουν κατακτήσει το κορμί της Δανάης αλλά να τις έχει τρελάνει και αυτή πλέον με την απεριόριστη και απελευθερωμένη σεξουαλικότητα της και αποθανάτιζα τις μοναδικές στιγμές. Ζούσα την απόλυτη ηδονή με τρεις μουνάρες να ερωτοτροπούν μπροστά στα μάτια μου, με την πιθανότητα ανά πάσα στιγμή να μας δουν και σκεφτόμουν πόσο τυχερός είμαι αλλά και ότι πριν λίγες ώρες ούτε μπορούσα να φανταστώ τι θα συνέβαινε.

Τα κορίτσια μου ζήτησαν να ξαπλώσω και διέταξαν τη Δανάη μου σαν υπάκουο πουτανάκι τους, να με γλείψει ξεκινώντας από τα δάχτυλα των ποδιών. Αυτή αμέσως έπεσε στα τέσσερα και ξεκίνησε την ικανοποίηση του γαμιά της, φορώντας στα μάτια το καυτό της μπραζίλιαν και λειτουργώντας μόνο με το ένστικτο. Ήξερε τόσο καλά το σώμα μου που δεν δυσκολευόταν καθόλου να παίζει με τη γλωσσίτσα της σε κάθε σπιθαμή του και υπνωτισμένη από την καύλα που είχε ζήσει να αναστενάζει με κραυγούλες στην αρχή, που έγιναν γρήγορα φωνές όταν η Έφη άρχισε να ασχολείται με τις τρυπούλες της. Τα πουτανάκια μου τώρα, οδηγώντας τα μόνο η μυρωδιά των κορμιών τους και τα αρχέγονα ένστικτά τους είχαν γίνει ένα απίστευτο τρενάκι, μπουσουλώντας στα τέσσερα και ικανοποιώντας η μία την άλλη. Η Κέλλυ ήταν χωμένη στις τρύπες της Έφης έχοντας στο μουνάκι της μια μπανάνα που είχαμε μαζί, η Έφη στη μουνάρα και την κωλοτρυπίδα της Δανάης και η γυναικάρα μου εκστασιασμένη είχε φτάσει στον πούτσο μου και τον είχε βαθιά μέσα στο στόμα της ζητώντας μου να κάψω το λαρύγγι της.

Τους φώναξα ότι ήθελα να συγχρονιστούμε όλοι μαζί και να ενώσουμε την καύλα μας σε ένα οργασμό που δεν θα είχε ξαναζήσει κανένας στη ζωή του. Θυμάμαι να τους φωνάζω σε κατάσταση παροξυσμού "δείξτε μου καριολάκια ποια είναι η καλύτερη πουτάνα, ποια θα χύσει πρώτη τον επιβήτορά σας" και αυτές τυφλωμένες από την καύλα και το γυναικείο ανταγωνισμό να ουρλιάζουν σαν αγρίμια και να παλεύουν να ξεκινήσουν την αλυσίδα της ηδονής που θα μας απογείωνε. Πρώτα θα χύσει η Κέλλυ τις διέταξα και θα μεταδίδει η μία στην άλλη την ηδονή μέχρι να φτάσει σε μένα. Η Κέλλυ τρελάθηκε που της έδωσα την προτεραιότητα και χωρίς να παραμελεί το μουνάκι της Έφης, άρχισε να ξεσκίζει το δικό της βάζοντας και βγάζοντας τη μπανάνα με μανία και ορμή, καθώς ήταν η πιο άγρια της παρέας, βγάζοντας ακατανόητες κραυγές και δαγκώνοντας τον κώλο της Έφης που ετοιμαζόταν και εκείνη αφού ήταν η επόμενη.

Είχαμε γίνει ένα σώμα όλοι, που προετοιμαζόταν να δώσει τους χυμούς του με 4 τρόπους. 4 κορμιά ενωμένα που σπαρτάραγαν από καύλα και ετοιμάζονταν για την μεγαλύτερη ηδονή της ζωής τους. Περιμέναμε όλοι το σήμα της έναρξης από τη μουνάρα της Κέλλυς για να αφεθούμε στην ηδονή και να ταϊσουμε στο στόμα με την λάβα μας τους τυχαίους παρτενέρ μας. Η στιγμή που περιμέναμε δεν άργησε πολύ και εγώ σαν σκηνοθέτης της θα την ζούσα και θα την έβλεπα. Ήταν η αμοιβή μου. Τα κοριτσάκια μου θα με αποζημίωναν, τήρησαν την υπόσχεσή τους σαν πιστές πουτάνες. Η Κέλλυ άρχισε να σπαρταράει και να μεταδίδει τα κύματα ηδονής μέσω των γλωσσών σε όλους, φωνάζοντας "χύνω η πουτάνα, σας χύνω γαμιάδες μου" και βγάζοντας απίστευτες ποσότητες υγρών που έτρεχαν στα μπουτάκια της και μόνο εγώ μπορούσα να δω ξεκάθαρα. Μόλις ηρέμησε λίγο επικεντρώθηκε στη μουνάρα της Έφης που είχε τρελαθεί από το χύσιμο της φίλης της και πάλευε να την ξεπεράσει... "Χύσε μας πουτανίτσα μου, δώσε μου την καύλα σου" της φώναζε και ετοιμαζόταν να την στραγγίξει. Η Έφη με πνιχτές φωνές και αναστεναγμούς μας προετοίμαζε για τη συνέχεια και ξαφνικά αυτό που έζησα και είδα ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη απόλαυση που είχα έως τότε. Και οι δύο μουνάρες που είχα μπροστά μου, η Έφη και η Δανάη μου, ενώνοντας στην κυριολεξία τα σώματα τους έχυναν μαζί και το πουτανάκι μου για πρώτη φορά στη ζωή της, δεν μπορούσε να τα κρατήσει μέσα της και της έτρεχαν ποτάμια. Τις βάλαμε γρήγορα με την Κέλλυ να ενώσουν τα μουνάκια τους και τις ρουφάγαμε με τα στόματα ανοιχτά. Θυμάμαι να τρέχουν υγρά παντού, να ρουφάω δύο υπέροχα μουνάκια που έβγαζαν χυμούς και να μην προλαβαίνω. Αυτές να ουρλιάζουν από καύλα και έκσταση "χύνουμε οι καριόλες, ρουφήξτε μας γαμιάδες, πιείτε μας" και να φιλιούνται σαν να είναι η πρώτη τους φορά.

