Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Διαβάζω εδώ και πολύ καιρό τις ιστορίες στο xstream και αποφάσισα να γράψω κι εγώ τη δική μου.

Έχω μακροχρόνια σχέση, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχω μια ατελείωτη επιθυμία για τρελά και παράνομα γαμήσια με ότι κάτσει.

Το όνομα μου είναι Αλέξης και είμαι 25 χρονών. Εδώ λοιπόν και πολύ καιρό είχα βάλει στο μάτι μια ξαδέρφη της κοπέλας μου την «Γ».

Η «Γ» είναι 26 χρονών, με υπέροχη κωλάρα, γαμώ τα βυζιά, βαμμένη ξανθιά και με κάτι τσιμπουκόχειλα άλλο πράγμα. Το μόνο κακό είναι ότι είναι πολύ κοντή, αλλά δεν με πολυχάλαγε.

Αυτή λοιπόν ενώ γενικά μου την έσπαγε, ήθελα πολύ να της σφυροκοπήσω τον κώλο. Η κοπέλα μου λοιπόν αποφάσισε να πάει ένα διήμερο στο μέρος της και μαζί και οι γονείς της «Γ» που είναι από το ίδιο μέρος. Εντωμεταξύ η «Γ» γενικά τον τελευταίο καιρό με κοιτάει περίεργα μιας και είναι και αγάμητη, αφού έχει χωρίσει.

Έτσι λοιπόν μου είπε να περάσω την Παρασκευή το βράδυ να κάτσουμε για να μην είναι μόνη της. Έτσι και έγινε λοιπόν, αλλά δεν πολυπίστευα ότι θα γινόταν κάτι. Πήγα λοιπόν με το ουισκάκι μου μιας και αυτή πίνει μόνο βότκα και μου την σπάει.

Μπήκα λοιπόν, λέγαμε τις συνηθισμένες μαλακίες και βλέπαμε τηλεόραση, πίνοντας τα ποτάκια μας συνεχώς. Είχε πάει περίπου δώδεκα και ειλικρινά είχαμε ζαλιστεί και οι δύο από το ποτό και ήμασταν στον κόσμο μας.

Ενώ λοιπόν γελάγαμε και κολλάγαμε ο ένας στον άλλον, γυρνάω και την πλάκωσα στα γλωσσόφιλα. Ρουφιόμασταν με τέτοια μανία που κυριολεκτικά είχαμε ξεγλωσσιαστεί. Είχαμε πετάξει τις γλώσσες μας και γλειφόμασταν ασταμάτητα. Σε μια φάση σταματήσαμε και πίστευα ότι θα με αρχίσει στα μπινελίκια, αλλά με άρχισε να με ξαναρουφάει.

Ξεκίνησα και έτριβα τις ρώγες με τα δάχτυλα μου ώσπου της πέταξα έξω και άρχιζα την θηλάζω. Καθόμασταν στον καναπέ, ανέβηκε πάνω μου και άρχισα να της λιώνω τα βυζιά από το γλείψιμο και να χουφτώνω την κωλοτρυπίδα της.

Ξαφνικά κατέβηκε και μου πέταξε τον πούτσο έξω. Άρχισε να μου τον παίζει με τέτοια μανία που παραλίγο να μου τον ξεσκίσει στη μαλακία. Μου τον πιάνει λοιπόν και άρχισε να μου τον τσιμπουκώνει. Η μουνάρα είχε πιει και δεν ήξερε τι έκανε.

Μου τον έφτυνε, τον τρόμπαρε και τον ρουφούσε μέχρι τον πάτο. Σηκώθηκα όρθιος και άρχισα να της γαμάω το στόμα ασταμάτητα. Κόντευα να χύσω οπότε σταματάω και της λέω να βγάλει το παντελονάκι της για να ευχαριστηθούμε γαμήσι.

Έκατσα λοιπόν στον καναπέ, έκατσε πάνω μου και αρχίσαμε το ξέσκισμα. Το μουνί της ήταν μέλι. Την είχα πιάσει από τα κωλομάγουλα και την ανεβοκατέβαζα πάνω στο καυλί μου, ενώ συγχρόνως της έτρωγα τα βυζιά. Ήταν απίστευτο ότι την γαμούσα και ότι πιπιλούσα τα υπέροχα στητά βυζιά της.

Την είχα ξεθεώσει στον πούτσο μέχρι που σηκώθηκε και άρχισε να σαλιώνει την κωλοτρυπίδα της. Και Έτσι ξεκίνησαν τα κωλογαμήσια. Τον έχωσε στον κώλο της και άρχισε να χτυπιέται σαν τρελή. Φτυνόμασταν από την καύλα, ανώμαλο βέβαια, αλλά ήμασταν σε άλλο κόσμο.

Σφυροκοπούσα τον κώλο της ανελέητα. Την κατέβασα και την έβαλα στον καναπέ γυρισμένη στο πλάι. Κοντή μεν αλλά βολική στο γαμήσι. Μπήκα πίσω της και της το έχωσα στο ανοιγμένο μουνί της ξεκινώντας το ξέσκισμα ξανά. Γενικά λόγω του ποτού γαμιόμασταν πολλή ώρα αφού αργούσα να χύσω. Όταν έφτασε η ώρα σηκώθηκα και της πέταξα τα χύσια μου πάνω στα βυζιά της.

Από τότε οπότε μπορούμε γαμιόμαστε σαν σκυλιά και η κοπέλα μου όπως και η αδερφή της δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα. Ξεσκιζόμαστε στο πήδημα και το γουστάρουμε γιατί δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα. Αυτή το παίζει τάχα στεναχωρημένη μπροστά στους άλλους επειδή πλέον δεν έχει σχέση, ενώ στην ουσία γουστάρει να χύνει και να γαμιέται με κάποιον που τον ξέρουν όλοι.

Μακάρι να μην κάνει σχέση για να την γαμάω ασταμάτητα. Βέβαια έχω βάλει στο μάτι και τη αδερφή της κοπέλας μου αλλά πολύ χλωμό.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.