Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Παιδιά σας χαιρετώ κι εγώ. Σας στέλνω μια ιστορία που μου έτυχε πρόσφατα και που ποτέ δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου τύχαινε. Είμαι παντρεμένος αλλά η γυναίκα μου αν και πολύ καλός άνθρωπος στερείται πλήρους επιθυμίας για σεξ ότι κι αν έχω κάνει για να την παρακινήσω.

Έχω λοιπόν μια γκόμενα μου τη Μαίρη, παντρεμένη αλλά πολύ κακογαμημένη και τρελή για τον πούτσο μου κι όχι μόνο. Τρελαίνεται να τη γλύφω με τις ώρες κι όταν δεν αντέχει άλλο από την καύλα να τη γαμάω για πολύ ώρα (μπορώ να κρατιέμαι για πάνω από μια ώρα πολλές φορές) και να χύνει συνέχεια. Μπορεί να χύνει μέχρι και 15-20 φορές σε 2 ώρες!!!!!!!!!!! Κάτι τέτοιο δε μου ‘χε ξανατύχει. Ξέρω ότι φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αλήθεια.

Η Μαίρη έχει έναν άντρα πουτσαρά (μιλάμε για παλαμάρι 21 πόντους, μου έχει δείξει φωτό) αλλά δυστυχώς χύνει αμέσως. Ούτε ένα λεπτό δε μπορεί να τη γαμήσει κι έτσι για 20 χρόνια (είναι 42 τώρα) ήταν αγάμητη ουσιαστικά. Όταν την πήδησα για πρώτη φορά έχυνε συνέχεια και από τότε (κανένα χρόνο τώρα) τη γαμάω όποτε μπορώ και δε σταματάει να χύνει. Ωστόσο έμαθε χοντρά τον πούτσο και θέλει κι άλλο.

Έτσι συζητάμε για παρτούζα και χύνουμε σαν τρελοί στην πιθανότητα παρουσίας ενός τρίτου ατόμου στα γαμήσια μας. Πριν καμιά 10ριά μέρες συζήταγε με τη φίλη της την Εύα (βυζαρού 43 ετών) για τις επιδόσεις μου. Αυτή, κακογαμημένη μετά 16 χρόνια γάμου, με άντρα 55άρη που δεν τη γαμάει καθόλου, δεν πίστευε ότι μπορώ να γλύφω και να πηδάω στην ηλικία μου για 1-2 ώρες χωρίς να χύνω (είμαι 40 κι εγώ) και να είμαι και πάλι οπλισμένος μετά. Έτσι η Μαίρη της είπε να έρθει σε μια συνάντησή μας και να δει.

Και οι δυο τροφαντές με βυζάρες και κωλάρες για χοντρά χυσίματα. Σημειωτέον η Εύα δεν με είχε ξαναδεί ποτέ πριν, ενώ εγώ είχα δει φωτό από τη Μαίρη. Βρεθήκαμε στο γνωστό μας μέρος. Εγώ φόραγα ένα στενό τζην όπου άφηνε την φαντασία των γυναικών να οργιάζει, ενώ κι οι δυο γκόμενες είχαν μπλούζες με αβυσσαλέα ντεκολτέ που είναι αδυναμία μου και στενά τζηνάκια που αναδείκνυαν τις τροφαντές τους κωλάρες. Μετά τις αρχικές συστάσεις αρχίσαμε τα ποτάκια και συζητήσεις για γαμήσια και πούτσες. Η Εύα μας είπε ότι έχει να γαμηθεί σωστά πάνω από 2 χρόνια κι έχει λαχταρήσει μια σκληρή πούτσα.

