Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Ίνα ταιριάξαμε πάρα πολύ σεξουαλικά. Συνεχίσαμε να πηδιόμαστε σε καθημερινή βάση. Μαζί κάναμε τα πιο τρελά πράγματα με γούσταρε και με άφηνε να της κάνω ότι ήθελα αρκεί να της έδινα πάντα ένα καλό γλειφομούνι. Μετά το Πάσχα ήρθε η ξαδέρφη της από την Ολλανδία. Μου το είχε πει η Ίνα ότι πρόκειται να έρθει να την επισκεφτεί και να κάτσει κανένα δίμηνο.

Μου είπε ότι ήταν καρδιακές φίλες δεν είχαν κανένα μυστικό παρόλο που η απόσταση είχε μεγαλώσει. Εννοείται ότι της είχε μιλήσει για μένα και για το πως πηδιόμαστε αφήνοντας την άφωνη, όπως μου είπε η Ίνα.

Σάββατο απόγευμα λοιπόν και πάμε στο αεροδρόμιο να πάρουμε το ολλανδάκι. Βγαίνει και παθαίνω πλάκα. Ένα πλάσμα αγγελικό. Κοντά στο 1.80 ύψος. Κατάξανθη με γκρίζα μάτια. Φορούσε ένα μελί φόρεμα που τόνιζε ακόμη πιο πολύ την ξανθή, λεία επιδερμίδα της. Οι αναλογίες της θεϊκές. Στήθος στητό όχι τόσο μεγάλο όσο της Ίνας αλλά πολύ στητό και περιποιημένο. Όσο για τον κώλο της, απίστευτος μικρός ολοστρόγγυλος και πεταχτός τόσο που έκανε καμπύλη το φόρεμα. Περιττό να πω πως τα λιγούρια στο Βενιζέλος μάζευαν τα σάλια τους.

-    «Από εδώ η Νατάσσα!», μου λέει.

Πιάνω το χεράκι της και το εξαφανίζω μέσα στο δικό μου.

-    «Νατάσσα από εδώ ο Ιωνάς».

Με κάρφωσε και πάει έλιωσα.

-    «Και νόμιζα ότι ήταν υπερβολική η ξαδέρφη μου…», σχολίασε.

«Καλή αρχή!», σκέφτηκα εγώ. Ήταν αρκετά κουρασμένη και έτσι δεν είχε όρεξη για βόλτα και καφεδάκι στην παραλία και έτσι τις πήγα σπίτι. Διακριτικός δεν ανέβηκα, τις άφησα να πουν τα δικά τους μιας και είχαν καιρό να ιδωθούν. Η Ίνα μου έκανε ζηλίτσες. Είχε καλομάθει η καυλίτσα κάθε βράδυ να μου γεμίζει το στόμα με τα χύσια του μουνιού της. Συν το ότι την πείραξε τρελά που θα έβγαινα μόνος μου για ποτάκι.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή πρωί, ήρθαν από το σπίτι να με ξυπνήσουν. Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω και πάω πάλι καρφί στο κρεβάτι γιατί ήμουν κομμάτια από το ξενύχτι. Ανεβαίνουν πάνω, έρχεται η Ίνα στο δωμάτιο μου και λέει:

-    «Ξύπνα υπναρά να μας πας καμιά βόλτα. Μεσημέριασε!», και μου δίνει μια δαγκωνιά στο όρθιο καυλί μου (πάνω από το μποξεράκι).

Εγώ κάνω ότι λαγοκοιμάμαι. Ακούω την Ίνα να λέει στην Νατάσσα:

-    «Έλα να δεις που στα έλεγα…»

Σκέφτομαι αστραπιαία: «Οι καριόλες για το καυλί μου μίλαγαν όλη νύχτα!». Στην ιδέα ότι έρχεται η Νατάσσα το καυλί μου έγινε πύραυλος. Μπαίνει στο δωμάτιο, καρφώνει το βλέμμα της στον πούτσο μου, μας κοιτάει, γελάει και φεύγει. Πρόλαβα να δω τις ρώγες της να είναι έτοιμες να τρυπήσουν το μπλουζάκι.