Αυτά τα λεπτά θα μου μείνουν χαραγμένα για πάντα. Η Κέλλυ πιο έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις δεν μίλαγε καθόλου και φρόντιζε να μην χάσει ούτε σταγόνα. Εγώ φώναζα "χύστε πουτάνες" και ρούφαγα αχόρταγος. Όταν και οι τελευταίες σταγόνες τους είχαν πέσει και αποκαμωμένες έπεφταν αγκαλιασμένες, η Κέλλυ τους θύμισε ότι έχουν να περιποιηθούν το γαμιά τους. Με περιτριγύριζαν όλες για λίγο σαν άγρια ζώα με κραυγές και βλέμματα και αφού με άφησαν λίγο να συνέλθω όρμησαν πάνω μου να με κατασπαράξουν. Το τσιμπούκι που ακολούθησε από τις τρεις γλώσσες τους ήταν η απόλυτη μαγεία. Η μία έγλειφε τα αρχίδια μου, η άλλη τη βάση του πούτσου μου και η άλλη το κεφαλάκι, μετά άλλαζαν ρόλους και τον έβαζαν οι δύο μέσα τους και η άλλη τα αρχίδια, ένωναν τις γλώσσες τους και έπαιζαν μεταξύ τους, μου ψιθύριζαν "είσαι δικός μας τώρα, θα σε κάνουμε ότι θέλουμε και θα μας τα δώσεις όταν σου πούμε εμείς". Κάποια στιγμή τις παρακάλαγα να χύσω, είχα σκάσει από καύλα, ήθελα να αδειάσω και με παίδευαν, τέτοιο τσιμπούκι από τρία στόματα και εγώ παρακάλαγα να τελειώσει γιατί δεν άντεχα άλλο. Δε με λυπόντουσαν, μόνο η Δανάη πήγε να επιταχύνει για να με ανακουφίσει αλλά μόλις την χαστούκισαν και οι δύο μαζί κατάλαβε ότι ήμασταν σκλάβοι τους.

Με ζούλαγαν στα αρχίδια και αισθανόμουν κάτι μεταξύ πόνου και ηδονής και αμέσως με φίλαγαν τρυφερά. Ήξεραν καλά το παιχνίδι της απόλαυσης και το δίδασκαν και στο πουτανάκι μου. Μου φώναζαν "έτσι καριόλη θα λιώσεις, θα σε βασανίσουμε", βγάζοντας τα πιο άγρια ένστικτά τους και την άλλη στιγμή με έγλειφαν με όλη τους την τέχνη κάνοντας το καυλί μου να βρίσκεται στην απόλυτη καύλα και οι φλέβες του να πετάγονται σαν φλόγες. Αυτό το βασανιστήριο κράτησε αρκετά λεπτά που τώρα που το σκέφτομαι, ευτυχώς που το έζησα και κάποια στιγμή που αισθάνθηκαν ότι χόρτασαν, άρχισαν να βρίζουν και να φωνάζουν να τους δώσω την καύλα μου. "Χύσε τώρα ψωλαρά μας, δώσ’ τα στις πουτάνες σου, γέμισε τα πρόσωπα μας με τα καυτά σου χύσια…" και έγλυφαν τον πούτσο μου σαν λυσσασμένες.

Δεν άργησε η στιγμή της απόλυτης ηδονής που ξεπετάχτηκαν τα πρώτα υγρά μου στις πεινασμένες γλώσσες τους και μετά η πιο τρελή χυσιά της ζωής μου. Τις έπνιγα και αυτές αναστέναζαν καυλωμένες. Γέμισα το πρόσωπό τους και τα βυζιά τους με σπέρμα και γλείφονταν μεταξύ τους χαρίζοντάς μου στιγμές τσόντας, με πρωταγωνιστή εμένα, που έβλεπα μόνο σε ταινίες μέχρι τότε. Αφού με έγλειψαν μέχρι να μην βγάζω ούτε στάλα και καθαρίστηκαν μεταξύ τους, αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί και πέσαμε χωρίς να ανασαίνουμε στην άμμο που μας πήρε ο ύπνος ευτυχισμένους και έχοντας ζήσει την απόλυτη ηδονή. Όταν ξυπνήσαμε είχε ψιλοβραδιάσει και αφού κάναμε μια βουτιά αγκαλιά, τα κορίτσια είχαν όρεξη για παιχνίδια στη θάλασσα, τις άφησα λίγο να ψιλοανάψουν και καυλωμένες όπως ήταν τους είπα να πάμε να φάμε και να συνεχίσουμε στο δωμάτιο μας. Είδα ξεκάθαρες πατημασιές στην άμμο που σημαίνει ότι κάποιοι είχαν κατέβει όσο κοιμόμασταν και μας είδαν έτσι γυμνούς και λιωμένους αγκαλιά. Μας είδαν μόνο; Η εβδομάδα ηδονής άρχιζε και ακόμα δεν τις είχα κάνει δικές μου.

 

(Copyright protected OW ref: 77842)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.