Στο χώρο μας, μια μικρή γκαρσονιέρα, είχα και μερικά τσοντοπεριοδικά με τρίο που έκαναν τις γυναίκες να κοκκινίσουν στα μάγουλά τους, σε συνδυασμό και με το ποτό. Η Εύα κοίταγε τις πουτσάρες και είχε ανάψει για τα καλά. Ήταν φανερό ότι ήταν πολύ καυλωμένη. Τότε πρότεινα στις γκομενάρες να παίξουμε ένα παιχνίδι με χαρτιά, απλό: ο καθένας παίρνει από 15 φύλλα και αντιστρέφει με τη σειρά από ένα. Όποιος ρίξει το ίδιο με τον προηγούμενο κερδίζει και οι άλλοι δυο βγάζουν από ένα ρούχο. Δεν επιτρέπονται αγγίγματα ενώ ο νικητής, που θα ήταν αυτός που θα είχε έστω κι ένα ρούχο πάνω του ενώ οι άλλοι δυο θα ήταν γυμνοί, θα αποφάσιζε τι θα κάνει με τους άλλους δυο που ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Οι γυναικάρες δέχτηκαν με ενθουσιασμό. Ήξερα ότι η ώρα της παρτούζας είχε πλέον φτάσει. Την πρώτη και τη δεύτερη φορά ήμουν κωλόφαρδος και οι γυναίκες έβγαλαν μπλούζα και παντελόνι κι έμειναν με τα εσώρουχα. Μόλις είδα τους βύζους της Εύας η πούτσα μου πήρε την ανηφόρα και με ενοχλούσε στο στενό μου τζην που φορούσα. Με συνεχόμενες νίκες της Εύας και της Μαίρης εγώ έμεινα με το κολλητό μου σλιπ που διέγραφε σχεδόν πλήρως τη σηκωμένη ψωλή μου ενώ τα κορίτσια απελευθέρωσαν τις βυζομπαλάρες τους.

Ήθελα σαν τρελός να τις αγγίξω αλλά οι κανόνες το απαγόρευαν.

-    Μαιρούλα πολύ καλός ο δικός σου!  

Είπε η Εύα καρφώνοντας τη ματιά της στην σηκωμένη πούτσα μου που ασφυκτιούσε στο σλιπάκι.

-    Και που να τον φας να δεις τι κάνει! Της είπε η Μαίρη.

Στο μεταξύ εγώ άρχισα να έχω πρόβλημα από την πολύ καύλα, τ' αρχίδια μου έβραζαν. Ευτυχώς τη στιγμή εκείνη κέρδισα. Τα κορίτσια γδύθηκαν. Σύμφωνα με τους κανόνες θα μπορούσα να κάνω ότι ήθελα. Τους λέω λοιπόν:

-    Κορίτσια θα με πιπώνετε εναλλάξ ανά 3 λεπτά κι όποια με κάνει να χύσω θα τη γαμήσω μετά αφού τη γλύψω πρώτα για μισή ώρα.

Τα κορίτσια τρελάθηκαν. Είχαν καυλώσει κι οι δυο πολύ. Η Μαίρη έβγαλε το χρονόμετρο. Η Εύα φώναξε:

-    Βγάλε πια την πούτσα σου έξω. Εγώ είμαι γυμνή τόση ώρα κι εσύ τίποτα. Πούτσα δεν έχω δει. Μόνο φαντάζομαι. Τότε η Μαίρη της λέει:

-    Άντε φιλενάδα, άρχισε εσύ πρώτη.

Η Εύα πλησίασε, και με το στόμα της τράβηξε το σλιπάκι μου κάτω. Η πούτσα μου πετάχτηκε μπροστά στο στόμα της. Μια θεσπέσια πίπα ξεκίνησε, ενώ η Μαίρη άρχισε να χρονομετρεί. Η Εύα με έγλυφε και ρούφαγε το κεφάλι με δύναμη ενώ μου έπαιζε δυνατά την πούτσα. Ήθελε να με κάνει να χύσω απεγνωσμένα. Ρούφαγε όσο πιο δυνατά μπορούσε και με πίπωνε βαθιά. Πραγματικά κρατιόμουν με δυσκολία βλέποντας και τη Μαίρη να παίζει τη μουνάρα της. Ξαφνικά η Μαίρη λέει:

-    Φιλενάδα τέλος χρόνου. Σειρά μου τώρα.