Είχα ακούσει ότι είναι απελευθερωμένες στην Ολλανδία αλλά κρατούσα και μια πισινή. Ευτυχώς για μένα πήγαινε καλά το πράγμα και δεν έκανα καμία νύξη στην Ίνα, το έπαιξα κι εγώ άνετος. Πήγαμε για καφεδάκι, φαγάκι και είμαι σίγουρος πολλοί άντρες με ζήλευαν που κυκλοφορούσα τα δυο μωράκια στην παραλία. Από το βράδυ εκείνο άρχισα και πάλι να κοιμάμαι σπίτι τους. Με την Ίνα γαμιόμασταν κανονικότατα, την ξεπάτωνα και φώναζε, έσκουζε κι εγώ φτιαχνόμουν ακόμη πιο πολύ γιατί ήμουν σίγουρος ότι η άλλη μας άκουγε. Της ξέσκιζα το κώλο και φώναζε:

-    «Μάτωσε με καριόλη! Σκίσε μου την κωλάρα!»

Όπως μου μαρτύρησε αργότερα φώναζε τόσο δυνατά για να καυλώνει την Νατάσσα που ήταν φανατική anal. Ένα πρωινό η Ίνα είχε να πάει στην πρεσβεία τους για κάτι χαρτιά. Εγώ δεν είχα δουλίτσα και έκατσα να κοιμηθώ. Γύρω στις έντεκα χτυπάει το κινητό μου. Ήταν η Ίνα και με ξύπνησε. Μου λέει αν είχαμε όρεξη να έπαιρνα την Νατάσσα και να ανεβαίναμε με τη μηχανή στην Πλάκα για καφέ. Της λέω:

-    «Περίμενε να την ρωτήσω».

Βγαίνω από το δωμάτιο, πάω δίπλα, η πόρτα τέντα. Μπαίνω και παθαίνω σοκ. Η Νατάσσα στα τέσσερα με τον κώλο στον καθρέφτη και να χώνει στον κώλο της δυο δάχτυλα. Τρελάθηκα! Τα έχασα. Γυρνάει, με κοιτάει και μου σκάει χαμόγελο. Εγώ, μη ξέροντας τι να κάνω λέω στην Ίνα που ήταν στη γραμμή:

-    «Πάρε την ξαδέρφη σου να της μιλήσεις».

Αφού μιλήσανε μου δίνει το τηλέφωνο η Νατάσσα. Ήταν η Ίνα όπου μου λέει:

-    «Μην τολμήσετε να γαμηθείτε χωρίς εμένα. Η ξαδέρφη μου, μου το ορκίστηκε. Θέλω κι εσύ. Δε θα γαμηθείτε χωρίς εμένα. Έρχομαι!»

Δεν κουνιόμουν. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχε παιχτεί. Με επανέφερε η Νατάσσα λέγοντας μου να την αφήσω μόνη γιατί δε θα άντεχα να τη βλέπω χωρίς να την ξεσκίσω, δεν υπήρχε άντρας που να άντεχε. Έτσι μου είπε το πουτανάκι. Δεν έφυγα, κάθισα. Πέταξα έξω τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω. Η Νατάσσα τρελάθηκε και μου λέει:

-    «Τι καυλί είναι αυτό; Νόμιζα ότι με δούλευε η ξαδέρφη μου. Πώς χωράει αυτό το πράγμα μέσα της;»

Έρχεται από πάνω, μαζεύει σάλιο και το φτύνει στο καυλί μου. Αυτό ήταν. Σε πέντε λεπτά έχυνα ασταμάτητα στα σεντόνια και στο σώμα της. Πήγα για ντουζάκι και ανυπομονούσα για το τι θα επακολουθούσε. Ήρθε η Ίνα και πάει καρφί στο δωμάτιο. Της λέει:

-    «Δεν πιστεύω να τον πήρες;»

-    «Όχι!», της λέει η Νατάσσα. «Απλά τον άφησα να κοιτάει και δες τι έγινε…»

Την είδε με το σπέρμα μου πάνω της.

