Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή με αλλαγμένα μόνο τα ονόματα για ευνόητους λόγους..

Είμαι ο Θάνος, ανακατωμένα καστανόξανθα μαλλιά, καστανά μάτια και γραμμομένο σώμα.. Εργάζομαι στο χώρο του modeling και δουλεύω ως bartender στο club C....! Με όλα τα παραπάνω θέλω να σας πω ότι δύσκολα περνάω απαρατήρητος στον δρόμο...

Εκτός του ότι το αυτοκίνητο μου ήταν για service ήταν μια καθημερινή μέρα...Η ώρα ήταν περίπου 14:30 και περίμενα στο Φιξ το λεωφορείο 910 για να πάω σπίτι μου... Αρκετές φορές στο παρελθόν είχα δει μέσα στο λεωφορείο μια γυναίκα που με καύλωνε αφάνταστα. Το παίρναμε μαζί αρκετές φόρες γιατί τύχαινε την ώρα που σχόλαγα από την σχολή μου να σχολάει και αυτή από την δουλειά της... Ο λόγος για μια γυναίκα ψηλή, ξανθιά με στητές βυζάρες, σωματάρα και ένα κώλο που σε ταξίδευε στον παράδεισο και σα να μην φτάνουν όλα αυτά είχε και ένα πάρα πολύ γλυκό προσωπάκι...

Ποτέ δεν είχα πάει να της μιλήσω γιατί από την ώρα που την έβλεπα μέχρι την ώρα που έφτανε στον προορισμό της την χάζευα σαν χάνος και δεν ήξερα τι να της πω..!! Είχα τα νεύρα μου αφού δεν είχα αυτοκίνητο και το λεωφορείο αργούσε να έρθει. Καθώς περίμενα στην στάση πάω να ανάψω ένα τσιγάρο και με το που βγάζω το πακέτο ακούω μια φωνή να μου λέει:"Να σου πάρω ένα;". Γυρίζω και βλέπω εκείνη..

Φόραγε ένα άσπρο λινό παντελόνι με το στρινγκάκι να χάνεται στον θεϊκό κώλο της και ένα μαύρο τυραντάκι.. Ήταν το καλύτερο γεγονός εκείνης της μέρας.. Φυσικά και της έδωσα τσιγάρο και με τα πολλά πιάσαμε συζήτηση για το λεωφορείο που αργούσε να έρθει... Από εκεί που όλα μου πήγαιναν χάλια εκείνη την μέρα από εκείνη την στιγμή και μετά θα μπορούσα να περιμένω για μέρες το λεωφορείο..! Με τα πολλά έρχεται το λεωφορείο και καθόμαστε δίπλα δίπλα.. Αρχίσαμε να μιλάμε. Σε τι σχολή πάω, τι δουλειά κάνω κτλ! Το όνομα της ήταν Ξένια, δουλεύει διακοσμήτρια σε ένα γραφείο! Τα λεπτά περνάγανε ώσπου αφού είχαμε πει σχεδόν τα πάντα πάτησε το κουμπί της στάσης για να κατέβει.. Χαιρετηθήκαμε και θυμάμαι την τελευταία πρότασή της:"Ελπίζω να σε ξαναδώ.."

Με το πρόσωπό μου να λάμπει πλέον από χαρά άρχισα να πανηγυρίζω ώσπου θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσει να της δώσω τον αριθμό του κινητού μου...Αυτό ήταν, ξενέρωσα απ\'τη ζωή μου.. Άρχισα να βρίζομαι μόνος μου!! Την ίδια μέρα το βραδάκι στην δουλειά μου στο club δεν είχα όρεξη για τίποτα.. Κατά της 02:00-02:15 έρχεται μια κοπέλα μέσα στο σκοτάδι και μου παραγγέλνει μια γαλάζια λίμνη.. Αυτή η φωνή κάτι μου θύμιζε.. Ήταν αυτή!! Με το που την κοιτάω με το βλέμμα του χάνου μου λέει:"Σε βρήκα..!" Είχα μείνει
και την άκουγα!!

Γιατί ξαφνιάστηκες μου λέει; Και εκείνη την στιγμή θυμήθηκα ότι της είχα πει που δουλεύω... Ήταν καθημερινή και θα σχόλαγα νωρίς.. Κάθισε στο bar και ενώ τα λέγαμε για κάνα 2ωρο περίπου και της είχα βάλει το τρίτο ποτήρι, της λέω:�θες να πάμε σπίτι μου όταν θα σχολάσω να τα πούμε καλύτερα;" Η απάντησή της ήταν:"όχι...Αλλά πάμε στο δικό μου αν θες.." Της απάντησα με ένα χαμόγελο την λέξη ΟΚ!!

Η ώρα είχε πάει 04:00 και εκείνη την ώρα σχόλασα! Φύγαμε απ\'το μαγαζί και πήγαμε στο αυτοκίνητό μου! Έβαλα σιγανή progressive house μουσική στο cd player και ξεκινήσαμε... Στο δρόμο γελάγαμε και γλυκοκοίταζε ο ένας τον άλλο ώσπου ξαφνικά σταμάτησε να γελάει και μου ψιθυρίζει στο αυτί:"Θέλω να με πάρεις...

Αυτό ήταν.. Με το που ακούω κάτι τέτοιο καύλωσα αφάνταστα...Με αργές κινήσεις σκύβει και μου ξεκουμπώνει ένα ένα τα κουμπιά με τα δόντια...Ανοίγει το παντελόνι μου και πιάνει στα χέρια της τον πούτσο μου...Ξαφνικά ανεβαίνει προς τα πάνω και μου λέει στο αυτί:"καύλωσες μωρό μου;!" ξανασκύβει προς τα κάτω και αρχίζει να μου παίρνει τσιμπούκι... Έγλειφε μόνο το πουτσοκέφαλο και μετά με μια απότομη κίνηση τον πείρε όλο μέσα...Κόντεψα να τρακάρω...Ευτυχώς μετά από 2 λεπτά φτάσαμε!