Η Μαίρη που ξέρει και τα γούστα μου ξεκίνησε αργά-αργά. Πιπίλησε και ρούφηξε ένα-ένα τα πραγματικά μεγάλα αρχίδια μου (ο πούτσος μου είναι κανονικός 17-18 πόντους, αλλά τ' αρχίδια μου είναι σα μεγάλα αυγά και ξυρισμένα όπως τα έχω οι γυναίκες θέλουν πάντα να τα γλύφουν), και σιγά-σιγά ανέβαινε προς τα πάνω παίρνοντας την πούτσα μου βαθιά στο στόμα της. Τελείως άλλη αίσθηση που σε έστελνε στον ουρανό. Και ξαφνικά η Μαίρη αρχίζει να ρίχνει σκαμπιλάκια στις αρχίδες μου, κάτι που ξέρει ότι με τρελαίνει, ενώ ταυτόχρονα ρουφάει δυνατά την ψώλα μου.

-    Μωρό μου δε θα αντέξω πολύ έτσι …της λέω. Έχω τρελαθεί.

Μετά από λίγο σταματάει και ξανά αργή πίπα.

-    Τέλος χρόνου! Φωνάζει η Εύα. Σειρά μου πάλι. Ώστε αγριάδες θέλουν οι αρχίδες σου; Μου λέει η Εύα. Τώρα θα δεις!

Και χωρίς να με πιπώνει αρχίζει να μου ρίχνει σκαμπιλάκια στ' αρχίδια εναλλάξ με δυνατές μαλάξεις. Ενώ αν αυτό μου το έκανε κάποιος σε ηρεμία θα πέθαινα σε πόνο, τώρα που ήμουν καυλωμένος με τρέλαινε. Θέλω να χύσω φώναζα.

-    Πίπωσέ με να χύσω. Σταμάτα να παίζεις με τις μπάλες μου και πίπωσέ με! Της λέω.

-    Όχι αγορίνα! Μου λέει. Θα υποφέρεις. Δεν έχει πίπα. Μόνο μαλάξεις στ' αρχίδια. Μαίρη συμφωνείς να τον τρελάνουμε έτσι;

-    Αμέ! Λέει η Μαίρη. Τρέλανέ τον, τον καριόλη να μη μας κουνιέται ότι ξέρει να κρατιέται πολύ ώρα.

Η Εύα συνέχιζε να ρουφάει τις αρχίδες μου και που και που να ρίχνει καμιά ξώφαλτση γλυψιά στο κεφάλι της πούτσας. Είχα πεθάνει από καύλα. Βόγκαγα σα ζώο. Οι πουτάνες είχαν βρει το κουμπί μου.

-    Σειρά μου και πάλι. Λέει η Μαίρη. Τέλος χρόνου.

Η πούτσα μου ήταν κάγκελο. Σηκωμένη, τούρμπο με ένα κεφάλι κατακόκκινο από την καύλα. Κι όμως ούτε η πουτάνα μου με πίπωσε. Κι αυτή άρχισε να μαλάζει τα μπαλάκια μου και να τα χτυπάει που και που.

-    Κορίτσια δεν αντέχω άλλο. Θα τον παίξω εγώ. Δε μπορώ θέλω να χύσω.

-    Άντε ρε Εύα, έλα εδώ. Της λέει η δικιά μου.

Η Εύα πλησίασε κι οι δυο μαζί άρχισαν να μου γλύφουν με τις γλωσσίτσες τους το κεφάλι της ψώλας μου. Η Εύα έπαιζε την πούτσα μου κι η Μαίρη ζούλαγε τις αρχίδες μου. Ε, δεν άντεξα άλλο…

-    Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!! Καριόλεεεεεεεεεσσσς!!!! Πουτανάρεεεεεεεεεεες!!!!!! Με Τρελάνατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

Τόνοι χύσια βγήκαν από την πούτσα μου σε μια έκρηξη ηφαιστείου. Βόγκαγα σα πούστης που τον γαμάνε χύνοντας. Κι οι δυο έγλυφαν την πούτσα μου και κατάπιαν ότι χύσι έβρισκαν. Αφού ηρέμησα σε λίγο μου είπαν:

-    Και τώρα ποια θα γαμήσεις;

Οι δυο γκομενάρες έπαιζαν τις μουνάρες τους μπροστά μου και μου πρότειναν τις βυζάρες τους για να τις γλύψω. Δεν ήξερα με ποια να ξεκινήσω αλλά η πούτσα μου είχε διαλέξει. Ήθελε νέο αίμα. Γούσταρε την Εύα.