-    «Όμως τώρα που ήρθες μπορώ επιτέλους να δοκιμάσω τη γεύση!», της λέει η Νατάσσα.

Έρχεται η Ίνα στο μπάνιο, με τραβάει από το καυλί και με ένα γλωσσόφιλο με κολλάει πάνω της.

-    «Πάμε να της δείξεις τι σημαίνει ελληνικό γαμήσι!», μου λέει.

-    «Χωρίς εσένα δεν κάνω τίποτα!», της λέω.

Και μου λέει την απόλυτη ατάκα.

-    «Μου έχει λείψει τόσο πολύ η γεύση της Νατάσσας, που πρώτα εγώ θα την πάρω».

Πάμε στο σαλόνι και τρεις ολόγυμνοι. Κάθομαι στον καναπέ, η Νατάσσα κάθεται ανάσκελα πάνω μου με τον κώλο της στην κοιλιά μου και αρχίζει να μου παίζει το καυλί μου με τα πόδια της την ώρα που η Ίνα μου έπαιρνε τσιμπούκι. Με τα δάχτυλα μου της ξεχείλωνα την κωλοτρυπίδα. Από την ανάσα της κατάλαβα ότι τρελαινόταν. Ξαφνικά σταματάει να μου τον παίζει, ανοίγει τέντα τα πόδια και αρχίζει να της γλείφει το μουνί η Ίνα. Εγώ πότε έβγαζα τα δάχτυλα του ενός πότε του άλλου χεριού και τους τα έδινα εναλλάξ να τα γλείφουν.

Αφού έχυσε δυνατά η Νατάσσα ήταν σειρά μου να δράσω. Ξαπλώνω την Ίνα και της αρχίζω ένα γλειφομούνι. Η Νατάσσα ήρθε από πίσω και άρχιζε να μου ρουφάει τα αρχίδια, να μου γλείφει τον κώλο και να μου παίζει την πούτσα. Έκανα την Ίνα να χύσει σε πέντε λεπτά και γύρισα ανάσκελα να απολαύσω πίπα. Και τα δυο τώρα τα καυλιάρικα τα μωρά μου με έβαλαν κάτω και με τσιμπούκωναν. Η μια έγλειφε αρχίδια και κώλο η άλλη πούτσα και τρόμπα. Κάπου μου τον παίζανε και οι δυο και έγλειφε η μια την άλλη. Έκρηξη! Δεν άντεξα πολύ.. τους πέταξα το σπέρμα μου στα μούτρα, στο λαιμό, στα μαλλιά. Μαλώνανε ποια θα το πρωτοκαταπιεί. Η απόλυτη έκσταση.

Ήμουν όμως πολύ αγριεμένος και ανέλαβα για τα καλά δράση. Βάζω ανάσκελα την Νατάσσα και την Ίνα να κάτσει με τη μουνάρα της στα μούτρα της για να τη γλείφει. Αρχίζει να τη γλείφει η Νατάσσα και χώνομαι κι εγώ ανάμεσα στα πόδια της. Της τραβάω τα μουνόχειλα με το ένα χέρι μου και με τη μια με το άλλο της καρφώνω δυο δάχτυλα στη σούφρα. Χώνομαι στην κλειτορίδα της, την απομονώνω με τη γλώσσα μου και αρχίζω. Τη γλείφω αργά και απαλά με μικρές δαγκωνίτσες. Η Ίνα βλέπει από ψηλά και ξέροντας πως είναι η αίσθηση αρχίζει να χύνει τα μούτρα της ξαδέρφης της. Η Νατάσσα δεν άντεξε και πολύ την γλώσσα μου άρχισε να γεμίζει το στόμα μου με τα χύσια της που μύριζαν καύλα (όλοι ξέρετε τη μυρωδιά!).