Ανεβαίνουμε στο σπίτι της γρήγορα κοιτάζοντας και φιλώντας ο ένας τον άλλο με μανία.. Φτάνουμε στο σπίτι της, μπαίνουμε μέσα και κλείνει γρήγορα την πόρτα.. Ενώ μου έλυνε το παντελόνι εγώ της έβγαζα την μπλούζα.. Έμεινε με το μαύρο στρινγκάκι της και το μαύρο σουτιέν της και εγώ με το επίσης μαύρο κολλητό μποξεράκι μου.. Ήξερα ότι θα έπαιρνα αυτό που ήθελα απόψε!! Της χάιδευα τον τέλειο στην κυριολεξία κώλο της και η Ξένια έπαιζε με το καυλί μου... Γδυνόμαστε και οι δύο εντελώς και κάθισα στον αναπαυτικό καναπέ της..

Εκείνη γονάτισε και άρχισε να μου παίρνει μία πίπα θάνατο...Τον έγλειφε και τον ρούφαγε με μανία ώσπου άρχισα να της γαμάω το στόμα...Την ξαπλώνω και της ανοίγω τα πόδια.. Άρχισα να την φυλάω γλυκά στα χείλη και κατέβαινα σιγά σίγα με την γλώσσα μου...Της άνοιξα ακόμα περισσότερο τα πόδια και άρχισα να της παίρνω γλυφομούνι.. Αναστέναζε και αυτό με καύλωνε όλο και πιο πολύ... Την ξαπλώνω στον καναπέ και σηκώνομαι όρθιος.. Με γρήγορες κινήσεις της βάζω τον πούτσο μου στο στόμα και άρχισα να παίζω με το τρυφερό και γλυκό μουνάκι της...τα δάχτυλά μου κολύμπαγαν από τα υγρά της αλλά παρόλα αυτά για να την ταλαιπωρήσω δεν της είχα βάλει ακόμα δάχτυλο..

Το χέρι μου έκανε γρήγορες κυκλικές κινήσεις ώσπου της καρφώνω το δάχτυλο μέσα στο βελούδο της!! Ακούστηκε μία δυνατή κραυγή ευχαρίστησης από τα χείλη της.. Σηκώνεται γρήγορα και πάνω στην καύλα της άρχισε να μου ρουφάει τον λαιμό ώσπου μου έκανε μια μεγάλη πιπιλιά (4 μέρες έκανε να φύγει).. Δίνουμε ένα γλωσσόφιλο και ξαπλώνουμε και οι δύο στο πάτωμα.. Της ανοίγω τα πόδια και μπαίνω μέσα της αργά και αισθησιακά..

Ήταν τόσο ωραία που λίγες φορές έχω καυλώσει έτσι.. Για να την ευχαριστήσω περισσότερο άρχισα να την γαμάω πιο γρήγορα και τότε ακούστηκε η θεϊκή έκφραση από τα χείλη της:"Και σεισμός να γίνει μην σταματήσεις.." Από εκεί που ήμουν ήδη καυλωμένος μετά από αυτό που μου είπε η καύλα μου δεν περιγραφόταν!! Βγάζω σιγά σιγά τον πούτσο μου από το μουνί της και την στήνω στα τέσσερα.. Πηγαίνω από πίσω της και της τον έβαλα δυνατά και γρήγορα...Η Ξένια τα είχε δει όλα (όπως και εγώ άλλωστε!!).. Ήθελα να την κάνω να νιώσει κάτι διαφορετικό με μένα.. Ξαπλώνω και ανεβαίνει από πάνω μου... Μου τον πιάνει και αφού βρήκε τον στόχο άρχισε να κάθεται πάνω στον πούτσο μου στην αρχή αργά και μετά πολύ γρήγορα.. Ήταν ένα όνειρο που δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ..

Σηκωνόμαστε και την ξαπλώνω πάνω στο τραπέζι του σαλονιού.. Βάζω τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα να την γαμάω δυνατά.. Η Ξένια είχε κοκκινίσει.. Μου ζήταγε συνέχεια να μην σταματήσω ώσπου από την πολύ την καύλα μου αυτό που φοβόμουν ερχότανε... Ήθελα να τελειώσω.. Καθώς της τον έβαζα της λέω ότι θέλω να χύσω και σε κλάσματα δευτερολέπτου τον βγάζω έξω και η Ξένια γονάτισε στα πόδια μου και άρχισε να μου την παίζει γρήγορα.. Έχυσα με δύναμη στο στόμα και στο πιγούνι της.. Ήταν τέλειο πραγματικά.. Ξαπλώσαμε και οι δύο στο πάτωμα και ανάψαμε τσιγάρο.. Και ενώ κοιταζόμασταν με μία ευχαρίστηση στα μάτια, μου λέει με ένα υφάκι ικανοποίησης:"Ήσουν υπέροχος.." Της χαμογέλασα και της έκλεισα το μάτι.. Τελικά μετά από την φοβερή γνωριμία μας τα φτιάξαμε αλλά χωρίσαμε πριν από μερικές μέρες αλλά από ότι όλα δείχνουν δεν είναι οριστικό..

Όπως και να έχει αυτή η κοπέλα με έμαθε πολλά και με όσο τίποτα άλλο και την ευχαριστώ πολύ για όλα.. Ήταν ένα απίστευτο όνειρο που τελικά έγινε πραγματικότητα και με το παραπάνω..!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.