-    Έλα εδώ Ευούλα. Της λέω.

Ήρθε πρόθυμα και ξάπλωσε δίπλα μου. Αφού φιληθήκαμε με πάθος άρχισα να της γλύφω τις βυζάρες αργά και λάγνα και να τις ρουφάω σιγά-σιγά. Είχα χύσει κι είχα όλη την υπομονή να παίζω μαζί της.

-    Καυλώνω η πουτάνα αγόρι μου!!!!

Φώναζε η Εύα καθώς κατέβαινα προς τη μουνάρα της. Της έγλυψα τις μπουτάρες αλλά απέφευγα τη μούνα της.

-    Έλα παλιοκαριόλη! Χώσε τη γλώσσα σου μέσα στη μούνα μου. Μ’ έχεις τρελάνει την πουτάνα. Δεν αντέχω άλλο. Έχω καυλώσει σαν παλιοπουτάνα!!!!

Τα λόγια της με είχαν καυλώσει και πάλι. Η πούτσα μου είχε γίνει τούρμπο και ξαφνικά νοιώθω τη γλώσσα της Μαίρης πάνω της να αρχίζει ένα τσιμπούκι από αυτά που με παθαίνουν. Αργό, υγρό και βαθύ. Ξαναμμένος από την καύλα σταμάτησα το μαρτύριο της Εύας. Έχωσα τη γλώσσα μου βαθιά στη μουνάρα της, έγλυφα και ρουφούσα κάθε σπιθαμή του μουνιού της που κατέβαζε τόνους υγρά. Το όλο σκηνικό ήταν εικόνα από ταινία σκληρού πορνό με τη διαφορά ότι οι πρωταγωνιστές ήμασταν εμείς, άνθρωποι της διπλανής σας πόρτας. Η Εύα είχε κορώσει, βόγκαγε και χτυπιόταν στο κρεβάτι.

-    Αχ! Τι μου κάνει ο καυλιάρης που μου έφερες Μαίρη μου; Τι γλώσσα είναι αυτή; Με έχει στείλει. Δεν αντέχω άλλο. Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! Η πουτάνα η γαμιόλα χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Πούστη άντρα με τρέλανες με τη γλώσσα σου.

-    Και τώρα θα τρελαθείς με την ψώλα του! Της λέει η δικιά μου. Έλα γαμιά μου, κάν’ τη να χύσει η γαμιόλα με την πουτσάρα σου. Δείξε της τι μου κάνεις κι ακούγομαι σ’ όλη την πολυκατοικία όταν με γαμάς.

Η Ευούλα στήθηκε στα τέσσερα, καθώς η Μαίρη, όπως μου είπε αργότερα, της είχε πει ότι ήταν η αγαπημένη μου στάση. Πιάνω την κωλάρα της και χώνω την πούτσα μου με δύναμη στη μουνάρα της που ήταν πλημμυρισμένη από τα χύσια της. Ήταν πολύ στενή δείγμα ότι είχε να γαμηθεί πολύ καιρό. Άρχισα το μπες-βγες αργά, βασανιστικά στη αρχή και σιγά-σιγά ο ρυθμός γινόταν ολοένα και πιο γρήγορος.

-    Αχ καριόλη! Τι γαμήσι μου κάνεις; Τι πούτσα είναι αυτή; Μου γέμισες τη μουνάρα. Ξέσκισε με πούστη μου. Γάμα με άντρα μου δυνατά.

Τα λόγια της με άναβαν κι άλλο και τη γάμαγα πολύ δυνατά πλέον. Τα κωλομάγουλά της είχαν γίνει κόκκινα από τις ξυλιές που της έριχνα αλλά γούσταρε.

-    Γάμα τη την πουτάνα, που δε με πίστευε!!!

Φώναζε ξαναμμένη η Μαίρη που έπαιζε τη μούνα της σαν αφηνιασμένη.

-    Γάμα τη να δει τι πούτσες τρώει η φίλη της, που κάθεται αγάμητη τόσο καιρό. Ξέσκισε την. Δως της το μουνί στο χέρι της. Τελείωσε τη. Να μη μπορεί να περπατήσει μετά!