Βγάζω τα δάχτυλα μου από την κωλότρυπα και της τα δίνω στο στόμα. Μου τα καθαρίζει και πάω για δεύτερο γύρο. Της γαμάω το μουνί μέχρι να χύσει και αμέσως τα ανεβάζω ψηλά ψάχνοντας το G της. Απογειώθηκε. Η Ίνα στο μεταξύ έχει κατεβεί και με τσιμπούκωνε τρελά. Η Νατάσσα είχε παραλύσει… έτρεμε ολόκληρη και φώναζε:

-    «Χύνω. Χύνω από παντού!!!»

Η Ίνα της κράταγε τα πόδια από το τρέμουλο. Σηκώνομαι όρθιος, τις παίρνω και πάμε στο τραπέζι της κουζίνας όπου τις βάζω τη μια πάνω στην άλλη ανάσκελα. Αρχίζω να τις σφυροκοπάω να τους σκίζω τα μουνιά μέχρι τη μήτρα. Η Νατάσσα πονούσε απίστευτα με έβριζε από καύλα.

-    «Καριόλη! Μου ματώνεις τη μήτρα! Πονάω πολύ!», μου έλεγε. «Θα μου βγει από την κοιλιά η πούτσα σου. Δεν αντέχω…»

Η Ίνα μαθημένη πόναγε αλλά το απολάμβανε, γούσταρε το τσούξιμο της μήτρας. Όταν ξέσκιζα την Νατάσσα η Ίνα της έτριβε την κλειτορίδα με αποτέλεσμα να χύνει ασταμάτητα. Όμως δεν τελείωσα εκεί.. τις κατέβασα από το τραπέζι, πήγαμε στο σαλόνι και τις έβαλα στα τέσσερα μπροστά μου πάνω στα δυο πουφ.

-    «Τώρα καριόλες λέω θα σας ξεπατώσω! Θα δω τα έντερα σας!»

Με τη μια τους δείχνω το αγγούρι που είχα πάρει από το ψυγείο. Η Νατάσσα τρίβοντας την κλειτορίδα της φώναξε:

-    «Χύνω! Χύνω καύλες μου!»

Έβαλα λαδάκι και στη μια και στην άλλη τρύπα. Πρώτα άρχισα να γαμάω τον κώλο της Νατάσσας. Τον ήθελα από το αεροδρόμιο που τον είδα. Με τη μια της τον φόρμαρα όλον. Κοκκίνισε ολόκληρη, δάκρυσε. Έκανε να μιλήσει και τότε άρχισα με δύναμη να της τον καρφώνω. Παρέλυσε. Φώναζε από πόνο και από καύλα και έχυνε ασταμάτητα. Η Ίνα από κάτω μου τον έβγαζε, ρούφαγε τα ζουμιά της πούτσας μου από τον κώλο της ξαδέρφης της και μου τον ξανακάρφωνε στον πάτο της. Βγήκα από τον κώλο της και την έβαλα να μου τον σκουπίσει με τη γλώσσα της ενώ με τα δάχτυλα μου ετοίμαζα τη σούφρα της Ίνας να με υποδεχτεί.

Όταν ήταν έτοιμη, βγάζει το καυλί μου από το στόμα της η Νατάσσα και το βάζει στο κώλο της ξαδέρφης της. Δεν είχε τόσο καλά δουλεμένο πάτο η Ίνα και έτσι ήταν αρκετά σφιχτός. Δεν καταλάβαινα τίποτα όμως… με φόρα της τον κάρφωσα. Πόνεσε πολύ αλλά όχι όσο η Ίνα. Της κόπηκε η ανάσα.. έτρεμε ολόκληρη. Μετά από λίγο άρχισε να ουρλιάζει.

-    «Με σκίζεις πούστη! Μου σκίζεις το δέρμα!»