Δε νομίζω ότι υπάρχει άντρας που να ακούει αυτά τα λόγια από τις δυο αφηνιασμένες φοράδες και να μη νιώθει την καύλα να τον πλημμυρίζει. Κινιόμουν με όση δύναμη είχα σε ένα άγριο, ζωώδες, γεμάτο δύναμη και πάθος γαμήσι που το ένστικτο είχε καλύψει οτιδήποτε άλλο. Η Εύα δεν άντεξε άλλο.

-    Αχχχχχχχχχχχχχχχ πούστηηηηηηηηηη! Χύνωωωωωωωωωωωωωωω πάλιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Η πουτάναααααααααααααααα!!!! Αχχχχχχχχχ τι πούτσααααααααααα!!! Τι μου κάνειιιιιιιιιι!!!! Λειώνωωωωωωωωωωωω!!! Με κάνατε καραπουτανάρα. Χύνωωωωωωωωωωω η καριόλαααααααααα!!!!! Τέτοια γαμήσια ήθελααααααααααααααααααα!!!! Θα έρχομαι μαζί σας να γαμιέμαι συνέχεια.

-    Φιλενάδα αρκετά! Είπε η Μαίρη. Έφαγες πολύ καλά κι εγώ είμαι ακόμη νηστική.

Στήθηκε στα τέσσερα, και της έχωσα με μιας την κατακόκκινη κι έτοιμη να σκάσει ψωλάρα μου, που δεν την είχα ξαναδεί τόσο καυλωμένη ποτέ.

-    Γάμα με πουτσαρά μου. Γάμα με να χύσω στην πούτσα σου. Θέλω τα χύσια σου στη μουνάρα μου.

Την πήδαγα με απίστευτη δύναμη, χτυπώντας τα κωλομάγουλά της όπως της άρεσε. Στο μεταξύ η Εύα κοίταγε με μάτια γουρλωτά κι έπαιζε τη μούνα της και πάλι. Τότε η Μαίρη έκανε αυτό που δεν το αντέχω με τίποτα και κάνει τα αρχίδια μου να εκραγούν. Βάζει το χέρι της κοντά στο μουνί της κι αρχίζει να χτυπά με δύναμη τα’ αρχίδια μου.

-    ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ; Της λέω.

-    Σου λιώνω τις αρχίδες άντρα μου, να βγάλουν την κρέμα σου, να μου χύσεις τη μουνάρα! Φώναξε.

-    Μωρή καριόλα θα σου δώσω το μουνί στο χέρι παλιοπουτάνα! Να μάθεις να μου κάνεις κόλπα! Της λέω.

Κι αρχίζω ένα πήδημα δυνατό καρφώνοντας και δυο δάχτυλα στην κωλάρα της.

-    Αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ, τι μου κάνειιιιις!!!! Αχχχχχχχχ!!! Χύνωωωωωωωωωωωωωωω!!! Χύνωωωωωωωωωωω!!!! Δεν το αντέχωωωωωω και χύνω στον πούτσο σου. Χύνωωωωωωωωωω!!! Αχχχχχχχχχχ!!! Πούστη με ξέσκισες!!!

Κι ενώ έχυνε η γκομενάρα μου δεν άντεξα άλλο και της γέμισα τη μούνα με χύσια:

-    Χύνωωωωωωω καριόλααααααα, καραπουτανάρα μου σε χύνωωωωωωωωωωω!!!! Πάρε τα χύσια μου στη μούνα σουυυυυυυυυ! Χύνωωωωωω το ζώοοοοοοοο χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Κι εκείνη τη στιγμή ακούμε και τη Εύα που τόση ώρα μας έβλεπε κι έπαιζε το ξυρισμένο γατάκι της να χύνει για 3η φορά:

-    Χύνωωωω πάλιιιιιιιιι η πουτάναααααααα. Τι έπαθε το μουνί μουυυυυυυυυυυυ. Χύνειιιιιιιιιιι πάλιιιιιιιιιιιιιιι. Τρελάθηκε από καύλααααααααααααα. Και χύνειιιιιιιιιιιιιιιι. Τι μου κάνατε και χύνω σαν καραπουτάνααααααααααα!!!!