Τον έβγαλα. Η Νατάσσα, αφού καθάρισε κάτι κοκκινίλες μπορεί από αίμα, μου τον έγλειψε και της τον ξαναέβαλε. Έπειτα ήρθε στο διπλανό πουφ και κουνώντας την κωλάρα της μου ζήτησε το αγγούρι. Εκστασιασμένος από καύλα άρχισα σιγά - σιγά να της το χώνω. Με το που μπήκε το κεφάλι του αγγουριού, με μια μου κίνηση της το χώνω μέχρι όπου πήγαινε. Δε με ένοιαζε τίποτα.. ήθελα ειλικρινά να τις ξεκολιάσω έτσι που είχα καυλώσει. Σειρά της Νατάσσας τώρα να ουρλιάξει. Ούρλιαζε η πουτάνα αλλά κούναγε όσο μπορούσε το κωλαράκι της για να βολέψει το αγγούρι.

Ούρλιαζαν και έχυναν ασταμάτητα και οι δυο. Της Ίνας δε της το βάλαμε το αγγούρι. Καλά - καλά δε δέχτηκε όλο το καυλί μου. Τη λυπηθήκαμε αλλά της έκανα τον πάτο κατακόκκινο. Η Νατάσσα παραληρούσε. κάποια στιγμή η Ίνα βγήκε από το καυλί μου και πήγε στην Νατάσσα, έπιασε το μέρος του αγγουριού, που ήταν έξω από τον πάτο, με τα δυο χέρια και άρχισε να της το καρφώνει με δύναμη. Εγώ μπροστά από την Νατάσσα της τον έδινα για γλείψιμο. Με δάκρυα στα μάτια από τον πόνο μου τον γυάλισε.

Ήταν η σειρά μου να χύσω. Τις είχα ξεσκίσει τόσο καλά που ήθελαν να χαρίσουν μοναδικό χύσιμο στον Αφέντη. Η Ίνα άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα και η Νατάσσα να μου παίρνει πίπα σαν την ξαδέρφη της, χωρίς χέρια με πολύ σάλιο και γλώσσα. Μου ρουφούσαν τα αρχίδια μου έφτυναν το καυλί και την κωλοτρυπίδα. Οι φλέβες μου είχαν πεταχτεί.

Δεν άργησα και άρχισα να ραντίζω την Νατάσσα. Με μιας ήρθε η Ίνα μπροστά και άρχισε να γλείφει, να τρώει το σπέρμα από τα μούτρα της Νατάσσας. Απίστευτο χύσιμο. Απίστευτο γαμήσι. Η Νατάσσα δεν πίστευε το τι γαμήσι είχε φάει. Κανείς δεν την είχε φτάσει σε αυτά τα όρια. Είπε στην Ίνα ότι είχε χίλια δίκια για όλα όσα της είχε πει στο τηλέφωνο.

Την επόμενη μέρα το απόγευμα πήγα στο σπίτι με μια σακουλίτσα. Ήταν τα δώρα μου για τα χανουμάκια μου. Από μια σφήνα anal. Της Νατάσσας ήταν πιο μεγάλη και σαν τρυπάνι. Για την Ίνα διάλεξα κάτι λίγο πιο μικρό για να μυηθεί σιγά στη μαγεία της πρωκτικής απόλαυσης. Η Νατάσσα δεν την αποχωρίζεται ποτέ. Κυκλοφορεί με μια πούτσα στον κώλο όλη τη μέρα στο σπίτι και χύνει ασταμάτητα.

Την προηγούμενη βδομάδα πήγαμε σε ένα εμπορικό κέντρο και είχε καρφώσει την σφήνα στον πάτο μέσα από το στρινγκ και ήρθε έτσι για σινεμά και καφέ. Τρελάθηκα στην ιδέα ότι κυκλοφορεί με μια πούτσα στον πάτο. Καύλωνα που την έβλεπα ανά 15 λεπτά να πηγαίνει στην τουαλέτα.

Η Νατάσσα θα μείνει μαζί μας μέχρι 10 Ιουνίου. Θα στεναχωρηθώ όταν φύγει. Έχουμε ρίξει και οι δυο μας αλλά και οι τρεις μας απίστευτα γαμήσια. Το Σάββατο έχω κανονίσει μετά από τη συγκατάθεση των κοριτσιών να έρθει ένας φιλαράκος μου για να παίξουμε τετράδα. Δεν του έχω πει πολλά, θα τον αφήσω να δει τον παράδεισο μόνος του.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.