Έχοντας αδειάσει από υγρά έβαλα κάτι να πιούμε για να ξεκουραστούμε από την ένταση του φρενώδους αυτού ξεσκίσματος. Οι γυναίκες όμως είχαν άλλα στο μυαλό τους. Η Μαίρη έβαλε ποτάκια κι έβαλε κάτι στο dvd να δούμε. Ήταν μια άγρια τσόντα όπου ένα μαύρος ψωλαράς πήδαγε δυο ξανθά μουνάκια. Η Εύα θαύμαζε την ψωλάρα του μαύρου, ενώ μας έλεγε ότι έχασε πολλά όλα αυτά τα χρόνια που δεν την πηδούσε ο δικός της και πρέπει να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

-    Μη στεναχωριέσαι φιλενάδα, έτσι ήμουν κι εγώ. Της λέει η Μαιρούλα. Όταν έχεις καύλες θα έρχεσαι μαζί μας και θα γίνεται της τρελής. Να, κοίτα τι θα κάνουμε στον τρελιάρη μας…

Και της δείχνει ένα διπλοτσίμπουκο που έκαναν οι ξανθιές στη μαύρη ψώλα στην τσόντα.
Εγώ είχα αρχίσει να ψιλοκαυλώνω και πάλι. Οι γκόμενες με πλησίασαν και δυο καυτές γλώσσες άρχισαν να με γλύφουν από τ’ αρχίδια μέχρι το κεφάλι της πούτσας μου. Ένα θεϊκό γλύψιμο, πολύ αργό και υγρό, όπου Μαίρη κι Εύα χρησιμοποιούσαν μόνο γλώσσα και πολύ σάλιο για να εκτοξεύσουν την πούτσα μου και πάλι και να πάρει τις σωστές της διαστάσεις.

-    Κορίτσια τι μου κάνετε. Με πεθαίνετε. Αααααχχχχχχχχχχχχ! Τι καύλα είναι αυτή. Μου την κάνατε κάγκελο πάλι. Πιάστε τη μου και λίγο. Χώστε την στο στόμα σας. Μη με βασανίζετε άλλο!!! Τους φώναζα.

Όμως σαν να ήταν συνεννοημένες συνέχιζαν να με τρελαίνουν μόνο με τις γλώσσες τους που μπλέκονταν μεταξύ τους και χάιδευαν την πούτσα και τ’ αρχίδια μου, χωρίς να προχωρούν σε ένα πιο δυνατό χάδι που χρειαζόμουν για να μην φτάσω σε κατάσταση τρέλας. Όμως η Μαίρη ήξερε καλά τα κουμπιά μου και κατεύθυνε την Εύα στο να με τρελάνουν για να χύσω ξανά. Μετά κανένα 10λεπτο χαδιού με τη γλώσσα τους με είχαν φτάσει σε κατάσταση παροξυσμού.

-    Παλιοπουτάνες, με τρελάνατε. Αφήστε με να σας ξεσκίσω.

-    Όχι γαμιά μου. Μου λέει η Εύα. Θα τινάξεις τα χύσια σου και πάλι και μετά θα μας ξανά γαμήσεις. Θα σε στραγγίσουμε σήμερα. Δε θα μπορείς να ξαναγαμήσεις για μέρες.

-    Αν θες, αλλιώς σταματάμε και μένεις έτσι.

Τι να κάνω λοιπόν. Δέχτηκα να κάνουν ότι ήθελαν με την ψωλή μου, και τα παίδεμα συνεχίζονταν. Ξαφνικά κι ενώ τα βογγητά μου από το πολύ αργό γλύψιμο που μου έκαναν δυνάμωναν όλο και πιο πολύ, και γέμιζαν το δωμάτιο, η Μαίρη πιάνει τη πούτσα μου δυνατά και αρχίζει να την παίζει μανιασμένα, ενώ η Εύα πιάνει τις αρχίδες μου, τις ζουλάει με τέχνη και τους ρίχνει μικρά σκαμπιλάκια. Τρελάθηκα, τα ‘παιξα.

-    Αααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!! Τι μου κάνετε παλιοκαριόλες! Με τρελάνατε!!!!!!!!!!!! Τι μουνιά είστε εσείς!!!!!!!!!!!!!!!! Με φάγατε!!!!!!!!!!!!!!! Δεν αντέχω άλλο!!!!! Αχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!! Πιο δυνατά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι άλλο!!!!!!!!!!!!! Χτύπα μου τ’ αρχίδια πουτάνα. Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα βογγητά μου πρέπει να ακούστηκαν σ’ όλη την πολυκατοικία.
Οι γκόμενες είχαν κατακαυλώσει. Τα βογγητά μου, η πίπα, τα βογγητά από την τv είχαν δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα μέσα στην καύλα. Πήραν τα χύσια μου και τα άλειφαν στις βυζάρες τους, ενώ άρχιζαν να πιπιλάνε το καυλί μου που είχε μαραζώσει. Κορίτσια αφήστε με λίγο τους λέω δεν μπορώ άλλο. Θέλουμε γαμήσι φωνάζει η Μαίρη και συνεχίζει τη πίπα της. Όμως ήταν αδύνατο να μου σηκωθεί για 4η φορά αμέσως.

Η Μαίρη νευριασμένη φέρνει δυο δονητές κι αρχίζει με νεύρο να χώνει έναν στη μούνα της κι ένα στη μούνα της Εύας. Η Εύα που δεν είχε ξαναδοκιμάσει δονητή τρελάθηκε. Οι δονήσεις του και το δυνατό γαμήσι που της έκανε μ’ αυτόν η Μαίρη σε συνδυασμό με την καύλα που είχε από τη φάση που προηγήθηκε και τα δυνατά γαμήσια που διαδραματίζονταν στην οθόνη την οδήγησαν και πάλι σε οργασμό.

-    Φιλενάδα δεν αντέχω. Πάλι χύνω. Τι πράμα είναι αυτό. Πέθανα. Τι μου κάνετε. Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! Και πάλι χύνωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!! Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!! Καύλαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιδιά ειλικρινά με ότι έβλεπα μου σηκώθηκε πάλι. Πιάνω τη Μαίρη, τη βάζω στα τέσσερα, κι ενώ έχει το δονητή στη μούνα της, χώνω την πούτσα μου στην κωλάρα της που έχει ανοίξει για τα καλά από τα πολλά γαμήσια μας.

-    Γάμα παλιοπουστάρα! Μου φωνάζει. Που πριν δεν μπορούσες. Γάμα παλιοκαριόλη την κωλάρα της φοράδας σου.

-    Στην σκίζω μουνάρα. Στην έχω ανοίξει την κωλάρα σου. Θέλω να χύσω μέσα της την κρέμα μου. Κουνήσου παλιοκαριόλα.

Της φώναζα και τη γάμαγα με όλη μου τη δύναμη.

Ξαφνικά νιώθω μια γλώσσα στην κωλοτρυπίδα μου. Ήταν η Εύα που έβαλε τα δυνατά της να με κάνει να χύσω και πάλι γλύφοντας την τρυπούλα μου και ζουλώντας τ’ αρχίδια μου. Η πρωτόγνωρη αίσθηση και τα κουνήματα της Μαίρης με καύλωσαν άγρια. Πήδαγα σαν άγριο άλογο. Η Μαίρη με το δονητή μέσα της και την πούτσα μου στον κώλο της δεν άντεξε άλλο…
-    Χυνωωωωωωωωωωωωω. Η πουτάνα χυνωωωωωωωωωωωωωω. Με ξέσκισες καριόλη. Μου άνοιξες την κωλάρα. Χύνω η πουτάνα χύνωωωωωωωωωω.

-    Κι εγώ χύνωωωωωωωωωωωω. Δεν αντέχω άλλο. Χύνω στην κωλάρα σου μουνάρα μου. Χύνωωωωωωωωωωωωω. Αχχχχχχχχχχχ. Χύνωωωωωωωωω. Μου τα σπάσατε τ’ αρχίδια παλιόμουνα. Με πεθάνατε. Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

Πραγματικά δεν είχα νιώσει τόσο άδειος άλλη φορά. Αλλά και τόσο γεμάτος από αυτό που είχα ζήσει.

Ήταν ένα γαμήσι που ποτέ δεν ξεχνάω κι ακόμη κι όταν το περιγράφω ή το φέρνω στη μνήμη μου καυλώνω αμέσως.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.